Vælg en side

De 9 bedste rat til PlayStation 5

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Hvis du kan lide simulatorer eller kørespil til PlayStation 5, og du overvejer at købe et rat, skal du ikke vente længere og holde op med at bruge din traditionelle controller. Med et PlayStation 5-rat kan du begynde at nyde spændingen, der følger med at spille disse spil så realistisk som muligt.

Så i denne artikel har vi besluttet at fortælle dig om de bedste Sim-racing-hjul til PlayStation 5, som vi kan finde på 2024, altid med tanke på værdi for pengene og de vigtigste funktioner, som et hjul skal have.

Vi fortæller dig, hvordan du vælger et rat, der passer til dig, og hvilke faktorer du skal tage højde for, før du beslutter dig for, hvilken model du vil købe.

Et overblik over de bedste PS5-rat

 

De bedste billige PlayStation 5-rat (entry-level)

Vi har udvalgt to af de bedste Sim-racing-rat i indgangskategorien, som er kompatible med PlayStation 5.

Fanatec CSL Elite McLaren GT3 V2

mclaren gt3 v2

Dette rat er en replika kopi af rattet McLaren 650S GT3 og er under officiel McLaren-licens.

Hjulet er 30 cm i diameter, har formstøbte gummigreb og to analoge aluminiumspaddles.

Denne model har også en OLED-skærm, en LED-indikator for Xbox-tilstand og QuickRelease-systemet.

Selvom dette Fanatec-rat er officielt licenseret til Xbox One og Xbox Series X|S, er det også kompatibelt med Windows, PlayStation 4 og selvfølgelig PlayStation 5 (afhængigt af den anvendte base).

Fanatec CSL Elite McLaren GT3 V2-rattet er et rigtig godt valg, hvis du er på udkig efter en model med topkvaliteter, men uden at sprænge banken. Vi garanterer, at du ikke vil fortryde din investering!

Fordele

 • Meget god værdi for pengene.
 • Finish og design i topkvalitet.

Ulemper

 • QuickRelease-systemet er ikke kompatibelt med Fanatec DD-baser.

Logitech G29

logitech g29

Logitech G29, også kendt som Logitech G29 Driving Force, fortjener at blive nævnt som et af de bedste PlayStation 5-rat på grund af dets fremragende værdi og imponerende force feedback.

Den er lavet af anodiseret aluminium og har gearvælgere og en pedalenhed, der er både robust og komfortabel, hvilket giver en mere komplet simuleringsoplevelse. Den bruger også et simpelt gearsystem, der ikke indeholder nogen form for remme for at forenkle brugen af den.

Den har også en 900-graders rotationsvinkel og et 14-knaps panel, der optimerer dens funktion specifikt til PlayStation. I

Dette Logitech-rat har realistisk force feedback takket være to motorer og et spiralformet gearsystem samt en Hall-effekt-styringssensor.

Logitech G29 Driving Force er et fremragende stykke udstyr til den nye generation af konsoller, da det ikke koster så meget som de fleste andre modeller på markedet, men tilbyder fremragende force feedback og andre fordele.

Hvis du er ny i Sim-racing-verdenen, vil du sandsynligvis gerne have et startsæt, der indeholder både pedaler og rat. Så skynd dig at købe din Logitech G29!

Fordele

 • Fremstillet af kvalitetsmaterialer.
 • Udstyret med force feedback.
 • Udstyret med et stabilt, skridsikkert 3-pedalers kranksæt.

Ulemper

 • Force feedback er en smule ubalanceret.
 • Der er en død zone i midten.

Thrustmaster T248

thrustmaster-t248-avis

Thrustmaster T248 har et førsteklasses design med læderbeklædning på ydersiden af rattet. Hjulet er 28 cm i diameter og roterer 900°. Dens alsidige form betyder, at den kan tilpasses til alle spillestile.

Rattet har op til 25 handlingsknapper, inklusive 2 dual-action encoders.

Thrustmaster T248 har også et interaktivt instrumentbræt med et udvalg af over 20 forskellige displays på rattets skærm.

