Vælg en side

Fanatec GT DD Pro – Test og anmeldelse

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Fanatec GT DD Pro

Fordele

 • Ekstremt præcis kraftfeedback takket være Direct Drive-motoren
 • Lydløs takket være fraværet af en ventilator på basen
 • Fuldt konfigurerbar med en bred vifte af tilpasningsmuligheder
 • Brugervenligt hvidt OLED-display til adgang til indstillingsmenu og telemetri
 • Kvalitetskranksæt inkluderet i pakken, med en stor platform til at støtte dine fødder
 • Bred kompatibilitet (PC, PlayStation 3, 4, 5 og Xbox One/Series X&S)

Ulemper

 • Ofte udsolgt og svær at få fat i!

Vores bedømmelse: 9,9/10

Gran Turismo 7 er et af de mest berømte og bedst sælgende spil i 2022. Så hvad kunne være mere naturligt end at ønske at have det ideelle udstyr til at spille under de bedst mulige forhold?

Mærket Fanatec har opfyldt mange Sim-racing-spilleres ønske ved at tilbyde et rat, der er skabt i samarbejde med Gran Turismo Sport og Polyphony Digital: rattet Fanatec Gran Turismo DD Pro.

Vi har testet denne model for dig, og vi vil fortælle dig alt, hvad vi syntes om den og alt, hvad der er værd at vide om den i denne artikel. Vi vil præsentere en liste over dens specifikke funktionervil vi fortælle dig hvilken type person den er bedst egnet tilhvad er dens fordele og ulemper, hvor du kan få den og til hvilken pris.

Fanatec GT DD Pro-funktioner

Designet med Gran Turismo Sport og i samarbejde med Polyphony Digitalden Fanatec Gran Turismo DD Pro er det første officielt licenserede Direct Drive-rat til PlayStation 5.

Her er en liste over de vigtigste funktioner:

 • Den Fanatec Gran Turismo Direct Drive Pro sælges, som standard, som en pakke. Du får den GT DD Pro base selv, det Gran Turismo-hjulhjul sæt CSL-pedaler pedaler og DD-skrivebordsstativet.
 • Pakken Fanatec Gran Turismo DD bundtet er tilgængeligt i 3 versionerden professionelle version (5 Nm), pro-versionen (8 Nm) og premium-versionen.
 • Rattet er 28 cm i diameter, beklædt med syntetisk læder og er meget nem at håndtere. Den har alle knapperne på PlayStation controller og mere til, med fem funky kontakter (4+1), en LED-strimmel strimmel til omdrejninger og en lille OLED-skærm display til gear eller anden information.
 • Det Fanatec GT DD Pro rat rattet er også udstyret med to plastik paddles med magnetiske sensorerDen Standard tuning menuen, som gør det muligt for begyndere at komme hurtigt i gang uden at skulle bekymre sig om indstillinger, og QuickRelease-system.
 • Den Fanatec GT DD Pro-motoren er 100 % skræddersyet. Den blev udviklet i Tyskland specielt til simracing. Den tilbyder sensationel ydeevne takket være patenteret FluxBarrierteknologi, der kommunikerer nuancerne i force feedback-detaljer med bemærkelsesværdig klarhed.
 • Den design helt i metal er bygget til at holde, og speeder- og bremseakslerne bruger kontaktløse berøringsfri Hall-sensorer for større præcision og holdbarhed. Den stivere bremsepedalfjeder kombineret med PU-skumstøddæmperen giver en progressiv følelse og større realisme.
 • Hvert sæt er fuldt kompatibelt med PlayStation 4 og PS5 Gran Turismo 7 samt alle aktuellepc-spil .
 • Den Fanatec GT DD Pro kan bruges med alle CSL-, ClubSport- og Podium-rat samt alle Fanatecs kranksæt, gearkasser og håndbremser, der er tilgængelige i øjeblikket. GT DD Pro-rattet kan også bruges på alle de ratbaser, der fås fra Fanatec.

Til hvilken type person?

Den Fanatec GT DD Pro er en model, der naturligvis er ideel til Gran Turismo Gran Turismo-fans. Men det er også ideelt for fans af spil som F1 2021, Assetto Corsa Competizione eller WRC 10.

Denne model er ideel til spillere, der lige er begyndtsom den er for erfarne erfarne i Sim-racing. Faktisk er menu med standardindstillinger giver begyndere mulighed for at komme hurtigt i gang uden at skulle bekymre sig om indstillinger, og den menuen med avancerede indstillinger giver entusiaster mulighed for at finjustere force feedback-egenskaberne, så de passer til deres kørepræferencer.

