Vælg en side

De 5 bedste Fanatec-rat til PS4

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Fanatec er en af de mest anerkendte producenter af gaming-periferiudstyr i verden af simracing-spil. Deres fjerbolde er efterspurgte af mange spillere på grund af deres kvalitet og innovative ydeevne.

Og for nylig, Fanatec har taget et stort skridt fremad i PlayStation-industrien ved at udgive racerhjul i topklasse til entusiaster på højt niveau. eksklusivt partnerskab med Sony Interactive Entertainmenthvilket betyder, at Disse hjul er fuldt kompatible med PS4- og PS4 Pro-systemer..

Men det er ikke altid let at finde rundt i deres katalog, eller at vide, om deres hjul er kompatible med alle spilplatforme.

I denne artikel vil vi hjælpe dig med at vælge det bedste PlayStation 4-kompatible Fanatec-rat til dig. Vi fortæller dig, hvilke funktioner du skal fokusere på for at købe den bedst mulige model, og selvfølgelig giver vi dig vores udvalg af de bedste PlayStation 4-kompatible Fanatec-rat på markedet i dag.

Fanatec CSL Elite racerhjul

fanatec csl elite

Takket være et partnerskab med Sony Interactive Entertainment Europe fungerer CSL Elite Racing Wheel perfekt med alle PS4- og PS4 Pro-konsoller. Rattet understøttes fuldt ud i PS4-menuen, og spillerne kan drage fordel af rattets banebrydende funktioner under spillet.

Dens design er upåklageligt og meget realistisk og måler 30 cm i diameter. Indtrækket er i læder medaluminium på den bageste del. Gearvælgerne leverer en kraftfuld, realistisk lyd takket være Fanatecs Snapdome-teknologi .

Dette rat indeholder Clubsport-teknologi, der giver en utrolig feedback-fornemmelse fra den ekstra kraftige børsteløse servomotor , som leverer op til 6 Nm drejningsmoment til styreaksen. Denne teknologi vil give dig en mere realistisk returoplevelse med et 1080º sving. Den er også udstyret med DirectSensor på styreakslen for at forhindre enhver påvirkning fra remtrækket på styrevinkelmålingen.

Fanatec CSL Elite Racing Wheel har også et LED-display øverst på rattet, hvor du kan se hastighed og gear.

Dette rat er selvfølgelig kompatibelt med PlayStation 4, men det er også kompatibelt med PC.

Fanatec CSL Elite Racing Wheel er derfor en fremragende mulighed, hvis du ønsker at komme ind i sim-racing-verdenen på den rigtige måde og med en relativt lav investering, idet du drager fordel af en af de mest prestigefyldte modeller på markedet.

Fordele

 • Utrolig flydende kraftfeedback
 • Meget realistiske fornemmelser
 • LED-displays på rattet og hurtige indstillinger gemt i 5 profiler

Ulemper

 • Pedaler medfølger ikke

Fanatec ClubSport-rat NASCAR V2

FANATEC NASCAR

Det ClubSport NASCAR V2-rattet fra Fanatec er det officielt licenserede officiel licens.

Dette 35 cm 3-egede rat er specielt designet til kørsel i moderne NASCAR-biler. Den er lavet afaluminium i bilkvalitet og har håndtag i ægte Alcantara.

De forudinstallerede magnetiske gear vælgere er meget taktile og giver rytterne et hurtigt gearskifte. “Klikket” giver dig solid magnetisk modstand ved hvert gearskift, så du altid har en positiv fornemmelse, når du manøvrerer rundt på banen.

Der er også et komplet udvalg af knapper indbygget i hubben, så du altid har alle betjeningselementerne lige ved hånden. Knapperne på rattet er meget justerbare, og du kan placere dem, hvor du vil. Hvis det ikke er noget for dig, og du bare gerne vil køre, kan de nemt afmonteres, så du får et helt rent og kompakt look.

Denne model har et trecifret LED-display til opsætningsmenufunktioner og telemetridata fra kompatible spil eller tredjepartssoftware. Den kan installeres i to positioner: lodret eller fladt.

ClubSport NASCAR V2-rattet er ikke kun kompatibelt med PlayStation 4 – det fungerer også på PC og Xbox.

Fordele

 • Under officiel NASCAR-licens.
 • Design og ergonomi i top.
 • Materialer af meget god kvalitet.

Ulemper

 • En model, der primært er designet til NASCAR-fans.

