Vælg en side

Fanatec CSL Elite-pedaler: Test og meninger

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Fanatec CSL Elite kranksæt

Fordele

 • God værdi for pengene
 • Fremstillet af solide kvalitetsmaterialer
 • Kan tilpasses (horisontalt justerbar og kan fastgøres til et cockpit)
 • Leverer en fantastisk følelse af leg og realisme
 • Bred kompatibilitet

Ulemper

 • Leveres usamlet og kræver gør-det-selv-installation
 • Død zone ved brug af pedaler
 • USB-adapter påkrævet til pc-brug (sælges separat)

Vores bedømmelse: 9,2/10

Hvis du har lidt erfaring inden for Sim-racingmærket Fanatec vil helt sikkert være bekendt for dig. Der er en række meget roste racersimuleringstilbehør på markedet, som er udviklet af den tyske producent, såsom hjulbaser, rat og krumtapaksler.

Selvom mange mennesker ikke er klar over det, er pedaler er et vigtigt redskab til realistisk kørsel og god fordybelse i løbet. Derfor er du nødt til at tage en række faktorer i betragtning for at sikre, at du vælger den bedste model.

Så vi besluttede os for at tage et kig på et af mærkets bedst sælgende pedalboards: Fanatec CSL Elite Pedals. Fanatec CSL Elite-pedaler.

I denne artikel vil vi fortælle dig alt, hvad vi har opdaget om dette Fanatec-pedalboard. Vi fortæller dig, hvad vigtigste karakteristika af denne model, til hvilken type spiller den er bedst egnet til, hvad er dens fordele fordele ulemperdens pris og hvor du kan få det.

CSL ELITE PEDAL

Egenskaber ved Fanatec CSL Elite-pedaler

Fanatec CSL Elite Pedals er etentry-level pedalboard med to pedaler og en af mærkets bestsellere.

Her er en liste over de vigtigste funktioner i denne model:

 • Udgivelsesår: 2016
 • Fanatec CSL Elite kranksættet er en Plug and Play-pakke, der inkluderer en ekstra lang speeder- og bremsepedal for øget realisme og komfort.
 • Basen og fodstøtten er lavet af massivt aluminium og giver en stor hvileflade.
 • Fanatec CSL Elites aftagelige gummipedaldæksler giver godt greb på bløde overflader.
 • Bremsepedalen har en metalfjeder og en PU-skumdæmper til simuleret trykbremsning og større realisme.
 • Den vandrette afstand mellem pedalerne på Fanatec CSL Elite er justerbar, hvilket muliggør asynkron konfiguration.
 • Denne model gør det nemt at fjerne pedalerne fra fodstøtten og installere dem separat med elektronikken i cockpits eller andre understøtninger.
 • Fanatec CSL Elite pedalboard indeholder et potentiometer med 12-bit opløsning.
 • Fanatecs CSL Elite-pedaler er PC-kompatible , hvis de tilsluttes med en ClubSport USB-adapter (ekstraudstyr) eller ved hjælp af Load Cell-sættet.
 • Denne model er også kompatibel med PlayStation 4, PlayStation 3 og Xbox One , når den er tilsluttet en kompatibel Fanatec-hjulbase eller et rat.
 • Fanatec CSL Elite fungerer med alle Fanatec-hjulbaser og rat med RJ12-pedalstik.
 • Dimensioner: 47 cm x 31 cm x 18 cm (L x B x H)
 • Vægt: 4,5 kg

  Til hvilken type person?

  Fanatec CSL Elite kranksættet er en model, der er ideel til begyndere , som gerne vil fordybe sig mere i cykelløbet.

  For mere erfarne spillere kan dette pedalboard virke lidt let, men det kan opgraderes med Load Cell Kit.

  Fanatec CSL Elite Pedals er en model, der tilpasser sig alle former for racerløb og alle spilplatforme, uanset om det er Assetto Corsa, iRacing, F1 2020 eller Forza.

   

  Fordelene

  Fanatec CSL Elite er et meget vellykket kranksæt, og vores test gjorde det muligt for os at opdage de fordele , der gør denne model så populær.

  Til at begynde med syntes vi, at Fanatec CSL Elite pedalboard gav rigtig god værdi for pengene. Af en indgangsmodel at være er dette kranksæt ikke desto mindre lavet af solide materialer af høj kvalitet. Aluminiumsdesignet helt i metal og de aftagelige gummipuder på pedalerne giver en blanding af komfort og robusthed, som giver en bedre køreoplevelse. Du kan trykke hårdt ned på pedalerne uden frygt, de er virkelig solide og stærke.

  For det andet kan vi rigtig godt lide, at Fanatec CSL Elite-pedalerne kan tilpasses. Det ser ud til, at mærket har tænkt på alt, så du kan tilpasse denne model til din smag og dit personlige udstyr, uanset om du har et cockpit eller ej. Pedalerne kan justeres vandret, men de kan også afmonteres og fastgøres til et cockpit. Skruehullerne i bunden af kranksættet gør, at du kan montere det på ethvert underlag. Og for endnu mere tilpasning kan du opgradere denne model med Load Cell-pedalen, der sælges i et separat sæt.

