Vælg en side

Logitech G Driving Force Shifter: Test og anmeldelse

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Logitech G Driving Force Skifter

Fordele

 • Overkommelig pris sammenlignet med andre modeller på markedet
 • Elegant design og solid byggekvalitet
 • Behagelig kørefornemmelse takket være korte gearskift, bløde overgange og realistisk feedback
 • Kompatibilitet med flere platforme, baser og rat (ikke kun Logitech)

Ulemper

 • Manglende stabilitet i grebet, hvis gearstangen ikke er korrekt fastgjort eller understøttet.
 • Kun 6 gear, hvilket måske ikke er nok til højtydende biler med 7 gear.
 • Plastikstøj under gearskift kan påvirke følelsen og realismen i løbet.
 • Ingen gearmarkeringer på drejeknappen, kun gearpositionerne er angivet.
 • Kræver en særlig adapter for at fungere med andre mærker af baser eller hjul, og fungerer ikke på PlayStation 3.

For de største fans af racersimulationsspilDet 21. århundrede har været en stor revolution. I dag er det muligt at genskabe næsten præcis de følelser, man oplever bag rattet i en rigtig racerbil, alt sammen hjemmefra. Og hvorfor nøjes med et enkelt rat, når du kan gå hele vejen og købe et komplet sæt? Efter rattet og pedalerne kommer gearstangen er helt klart det vigtigste tilbehør hvis du ønsker at opleve fuldstændig fordybelse i løbet.

Derfor har vi besluttet at tage et kig på en af Logitechs gearstænger og teste den for dig: Logitech G Driving Force Shifter. Logitech G Driving Force-gearskifte. I denne artikel fortæller vi dig alt, hvad du har brug for at vide om vigtigste karakteristika af denne model, hvilken type spiller type spiller den er bedst egnet til, vi fortæller dig, hvad dens fordele og ulemper, hvor meget den koster og hvor du kan få det.

logitech g driving force shifter

Funktioner i Logitech G Driving Force Shifter

Gearstangen Logitech G Driving Force gearstang er en mellemklasse mellemklasse add-on der generelt er beregnet til Logitechs G29- og G920-rat.

Her er en liste over de vigtigste funktioner i denne model:

 • Takket være en solid drivaksel i ståler Logitech G Driving Force-gearstangen lavet af materialer af høj kvalitet til præcisionsracing og giver langvarig pålidelighed.
 • Betjeningsknappen og primeren er beklædt med læder i topkvalitet, håndsyetDet giver samme fornemmelse som en højtydende gearstang, hvilket giver dig en langvarig, behagelig oplevelse.
 • Logitech G Driving Force Shifter er en seks-trins seks-trins ‘H’-greb med bakgear ved at trykke påDen bevæger sig jævnt og går fast i alle gear. Den er designet til at sikre nemme og præcise gearskift i hårnålesving og ved nervøs acceleration.
 • Denne gearkasse er udstyret med en berøringsfri magnetisk sensor.
 • Logitechs G Driving Force-skifter er designet til racerhjulene G923, G29(til PlayStation og pc) og G920 (til Xbox og pc), så du får den ultimative oplevelse med de nyeste konsol- og pc-racerspil.
 • Denne Logitech-model har en sikker montering til racersimulatorer, men den kan også monteres på et bord eller et andet underlag.
 • Dimensioner: 17,6 x 14,6 x 20,6 cm (L x B x H)
 • Vægt uden kabel: 0,72 kg – Vægt (inklusive kabel): 0,76 kg

Til hvilken type person?

Efter vores mening er Logitech D Driving Force Shifter er perfekt til begyndere der gerne vil lære Sim-Racing-verdenen at kende og opbygge en komplet opsætning.

Mere erfarne spillere kan også have glæde af denne model, selvom de måske bliver lidt skuffede sammenlignet med andre, mere avancerede modeller.

Vi anbefaler det specifikt til Racere i arkadestile, hvor der lægges mere vægt på at køre end at køre ræs. Til spil som Gran Turismo, Project Cars 2 eller iRacing vil de mere erfarne blandt jer måske foretrække paddle shifters frem for Logitechs G Driving Force Shifter.

logitech g driving force shifter

Fordelene

Ved test af Logitech G Driving Force gearstangkunne vi ved selvsyn konstatere fordelene ved denne model af gearstang.

Først og fremmest er en af de største fordele ved Logitech G Driving Force gearstangen naturligvis dens pris. Denne model fås til en meget mere overkommelig pris end andre modeller på markedet, f.eks. dem fra Thrustmaster. Den lave pris forringer på ingen måde de mange kvaliteter ved denne gearkasse.

