Vælg en side

Thrustmaster T-GT 2 rat: Test og anmeldelse

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

I en tid, hvor videospil med racerløb konstant udvikler sig og giver os stadig mere realistiske fornemmelser, hvem har så ikke drømt om at skifte sin controller ud med et rat? rat ?

Dette tilbehør i spillet er blevet næsten uundværligt, så spillerne kan fordybe sig fuldstændigt i løbet og træde i en professionel kørers sko.

Der findes utroligt mange forskellige modeller af rat, men mærket Thrustmaster er et af de mærker, der skiller sig mest ud på markedet for sine kvalitetsprodukter.

I dag besluttede vi os for at teste Thrustmaster T-GT 2-rattet, den nye version af T-GT-modellen, der fulgte med udgivelsen af Gran Turismo Sport i 2017.

I denne artikel vil vi forklare funktionerne i denne anden version, dens fordele og ulemper, fortælle dig, hvilken type spiller den er bedst egnet til, hvor meget den koster, og hvor du kan købe den.

Specifikationer for Thrustmaster T-GT 2

thrustmaster tgt2 rat

Efter at have udgivet den første version af deres Thrustmaster T-GT I-rat i 2017, skyldte mærket sig selv, efter et par år, at præsentere os for version 2. Nu er det gjort med dette PS5-rat.

Her er en liste over de vigtigste funktioner:

 • Hjulet på Thrustmaster T-GT 2-rattet har en diameter på 28 cm og en rotationsvinkel på 1080 grader.
 • Denne model er officielt licenseret af PlayStation 5 og Gran Turismo. Den er derfor kompatibel med Playstation 5, Playstation 4 og PC.
 • Det læderindpakkede rat har 25 handlingsknapper, herunder et retningskryds, 9 knapper, der minder om PS4-controlleren, og 4 drejevælgere designet til GT (de giver dig mulighed for at justere differentiale, traction control, brændstof osv.)
 • Thrustmaster T-GT 2-rattet er udstyret med en børsteløs motor på 40 watt. Kraftfeedbacken er hurtig og har en meget høj momentkapacitet.
 • De interne komponenter i denne model kommer fra den europæiske bilindustri (AEC-Q), så deres kvalitet og levetid er maksimeret.
 • Dette rat har et dobbelt bæltesystem, der giver et jævnt spil og ingen døde zoner.
 • Thrustmaster T-GT 2 er udstyret med følgende patenterede teknologier: T-AEC-Q, T-DCC, T-RTF, T-LIN, T40-VE, T-DFB, T-F.O.C, T-M.C.E og T-TURBO. Den har også patentanmeldt H.E.A.R.T. (Halleffect Accurate Technology) for ubegrænset levetid og optimal præcision.
 • Det er hurtigt og nemt at skifte rattet. Det giver dig mulighed for at bruge forskellige typer rat (Rally, F1 osv.), som sælges separat.
 • Thrustmaster T-GT 2 inkluderer et T3PA GT II 3-pedal pedalboard pedalboard, men den er også kompatibel med T-LCM Pedals pedalboard, som sælges separat. Desuden er den kompatibel med Thrustmaster TH8A og TSS Handbrake gearstænger og håndbremser, som også sælges separat.
 • Mål: 38 x 52,5 x 31 cm
 • Vægt: 13.150 kg

Til hvilken type person?

Dette officielt licenserede Thrustmaster Gran Turismo-rat er naturligvis designet til GT-entusiaster. Det er en skam, at alle funktionerne i dette rat ikke altid kan bruges til andre spil end Gran Turismo.

Men med alle de kvaliteter og fordele, som Thrustmaster T-GT 2-rattet tilbyder, er der masser at lave, uanset om du er rally-, F1- eller endda lastbilfan.

Selvom den er mere rettet mod PlayStation-brugere, er denne ratmodel ikke kun egnet til begyndere i den brede offentlighed, men også til erfarne bilister, da den har et udskifteligt rat.

Fordelene

thrustmaster t-gt-2 rat

Med Thrustmaster T-GT 2-rattet har mærket ikke sparet på de nye teknologier. Og efter at have testet det, kan vi bekræfte, at det frem for alt er denne models styrke.

Det nye rat har tre nye teknologier: T-DCC, T-RTF og T-AEC-Q. Komplekse begreber, som i praksis har til formål at forbedre rattets præcision, reaktionsevne, kraft og levetid.

Med sin lydløse børsteløse motor giver force feedback dig god kontrol over kraften og langsigtet stabilitet. Selv efter lange spilsessioner oplevede vi ikke nogen nævneværdig opvarmning takket være det integrerede kølesystem, og motorens ydeevne forblev konstant. Det betyder, at svinghjulet giver en optimeret varmeafgivelse.