Fanatec Podium-rat R300

r300 v2 fanatec

Fanatec kan godt lide at kombinere produkter, og Podium R300 rat er et godt eksempel, der kombinerer 4 produkter: PodiumPodium-fælgen R300Podium Hub, Podium Advanced Paddle Module og ClubSport Button Cluster Pack.

Podium R300-rattet er beklædt med læder af høj kvalitet med guldstikninger. Det er bygget af ægte kulfiber, som giver et solidt og pålideligt hjul til spillere af racersimulationer.

De anodiserede bolte er også børstet med guld for et elegant, avanceret look.

Diameteren på dette racerhjul er 30 cm, hvilket gør det ideelt til mange spillere. Rammekonstruktionen omgiver de elektriske komponenter for at beskytte dem og gøre dem så lette som muligt. Den centrale kerne er lavet af et enkelt stykkeanodiseret aluminium for ekstra holdbarhed.

Paddelmodulet giver et hurtigt gearskift, der håndterer både små og store svinghjul uden problemer. Knapgrupper kan justeres og justeres på Podium Hub, så de passer til dine præferencer.

Fanatec Podium R300 er derfor kompatibel med både PlayStation 4 og PC.

Dette rat er alsidigt og fungerer rigtig godt sammen med mange typer køretøjer og racerspil.

Fordele

 • Alsidigt rat.
 • Materialer af høj kvalitet og smuk finish.
 • Padlerne har fire forskellige tilstande.

Ulemper

 • Den er ikke kompatibel med Xbox-konsoller.

Fanatec Podium Porsche 911 GT3 R Rat i ruskind

fanatec porsche 911

Porsche 911 GT3 R Porsche 911 GT3 R ruskindsrat er en replika replika (32 cm i diameter) af det ægte Porsche 991 GT3 R rat fremstillet af aluminium børstet og anodiseret aluminium og beklædt med ægte ægte ruskindslæder.

Den har 10 knapper, en 2-akset analog pind, to 2-vejs vippekontakter, en 7-vejs funky switch og to meget konfigurerbare 12-positionskontakter som roterende encodere til flere inputs lige ved hånden.

Denne model er udstyret med en 2,7-tommers OLED-skærm, der kan tilpasses, og som giver rytterne forbedrede visningsmuligheder med ITM (Intelligent Telemetry Mode) til hjælp på banen. Displayet kan skifte mellem 5 forskellige spildatasæt, som du kan ændre manuelt eller automatisk afhængigt af det spil, du spiller.

De er anbragt i hjulet med øjeblikkelig adgang til force feedback-indstillinger via setup-menuknappen.

Gearvælgeren på Porsche 911 GT3 R Suede-rattet giver en enestående fornemmelse ved hvert gearskift.

Dette rat har magnetiske Hall-effect-sensorer til hurtige gearskift. Padlerne tilbyder 4 forskellige tilstande afhængigt af dine behov, hvilket er godt at vide i enhver situation.

Porsche 911 GT3 R Suede-rattet er kompatibelt med Xbox, PC og selvfølgelig PlayStation 4.

Alt i alt er dette racerhjul ikke kun en hyldest til Porsche, det er også et fremragende racerhjul til Sim-racing-fans. Og hvis du er fan af bilfabrikken Porsche, så er dette racerhjul lige noget for dig.

Fordele

 • Luksusmaterialer.
 • Padlerne har fire forskellige tilstande.
 • Utrolige fornemmelser og præstationer.

Ulemper

 • Prisen er lidt høj.

Fanatec GT DD Pro

 

gt dd pro

Designet med Gran Turismo Sport og i samarbejde med Polyphony Digital, Fanatec Gran Turismo DD Pro er det første officielt licenserede Direct Drive-rat til PlayStation 4.

Sælges som en pakke, hvor du får GT DD Pro base selv, den Gran Turismo-rattet, en CSL-pedalsæt uden kobling og DD desktop support. Så i modsætning til CSL DD eller andre Fanatec-baser behøver du ikke at lede efter kompatible produkter. Du får det hele på én gang lige fra starten.

Fanatec Gran Turismo DD bundle er tilgængelig på i 3versioner: entry-level pro-versionen (5 Nm), pro-versionen (8 Nm) og premium-versionen.

