Vælg en side

De 5 bedste Fanatec-rat til pc

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Fanatec er i øjeblikket et af de mest specialiserede mærker på markedet med et katalog, der omfatter alle former for tilbehør til PC Sim-Racing-spillere. Ikke kun rat, men også produkter som pedaler, gearstænger og specialudgaver.

Overvejer du at købe et Fanatec PC-rat, men ved ikke, hvilket du skal vælge? Så er du kommet til det rette sted! I denne artikel giver vi dig nogle råd, der kan hjælpe dig med at vælge dit Fanatec PC-rat, og vi præsenterer også et udvalg af de bedste Fanatec PC-rat.

Fanatec Clubsport BMW GT2 V2

fanatec-clubsport-bmw-gté

Fanatec ClubSport BMW GT2 V2-rattet er den officielt licenserede BMW -version af det originale rat, der findes på BMW-racerbilen af samme navn.

Rattet og håndtagene er beklædt med ægte italiensk Alcantara , og der er to justerbare magnetiske gearskiftepaler i aluminium.

Denne model har også et LED-display til at vise telemetrifunktioner (afhængigt af spillet) og RevLEDs til at vise motorhastighed (også afhængigt af spillet).

Fanatecs ClubSport BMW GT2 V2-rat er derfor kompatibelt med pc’en, men det fungerer også med PlayStation 4 og PlayStation 5.

Den er udstyret med QuickRelease-systemet og er kompatibel med alt tilbehør i Fanatecs økosystem.

Følelsen, komforten og stabiliteten får dig til at føle dig som en rigtig racerkører bag rattet i Fanatec ClubSport BMW GT2 V2.

Fordele

 • Materialer af høj kvalitet
 • Tilbyder meget moderne og nyttige funktioner

Ulemper

 • Ikke kompatibel med Xbox One eller Xbox Series X.

Fanatec ClubSport Formula V2.5

fanatec clubsport formula v 2 5

ClubSport Formula V2. 5-rattet har en diameter på 27 cm og er beklædt med en 5 mm kulfiberplade. Den har to justerbare magnetiske metalpadler til gearskift.

Den har også to vibrationsmotorer indbygget i håndtagene, som kan styres via hjulopsætningsmenuen (SHO) eller i spillet via Fanatec SDK, samt et OLED-display, en omdrejningstæller med 9 centrale LED’ er til telemetri og to LED-bjælker.

Fanatec Formula V2.5-rattet har QuickRelease-systemet og er selvfølgelig kompatibelt med pc’en, men også med PlayStation 5 og PlayStation 4. Fanatec tilbyder en næsten identisk version, Formula V2.5X, til Xbox-kompatibilitet.

Denne ratmodel fra Fanatecs ClubSport-serie giver masser af muligheder for tilpasning og er lavet af materialer af høj kvalitet, der kan holde til et helt liv med racersimulationer. Selv om det måske er lidt for meget for unge begyndere, synes vi, at Fanatecs Formula V2. 5 er et virkelig fremragende hjul, der giver en utrolig spillefornemmelse.

Og hvis du er en ægte F1-fan, er Fanatec ClubSport Formula V2. 5-rattet lige noget for dig, så tøv ikke længere!

Fordele

 • Dens rotationsvinkel er ubegrænset.
 • Dens OLED-skærm.

Ulemper

 • Det kan være lidt svært for begyndere at få styr på.

Fanatec Podium-rat R300

r300 v2 fanatec

Fanatec Podium R300-rattet er beklædt med læder af høj kvalitet med guldstikninger. Det er bygget af ægte kulfiber, som giver et solidt og pålideligt hjul til spillere af racersimulationer.

De anodiserede bolte er også børstet med guld for et elegant, avanceret look.

Diameteren på dette racerhjul er 30 cm, hvilket gør det ideelt til mange spillere. Rammekonstruktionen omgiver de elektriske komponenter for at beskytte dem og gøre dem så lette som muligt. Den centrale kerne er lavet af et enkelt stykkeanodiseret aluminium for ekstra holdbarhed.

Paddelmodulet giver et hurtigt gearskift, der håndterer både små og store svinghjul uden problemer. Knapgrupper kan justeres og justeres på Podium Hub, så de passer til dine præferencer.

Dets fulde funktionalitet er garanteret til pc’er, hvilket ikke er tilfældet for PlayStation- eller Xbox-konsoller, hvor du har brug for en ratbase, der er kompatibel med den pågældende platform, for at bruge det.

Fanatec Podium R300 er alsidigt og fungerer rigtig godt med mange typer køretøjer og racerspil. Dette rat er perfekt til simuleringsracere, der spiller på pc og nyder at være både konkurrencedygtige og stilfulde.

Fordele

 • Alsidigt rat.
 • Materialer af høj kvalitet og smuk finish.
 • Padlerne har fire forskellige tilstande.

Ulemper

 • Den er ikke kompatibel med Xbox-konsoller.

Fanatec ClubSport-rat GT Forza Motorsport V2

fanatec forza

Fanatec ClubSport GT Forza Motorsport V2 er det officielle Forza Motorsport-racerhjul, fremstillet af autentiske, luksuriøse materialer, der giver det udseende som en rigtig racerbil.

Denne model er hovedsageligt lavet afanodiseret aluminium og er beklædt med glat ægte læder med hvide syninger.

