Vælg en side

De 5 bedste Fanatec-rat til Xbox One

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Der er flere typer Xbox One-rat fremstillet af Fanatec , som du kan finde på markedet i dag. Og det gør det ikke nemmere at vælge, hvilken model man skal købe.

Selvom Fanatec er kendt for sine produkter i topkvalitet, er det stadig svært at beslutte, hvilken model der er den rigtige for dig.

Derfor har vi besluttet at hjælpe dig med at træffe dette valg, som godt kan virke kompliceret.

I denne artikel tager vi et kig på vores udvalg af vores 5 foretrukne Xbox One Fanatec-rat og fortæller dig derefter, hvordan du vælger dit Xbox One Fanatec-rat, og hvad du skal huske på, når du foretager dit køb.

Fanatec ClubSport GT Forza Motorsport V2

fanatec forza

Fanatec ClubSport Racing Wheel GT Forza Motorsport V2 er monteret på Fanatec ClubSport Wheel Base V2.5.

Rattet har en diameter på 33 cm og er lavet af aluminium beklædt med blødt læder med navnet på Xbox One-sagaen broderet i midten.

Den har 16 knapper integreret i toppen af hubben, 4 knapzoner med 3 knapper i hver zone (12 knapper i alt), en FunkySwitch med en pude med en metalknap, 4 retninger, tovejsrotation og pulsering.

Fanatec ClubSport GT Forza Motorsport V2 har en børsteløs servomotor med et enkelt remtræk. Dens rotationsvinkel er 1080° og kan justeres via software.

Dette rat giver en enestående spillefornemmelse takket være de teknologier, det indeholder, såsom DirectSensor og DUAL HALL-teknologi.

Derudover simulerer Fanatec ClubSport GT Forza Motorsport V2 ABS-vibrationer i rattet og på pedalerne (afhængigt af modellen).

Denne model har også et kølesystem med to store blæsere (på venstre og bageste side) og en stor køleplade på motoren samt et LED-display til telemetrifunktioner.

Fanatec ClubSport GT Forza Motorsport V2-rattet har Quick Release-systemet, som gør det muligt at skifte rattet på et sekund. Den er designet til Xbox One, men kan også bruges på pc’er og med Xbox Series X/S.

Fanatec ClubSport GT Forza Motorsport V2 tilbyder det allerbedste med hensyn til følelse og ergonomi for fans af Sim-racing og Forza-spillet i særdeleshed.

Fordele

 • En utrolig flydende og kraftfuld returnering af kraft.
 • Materialer og udførelse af høj kvalitet.
 • Utrolige fornemmelser på alle niveauer.

Ulemper

 • Prisen er høj.

Fanatec Podium racerhjul Formula V2.5X

fanatec clubsport formula v 2 5

Fanatec ClubSport Formula V2.5X-rattet er officielt licenseret til Xbox One og Xbox Series X/S.

Den har en diameter på 27 cm og er beklædt med en 5 mm kulfiberplade. Den har to justerbare magnetiske metalpadler til gearskift.

Det har også to vibrationsmotorer indbygget i håndtagene, som kan styres via hjulindstillingsmenuen (SHO) eller in-game via Fanatec SDK.

Rattet har 11 knapper, en Funky-kontakt til ændring af indstillinger, vippekontakter og et analogt joystick samt et OLED-display, avancerede RevLEDS og to FlagLEDS , der indikerer eventuelle problemer med dækkene, brændstofniveauet eller radiobeskeder. Utroligt nok kan over 50 spilfunktioner justeres live.

Fanatec Formula V2.5X-rattet er kompatibelt med Xbox One, samt Xbox Series X/S, PC, PlayStation 4 og PlayStation 5. Desuden er denne model udstyret med QuickRelease-systemet, så du kan skifte hjul på få sekunder.

Dette rat er spækket med funktioner og er perfekt til F1-fanatikere.

Fordele

 • Materialer og udførelse af meget god kvalitet.
 • Dens rotationsvinkel er ubegrænset.
 • Dens OLED-skærm, RevLEDS og FlagLEDS.

