Vælg en side

De 5 bedste Fanatec-rat til Xbox Series X/S

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Hvis du ønsker at skifte din Xbox Series X/S-controller ud med et rat, er der ikke noget bedre mærke at vælge imellem end Fanatec . Men hvilken er den rigtige for dig? Det er rigtigt, at Fanatec, markedslederen inden for simracing, nu tilbyder en række ratmodeller, der er kompatible med Microsofts nyeste konsol. Det er derfor ikke let at træffe et valg og være sikker på ikke at begå en fejl.

Derfor har vi besluttet os for at hjælpe dig med at tage springet. I denne artikel gennemgår vi et udvalg af de 5 bedste Xbox Series X/S Fanatec-rat på markedet og fortæller dig derefter, hvordan du vælger dit Xbox Series X/S Fanatec-rat, og hvilke vigtige ting du skal huske på, når du foretager dit køb.

Fanatec ClubSport GT Forza Motorsport V2-rattet

fanatec forza

Fanatec ClubSport GT Forza Motorsport V2 er det officielle Forza Motorsport-racerhjul, fremstillet af autentiske, luksuriøse materialer, der giver det udseende som en rigtig racerbil.

Denne model er hovedsageligt lavet afanodiseret aluminium og er beklædt med glat ægte læder med hvide syninger.

Rattet er 33 cm i diameter, ligesom i en rigtig racerbil, og er udstyret med gearskiftepadler og knapper, der kan tilpasses. I teorien kan du placere så mange knapper, som du vil, hvor du vil.

Fanatec ClubSport GT Forza Motorsport V2-rattet har DUAL HALL-teknologi med en sensor monteret på motoren og en anden sensor på akslen. Dette system, kombineret med den ultrakraftige børsteløse servomotor, giver en af de bedste krafttilbageførsler på markedet, der kombinerer kraft, glathed og fluiditet.

Rattets rotationsvinkel er 900° og kan justeres via indstillingsmenuen i den medfølgende Fanatec ClubSport-software.

Fanatec ClubSport GT Forza Motorsport V2 har et LED-display med 2 mulige positioner samt QuickRelease-systemet , der giver dig mulighed for at skifte rattet på få sekunder.

Dette højkvalitetsprodukt er udviklet til at være fuldt kompatibelt med Xbox One, men det fungerer ekstremt godt med pc’en, hvilket er grunden til, at vi har inkluderet det i vores udvalg.

Fanatec ClubSport GT Forza Motorsport V2-rattet er en model, der ud over at garantere utroligt godt håndværk med materialer af høj kvalitet, tilbyder virkelig fantastisk ergonomi og fornemmelse under spillet!

Fordele

 • Utrolig kraftfuld og flydende force feedback.
 • Materialer i topklasse og førsteklasses byggekvalitet
 • Ekstremt realistisk fornemmelse af rattet.

Ulemper

 • Den høje pris.
 • Konfigurationen er svær for begyndere.

Fanatec Podium-rat Porsche 911 GT3 R

fanatec porsche 911

Le Fanatec Podium Porsche 911 GT3 R-rattet er en kopi i naturlig størrelse (32 cm i diameter) af det ægte Porsche 991 GT3 R-rat i børstet og anodiseret aluminium , som fås i to versioner: den ene model er beklædt med rent ruskindslæder og den anden med glat læder i topklassen.

Den har 10 knapper, en 2-akset analog pind, to 2-vejs vippekontakter, en 7-vejs funky switch og to meget konfigurerbare 12-positionskontakter som roterende encodere til flere inputs lige ved hånden.

Fanatec Podium Porsche 911 GT3 R er udstyret med en 2,7-tommers OLED-skærm, der kan tilpasses, og som giver kørerne forbedrede visningsmuligheder med ITM (Intelligent Telemetry Mode) til hjælp på banen. Displayet kan skifte mellem 5 forskellige spildatasæt, som du kan ændre manuelt eller automatisk afhængigt af det spil, du spiller.

De er anbragt i hjulet med øjeblikkelig adgang til force feedback-indstillinger via setup-menuknappen.

Gearvælgeren på Fanatec Podium Porsche 911 GT3 R-rattet giver en enestående fornemmelse ved hvert gearskift.

Dette rat har magnetiske Hall-effect-sensorer til hurtige gearskift. Padlerne tilbyder 4 forskellige tilstande afhængigt af dine behov, hvilket er godt at vide i enhver situation.

