Vælg en side

Fanatec ClubSport håndbremse V1.5 : Test & anmeldelser

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Fanatec ClubSport Håndbremse V1.5

Fordele

 • Integreret analog sensor til bestemmelse af bremseeffekt
 • Robust metaldesign og byggekvalitet
 • Realistiske fornemmelser og brugervenlighed
 • Kan tilpasses med forskellige monteringsmuligheder
 • Kompatibel med Fanatec-økosystemet og andre ikke-Fanatec-produkter (kun pc)

Ulemper

 • Rimelig høj pris
 • En periode med tilpasning er nødvendig
 • Let spil

Alle fans af racersimulationer ved, hvor besværligt det er at skulle bruge en knap på rattet som håndbremse, og hvor meget det fjerner fra realismen i løbet. Det er derfor, de mest passionerede ryttere foretrækker at tage tingene til det næste niveau ved at optimere deres opsætning med en racerhåndbremse.

Fanatec-mærket er kendt som førende på markedet for periferiudstyr til simracing på grund af sine produkter af høj kvalitet. Deres forskellige håndbremsemodeller ser ikke ud til at være nogen undtagelse.

Derfor besluttede vi os for selv at se og teste deres topmodel af håndbremser: Fanatec ClubSport Handbrake V1.5. I denne artikel vil vi fortælle dig om de vigtigste funktioner i denne model, hvilken type afspiller vi anbefaler den til, dens fordele og ulemper, dens pris , og hvor du kan købe den.

fanatec håndbremse

Funktioner i Fanatec ClubSport håndbremse V1.5

Fanatec ClubSport Handbrake V1.5 er en håndbremse i topklasse, der er designet og konstrueret til rally og drifting.

Her er en liste over de vigtigste funktioner i denne model:

 • Denne ClubSport Handbrake V1.5 model fra Fanatec er en realistisk 1:1 kopi af de håndbremser, der bruges i rallybiler, ideel til drifting.
 • Denne model har en konstruktion helt i metal med et blødt skumhåndtag til løftestang.
 • Fanatec ClubSport håndbremsegreb V1.5 kan monteres vandret, som i en sportsvogn, eller lodret, som i en racerbil.
 • Denne Fanatec ClubSport-håndbremse har en analog sensor, der giver dig mulighed for at nyde en fuldt analog aksel i stedet for en simpel tænd/sluk-knapoplevelse som i en rigtig bil.
 • Med ClubSport USB-adapteren kan du bruge denne Fanatec-håndbremse på din pc med et hvilket som helst mærke af racerhjul i en lang række spil.
 • ClubSport V1.5-håndbremsen kan også bruges på spillekonsoller (PlayStation og Xbox) i spil, der understøtter analoge håndbremser, hvis den er tilsluttet via en Fanatec/racing-hjulbase. Tjek venligst oplysningerne på produktsiden for det Fanatec-produkt, hvorigennem det skal tilsluttes konsollen. Den fungerer ikke på konsoller, der bruger ClubSport USB-adapteren.
 • Der er en række monteringsmuligheder, så du kan placere ClubSport Handbrake V1.5, hvor du har brug for den. Håndbremsen kan f.eks. monteres direkte på en ClubSport-gearstang, eller du kan bruge skruer til at montere enheden i venstre/højre side eller i bunden af håndbremsen i dit cockpit.
 • Fanatec ClubSport Handbrake V1.5 kan monteres på et bord, lodret eller vandret, ved hjælp af en ClubSport Handbrake Clamp Adapter i kombination med en ClubSport Shifter Table Clamp (begge sælges separat).
 • Dimensioner: 48,5 cm x 18 cm x 12,5 cm (L x B x H)
 • Vægt: 1,5 kg

 

Til hvilken type person?

  Fanatec ClubSport håndbremse V1.5 er ideel til rallyentusiaster og elskere af skids og drifts.

  Den er perfekt til spil som Dirt, Dirt Rally, WRC og Assetto Corsa, men der er intet, der forhindrer dig i også at bruge den til mere realistiske simulationsspil.

  Efter vores mening er denne håndbremsemodel ikke den mest velegnede til begyndere, som måske har brug for lidt øvelse, før de kan mestre den. Men det passer perfekt til almindelige eller erfarne spillere.

  fanatec håndbremse udtalelse

  Fordelene

  Fanatec ClubSport Handbrake V1. 5 tilbyder en rækkefordele, som vi kunne opdage i vores test.

  Den analoge sensor, der er integreret i Fanatec ClubSport håndbremse V1.5, er efter vores mening en af de mest interessante egenskaber ved denne model. I modsætning til mange andre håndbremser på markedet kommer V1.5 med en komplet analog akse til at bestemme, hvilken effekt din opbremsning vil have. I modsætning til en simpel tænd/sluk-knap kan du starte driften, mens hjulene stadig drejer hurtigt rundt. Hvis håndbremser allerede tilføjer en masse realisme til din raceroplevelse, vil denne funktion få dig til at forelske dig i V1.5 på ingen tid.

