Vælg en side

Heusinkveld håndbremse: Test og meninger

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Heusinkveld Sim Håndbremse V2

Fordele

 • Utrolig byggekvalitet
 • Materialer i topklasse
 • Kan i høj grad tilpasses
 • Let at installere
 • Fremragende fornemmelser

Ulemper

 • Høje priser
 • Vanskeligt for begyndere at få styr på
 • Kun kompatibel med pc

Sim-racing-entusiaster ved, hvor vigtigt det er at tilføje en håndbremse til deres komplette sæt for at få en virkelig realistisk raceroplevelse.

Og når det kommer til håndbremsen, er der en model, der har gjort sig bemærket på markedet: Heusinkveld Sim Handbrake V2.

Vi har testet denne model for dig, og vi vil fortælle dig alt, hvad du har brug for at vide om den. Vi fortæller dig om dens vigtigste funktioner, hvilken type afspiller den er bedst egnet til, dens fordele og ulemper, dens pris , og hvor du kan købe den.

 

Egenskaber ved Heusinkveld-håndbremsen

Heusinkveld Sim Handbrake er en alsidig, trykfølsom USB-håndbremsesimulator, der bruger vejecelleteknologi.

Her er en liste over de vigtigste funktioner:

 • Alle konstruktionsdele er CNC-præcisionslaserskåret stål med en sandblæst eller fint struktureret pulverfinish . Det er stærkt, stift og holdbart.
 • Denne model har en lang række mekaniske justeringsmuligheder , så du kan indstille håndbremsen, som du vil have den.
 • Et 2-trins fjedersystem giver modstand, når der trækkes i håndtaget. En første spiralfjeder i metal simulerer mellemrummet mellem klods og skive og/eller sløret i håndbremsekablet. Fjedervandring og forspænding kan justeres. Du kan også fjerne denne første spiralfjeder, hvis du ønsker det.
 • Hovedbelastningen på bremsen er en simulator, der komprimerer de eksklusive Heusinkveld-elastomerer, hvilket giver en hidtil uset progressiv bremsefornemmelse. Der er i alt 3 elastomerer til at definere en blød, medium eller hård håndbremsefornemmelse.
 • Håndtaget kan indstilles i enten vandret eller lodret position, og der er en finjustering på op til 26 grader for at indstille den nøjagtige position af håndtaget.
 • Heusinkveld-håndbremsen er udstyret med en 120 kg vejecelle , der giver op til 22 kg reel kraft målt ved håndtaget. Håndbremsekraftmålingen er lineær.
 • Heusinkveld-håndbremsen leveres med SmartControl, et kraftfuldt konfigurationsværktøj, der giver dig mulighed for at indstille din håndbremse på en måde, der ikke var mulig før. Det giver dig øjeblikkelig kortlægning af udgangskurver (ikke-lineære), dødzonen og håndbremsekraften.
 • Alle indstillinger kan gemmes i profiler, som kan genindlæses med et par klik med musen, og profiler kan udveksles mellem Heusinkveld-håndbremseejere.
 • Der er flere muligheder for at montere denne håndbremse på din simulator. Selve basen kan monteres i vandret eller lodret position.
 • Heusinkveld-håndbremsen er kompatibel med PC/Windows-platformen. Den kan ikke bruges på konsoller som Xbox eller Playstation.

 

Til hvilken type person?

Heusinkveld-håndbremsen er ideel til rallyfans, skøjte- og driftingentusiaster og fans af spil som WRC 10, Assetto Corsa eller Dirt Rally 2.0. Men der er intet, der forhindrer dig i også at bruge det til spil som simularcarde.

Heusinkveld-produkter er designet til almindelige eller professionelle spillere. Derfor er denne håndbremsemodel ikke ideel for begyndere, som måske har brug for lidt øvelse, før de mestrer den.

Heusinkveld-håndbremsen er designet til PC-gamere, så den er ikke egnet til Sim-racing-spillere på PlayStation- eller Xbox-konsoller.

Håndbremse heusinkveld test

Fordelene

Vi har hørt rosende omtale af Heusinkveld-håndbremsen , og vores test af denne model bekræftede, at den har mange fordele.

