Vælg en side

De bedste gearstænger til Sim-racing

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Gearstænger er ofte noget af det mest glemte tilbehør til Sim Racing, især for begyndere. Og alligevel er det efter vores mening et vigtigt element, hvis du vil fordybe dig i løbet med meget større realisme.

Der er så mange muligheder, konkurrencen på markedet er hård, og det er ikke altid let at vide, hvilken model eller hvilket mærke man skal vælge.

For at hjælpe dig med at træffe det valg har vi besluttet at skrive denne guide til dig, hvor vi forklarer, hvordan du vælger den model, der passer til dig, og giver dig nogle tips til, hvordan du får mest muligt ud af din nye bil. De bedste gearstænger til Sim-racing som vi tror, du kan finde i dag.

Hvordan vælger du din gearstang?

At vide, hvad du leder efter, er selvfølgelig den vigtigste faktor, når du overvejer at købe en gearstang, da du skal vælge de funktioner, der passer bedst til dine behov. Det er en meget personlig proces, men med vægt på det bedste af det bedste er der et par ting, du skal overveje, når du vælger en gearstang, der passer til dig.

De vigtigste faktorer, man skal overveje, når man leder efter en gearstang, er materialernes kvalitet, modellens alsidighed, prisen og den grad af realisme , den vil give. Nogle gearstangsmodeller kan endda klare både håndbremse og sekventiel gearstang, en faktor, du bør tage i betragtning, hvis du forsøger at skære ned på omkostningerne.

Forskellen mellem H- og sekventielle gearkasser

Gearstangen findes i to former: sekventiel gearkasse og H-shift.

H-mode: Navnet henviser til den måde, gearene er fordelt på i bunden af gearstangen, og hvordan de fleste gearskift foretages i racerbiler.

Disse håndtag kan have mellem 6 og 8 hastigheder, afhængigt af hvilken model du køber, og kan matches perfekt til din racerstil. Den har det karakteristiske udseende af en klassisk bil og er derfor ideel til racersimulationer.

Sekventiel gearkasse: Sek ventielle gearkasser er en hybrid mellem manuelle og automatiske gearkasser, som gør det lettere at skifte gear ved hjælp af koblingen. Det er et håndtag, der bevæger sig op og ned og vice versa, hvilket gør gearskiftet mere automatisk. Det betyder, at den er hurtig og nem at bruge, så den er ideel, når du flyver over en rallyetape.

De bedste H-formede gearstænger

Det er på tide at finde ud af, hvilke modeller der er de bedste på markedet. Her præsenterer vi de bedste modeller af H-skiftere til Sim-racing, som øger realismen og fordybelsen under løbet.

Logitech G Driving Force Skifter

Den Logitech G Driving Force-skifter er den ideelle shifter til at komme i gang med simracing uden at investere en masse penge.

Hvis du leder efter en billig basismodel, der kan integreres med dit rat og Logitechs økosystem, er dette den perfekte Sim-racing-skifter. Dette håndtag har sine egne indbyggede klemmer til sikker, ubesværet installation.

Den er lavet af stål og læder, hvilket giver den stor holdbarhed og præcision i hver bevægelse. Den er bygget med 6 hastigheder og bakgear i en trykkonstruktion, der er kompatibel med PlayStation 4, Xbox One og PC, som du kan integrere i enhver simulator.

Som vi nævnte i starten, er dette en billig model, så den anbefales primært til begyndere og hobbyfolk.

Hvis du gerne vil prøve kræfter med Simracing og ikke har et stort budget, så køb Logitech G Driving Force Shifter– du vil ikke fortryde det!

logitech g driving force shifter

Thrustmaster TH8A gearstang

Den Thrustmaster TH8A gearskifter er den Sim-racing-skifter, der giver mest værdi for pengene i denne guide.

Den kan bruges enten som en åben H-kasse med 7 gear (og bakgear) eller som en sekventiel gearstang. Man skifter fra den ene tilstand til den anden ved at fjerne den H-formede frontplade og sætte den sekventielle plade på, eller omvendt, hvilket betyder, at det er meget nemt at skifte mellem dem. Så du kan få det bedste fra begge verdener i en enkelt enhed.

Den har en indvendig mekanisme helt i metal, en knap og 360º justerbare ankre. Desuden har den en magnetisk sensor, der fungerer uden kontakter, og et potentiometer, der forlænger dens levetid.

Thrustmaster TH8A Shifter er kompatibel med PlayStation 4, Xbox og PC. Det anbefales til almindelige spillere, der ønsker at udvide deres spiloplevelse. De konfigurationer, den tilbyder, vil også appellere til de mest professionelle gamere, der ønsker at modificere deres cockpit.