Fanatec Podium Porsche 911 GT3 R-rattet er kompatibelt med Xbox Series X/S samt Xbox One, PC og PlayStation 4.

Alt i alt er dette racerhjul ikke kun en hyldest til Porsche, det er også et fremragende racerhjul til Sim-racing-fans. Og hvis du er fan af bilfabrikken Porsche, så er dette racerhjul lige noget for dig.

Fordele

 • Luksusmaterialer.
 • Padlerne har fire forskellige tilstande.
 • Utrolige fornemmelser og præstationer.

Ulemper

 • Den er ikke kompatibel med Xbox One.
 • Prisen er lidt høj.

Fanatec ClubSport-rat Formula V2.5X

fanatec clubsport formula v 2 5

Fanatec ClubSport Formula V2.5X-rattet er officielt licenseret til Xbox Series X/S og Xbox One.

Den har en diameter på 27 cm og er beklædt med en 5 mm kulfiberplade. Den har to justerbare magnetiske metalpadler til gearskift.

Det har også to vibrationsmotorer indbygget i håndtagene, som kan styres via hjulindstillingsmenuen (SHO) eller in-game via Fanatec SDK.

Rattet har 11 knapper, en Funky-kontakt til ændring af indstillinger, vippekontakter og et analogt joystick samt et OLED-display, avancerede RevLEDS og to FlagLEDS , der indikerer eventuelle problemer med dækkene, brændstofniveauet eller radiobeskeder. Utroligt nok kan over 50 spilfunktioner justeres live.

Fanatec Formula V2.5X-rattet er kompatibelt med Xbox Series X/S, samt Xbox One, PC, PlayStation 4 og PlayStation 5. Desuden er denne model udstyret med QuickRelease-systemet, så du kan skifte hjul på få sekunder.

Dette rat er spækket med funktioner og er perfekt til F1-fanatikere.

Fordele

 • Materialer og udførelse af meget god kvalitet.
 • Dens rotationsvinkel er ubegrænset.
 • Dens OLED-skærm, RevLEDS og FlagLEDS.

Ulemper

 • Svær at få styr på for begyndere.

Fanatec ClubSport NASCAR V2-rat

FANATEC NASCAR

ClubSport NASCAR V2-rattet fra Fanatec er det officielt licenserede NASCAR-rat.

Dette 35 cm 3-egede rat er specielt designet til kørsel i moderne NASCAR-biler. Den er lavet afaluminium i bilkvalitet og har håndtag i ægte Alcantara.

De forudinstallerede magnetiske gear vælgere er meget taktile og giver rytterne et hurtigt gearskifte. “Klikket” giver dig solid magnetisk modstand ved hvert gearskift, så du altid har en positiv fornemmelse, når du manøvrerer rundt på banen.

Der er også et komplet udvalg af knapper indbygget i hubben, så du altid har alle betjeningselementerne lige ved hånden. Knapperne på rattet er meget justerbare, og du kan placere dem, hvor du vil. Hvis det ikke er noget for dig, og du bare gerne vil køre, kan de nemt afmonteres, så du får et helt rent og kompakt look.

Denne model har et trecifret LED-display til opsætningsmenufunktioner og telemetridata fra kompatible spil eller tredjepartssoftware. Den kan installeres i to positioner: lodret eller fladt.

Fanatec ClubSport NASCAR V2-rattet er ikke kun kompatibelt med Xbox Series X/S, da du også kan bruge det med Xbox One, PlayStation 4 eller PC.

Fordele

 • Under officiel NASCAR-licens.
 • Design og ergonomi i top.
 • Materialer af meget god kvalitet.

Ulemper

 • En model, der primært er designet til NASCAR-fans.

Fanatec Podium Racing Wheel F1

Fanatec Podium Racing Wheel F1

Fanatec Podium Racing Wheel F1 er en ægte perle og en af vores absolutte favoritter!

Den tilbyder en rotationsgrad, der kan indstilles mellem 90° og 1080°, og har justerbar ABS-vibration . Det er bygget af en kombination afaluminium og kulfiber , og rattets kant måler 27 cm, hvilket gør det kompakt og stabilt under kørslen.

Dette håndhjul er udstyret med et direkte drevet motoriseret force feedback-system og omfatter to roterende padler af F1-typen.