Først og fremmest har Heusinkveld-håndbremsen, som alle mærkets produkter, en utrolig byggekvalitet, og dens materialer er i topklasse. Denne model er lavet af det samme tre millimeter tykke, laserskårne, pulverlakerede stål, som Heusinkveld laver sine pedaler af, og byggekvaliteten er virkelig strålende. Håndbremsens design er også af høj kvalitet og ligner en rigtig R5-rallybils (WRC2) håndbremse. De huller, der er boret i selve håndtaget, er en ret smart måde at få det rigtige look på.

Vi blev virkelig overbevist af Heusinkveld-håndbremsens tilpasningsevne og fornemmelse. Denne model er meget følsom over for tryk takket være dens vejecelle, og den tilbyder et utal af justeringsmuligheder, så du kan skræddersy håndtagets følelse efter din smag. Hvis du vil tvinge dig selv til at trække i håndtaget, når du drejer bilen aggressivt, kan du øge kraften op til 22 kilo.

Takket være Heusinkvelds SmartControl-software kan du desuden oprette forskellige profiler til forskellige biler eller spil samt foretage alle de nødvendige justeringer for at skræddersy håndtaget til det, du leder efter. Det giver dig større følsomhed og gør det lettere at manøvrere bilen.

For endnu større komfort kan den justeres i flere kombinationer, så den passer til cockpittets behov og pilotens smag. Du kan køre liggende, som i en normal bil, eller stående, som i en WRC-bil, alt efter hvad du foretrækker.

Endelig er Heusinkveld-håndbremsen en model, der er virkelig nem at installere og tilbyder en række forskellige monteringsmuligheder. Alt det værktøj og tilbehør, der skal bruges til monteringen, leveres sammen med håndbremsen, som er forboret, så den nemt kan fastgøres til dit chassis eller en anden støtte. Denne model er helt plug-and-play, så alt du skal gøre er at tilslutte den til din pc via USB, og den vil automatisk blive genkendt. Det eneste, du skal gøre, er at foretage de indstillinger, du har brug for, ved hjælp af den brugervenlige SmartControl-software.

 

Dens ulemper

Som du kan se, blev vi overbevist af Heusinkveld-håndbremsen og dens mange fordele. Ikke desto mindre har denne model et par ulemper.

Den største ulempe ved Heusinkveld-håndbremsen er selvfølgelig dens høje pris. Produkterne fra det hollandske mærke er kendt for deres professionelle kvalitet, og det afspejler sig tydeligt i priserne. Når man kommer op i den øverste kategori og til professionelt simracing-udstyr, er priserne uundgåeligt højere og ikke rigtig tilgængelige for alle. Selvom denne håndbremsemodel er af meget høj kvalitet, erkender vi, at den høje pris er et negativt punkt, der ikke gør det muligt for alle at tilføje dette ekstraordinære tilbehør til deres opsætning.

Vi syntes også, at Heusinkveld-håndbremsen var lidt hård i starten, eller for dem, der ikke er vant til at bruge en håndbremse af denne type. Som vi sagde tidligere, er denne model især rettet mod erfarne eller endda professionelle spillere og kan være svær for begyndere at få styr på.

Endelig er Heusinkveld-håndbremsen, ligesom mærkets andre produkter, desværre kun kompatibel med pc’er, der kører Windows 10 eller nyere. Det gør det svært for Sim-racing-spillere på Xbox- eller PlayStation-konsoller at bruge det. Det reducerer yderligere antallet af spillere, som denne model henvender sig til.

heusinkveld sim håndbremse v2

Hvor kan du købe det, og til hvor meget?

Heusinkveld Sim Handbrake V2 er til salg på Digital Motorsports hjemmeside.

Prisen varierer alt efter, hvilket land du køber fra, og hvor du får den leveret. Hvis du køber fra Frankrig, skal du betale €294 for Heusinkveld-håndbremsen.

 

Konklusion

Vi vidste, at vi næppe ville blive skuffede over et Heusinkveld-produkt , men denne håndbremse overbeviste os virkelig!

Vi fandt stort set ingen fejl ved Heusinkveld Sim Handbrake, som er en model af meget høj kvalitet, der i høj grad kan tilpasses og giver fantastiske fornemmelser under leg.

For dem, der elsker at spille WRC 10 eller Dirt Rally 2.0, er der ingen tvivl om, at Heusinkveld-håndbremsen er en meget klog investering.

håndbremse-heusinkveld

Heusinkveld Sim Håndbremse V2

Et rat i topkvalitet, der giver en fremragende følelse

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKKER TIL UNDER 400 EURO
This is default text for notification bar