GT DD PRO

Fordelene

Den Fanatec Gran Turismo GT DD Pro har været en kæmpe succes siden udgivelsen, og vi kunne med egne øjne se, hvilke fordele denne pakke tilbyder.

Først og fremmest blev vi straks overvældet af de utrolige de utrolige fornemmelser, som Fanatec GT DD Pro tilbyder. Der er ingen ubehagelige overraskelser her: Direct Drive-motoren garanterer ekstremt præcis force feedback med dette rat, der gengiver selv de mindste nuancer af vejen til vores store glæde.

Derudover er den base, som GT DD Pro er monteret på, er blæserløs, hvilket gør den helt lydløs, selv i de mest intense øjeblikke af løbet.

Den Fanatec Gran Turismo DD Pro tilbyder dig også en fuldt tilpasselig konfiguration og et væld af indbyggede personaliseringsmuligheder direkte i apparatet og på rattet. Hvert spil styres forskelligt, så det er en fantastisk funktion at kunne tilpasse force feedback, ratrotation osv. afhængigt af det spil, du spiller, i stedet for at skulle ændre indstillingerne, hver gang du vil spille et andet spil. Du kan få adgang til standard- og avancerede indstillingsmenuer direkte fra rattet, hvilket giver dig adgang til alle parametre uden at skulle forlade spillet og oprette forbindelse til softwaren for derefter at genindlæse spillet for at teste dine ændringer.

Denne model er også udstyret med en hvid OLED-skærm som giver dig adgang til indstillingsmenuen og mulighed for at lege med telemetri-outputtet. Den er meget nem at bruge og meget tilgængelig.

Et andet aspekt af Fanatec Gran Turismo GT DD Pro der overbeviste os, var kranksæt som er inkluderet i pakken. Uanset hvilken version du vælger (5 Nm, 8 Nm eller Premium), får du fornøjelsen af at opdage en 2- eller 3-pedalsmodel af meget høj kvalitet med en ydeevne, der ikke vil svigte dig.

Holdbarheden af hele bundbeslaget er fantastisk. Bremse- og speederpedalerne kan flyttes med skruer til forskellige åbninger, så de passer til dine kørepræferencer. Den har også en stor platform til fødderne i bunden af enheden.

Du vil blive glædeligt overrasket over fastgørelsessystemets styrke! Den kan klare op til 5 Nm uden at ryste, og hvis dit bord er meget solidt, kan du endda gå op til 8 Nm uden bekymringer ved at tilføje Boost kit 180…

Endelig sætter vi stor pris på, at Fanatec GT DD Pro tilbyder så bred kompatibilitet. Rattet kan bruges på PC, PlayStation 3, 4 og 5, og basen og pedalerne kan også bruges på Xbox med et kompatibelt rat. Dette er en fantastisk funktion for spillere, der har forskellige spilleplatforme til rådighed.

FANATEC GT DD PRO PROFIL

Dens ulemper

Selvom Fanatec Gran Turismo DD Pro overbeviste os med sine mange fordele, har denne model et par ulemper Ulemper.

Efter vores mening er den største ulempe ved Fanatec GT DD Pro er, at den ofte er udsolgt ikke på lager på brandets hjemmeside. Denne model har ofte været et offer for sin egen succes!

Hvis du tilfældigvis finder Fanatec Gran Turismo DD Pro på tilbud, må du betale prisen. For lad os se det i øjnene: Fanatec-mærket er tydeligvis ikke for alle. Mens almindelige Sim-racing-spillere er vant til markedspriser, kan det samme ikke siges om amatører.

Endelig må vi indrømme, at vi finder, at rattet på Fanatec GT DD Pro efter vores mening rat har, efter vores mening et ret billigt design… Lad os bare sige, at det ikke nødvendigvis er den type design, vi er kommet til at forvente fra mærket. Der er lidt for meget plastik til vores smag, mens vi ville have foretrukket læder eller alcantara, materialer, der giver rattet et mere realistisk og mindre legetøjsagtigt udseende.

GT DD PRO REAR

Sammenligning med andre Playstation-kompatible rat

Det er vigtigt at bemærke, at GT DD Pro er et Direct Drive-svinghjul, hvilket betyder, at motoren er direkte forbundet med svinghjulet uden remme eller gear. Og det er første gang på Playstation-markedet!