Denne model har meget dynamisk force feedback med to børstemotorer og on-the-fly-justering (inklusive 3 forudindstillede tilstande) via skærmen. Den er kompatibel med alle spil. Rattet har også to magnetiske gearvælgere bagpå, som er udstyret med den patenterede H.E.A.R.T.-teknologi. Disse paddles er præcise (12 bit), lydhøre og giver minimal reaktionstid, når du skifter gear.

Sammen med rattet følger T3PM-kranksættet med tre pedaler, som giver stor præcision og giver ægte glæde og utrolige fornemmelser under løb.

Thrustmaster T248 er officielt licenseret til PlayStation 5, men er også kompatibel med PlayStation 4 og PC.

Fordele

 • Meget god tilbagevenden af styrke.
 • Integreret kontrolskærm.
 • T3PM-kranksæt i meget god kvalitet.

Ulemper

 • Pagajerne larmer lidt.

De bedste PlayStation 5-rat i mellemklassen

I denne kategori har vi udvalgt vores to foretrukne PlayStation 5-kompatible rat i mellemklassen.

Logitech G923

logitech g923

Den Logitech G923 er en opdateret version af Logitechs flagskibsmodel, G29. Det er Officielt godkendt af Sony til brug med PlayStation 5 og PlayStation 4, og er også kompatibel med andre konsoller samt pc’en.

Logitech G923-rattet er 28 cm i diameter, og de billignende lædersyninger på rattet og det børstede metal af høj kvalitet på rattet og accenterne giver dette rat et klassisk udseende og en følelse af høj kvalitet.

Logitech G923-hjulet kan rotere op til 900° og er udstyret medTrueforce, den nye generation af force feedback-systemet, samt closed-loop motorstyring, som takket være ny firmware gør motorens drejningsmoment mere præcist.

Den har også en 24-punkts valghjul til justering af trækkraft, drejningsmoment og bremsekraft, progressive bremsepedaler med fjedre, der efterligner trykfølsomme bremsesystemer for mere præcis kontrol, og en integreret omdrejningsindikator til visning af omdrejningstal i understøttede spil som Gran Turismo 7.

Denne model af rattet har også en indbygget LED-indikator, så vi hurtigt kan se, hvornår vi har nået det rigtige omdrejningspunkt og bruge gearskiftet mere effektivt.

Logitech G923 leveres også med en G-Hub og indbygget hukommelse, så du kan tilpasse og finjustere en række aspekter af dit rat fra en pc og overføre disse indstillinger til din PlayStation 5 for endnu mere præcis kontrol i racerspil.

Logitechs nyeste og bedste rat, G923 , er en investering, du ikke vil fortryde!

Fordele

 • Udstyret med avanceret teknologi.
 • Fremstillet af materialer i topkvalitet.
 • Med et 3-pedalers kranksæt med forbedret bremsesystem.

Ulemper

 • Dens værdi for pengene er ikke optimal sammenlignet med konkurrenterne.
 • Feedback-motorisering en smule rykvis.

Fanatec Formula V2.5

fanatec clubsport formula v 2 5

Rattet ClubSport Formula V2.5 rattet har en diameter på 27 cm i diameter og er dækket af en 5 mm kulfiberplade. Den har to justerbare magnetiske metalpadler til gearskift.

Den har også to vibrationsmotorer indbygget i håndtagene, som kan styres via hjulopsætningsmenuen (SHO) eller i spillet via Fanatec SDK, samt et OLED-display, en omdrejningstæller med 9 centrale LED’ er til telemetri og to LED-bjælker.

Fanatec Formula V2.5-rattet har QuickRelease-systemet og er selvfølgelig kompatibelt med PlayStation 5, men også med PC og PlayStation 4. Fanatec tilbyder en næsten identisk version, Formula V2.5x, til Xbox-kompatibilitet.