  Vi blev også overbevist af designet og byggekvaliteten af Fanatec ClubSport Handbrake V1.5. Som tidligere nævnt er denne model lavet udelukkende af metal og er en 1:1 kopi af de håndbremser, der findes i rallybiler. Det er en håndbremse, der både er smuk at se på og meget robust i hånden, især takket være den fantastiske byggekvalitet og de førsteklasses materialer.

  Et andet af de positive punkter ved Fanatec ClubSport Handbrake V1.5 er den komfort , den tilbyder, og den utroligt realistiske følelse, den giver. Når du trækker i håndtaget, føler du virkelig, at du bruger håndbremsen på en rigtig bil. Den er virkelig behagelig at røre ved og holde om, og den fungerer meget komfortabelt og naturligt.

  Endelig kunne vi godt lide, at Fanatecs ClubSport håndbremse V1.5 i høj grad kan tilpasses. Du kan montere den, hvor du har brug for den, og hvordan du vil have den, da håndtaget kan monteres vandret som i en sportsvogn eller lodret som i en racerbil. Du kan skrue denne håndbremse fast i venstre/højre side eller i bunden af håndbremsen på dit cockpit, men du kan også montere den på en anden holder ved hjælp af de medfølgende klemmer og adaptere.

  Derudover er Fanatec V1.5 kompatibel med Fanatecs økosystem, men du kan også parre den med ikke-Fanatec-produkter (kun til pc’en, med USB-adapteren).

   

  Dens ulemper

  Efter vores test af Fanatecs ClubSport håndbremse V1.5 kunne vi også se, hvilke ulemper denne model kan have.

  Først og fremmest synes vi, at Fanatecs ClubSport håndbremse V1.5 er ret dyr. Prisen retfærdiggøres helt klart af kvaliteten, men det er stadig en stor investering, som ikke alle har råd til. Desuden skal du næsten helt sikkert lægge en adapter og/eller klemme oven i prisen, afhængigt af det udstyr, du allerede har.

  For det andet skal det siges, at det kræver lidt tilvænning at få styr på Fanatec ClubSport Handbrake V1.5. Det er ikke en håndbremse, som begyndere vil føle sig trygge ved med det samme, især hvis du har været vant til at bruge en knap på rattet indtil nu. For at blive virkelig dygtig eller erfaren med denne Fanatec-model, skal du øve dig en del for at få styr på den.

  Endelig var vi lidt skuffede over, at håndtaget på Fanatecs ClubSport håndbremse V1.5 er lidt “fleksibelt”, at det kan bevæge sig en smule. Det er ikke ideelt til at spille. Desuden har vi bemærket, at det kan være meget ubehageligt at forsøge at trykke på håndbremseknappen, når rattet er låst helt fast.

   

  Hvor kan du købe det, og til hvor meget?

  Fanatec ClubSport Handbrake V1.5 kan købes for 129,95 euro på Fanatecs officielle hjemmeside.

  Fanatec har valgt udelukkende at sælge sine produkter på sin hjemmeside, så du kan desværre ikke købe dem nye andre steder.

  Du kan finde denne håndbremse til salg på brugte hjemmesider som Vinted eller Le Bon Coin. Men for at undgå ubehagelige overraskelser skal du være meget opmærksom på rattets tilstand, før du køber det.

  fanatec clubsport håndbremse v1.5

  Konklusion

  Fanatec ClubSport håndbremse V1. 5 er en fremragende håndbremse, der gør sit arbejde. Ikke alene vil det give dig en utrolig indlevelse i løbet, det vil også opmuntre dig til at prøve stadig mere dristige manøvrer og dermed forbedre din præstation.

  Denne smukt designede håndbremse fra Fanatec er robust, responsiv og giver dig en utroligt realistisk spiloplevelse. Prisen er måske høj, men den retfærdiggøres fuldt ud af materialerne af høj kvalitet og de mange fordele, denne model har at byde på.

  Fanatec ClubSport håndbremse V1.5 er et must-have for alle rally- og drift-entusiaster. Så hvis du er en af dem, er dette modellen for dig!

  fanatec clubsport håndbremse mening

  Fanatec ClubSport Håndbremse V1.5

  En robust, responsiv og realistisk håndbremse

  Notez cet article

  Vous risquez également d’aimer…

  0 kommentarer

  Indsend en kommentar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Pin It on Pinterest

  FANATEC-PAKKER TIL UNDER 400 EURO
  This is default text for notification bar