Vælg en side

Logitech G920-rat: Test og anmeldelse

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

I dag er det næsten utænkeligt at spille racersimulationsspil uden et godt rat. De fornemmelser, vi plejede at få fra vores joysticks, hører fortiden til. Nutidens nye teknologi giver os mulighed for at opleve og føle løbet, som om vi virkelig sad i en bil.Det er, som om vi faktisk sidder i bilen, så hvorfor snyde os selv?

Den Xbox One er en populær konsol, men ikke den mest solgte på markedet. Den tilbyder en række racerspil som Forza-serien og Project Cars. Så hvilket rat skal du vælge for at få det bedste ud af at spille på denne platform?

Her har vi besluttet os for at tale med dig om Logitech G920 ratdesignet til at køre på denne konsol. I denne artikel vil vi liste dens nøglefunktionervi fortæller dig, hvilken type afspiller vi anbefaler den til, hvad er dens fordele fordele ulemper og vi vil fortælle dig hvor og til hvilken pris du kan få det.

logitech g920

Logitech G920 funktioner

Det Logitech G920 rat er et mellemklassemodel, tvillingebror til mærkets G29, der er udviklet til at køre på Xbox og PC.

Her er en liste over de vigtigste funktioner i denne model:

 • Udgivelsesår: 2015
 • Logitech G920 er et rat, der måler 28 cm i diameter, dækket af håndsyet læder der minder om nogle luksusbiler, med en plastikbase og metalramme.
 • Denne model er udstyret med to store gear i rustfrit stål til at skifte gear.
 • G920 har 13 knapper, der kan tilpassesDisse omfatter LB- og RB-knapperne, knapperne View, Options og Xbox samt LSB- og RSB-knapperne.
 • Logitech G920-rattet giver mulighed for rotation på op til 900°.Det betyder, at du kan dreje op til to og en halv gang for at få en mere præcis bane. Svinghjulet er designet med anti-kickback hardware, herunder kuglelejer i svinghjulssøjlen, samt en Hall-effekt-styringssensor til at spore rattets bevægelser.
 • Denne Logitech-model er udstyret med et dobbeltmotorisk force feedback og et spiralformet gearsystem, der for jævn, lydløs styring og den mest realistiske køreoplevelse.
 • G920 inkluderer et tre-pedalers kranksæt i rustfrit stål med en metalramme, der indeholder bremse, kobling og speeder. Spændingen og afstanden mellem hver pedal kan justeres.
 • Logitech G920-rattet er kompatibelt med Xbox Series X|S, Xbox One, PC og Macog alle næstegenerationsspil på disse platforme.
 • Denne model har et sikkert fastgørelsessystem med integrerede klemmer og holdbare bolte. Rattet kan monteres på et bord, et skrivebord eller en racersimulator.
 • Logitech G920-rattet er kablet og tilsluttet via et USB-kabel.
 • Dimensioner: 45 x 32,3 x 33,3 cm (L x B x H)
 • Vægt af rat: 2,2 kg / Vægt af pedaler: 3 kg

Til hvilken type person?

I betragtning af prisen vil vi mene, at Logitech G920-rattet er mere rettet mod entusiastiske og regelmæssige brugere. Men efter vores mening er den lige så velegnet til nybegyndere der gerne vil prøve kræfter med racersimulation, og som har råd til det.

G920 fra Logitech er et rat, der er velegnet til passer til alle størrelserBåde pedaler og paddles kan justeres, og rattet med en diameter på 28 cm passer til hænderne påvoksne eller etbarns.

Fordelene

Takket være vores test var vi i stand til at opdage forskellene mellem G920 fra sin tvillingebror, G29, og frem for alt, hvad er fordelene ved fordele ved denne model.

Først og fremmest synes vi, at designet af Logitechs Designet af Logitech G920-rattetsom vi anser for at være endnu mere klassisk end G29. Rattets byggekvalitet og materialevalg er fremragende og giver rattet et elegant og realistisk udseende.

Ergonomi på ratteter også en succes. Rattet er let og behageligt at holde om, og det giver adgang til en lang række funktioner takket være de mange knapper, hvis placering er designet til optimal komfort og anvendelighed.

Endnu en gang har Logitech den fordel, at de giver god værdi for pengene. god værdi for pengene med G920-modellen. Dette er et rat af fremragende byggekvalitet. Læderelskere vil blive begejstrede. Det er en ændring fra det gummi, som alle konkurrenterne på markedet bruger, og det viser, at kvaliteten af denne model er i den øverste ende af sortimentet.