Denne ratmodel fra Fanatecs ClubSport-serie giver masser af muligheder for tilpasning og er lavet af materialer af høj kvalitet, der kan holde til et helt liv med racersimulationer. Selv om det måske er lidt for meget for unge begyndere, synes vi, at Fanatecs Formula V2. 5 er et virkelig fremragende hjul, der giver en utrolig spillefornemmelse.

Og hvis du er en ægte F1-fan, er Fanatec ClubSport Formula V2. 5-rattet lige noget for dig, så tøv ikke længere!

Fordele

 • Dens rotationsvinkel er ubegrænset.
 • Dens OLED-skærm.

Ulemper

 • Det kan være lidt svært for begyndere at få styr på.

Thrustmaster T300RS GT

thrustmaster-t300rs-gt-avis

Det Thrustmaster T300 RS GT-rat er en model, der distribueres specifikt til GT SIMULATORMen den kan også tilpasses andre løbestile. Den har i alt 13 knapper, som suppleres af et manuelt gearskifte og en D-pad til venstre for rattet.

Thrustmaster T300RS GT er 28 cm i diameter og har en forstærket, struktureret gummibelægning over hele overfladen. I midten af rattet er det officielle GT-logo. Gearskiftehåndtagene er 13 cm høje, hvilket giver dig en mere intuitiv adgang.

Der medfølger et T3PAGT 3-pedalskranksæt til dette rat, men det er også kompatibelt med T-LCM-pedalerne. Pedalboardet, der følger med denne udgave, skiller sig ud fra resten med hensyn til design og har flere niveauer af konfiguration. Bremsepedalen har progressiv modstand for ekstra realisme og indeholder den koniske gummibremsemodel.

Denne model har den patenterede HallEffect AccuRate Technology (H.E.A.R.T) med en berøringsfri magnetisk sensor og QuickRelease til hurtige og nemme ratskift.

Thrustmaster T300RS GT-rattet har et Tact Switch-system , der kan aktiveres op til 10 millioner gange eller mere.

Hvis du er Gran Turismo-fan, tror vi, at Thrustmaster T300RS GT er Sim-racing-rattet for dig!

Fordele

 • Reaktiv, kraftfuld kraftfeedback.
 • Kvalitetsdesign og -fremstilling.
 • De medfølgende pedaler er af topkvalitet.

Ulemper

 • Ingen gearstang medfølger.
 • Afstanden mellem rattet og gearvælgerne kan være et problem.

De bedste PlayStation 5-rat i topklassen

I den øverste kategori præsenterer vi to PlayStation 5-kompatible rat, som vi mener, er de bedste på markedet i dag.

Thrustmaster T-GT 2

thrustmaster tgt2 anmeldelse

Den Thrustmaster T-GT II til PlayStation 5 er specielt designet til fans af Gran Turismo-sagaen og gør alt, hvad der står i dens magt for at gøre den til en af de mest realistiske sim-racerbiler til dato.

Produktet er blevet fremstillet under hensyntagen til alle de data, der er indsamlet fra de bedste eSports-spillere, der deltager i GT World Series.

Den er designet og inspireret af bilindustrien og indeholder innovative teknologier som T-Turbo Power, T-LIN, T-40VE, T-M.C.E og T-DFB, der giver unikke, realistiske fornemmelser i køresimulatorer.

Den nye generation af Brushless II-motoren leverer endnu hurtigere ydelse og endnu mere spænding, så du kan mærke hver en kurve og hver en kant på banen.

Hjulets kraftfeedback er i realtid uden døde zoner. Resultatet er uovertruffen køreeffektivitet.

Kvaliteten af de anvendte materialer og ‘AEC-Q’-kvalificeringsteknologier sikrer stor robusthed og holdbarhed for de mest krævende spillere, der ønsker at nyde meget lange sessioner eller konkurrencer.

Kranksættet er T3PA GT II, med en mere præcis og længerevarende bremsefjeder end T3PAGT.

Rattet er beklædt med læder og er afmeget høj kvalitet, så det ser ud, som om du bruger et professionelt rat fra en rigtig bil. Som alle Thrustmaster-rater rattetudskifteligt, så du kan skifte det, når du vil.