Ulemper

 • Svær at få styr på for begyndere.

Fanatec ClubSport NASCAR V2-rat

FANATEC NASCAR

ClubSport NASCAR V2-rattet fra Fanatec er det officielt licenserede NASCAR-rat.

Dette 35 cm 3-egede rat er specielt designet til kørsel i moderne NASCAR-biler. Den er lavet afaluminium i bilkvalitet og har håndtag i ægte Alcantara.

De forudinstallerede magnetiske gear vælgere er meget taktile og giver rytterne et hurtigt gearskifte. “Klikket” giver dig solid magnetisk modstand ved hvert gearskift, så du altid har en positiv fornemmelse, når du manøvrerer rundt på banen.

Der er også et komplet udvalg af knapper indbygget i hubben, så du altid har alle betjeningselementerne lige ved hånden. Knapperne på rattet er meget justerbare, og du kan placere dem, hvor du vil. Hvis det ikke er noget for dig, og du bare gerne vil køre, kan de nemt afmonteres, så du får et helt rent og kompakt look.

Denne model har et trecifret LED-display til opsætningsmenufunktioner og telemetridata fra kompatible spil eller tredjepartssoftware. Den kan installeres i to positioner: lodret eller fladt.

ClubSport NASCAR V2-rattet er ikke kun kompatibelt med Xbox One, da du også kan bruge det med Xbox Series X/S, PlayStation 4 eller PC.

Fordele

 • Under officiel NASCAR-licens.
 • Design og ergonomi i top.
 • Materialer af meget god kvalitet.

Ulemper

 • En model, der primært er designet til NASCAR-fans.

Fanatec CSL Elite WRC-rat

fanatec csl elite wrc

Fanatecs CSL Elite WRC-rat er et populært valg blandt de mest krævende rallyfans . Det er også det foretrukne rat, der ofte bruges i WRC Esports-konkurrencer rundt om i verden.

Fanatec CSL Elite WRC-rattet har eger i børstet aluminium og er beklædt med ægte Alcantara-læder. Den har en diameter på 30 cm, hvilket gør den velegnet til mange typer køretøjer og ideel til rallykørsel. Orange syninger på rattet tilføjer farve, og detintegrerede 3-cifrede LED-display giver dig mulighed for at se nyttige data hele tiden i kompatible spil.

Paddlerne under rattet er også i lys orange for at give dem et flot udseende. De er nemme at tage af og kan udskiftes med andre paddle shifters for en mere behagelig oplevelse, når du spiller forskellige racerspil. Xbox-knaplayoutet kan også udskift es med de Racing Style-knapper, der følger med.

Le Fanatec CSL Elite WRC er officielt godkendt af Verdensmesterskabet i rally (WRC) for kompatibilitet Xbox One selvfølgelig, men også Xbox Series S | X og PlayStation 5, skal du bruge en PlayStation-licenseret ratbase for at bruge den på Sonys konsol.

Denne model har det nye QuickRelease-system til endnu hurtigere ratskift.

Overraskende nok er deten af de mest prisvenlige fjerbolde, du kan købe online, når man tænker på den kvalitet, du får. Fanatec CSL Elite WRC er et fremragende køb, især for rallyfans, men dette hjul fungerer også godt på andre racersimulatorer.

Fordele

 • Førsteklasses materialer og design.
 • Realistisk størrelse og proportioner.
 • Nyt QuickRelease-system.

Ulemper

 • Dens design minder lidt om et stykke legetøj.

Fanatec Podium Racing Wheel F1

Fanatec Podium Racing Wheel F1

På trods af at rattet Fanatec Podium Racing Wheel F1 er distribueret under en officiel F1- og PlayStation-licensDet er kompatibelt med Xbox One (såvel som Xbox Series X og S, PlayStation 4, PlayStation 5 og PC), og det er en af vores absolutte favoritter!