I modsætning til mange andre skiftere på markedet har TH8A en indbygget fastspændingsmulighed, så for dem, der spiller ved et skrivebord eller et bord, er det den perfekte sekventielle skifter, da den er nem at sætte på og tage af efter behov.

Takket være sin alsidighed er Thrustmaster TH8A et af de mest populære gearhåndtag blandt simulationsracere.

th8a shifter

Fanatec Clubsport SQ V1.5 gearskifter

Vi præsenterer gearstangen Fanatec Clubsport SQ V1.5 som vi synes er den bedste model i denne guide.

Den er lavet med en 100% metalstruktur for endnu mere realisme og selvfølgelig kvalitet. Den kan også omdannes til en gearstang til sekventielle simulationskørsler ved blot at ændre placeringen af kontakterne.

Dette er en 7-trins model med 1 bakgear, der fås i et traditionelt H-mønster og er inspireret af Porsche 911-racerbilen. Den medfølgende knap er i poleret aluminium og kan udskiftes med rigtige bilknapper. Den er fuldt justerbar med hensyn til følelse og modstand.

Fanatec ClubSport Shifter SQ V1.5 kan bruges, når den er tilsluttet et Fanatec-styr på en pc ved hjælp af en adapter, og kan også bruges på PlayStation eller Xbox i spil, der understøtter shifters, hvis den er tilsluttet via et Fanatec-styr eller racerhjul, der er kompatibelt med den pågældende platform.

Efter vores mening er det en gearstang, der er meget velegnet til erfarne spillere, men som også kan være velegnet til mindre regelmæssige spillere, der ønsker at forbedre deres racerpræstation.

Vi anbefaler Fanatec ClubSport Shifter SQ V1.5 til alle, der ønsker at udvide deres Fanatec-simuleringsplatform – du vil ikke blive skuffet!

fanatec-clubsport-skifter

De bedste gearskiftehåndtag til sekventielle gearkasser

Det sekventielle gearkassesystem er lidt lettere end den manuelle H-tilstand. Her finder du de modeller, som vi synes er de mest fremragende i denne serie.

Thrustmaster TSS håndbremse Sparco Mod

Vi præsenterer Thrustmaster TSS Håndbremse Sparco Mod den eneste sekventielle gearstang til sim-racing, som du kan forvandle til en håndbremse i enhver racerbilsimulator. Du skal blot ændre håndtagets layout for at forvandle det til en realistisk håndbremse.

Dens konstruktion er af højeste kvalitet og er Sparco-godkendt, hvilket gør den ideel til rally- og driftkonkurrencer. Desuden er den udstyret med den nye Hall Effect AccuRate Technology, der maksimerer dens nøjagtighed og livscyklus.

Dette er en fremragende model, der anbefales til piloter med en vis erfaring, som ønsker at opgradere deres simulatorhardware. Det, den har til sin fordel, er, at den kan udføre flere funktioner, og at du kan bruge den, som det passer dig.

Thrustmaster TSS Handbrake Sparco Mod er kompatibel med PlayStation 4, Xbox og PC.

Denne model giver utrolig meget for pengene , og vi anbefaler den med lukkede øjne.

thrustmaster tss håndbremse

Heusinkveld Sim sekventiel gearskifter

Heusinkveld Sim Sequential Shifter er en gearstang i topklasse , som i modsætning til andre gearstænger i denne guide ikke har andre sofistikerede tilstande eller indstillinger. Den kan ikke bruges med en H-boks eller håndbremse, men det forhindrer den ikke i at være en rigtig god sekventiel gearskifter.

Denne gearstang leveres med tre forskellige typer gearniveauer og drejeknapper. Du kan vælge mellem et lige 30 mm håndtag eller et buet 50 mm håndtag, og en af tre forskellige gearskifteformer.

Den har et modstandssystem med kuglefjedre, der nøjagtigt simulerer fornemmelsen af at sætte i gear i en rigtig racerbil.

Gearstangen er med vilje ret kompakt, så den kan monteres i en række racercockpits.

Desværre fungerer det kun på pc’ er, men det er kompatibelt med alle ratmodeller på markedet.

Efter vores mening vil simulationspiloter, der vælger Heusinkveld Sim Sequential, være meget tilfredse med deres køb.

heusinkveld sim shifter sekventiel

Kort fortalt – konklusion

Vi håber, at vores guide til de bedste Sim-racing-gearhåndtag har givet dig et klarere billede, og at du finder den model, der passer til dig.

Nu, hvor du har alle de oplysninger, du har brug for, bør du være i stand til at træffe den rigtige beslutning og få dig et gearstick, der vil give dig mulighed for at nydeutrolige, realistiskespilsessioner.

fanatec-clubsport-skifter

Fanatec Clubsport gearstang

Den bedste gearstang i 2024

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKKER TIL UNDER 400 EURO
This is default text for notification bar