For selvom Logitech G Driving Force Shifter ikke er dyr, så har den stadig et smukt design og en meget god byggekvalitet. Denne power shifter tilbyder bestemt meget mere end sit prisskilt, da den er foret med håndsyet læder på basen og håndtaget, hvilket hjælper med at maksimere følelsen af realisme og er utvivlsomt et plus for denne gearkasse. Konstruktionen er ekstremt holdbar, især takket være den robuste stålaksel, som gør produktet ekstremt pålideligt, præcist og langtidsholdbart.

Vi blev også overbevist af fornemmelsen af Logitech G Driving Force Shifter. På trods af at den delvist er lavet af plastik, satte vi stor pris på følelsen, da vi holdt den i hænderne. Gearskiftene er ret korte, hvilket er ideelt til hurtigt ræs og giver hurtige, flydende overgange mellem gearene. Afkastet og følelsen er god og realistisk.

Endelig tilbyder Logitechs G Driving Force Shifter bred kompatibilitet da det fungerer lige godt på pc, PlayStation 4 og Xbox One. Den kan også monteres på en lang række sokler og parres med en lang række rat, ikke kun fra Logitech.

Dens ulemper

Med tanke på prisskiltet er det uundgåeligt, at Logitech G Driving Force-skifter er ikke perfekt. Takket være vores test var vi i stand til at finde ud af, hvad ulemperne ved denne model var.

Efter vores mening er en af de største ulemper ved Logitech G Driving Force Shifter dens mangel på stabilitet. At skifte gear i et løb kræver ret hurtige og pludselige bevægelser af gearstangen, hvilket naturligvis betyder, at du bliver nødt til at tvinge selve gearstangen lidt. Hvis det ikke er fastgjort ordentligt, eller du ikke har den rigtige støtte, vil du finde dig selv ufrivilligt bevæge håndtaget, hver gang du skifter gear, hvilket kræver konstant justering, hvilket ikke er særlig behageligt.

Et andet punkt ved Logitech G Driving Force Shifter, der skuffede os, er atden kun har ét H-gear og kun tilbyder 6 fremadgående hastigheder. Hvis du kører en højtydende bil, vil du ofte opdage, at de har 7 gear, så du kan ikke komme derhen med gearstangen alene, du bliver nødt til at bruge paddles til den sidste overgang.

Det kan være et vigtigt punkt at overveje, før man køber.

Selvom designet på Logitech G Driving Force Shifter er flot, er det vores opfattelse, at at denne model ikke rigtig ligner en rigtig gearkasse.. Når du skifter gear, laver håndtaget desuden en plastiklyd, hvilket er virkelig ærgerligt og forringer følelsen og realismen i løbet. Desuden er gearene ikke markeret på drejeknappen, kun gearets position.

Endelig skal du huske på, at Logitechs G Driving Force-gearstang i teorien kun er kompatibel med Logitechs G29- og G920-rat, kun kompatibel med Logitechs G29- og G920-rat.men sælges kun separat. Hvis du vil bruge den med et andet mærke base eller rat, skal du investere i en særlig adapter. Dette giver dig dog kun mulighed for at bruge det på en pc, ikke på en konsol. Det er også værd at bemærke, at denne model bestemt er kompatibel med PlayStation 4, men på den anden side, Det virker ikke på PlayStation 3.

Hvor kan du købe det, og til hvor meget?

Logitech D Driving Force Shifter koster €59,99 på Logitechs officielle hjemmeside.

Du kan også finde den til en lavere pris, afhængigt af kampagner hos andre forhandlere. For eksempel er den i øjeblikket tilgængelig på specialtilbud på Amazon.co.uk

Du kan tage et kig på brugte købs- og salgssider, hvor du regelmæssigt finder Sim-racing-produkter til attraktive priser. Vær dog opmærksom på de forhold, produktet findes under, før du beslutter dig for at købe det.

logitech g driving force shifter

Konklusion

Samlet set fandt vi Logitech G Driving Force Shifter er et fremragende supplement til G29/G920-rattet. Selv om det måske ikke virker så vigtigt for nogen, er denne gearstang meget praktisk i en gearkasse. realisme til dit racerløb, og det er en fantastisk måde at teste din præstation med en manuel gearkasse.

Denne model er virkelig meget overkommelig Og selvom den heller ikke er et mirakelmiddel, har den en række fordele i forhold til andre modeller på markedet. Sa fremstillingskvalitet gør det til et produkt med lang levetid men det er også meget glat skift af gear og giver ægte komfort under leg.

Hvis du har et stramt budget og drømmer om at opgradere til en manuel gearkasse, skal du ikke lede længere end til Logitech G Driving Force Shifter er lige noget for dig!

logitech-g-driving-force-shifter

Logitech G Driving Force Skifter

En prisvenlig og komfortabel gearstang

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKKER TIL UNDER 400 EURO
This is default text for notification bar