Vælg en side

Hvorfor er Lewis Hamilton ikke interesseret i simracing?

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Siden starten af COVID-19-pandemien har mange Formel 1-kørere vendt sig mod videospil for at kompensere for fraværet af rigtige løb. Den seksdobbelte verdensmester Lewis Hamilton deler dog ikke denne passion for simracing. Så hvad er grundene til, at Hamilton ikke er interesseret i simracing? Vi afslører hemmeligheden for dig.

Lewis Hamiltons grunde

Hamilton forklarede i en Mercedes-video, at simracing var “helt anderledes” end den ægte vare, og at han ikke følte “nogen fordel” ved at deltage. Selvom han spiller Call of Duty med de andre F1-kørere Charles Leclerc og Pierre Gasly, foretrækker han at bruge sin spilletid på at forsøge at slå sin egen tid i Gran Turismo. Hamilton føler, at afstanden mellem virtuel kørsel og virkeligheden er for stor en hindring til, at han kan nyde aktiviteten.

Hamiltons syn på simracing

I den samme video forklarede Hamilton, at bevægelserne i simulatorerne aldrig er perfekte, og at det er svært at tilpasse sig denne forskel. “Hvis du sidder derhjemme med en simulator, bevæger sædet sig ikke. Så dit sind fortæller dig, at bilen bevæger sig, men du føler ingen bevægelse. Du er nødt til at kontrollere dit sind, og det kan jeg ikke rigtig lide,” siger han. Ifølge Hamilton er simuleringer ikke gavnlige, fordi de følelser og bevægelser, man oplever, er anderledes end dem, man oplever, når man kører en rigtig bil. I stedet foretrækker han at spille videospil for fornøjelsen ved at spille med venner og nye mennesker online.

Hamiltons foretrukne videospil

Hamilton har en racersimulator derhjemme takket være Gran Turismo og Sony, og han indrømmede, at han var konkurrencedygtig i netop dette spil. “Jeg voksede op med at spille Gran Turismo og brugte timevis på at tjene penge og købe alle disse biler. Det var en virkelig god mulighed for at gøre noget med dem,” siger han. Hamilton var også imponeret over, at de biler, han var med til at udvikle sammen med sit Mercedes-team, kan køres virtuelt.

Mens nogle Formel 1-kørere som Max Verstappen og Lando Norris er ivrige simracere, er Lewis Hamilton det ikke. Simuleringer giver ham ikke den samme oplevelse som at køre en rigtig bil, så han foretrækker at bruge sin tid på at spille videospil med sine venner online. Selv om han har en racersimulator derhjemme, foretrækker Hamilton at koncentrere sig om at nyde spillet i stedet for at forsøge at forbedre sine evner inden for simracing.

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKKER TIL UNDER 400 EURO
This is default text for notification bar