For at opsummere er dette rat til PlayStation 5 enestående oget af de bedste i vores guide, men det skal påpeges, at prisen kan være for høj, hvis du først og fremmest er ny i Sim-racing-verdenen. Hvis du har råd til det, kan du selvfølgelig få en af de bedste simulationsoplevelser derhjemme.

Fordele

 • Inkluderer T-DFB-teknologi.
 • Kraftfuld, præcis force feedback.

  Ulemper

  • Pedalerne kunne være lavet helt af metal, selvom de er af høj kvalitet.

  Fanatec Podium F1 racerhjul

  Fanatec Podium Racing Wheel F1

  Fanatec Podium F1 tager autenticitet og luksus til et helt nyt niveau og er uden tvivl et af de mest fantastiske hjul, der findes til PlayStation 5 eller nogen anden konsol for den sags skyld.

  Dette Fanatec-rat distribueres under en officiel F1- og PlayStation-licens og er naturligvis kompatibelt med Play Station 5 og PlayStation 4 samt PC, Xbox One og Xbox Series X og S.

  Den tilbyder en rotationsgrad, der kan indstilles mellem 90° og 1080°, og har justerbar ABS-vibration . Det er bygget af en kombination af aluminium og kulfiber, og rattets kant måler 27 cm, hvilket gør det kompakt og stabilt under kørslen.

  Fanatec Podium Racing Wheel F1 er udstyret med et direkte drevet motoriseret force feedback-system. Direkte drevne hjul omgår standardhjulenes remme og tandhjul og skaber en direkte forbindelse mellem hjulet og drivmotoren, hvilket giver en mere præcis og autentisk kontrol end nogensinde før.

  Podium Racing Wheel F1 har en diameter på 27 cm og er lavet af metal og kulfiber. Den indeholder to F1-lignende roterende paddles og tilbyder plug and play-funktionalitet og trådløs forbindelse med lav latenstid, revLEDs til heads-up RPM-sporing, et OLED-display, multi-positionskontakter og en liste over andre utrolige funktioner.

  De, der har råd til Fanatec Podium Racing Wheel F1 , vil blive blæst bagover af den utrolige oplevelse, som denne model tilbyder, og som vi mener er en af de bedste på markedet i dag!

  Fordele

  • Direct Drive-rat.
  • Den bedste force feedback, der findes.
  • Fremragende finish og ergonomi.

  Ulemper

  • Den høje pris.
  • Svært at forstå for begyndere.

  Fanatec Gran Turismo DD Pro

  Fanatec-GT-DD-Pro

  Fanatec Gran Turismo DD Pro er designet i forbindelse med Gran Turismo Sport og i samarbejde med Polyphony Digital og er det første officielt licenserede Direct Drive-rat til PlayStation 5.

  En af de første ting, du skal vide om Fanatec Gran Turismo DD Pro, er, at den som standard sælges som en pakke. Du får selve GT DD Pro-basen, Gran Turismo-hjulet, et sæt CSL-pedaler uden kobling og DD-skrivebordsstativet. Så i modsætning til CSL DD eller andre Fanatec-baser behøver du ikke at lede efter kompatible produkter. Du får det hele på én gang lige fra starten.

  Fanatec Gran Turismo DD bundle fås i 3 versioner: entry-level pro-versionen (5Nm), pro-versionen (8Nm) og premium-versionen.

  Rattet er 28 cm i diameter, beklædt med syntetisk læder og meget let at gribe om. Den har alle knapperne fra PlayStation-controlleren og mere til, da den indeholder fem funky kontakter (4+1), en LED-strimmel til omdrejninger og en lille OLED-skærm til gear eller andre oplysninger.

  Fanatec GT DD Pro-rattet er også udstyret med to plastikpaddles med magnetiske sensorer, Standard Tuning-menuen, som gør det muligt for begyndere at komme hurtigt i gang uden at skulle bekymre sig om justeringer, og QuickRelease-systemet.