Den tilbyder en rotationsgrad, der kan indstilles mellem 90° og 1080°, og har justerbar ABS-vibration . Det er bygget af en kombination afaluminium og kulfiber , og rattets kant måler 27 cm, hvilket gør det kompakt og stabilt under kørslen.

Dette håndhjul er udstyret med et direkte drevet motoriseret force feedback-system og omfatter to roterende padler af F1-typen.

Ergonomien i Fanatec Podium Racing Wheel F1 er fremragende, da det tilbyder et stort antal realtidsindstillinger, der også kan styres direkte fra rattet, såsom en 2,7-tommer OLED-skærm til feedback i spillet.

Efter vores mening er Fanatec Podium Racing Wheel F1 en ægte perle og et af de bedste Xbox One-hjul på markedet.

Fordele

 • Højeffektiv motor og force feedback.
 • Talrige indstillinger er tilgængelige.
 • Bred kompatibilitet.

Ulemper

 • Den høje pris.

FAQ: ofte stillede spørgsmål om Fanatec Xbox One-rathjul

 

Hvordan vælger jeg mit Xbox One Fanatec-rat?

For at vælge det bedste Xbox One-rat fra Fanatec til dig, anbefaler vi, at du overvejer følgende aspekter, som vil hjælpe dig med at vælge den model, der passer bedst til dine behov og gør din spiloplevelse mere tilfredsstillende:

Kraftens tilbagevenden

Et af de vigtigste elementer i rat er force feedback. Med andre ord den modstand, som rattet udøver i sving. Jo mere realistisk force feedback, jo bedre er spillets overordnede kvalitet, og jo bedre føles det.

Rotationsvinklen

Dette er selve rattets drejekapacitet. Rotationsgraden skal være så bred som muligt. Desuden skal det yde en vis modstand, ligesom et rigtigt rat. For at få den mest realistiske oplevelse anbefaler vi et rat med en rotationsvinkel på 900 grader eller mere.

Materialer og fremstilling

De anvendte materialer og rattets byggekvalitet er naturligvis vigtige. Rattet skal helst være lavet af skridsikre materialer som gummi eller læder, og mekanismen skal være lavet af metal for at sikre en lang levetid.

Størrelse og design

Afhængigt af hvilken type spil, du kan lide at spille, bør designet på dit rat passe perfekt. Et rat til F1 er ikke det samme som et til rally, for eksempel. Det er bedst at matche størrelsen på dit rat med størrelsen på et rigtigt rat for at opnå større realisme. Desuden skal du bruge paddles, hvis du ikke har en gearstang.

Kompatibilitet

Det er vigtigt at se på rattets kompatibilitet med Xbox One, men også med de spil, du vil bruge. Se på enhedens tekniske specifikationer for at sikre dig, at den er kompatibel med de videospil, du bruger, eller om du kan bruge den med andre platforme (pc, PlayStation…).

Prisen

Det er vigtigt at finde ud af, hvad dit maksimale budget for dit rat vil være, så du ved, hvilket udvalg af modeller du skal vælge. Måske ønsker du også at tilføje andet tilbehør, så det samlede budget kan hurtigt blive stort, og derfor skal du tænke dig godt om, før du køber dit rat.

 

Kort fortalt – konklusion

Som du kan se, kan du vælge mellem en bred vifte af modeller med forskellige designs og funktioner, hvis du ønsker at købe et Xbox One-kompatibelt Fanatec-rat.

Uanset om du er F1- eller rallyfan, om du har et meget lille budget eller et ubegrænset, om du er nybegynder i simracingverdenen, eller du allerede er en entusiast, håber vi, at du finder, hvad du leder efter. I denne artikel har du fundet det Xbox One-rat fra Fanatec, der passer til dig.

Og glem frem for alt ikke vores råd, når du foretager dit køb, så du undgår ubehagelige overraskelser!

gt dd pro

Fanatec Forza Motorsport V2

Det bedste Fanatec-rat til Xbox One i 2024

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKKER TIL UNDER 400 EURO
This is default text for notification bar