Vælg en side

Top 5 håndbremser til Sim Racing: Guide 2024

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Sim-racing-konfigurationer er lige så forskellige og varierede som motorsport generelt, med alle dens forskellige discipliner. Selvfølgelig har vi sim-racere, der elsker rally, andre endurance og nogle drifting. Det er denne mangfoldighed, der er styrken ved den disciplin, vi alle elsker.

Når vi vender tilbage til konfigurationerne, siger det sig selv, at hver enkelt er tilpasset rytterens foretrukne disciplin. Det enkleste eksempel er, at en udholdenhedsrytter ikke har brug for en gearskifter i sin opsætning eller endda et kranksæt med 3 pedaler. Målet er at have det sjovt, men også at have en konfiguration, der er så tæt på virkeligheden som muligt, for at give en god dosis fordybelse. Og det siger sig selv, at stort set alle simracing-opsætninger vil have standard periferiudstyr, såsom det disciplinspecifikke rat, base og pedaler. Men nogle konfigurationer har ekstraudstyr som et kranksæt med 3 pedaler, der passer til en gearskifter, en håndbremse til drifting, et cockpit til maksimal fordybelse osv.

Apropos håndbremser, så er der flere på markedet, og det er nemt at fare vild, når man skal vælge den rigtige. I det følgende vil jeg vise dig de bedste håndbremser, der findes, og jeg vil forsøge at appellere til en række forskellige lommer.

1. Fanatec ClubSport håndbremse V1.5

fanatec clubsport håndbremse mening

Efter vores mening er den bedste Sim Racing-håndbremse ClubSport Handbrake V1.5 fra Fanatec.. Denne håndbremse er lavet udelukkende af metal og er modelleret efter dem, der bruges i motorsport. Strukturen er sort med en metalplade (håndtag), der stikker ud fra den. Det er meget smukt og også meget nøgternt, samtidig med at det er meget solidt.

Den Håndbremse V1.5 bruger en analog sensor til nøjagtigt at bestemme den bremsekraft, der skal overføres til baghjulene. Det er en stor ændring i forhold til produkter, der bruger sensorer som tænd/sluk-knapper. Faktisk er det denne analoge sensor, der indstiller Håndbremse V1.5 konkurrence i sin prisklasse. Det er en fremragende simracing-enhed, som helt sikkert vil få dig til at forelske dig i hele Fanatecs økosystem. Desuden kan denne håndbremse installeres i en række konfigurationer, så du i sidste ende får et produkt, der kan tilpasses fuldstændigt.

Prismæssigt koster denne lille perle 129,95 euro, hvilket er nogenlunde rigtigt for det, du får. Desuden fungerer Handbrake V1.5 med ikke-Fanatec periferiudstyr på pc’er, forudsat at du har en USB-adapter. Hvis du har en Fanatec-base, er Håndbremse V1.5 vil køre på alle platforme, uanset om det er pc eller konsol.

2. Simagic TB-1

fanatec-clubsport-bmw-gté

En fra Simagickatalog, har vi TB-1en perifer i Belastningscelle Fremragende byggekvalitet. Som et premiumprodukt har TB-1 en metalstruktur, en helt sort krop og et design, der er næsten storslået. For mig at se er den meget smuk, på samme måde som andre produkter fra mærket.

I hjertet af denne håndbremse er der en belastningscelle på 2 niveauer: den første del af bevægelsen er ret blød på grund af fjederen, der tager sig af modstanden, og den anden del giver plads til en elastomer, der holder 100 kg. Helt ærligt, det er meget mere, end du har brug for på en håndbremse, hvilket giver dig en masse margin.

Fornemmelsen er simpelthen perfekt. Oplevelsen er næsten identisk med den i en racerbil, uden døde zoner, forsinkelser eller noget som helst andet. Det er bare perfekt, som jeg sagde.

Den TB-1 koster omkring €200, hvilket placerer den lige over håndbremsen fra Fanatec.

3. MOZA Racing HBP

moza hbp

Moza Racing er ret nyt inden for periferiudstyr til simracing, men det kinesiske mærke har stadig flere tricks i ærmet. At konkurrere med FanatecMoza Racing har udviklet en håndbremse, der slet ikke er så ringe endda, hvis du spørger mig. HBP.

Til modstand har du et fjedersystem, der kan justeres, som du ønsker, og det er koblet til en berøringsfri 16-bit sensor, der bestemmer den kraft, der skal påføres. Desuden tilbyder Moza i alt 2 fjedre i æsken til at ændre håndbremsens modstand.