En anden af fordelene ved Thrustmaster T-GT 2 er de fremragende fornemmelser, den giver under leg. Denne model har en utrolig vibrationsnøjagtighed. Tilføjelsen af den uafhængige vibrationsfunktion er virkelig interessant og gør en reel forskel i spillet, selv om den indtil videre er eksklusiv for Gran Turismo. Knappernes hårdhed og følsomhed er fremragende justeret, hvilket gør det endnu mere realistisk at fordybe sig i løbet.

Vi synes, at de pedaler, der følger med Thrustmaster T-GT 2-rattet, er rigtig gode. Det minder meget om T3PA-kranksættet, som sælges sammen med T300 RS GT Edition-modellen fra samme mærke. Den har 3 pedaler til acceleration, kobling og bremsning med justerbar højde og hældning. Den er lavet af metalplader, som giver den en vis robusthed og større stabilitet. Bremsepedalsystemet er lavet af gummi, så du kan mærke en vis modstand, når du bremser hårdt, eller når du når slutningen af slaglængden.

Hjulet på Thrustmaster T-GT 2-rattet kan udskiftes, hvilket vi synes er et stort plus. Så du kan tilpasse din konfiguration, så den passer til dine foretrukne racertyper. Denne model er kompatibel med Thrustmaster-udvidelser, hvilket giver dig et bredt udvalg.

Dens ulemper

På minussiden må vi indrømme, at Thrustmaster T-GT 2-rattet har meget lidt til fælles med sin forgænger, T-GT 1. Men vi mener, at denne model har andre ulemper.

Vi syntes, at pagajerne larmede en del og var lidt bløde. Vi blev ubehageligt overraskede over at opdage, at de var af ret lav kvalitet. Deres mangel på reaktion og støj synes at stamme fra en mangel på forår.

Som vi kort nævnte tidligere, har Thrustmaster T-GT 2-rattet en vibrationsindstilling, som desværre kun er tilgængelig på Gran Turismo. Vi synes, det er en skam at have udviklet en mulighed, som ikke kan bruges til andre spil.

Især fordi Thrustmasters T-GT 2-rat ikke er billigt. Med en startpris på 749 euro kan denne meget høje pris afskrække mange fra at købe den, fordi man skal have råd til at bruge så mange penge.

Og til denne pris beklager vi virkelig, at der ikke er en Load Cell-bremsepedal. For at få en perfekt spiloplevelse ville vi have foretrukket en anden model af bedre kvalitet, som for eksempel Thrustmaster T-LCM.

Hvor kan du købe det, og hvad koster det?

Som stort set alle mærkets andre modeller kan du finde alle de oplysninger, du har brug for om Thrustmaster T-GT 2, på deres officielle hjemmeside. Den står til 749,99 euro, men er i øjeblikket udsolgt.

Nogle gange kan du dog finde den på tilbud påAmazon.co.uk’s hjemmeside.

 

Du kan tage et kig på brugte købs- og salgssider, hvor du jævnligt finder fjerbolde til attraktive priser. Pas dog på alt for fristende tilbud, der kan være svindel, og vær opmærksom på produktets betingelser, før du beslutter dig for at købe.

Konklusion

Vi synes, at Thrustmaster T-GT 2 er et hjul af meget god kvalitet, der giver en fantastisk spilfornemmelse, selvom det ikke er så forskelligt fra sin forgænger.

Vi er kede af, at den ikke indeholder en Load Cell-pedalenhed, og at den bageste transducer igen er reserveret til Gran Turismo.

Men Thrustmaster T-GT 2 er en komfortabel topmodel med en utrolig præcision, der giver dig mange timers spil. Lige nu udfordrer vi dig til at finde et bedre remdrevet svinghjul på markedet. Derfor anbefaler vi, at du gør det med lukkede øjne.

THRUSTMASTER T GT 2

Thrustmaster T-GT 2

Et komfortabelt rat i topklasse med utrolig præcision

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

Moza ES: Test og anmeldelse

Moza ES: Test og anmeldelse

Moza ESAvantages Plusieurs commandes entièrement paramétrables Finition et matériaux prémiums Excellente ergonomie...

Moza FSR: Test og anmeldelse

Moza FSR: Test og anmeldelse

Moza FSRFordele 4,3-tommers skærm Finish i kulfiber Talrige ordrer Ulemper Lidt høj pris og vægt Ikke kompatibel med...

Moza KS : Test og anmeldelse

Moza KS : Test og anmeldelse

Moza KSAvantages Volant prémium pour la Formula Structure en métal 4 palettes à l’arrière magnétiques Inconvénients...

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKKER TIL UNDER 400 EURO
This is default text for notification bar