Rattet 28 cm i diameter, og den er dækket af syntetisk læder og er meget nem at håndtere. Den har alle knapperne på PlayStation og endnu mere, da den indeholder fem funky kontakter (4+1), en LED-strip til revolutioner og en lille OLED-skærm for gear eller anden information.

Rattet Fanatec GT DD Pro er også udstyret med to plastikpaddles med magnetiske sensorer, menuen Standard Tuning , som gør det muligt for begyndere at komme hurtigt i gang uden at skulle bekymre sig om indstillinger, og systemet QuickRelease.

Denne pakke indeholder også CSL 2-pedal kranksæt, der er fremstillet udelukkende af metal og giver stor styrke.

For GT-fans, men ikke kun, er Fanatec GT DD Pro et bemærkelsesværdigt rat med næsten uovertruffen værdi for pengene.

Fordele

 • Utrolige fornemmelser takket være Direct Drive.
 • Materialer af meget god kvalitet.
 • Fuldt konfigurerbar.

Ulemper

 • Prisen for ekstraudstyr er fortsat høj.

 

FAQ: ofte stillede spørgsmål om Fanatec PS4-rathjul

 

Hvordan vælger jeg mit Fanatec-rat?

For at vælge et kvalitetsrat, der passer til dig, er det vigtigt at have visse kriterier i tankerne, når du foretager dit køb. Her er de vigtige faktorer, du skal overveje, når du beslutter, om du vil købe et rat eller ej.

Dens rotationsvinkel

I alle racersimulationsspil er der en magisk rotationsgrad, som definerer hjulets rotationsgrad. Alt under 900 graders rotation betyder, at du er nødt til at dreje det fysiske rat mere, end simuleringsrattet kræver i spillet. Det er mere som at spille et arkadespil end at køre en fordybende bil.

Et stærkt comeback

Enkelt sagt er det den faktor, der gengiver det at køre bil i virkeligheden. Et rat med lidt eller ingen force feedback vil ikke være tilfredsstillende at køre med, og du vil automatisk have en ulempe. Efter vores mening er force feedback afgørende for total fordybelse i spillet!

Fremstilling af materialer

Det afhænger primært af dine personlige præferencer og erfaringer. Hvis du har kørt mange biler med læderrat, vil du sandsynligvis føle dig bedre tilpas med et læderindpakket rat. Men et stofbeklædt hjul kan faktisk give dig mere greb og give dig mulighed for at spille længere, uden at dine potentielt svedige hænder forstyrrer. Det kan også afhjælpes ved at bruge løbehandsker.

Designet

Igen er dette i høj grad baseret på personlige præferencer. Vi synes, at de fleste rat er elegante og sofistikerede at eje, men hvis du ønsker et bestemt mærke eller logo midt på rattet, kan det nogle gange øge prisen på den pågældende ratmodel. Der er generelt to typer hjul, nogle med et racerlook og andre, der er meget tættere på det standardhjul, man ser i biler. Det er op til dig at beslutte, hvad du bedst kan lide!

Prisen

Selvom prisen ikke bør være drivkraften bag dit køb, er det klart, at jo højere prisen på rattet er, jo mere sandsynligt er det, at det er af høj kvalitet. Men det gælder ikke nødvendigvis for alle modeller! Vi råder dig derfor til at sammenligne modeller til samme pris for at se, hvilken der tilbyder flest funktioner.

Dette er på ingen måde en endegyldig liste over ting, du skal overveje, når du kigger på racerhjul, men den dækker alle de vigtigste faktorer, du skal huske på, når du foretager dit køb.

 

Kort fortalt – konklusion

At vælge et Fanatec-rat til PlayStation 4 er ikke nogen nem opgave! Hvert produkt, der sælges af mærket, har en bred vifte af teknologier, og det er vigtigt at se, hvilket der er det rigtige for dig.

Hvis du bare er på udkig efter et fordybende rat med god intuition i design og funktionalitet, er en model som Fanatec CSL Elite perfekt. Men hvis du leder efter et helt nyt hjul, der vil optimere dit spil og dine resultater i Esports-løb, er Fanatec Podium F1 helt sikkert mere noget for dig.

Hvis du stadig tøver, skal du vide, at alle de modeller, der er valgt i denne artikel, er af topkvalitet og ikke vil skuffe dig!

gt dd pro

Fanatec GT DD Pro

Det bedste Fanatec-rat til PS4 i 2024

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKKER TIL UNDER 400 EURO
This is default text for notification bar