  Denne pakke indeholder også CSL-kranksættet med 2 pedaler, som er fremstillet udelukkende af metal og er meget modstandsdygtigt.

  For GT-fans, men ikke kun GT-fans, er Fanatec GT DD Pro et bemærkelsesværdigt rat med næsten uovertruffen værdi for pengene.

  Fordele

  • Utrolige fornemmelser takket være Direct Drive.
  • Materialer af meget god kvalitet.
  • Fuldt konfigurerbar.

  Ulemper

  • Prisen for ekstraudstyr er fortsat høj.

  Hvordan beslutter du, hvilket PlayStation 5-rat der er det rigtige for dig?

  For at beslutte , hvilket PlayStation 5-kompatibelt rat der er det rigtige for dig, er der en række kriterier at overveje, som vi vil forklare her.

  Hvilken type simracer er du?

  Hvis du vil konkurrere med andre simracere i en elitær eller professionel stil, bør du anskaffe dig et rat i topklasse. Hvis du stadig er nybegynder og ønsker at forbedre begrænsningerne i din PlayStation 5-controller, vil et mellemklasse- eller begynderhjul være tilstrækkeligt.

  Dit budget

  Den pris, du investerer i dit rat, vil hovedsageligt afgøre, hvilken kategori du kan vælge. De dyreste fjerbolde er ikke nødvendigvis de bedste, og derfor anbefaler vi altid, at man sammenligner de funktioner, som forskellige modeller til samme pris tilbyder.

  Din spilplatform

  Nogle modeller kan også tilsluttes en Xbox- eller pc-konsol. Hvis du også er vant til at spille på disse typer platforme, anbefaler vi, at du vælger en ratmodel, der er kompatibel med alle de platforme, du har derhjemme.

  Dine foretrukne racerstilarter

  Den løbestil, der tiltrækker din opmærksomhed, er også en afgørende faktor. Hvis F1-simulatorer er noget for dig, vil knappernes design og layout ideelt set give dig mulighed for at yde dit bedste i disse løb. Det samme gælder for GT, NASCAR, rally og andre spil. Ideelt set bør du vælge et rat, der passer til din smag.

   

  Hvad skal du kigge efter i et godt Sim-racing-rat til PlayStation 5?

  Her er nogle faktorer, du skal huske på, når du vil købe et PlayStation 5-rat:

  Fordybelse

  Det er vigtigt, at den ratmodel, du vælger, giver den mest realistiske følelse. Hvis vi vælger en model med Force Feedback-systemet, vil realismen være garanteret takket være motoren, som perfekt simulerer kørslen i en rigtig bil. Andre funktioner og tilbehør kan give dig større fordybelse i spillet (LED-skærm, gearkasse, pedaler osv.).

  Rotationsvinklen

  Hjulrotation henviser til den vinkel, hvormed dit hjul kan dreje i begge retninger. Generelt gælder det, at jo højere rotation, jo bedre for dig. Med en højere grad af rotation har du mere frihed til at udføre dine sving og drift.

  Kraftfeedback-system

  Force feedback og vibrationer er de vigtigste aspekter af dit rat for at gøre køreoplevelsen så realistisk som muligt. Selvom mange rat har kraft- og vibrationsfeedback, er mange ret middelmådige eller praktisk talt ikke-eksisterende.

  Kort fortalt / Konklusion

  Uanset hvilken af de modeller, vi har præsenteret i denne artikel, du vælger, vil du altid få mere følelse og fordybelse end din traditionelle håndholdte PlayStation.
  Vi håber, at du har fundet denne artikel og vores anmeldelse nyttige, og at denne guide til de bedste PlayStation 5-rat vil hjælpe dig med at vælge den model, der passer bedst til din smag og dit budget.

  gt dd pro

  Fanatec GT DD Pro

  Det bedste rat til PS5 i 2024

  Notez cet article

  Vous risquez également d’aimer…

  0 kommentarer

  Indsend en kommentar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Pin It on Pinterest

  FANATEC-PAKKER TIL UNDER 400 EURO
  This is default text for notification bar