Lad os gå videre til designet. For mig er det smukt, industrielt og frem for alt nøgternt med en diskret farve, der dominerer. Desuden kan du ændre vinklen på håndtaget, som du vil. Følelsen er god, næsten lige så god som på Fanatec ClubSport Håndbremse V1.5. Den er præcis nok til at aktivere bremserne i forhold til trykket, og du vil ikke få mange problemer med den. Denne håndbremse koster lidt over 100 euro.

4. Heusinkveld Sim Håndbremse V2

håndbremse-heusinkveld

Lad os gå videre til et produkt, der er værdigt til at blive brugt af et motorsportsteam, Heusinkveld Sim Handbrake V2. Heusinkveld Sim Håndbremse V2. Mærket Heusinkveld er kendt for at udvikle og fremstille førsteklasses periferiudstyr til simracing, direkte inspireret af motorsport. Produktkataloget er måske lille, men kvaliteten er der.

Den Sim Håndbremse V2 er også lavet udelukkende af metal med en helt fantastisk finish. Designmæssigt er den et skridt over Fanatec- eller Simagic-håndbremsen, men de er alle tre lige smukke. Den store fordel ved Sim Håndbremse V2 sammenlignet med ClubSport V1.5er dens Belastningscelleeller vejecelle, som bruges til at beregne bremsekraften. For at sige det enkelt: Du har en 2-trins vejecelle, der nøjagtigt aflæser den kraft, du lægger på håndbremsen, og omsætter den til bremsetryk. Det er simpelthen ultrafordybende, især hvis du kommer fra en mindre præcis teknologi.

Selvom Fanatecs analoge håndbremsesensor er fremragende, blegner den i sammenligning med Load Cell’en i Sim Håndbremse V2. Producenten Heusinkveld er klart rettet mod simracing-fans og racerkørere, der vil træne i simu. Og det bringer os til de mindre mangler ved denne håndbremse. Til at begynde med prisen: Den koster næsten 300 euro, hvilket er dyrt for sådan en perifer enhed, og derfor er den placeret på denne rangliste. Dernæst Sim Håndbremse V2 er kun kompatibel på PC, hvilket er en skam for konsolracere.

Thrustmaster TSS Sparco

thrustmaster tss håndbremse

Thrustmaster er en stor spiller inden for simracing og simulation generelt og har været det i omkring tyve år. Deres katalog af simracing-produkter er virkelig stort og dækker stort set alle discipliner og alle budgetter. Producentens perifere enheder omfatter TSS Sparcoen håndbremse, der også fungerer som en sekventiel gearskifter.

Så, den TSS Sparco er lavet af metal med en fremragende finish. Skifterens farveskema er en blanding af sort og sølv med et par accenter fra landevejen. Jeg synes, det er meget smukt, og det er på højde med byggekvaliteten. Den fungerer i to tilstande: sekventiel gearskift og håndbremse.

For sidstnævnte er det ret fordybende med god fjedermodstand og ret realistisk løbsprogression. Jo hårdere du trækker i den, jo kraftigere bliver opbremsningen, hvilket kan ses på simulatoren foran dig.

Med hensyn til platformskompatibilitet fungerer denne håndbremse på stort set alt på markedet: Playstation, Xbox og PC. Den koster 250 euro at købe og bruge. For mig at se er det stadig dyrt, men samtidig er det en håndbremse og en sekventiel gearskifter. Så…

Hvorfor bruge en håndbremse?

Nytten af en håndbremse i en sim-racing-konfiguration er tæt forbundet med den disciplin, der køres. Du vil ikke bruge en enhed som denne, hvis du laver FormelMen du vil finde den meget nyttig til rally og drifting. Håndbremsen bruges til at låse baghjulene og igangsætte en kontrolleret glidning (drift) af bilen.

Da sim-racing handler om realisme, er du sikkert enig i, at det er mere indlevende at trække i håndtaget på en håndbremse end at trykke på en knap på rattet.

Konklusion

Efter at have gennemgået disse 5 håndbremser står det klart, at dit endelige valg vil afhænge af den grad af realisme, du leder efter, og frem for alt af dit budget. Men hvis jeg skulle anbefale en løsning, der giver værdi for pengene, ville Fanatec ClubSport håndbremse V1.5 være det ideelle valg.

fanatec clubsport håndbremse mening

Fanatec Clubsport håndbremse v1.5

En kvalitetshåndbremse til en overkommelig pris

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

De bedste Fanatec-pakker

De bedste Fanatec-pakker

Sim-raceurs verden over har stået over for det samme problem: Hvad skal man købe for at komme i gang med at shoppe?...

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKKER TIL UNDER 400 EURO
This is default text for notification bar