Ergonomien i Fanatec Podium Racing Wheel F1 er fremragende, da det tilbyder et stort antal realtidsindstillinger, der også kan styres direkte fra rattet, såsom en 2,7-tommer OLED-skærm til feedback i spillet.

Fanatec Podium Racing Wheel F1 er virkelig et af vores yndlingshjul og uden sammenligning et af de bedst sælgende på markedet.

Selvom Fanatec Podium Racing Wheel F1 distribueres under en officiel F1- og PlayStation-licens, er det kompatibelt med Xbox Series X/S såvel som Xbox One, PlayStation 4, PlayStation 5 og PC.

Fordele

 • Dens motor og force feedback er meget effektive.
 • Talrige indstillinger er tilgængelige.
 • Bred kompatibilitet.

Ulemper

 • Den høje pris.

FAQ: ofte stillede spørgsmål om Xbox Series S/X Fanatex-rathjul

Hvordan vælger jeg mit Xbox Series X/S Fanatec-rat?

Det store antal valgmuligheder inden for Sim-racing-rat kan være ret skræmmende. Hvordan kan man vide, hvad der får et racerhjul til at præstere objektivt?

Selvom valget af udstyr afhænger meget af den enkeltes smag, er der et par vigtige ting, du helt sikkert bør huske på, før du beslutter dig for at købe dit Xbox Series X/S Fanatec-rat.

Dens rotationsvinkel

I alle racersimulationsspil er der en magisk rotationsgrad, som definerer hjulets rotationsgrad. Alt under 900 graders rotation betyder, at du er nødt til at dreje det fysiske rat mere, end simuleringsrattet kræver i spillet. Det er mere som at spille et arkadespil end at køre en fordybende bil.

Et stærkt comeback

Enkelt sagt er det den faktor, der gengiver det at køre bil i virkeligheden. Et rat med lidt eller ingen force feedback vil ikke være tilfredsstillende at køre med, og du vil automatisk have en ulempe. Efter vores mening er force feedback afgørende for total fordybelse i spillet!

Produktionskvalitet

Husk på, at i et Sim-racing-rat er materialernes styrke meget vigtig, og det samme er følelsen. Materialer som rustfrit stål, aluminium og læder er ensbetydende med kvalitet, især hvis de bruges på rattet, gearvælgerne og pedalerne. Plast er et billigt materiale, som det er bedst at undgå, selvom nogle plastrat stadig kan have andre fordele.

Design og størrelse

Den mest anbefalede diameter for et rat er 27-28 centimeter, fordi det passer til dimensionerne på et rigtigt rat, så du kan holde det behageligt og dreje det frit. Størrelsen og designet på et rat afhænger hovedsageligt af individuelle præferencer. Der er mange forskellige typer rat til enhver smag, og nogle er endda designet i samarbejde med store bilproducenter.

Kompatibilitet

For at undgå ubehagelige overraskelser er det vigtigt at kontrollere, at den ratmodel, du er interesseret i, ikke kun er kompatibel med Xbox Series X/S, men også med alt det udstyr, du vil bruge. Ikke alle Fanatecs ratmodeller fungerer med Xbox-konsoller.

Prisen

De fleste Fanatec-rat kan udskiftes, hvilket giver variation og alsidighed til din raceroplevelse. De ligger alle mere eller mindre i samme prisklasse, med undtagelse af dem, der er udstyret med Direct Drive Force Feedback-systemer. Fanatec er kendt for at være dyrere end andre konkurrerende mærker, så tjek, at den model, du er interesseret i, passer inden for dit budget.

 

Kort fortalt – konklusion

Når du har læst denne artikel, håber vi, at det bliver meget lettere for dig at vælge, hvilket Fanatec-rat der er kompatibelt med Xbox Series X/S.

Glem ikke at tage alle vores råd med om de faktorer, du skal overveje, når du foretager dit køb, så du ikke ender med at blive skuffet, hvis den model, du har valgt, ikke lever op til dine forventninger.

Men hvis du beslutter dig for at købe en af Fanatec-pendlerne i vores udvalg, kan du være sikker på, at du ikke tager nogen chancer!

gt dd pro

Fanatec Forza Motorsport V2

Det bedste Fanatec-rat til Xbox Series X/S i 2024

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKKER TIL UNDER 400 EURO
This is default text for notification bar