For os er en af de største fordele ved Logitech G920 dens dens pedalboard med tre pedaler, som virkelig skiller sig ud fra mængden.

logitech g920 kranksæt

Den er ret tung, hvilket betyder, at den er meget stabil under spillet. Det er også dejligt at kunne justere afstanden mellem pedalerne. Det er virkelig behageligt, så du kan spille i mange timer uden at føle ubehag.

I modsætning til mange andre rat på markedet har Logitechs G920 den fordel, at det er kompatibelt med Xbox One, Series X|S og PC. Det er nemt at installere og sætte op, da det automatisk genkendes på Xbox, og til pc’en indeholder rattet software, der er meget pålidelig og intuitiv, så det er nemt at foretage optimale indstillinger.

Dens ulemper

Endelig er G920-rattethar ligesom sin tvillingebror, G29, meget lidt til fælles med sin fætter, mærkets G27-model. Og den indeholder også en rækkeulemper.

Det første, der skuffede os ved Logitechs G920-model, var det faktum, at dens force feedback er både brat og ubalanceret. Mens det dobbelte motorsystem giver en følelse af kraft, mangler det også klart smidighed, hvilket resulterer i tørre, støjende bevægelser. Vi bemærkede også et problem med tilstedeværelsen af en død zone, som kan gøre fornemmelserne under løbet temmelig modstridende.

Vi opdagede også, at syninger i læder på rattet på rattet af Logitech G920 var ret ru. Da vi rørte ved den, mærkede vi desuden en vis ruhed under tommelfingrene, hvilket kan være ret ubehageligt, når man løber. Vi anbefaler, at du bruger handsker, hvis du ligesom os synes, at det er ubehageligt at lege med.

En anden ting, vi ikke kunne lide ved Logitechs G920-rat, var, at paddles, som skal bevæge sig. Der er ingen mekanisme til at rette dem, hvilket vi synes er lidt ærgerligt. Nogle spillere, som os, foretrækker stadig at have et valg, og andre foretrækker, at de forbliver i den samme position, hvilket er umuligt med denne model.

Endelig synes vi, at Logitechs G920-rat er en ret høj pris en ret høj pris for en model, der udkom i 2015. som hverken tilbyder en gearstang (sælges som ekstraudstyr til 59,99 €) eller mulighed for at skifte hjul. Med en basispris på 399 euro er det ikke ligefrem en model, som alle har råd til.

Hvor kan du købe det, og til hvor meget?

Logitech G920-rattet kan købes for 399 euro på mærkets officielle hjemmeside. I øjeblikket kan du spare en del på prisen, hvis du vælger at købe den komplette pakke: Logitech G920 rat + Driving Force Shifter + G435 headset. Hele pakken koster €371,33.

Den fås også til en meget lavere pris fra en række forhandlere, herunder Amazon.co.uk i øjeblikket.

Du kan finde Logitech G920-rattet til meget attraktive priser på brugte hjemmesider som Le Bon Coin. Men vær meget forsigtig og tjek vilkårene og betingelserne for rattet for at undgå mulige svindelnumre.

logitech g920 image2

Konklusion

Efter vores test af Logitech G920-rater vi kommet til mere eller mindre samme konklusion som for G29-modellen, da de begge er praktisk talt identiske.

Ligesom sin tvillingebror, er G920-rattet fantastisk og giver os komfort og ergonomi under vores racersessioner.. Hjulets byggekvalitet og finish samt dets utrolige kranksæt synes at retfærdiggøre den ret høje pris.

Vi er dog skuffede over, at Logitech ikke har valgt at opgradere teknologien i sine rat. G920’s force feedback mangler i høj grad smidighed og flydende funktion.

Rattet Logitech G920 er trods alt stadig en model, der begejstrede os med sine mange fordele, og som vi anbefaler til dig Hvis du har råd, vil du ikke blive skuffet.

logitech g920 anmeldelse

Logitech G920

Et rat, der giver komfort og ergonomi

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

Moza ES: Test og anmeldelse

Moza ES: Test og anmeldelse

Moza ESAvantages Plusieurs commandes entièrement paramétrables Finition et matériaux prémiums Excellente ergonomie...

Moza FSR: Test og anmeldelse

Moza FSR: Test og anmeldelse

Moza FSRFordele 4,3-tommers skærm Finish i kulfiber Talrige ordrer Ulemper Lidt høj pris og vægt Ikke kompatibel med...

Moza KS : Test og anmeldelse

Moza KS : Test og anmeldelse

Moza KSAvantages Volant prémium pour la Formula Structure en métal 4 palettes à l’arrière magnétiques Inconvénients...

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKKER TIL UNDER 400 EURO
This is default text for notification bar