Andre Playstation-kompatible rat på markedet er f.eks. Thrustmaster T300RS/GT og Logitech G29 og G923.

Disse rat er imidlertid slet ikke i direkte drev men med remtræk/geardrevne motorer.

Selvom de giver god force feedback, er følelsen, præcisionen og responsen i disse rat uforlignelige med dem i Gran Turismo Direct Drive Pro.

Det eneste Direct Drive-alternativ er Logitech G Pro Wheel (eller Logitech Pro Racing Wheel), som har en meget højere pris end GT DD PRO (forvent at betale omkring 1.500 euro for den komplette pakke).

Hvis du ejer en Playstation (eller endda en Xbox eller PC), skal du ikke tøve et sekund! Efter vores mening er Fanatec GT DD Pro det bedste PS5-hjul på markedet.

Hvor kan jeg købe Fanatec GT DD Pro, og hvad koster den?

Den Fanatec Gran Turismo DD Pro kan købes på den officielle Fanatec-hjemmeside;

Versionen af Fanatec GT DD Pro fra 5 Nm koster 699,95 euro og 8 Nm versionen koster 799,90 euro.

Konklusion

For GT-fans, men ikke kun dem, synes vi, at Fanatec GT DD Pro er et bemærkelsesværdigt rat med en næsten uovertruffen værdi for pengene som tilbyder en af de mest fordybende raceroplevelser nogensinde. Den tilbyder de samme fordele og kvaliteter som CSL DD, så du kan gå efter den med lukkede øjne.

Hvis du er en sim-racing-entusiast, der leder efter et racerhjul, er er Fanatec GT DD Pro et fantastisk valg, der vil give dig timevis af sjov med racerløb.

FAQ : Ofte stillede spørgsmål om Gran Turismo GT DD PRO

 

Er Fanatec GT DD Pro baseret på Fanatec CSL DD?

Stort set, ja. GT DD Pro er lidt mere afrundet på fronten, men ellers er designet meget lig CSL DD. De to baser er ens med hensyn til design og teknologi.

 

Hvor meget koster Fanatec GT DD?

GT Direct Drive-pakken er i øjeblikket til salg til følgende priser:

 • 699,95 for basisversionen
 • 849,95 for versionen med Boost Kit 180 (for at øge drejningsmomentet fra 5 nm til 8 nm)
 • 969,85 for premium 8nm-versionen med 3-pedalskranksæt

Disse priser sætter Turismo DD Pro Wheel i direkte konkurrence med Thrustmaster T-GT II.

 

Er GT DD Pro det værd?

Et stort ja. Hvis du er fan af Gran Turismo eller et hvilket som helst andet racerspil, er dette det perfekte Direct Drive-simulationshjul. Hvis du støder på denne vare, mens den stadig er på lager, skal du ikke tøve et sekund.

 

Er Fanatec GT Direct Drive Pro PS5 kompatibel?

Ja, den er 100 % Playstation-kompatibel (PS5 og PS4). Efter vores mening er det det bedste PS5-rat på markedet.

 

Er GT DD Pro kompatibel med pc?

Ja, GT DD Pro er også PC-kompatibel, ligesom alle Fanatec-hjul. Det kan derfor bruges på pc-spil som Assetto Corsa Competizione, iRacing og mange flere.

 

Er GT DD PRO kompatibel med Xbox?

Fanatec Gran Turismo Direct Drive Pro kan bruges på Xbox One og Xbox Series X/S ved blot at tilføje et Xbox-kompatibelt rat.

 

gt dd pro

Fanatec GT DD Pro

En fordybende raceroplevelse og uovertruffen værdi for pengene

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

Moza ES: Test og anmeldelse

Moza ES: Test og anmeldelse

Moza ESAvantages Plusieurs commandes entièrement paramétrables Finition et matériaux prémiums Excellente ergonomie...

Moza FSR: Test og anmeldelse

Moza FSR: Test og anmeldelse

Moza FSRFordele 4,3-tommers skærm Finish i kulfiber Talrige ordrer Ulemper Lidt høj pris og vægt Ikke kompatibel med...

Moza KS : Test og anmeldelse

Moza KS : Test og anmeldelse

Moza KSAvantages Volant prémium pour la Formula Structure en métal 4 palettes à l’arrière magnétiques Inconvénients...

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKKER TIL UNDER 400 EURO
This is default text for notification bar