  Vi fandt, at Fanatec CSL Elite-pedalboardet også gav en meget god fornemmelse for spillet samt en stor grad af realisme. Gas- og bremsepedalerne føles meget naturlige under fødderne og giver dig følelsen af at sidde i en rigtig bil. Den originale bremsepedal giver meget fast modstand takket være PU-skumindsatsen på bagsiden af pedalen. Denne lille skumprop giver perfekt modstand og gør det også muligt at moderere din hastighed i detaljer uden at sidde fast.

  Endelig har Fanatec CSL Elite pedalboard den fordel, at det tilbyder bred kompatibilitet. Denne model kan køre på PC og Xbox One samt PlayStation 4 og 3, hvis din Fanatec-base er kompatibel med platformen. Til pc’er skal du blot bruge en USB-adapter (sælges separat) for at tilslutte den, og til PlayStation 4 og 3 eller Xbox skal du bruge en kompatibel Fanatec-base. Så du kan bruge dette pedalboard med en meget bred liste af spil.

  csl elite-pedaler

  Dens ulemper

  Mens vores test gjorde det muligt for os at opdage de positive sider ved Fanatec CSL Elite kranksættet, afslørede den også modellens ulemper .

  Først og fremmest var vi lidt skuffede over, at Fanatec CSL Elite kranksættet blev leveret usamlet. Det første indtryk, når man åbner æsken, er derfor ret negativt, da man selv skal samle det hele. I sig selv er det ikke særlig kompliceret at bygge, selv for den mest uerfarne eller den mindste handyman, men det er et obligatorisk trin, der kræver lidt tid, før du kan begynde at spille.

  Vi opdagede også, at der desværre er lidt af en død zone , når du trykker på pedalerne på Fanatec CSL Elite. Hver gang du tilslutter pedalerne, kommer de tilbage i fokus. Efter vores mening var det en fejl, at mærket havde truffet dette valg, da pedalerne er selvcentrerende med en lille dødzone, så man skal trykke hårdere for overhovedet at kunne mærke trykket.

  Endelig, selvom Fanatec CSL Elite Pedals har en attraktiv pris, skal du huske på, at du næsten helt sikkert bliver nødt til at investere i en USB-adapter, da den ikke følger med pedalboardet (prisen er 19,95 €). Det er også vigtigt at bemærke, at når du bruger Fanatecs ClubSport Adapter USB, falder opløsningen fra 12 bit til 8 bit.

  For almindelige spillere skal du tilføje Load Cell-pedalen, som ikke er inkluderet i CSL Elite Pedals. Det er en stor investering, da sættet koster 139,95 euro.

   

  Hvor kan du købe det, og til hvor meget?

  Fanatec CSL Elite pedalboard er i øjeblikket til salg for 99,95 € på Fanatecs officielle hjemmeside.

  Load Cell Kit kan købes på forhånd på Fanatecs hjemmeside for 139,95 euro og vil være tilgængelig fra den 31. maj.

  ClubSport USB-adapteren kan købes for 19,95 euro.

  Den tyske producent Fanatec har valgt udelukkende at sælge sine produkter på sin hjemmeside, så du vil ikke kunne købe dem hos andre forhandlere.

  Du kan måske finde den til salg på sider som Le Bon Coin eller Vinted, men vær meget opmærksom på bundens tilstand, før du køber, så du undgår ubehagelige overraskelser.

  csl elite kranksæt udtalelse

  Konklusion

  Fanatec CSL Elite kranksættet er en ideel model til at komme i gang med sim-racing. Takket være dens alsidighed og fremragende værdi for pengene er det en fantastisk måde at komme i gang med Fanatecs økosystem til en lav pris.

  Dette Fanatec kranksæt er lavet af solidt metallisk aluminium af høj kvalitet, hvilket garanterer holdbarhed, styrke og stabilitet. Denne model indeholder ganske vist ikke en vejecelle, men du har stadig mulighed for at opgradere og tilpasse den, så den passer til dine behov og dit budget.

  Hvis du leder efteret entry-level pedalboard af upåklagelig kvalitet, så kan vi ikke anbefale Fanatec CSL Elite Pedals nok!

  csl elite-pedaler

  Fanatec CSL Elite-pedaler

  Et kranksæt i indgangsniveau med upåklagelig kvalitet

  Notez cet article

  Vous risquez également d’aimer…

  Moza SR-P: Test og meninger

  Moza SR-P: Test og meninger

  Moza SR-PFordele Struktur helt i metal Bremsepedal til vejecelle Fremragende byggekvalitet Justerbare pedaler Ulemper...

  0 kommentarer

  Indsend en kommentar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Pin It on Pinterest

  FANATEC-PAKKER TIL UNDER 400 EURO
  This is default text for notification bar