Rattet er 33 cm i diameter, ligesom i en rigtig racerbil, og er udstyret med gearskiftepadler og knapper, der kan tilpasses. I teorien kan du placere så mange knapper, som du vil, hvor du vil.

Fanatec ClubSport GT Forza Motorsport V2-rattet har DUAL HALL-teknologi med en sensor monteret på motoren og en anden sensor på akslen. Dette system, kombineret med den ultrakraftige børsteløse servomotor, giver en af de bedste krafttilbageførsler på markedet, der kombinerer kraft, glathed og fluiditet.

Rattets rotationsvinkel er 900° og kan justeres via indstillingsmenuen i den medfølgende Fanatec ClubSport-software.

Fanatec ClubSport GT Forza Motorsport V2 har et LED-display med 2 mulige positioner samt QuickRelease-systemet , der giver dig mulighed for at skifte rattet på få sekunder.

Dette højkvalitetsprodukt er udviklet til at være fuldt kompatibelt med Xbox One, men det fungerer ekstremt godt med pc’en, hvilket er grunden til, at vi har inkluderet det i vores udvalg.

Fanatec ClubSport GT Forza Motorsport V2-rattet er en model, der ud over at garantere utroligt godt håndværk med materialer af høj kvalitet, tilbyder virkelig fantastisk ergonomi og fornemmelse under spillet!

 

Fordele

 • Utrolig kraftfuld og flydende force feedback.
 • Materialer i topklasse og førsteklasses byggekvalitet
 • Ekstremt realistisk fornemmelse af rattet.

Ulemper

 • Høj pris.
 • Vanskelig konfiguration for begyndere.

Fanatec Podium Racing Wheel F1

Fanatec Podium Racing Wheel F1

Fanatecs Podium Racing Wheel F1 er en model, hvis kvaliteter vi aldrig bliver trætte af at rose, og som er velkendt og meget værdsat i Sim-racing-miljøet.

Podium Racing Wheel F1 har en diameter på 27 cm og er lavet af metal og kulfiber. Den har to roterende aluminiumspaddles af F1-typen med fiberforstærkning bagpå.

Fanatec Podium Racing Wheel F1 har et Direct Drive-motoriseret force feedback-system , der er både kraftfuldt og præcist. Dens rotationsvinkel spænder fra 90° til 1080°.

Fanatec Podium Racing Wheel F1 har 11 knapper med ultra-pålidelige kontakter, to vippekontakter, to 12-vejs multi-positionskontakter med roterende enkoderfunktionalitet og et analogt joystick til at se sig omkring i cockpittet eller kortlægge med en hvilken som helst anden akse.

Ergonomien i denne model er fremragende og tilbyder et stort antal realtidsindstillinger, der også kan styres direkte fra rattet, såsom en 2,7-tommers OLED-skærm til feedback i spillet.

Dette hjul er kompatibelt med pc’en, men også med PlayStation 4 og PlayStation 5 (takket være Fanatecs partnerskab med Sony) og potentielt også med Xbox One og Xbox Series, afhængigt af den Fanatec-hjulbase, du bruger til gaming.

Fanatec Podium Racing Wheel F1 er vores foretrukne ratmodel. Det er utroligt og efter vores mening det bedste på markedet i dag, når det gælder ydeevne.

Fordele

 • Direct Drive-rat.
 • Den bedste force feedback, der findes.
 • Fremragende finish og ergonomi.

Ulemper

 • Den høje pris.
 • Svært at forstå for begyndere.

FAQ: Ofte stillede spørgsmål om Fanatec PC Steering Wheels

Hvordan vælger jeg mit Fanatec PC-rat?

Mærket Fanatec har udviklet en række rat, og det er ikke let at vide, hvilken model der passer bedst til dig, eller om den er kompatibel med din pc.

Hvis du vil undgå besværet og have en virkelig realistisk spiloplevelse, anbefaler vi, at du har følgende aspekter i tankerne, når du vælger dit Fanatec PC-hjul.

Kraftens tilbagevenden

Det er et af de vigtigste aspekter ved et pc-rat, men det er ikke alle modeller, der er udstyret med et. Med force feedback kan du mærke alle bump på vejen, se, når din bil mister grebet i svingene, og studere hver eneste del af banen for at optimere din konkurrencedygtige kørsel. Force feedback er det element, der giver dig den mest realistiske og fordybende spiloplevelse.

Størrelsen på rattet

Der er stor forskel på størrelsen af de billigste fjerbolde på markedet og dem i mellemklassen. De mest basale fjerbolde er generelt mindre, hvilket på lang sigt vil påvirke både dit spil og din kropslige komfort.

Hvis du har budgettet, anbefaler vi, at du vælger et rat med dimensioner, der svarer til et rigtigt rat. Hvis du vil nyde dine yndlingsspil fuldt ud, skal du sørge for, at rattets diameter er mindst 27 cm.

Rotationsvinklen

Kan du lide at glide ind i sving og komme ud af dem med det fulde udbytte af motorens acceleration? Rattets rotationsvinkel kan hjælpe dig med at barbere flere tiendedele af hver omgang. PC-svinghjul kan omfatte rotationsvinkler fra 180 til 1080 grader. For at få den mest realistiske oplevelse anbefaler vi et rat med en rotationsvinkel på 900 grader eller mere, så du kan dreje rattet mere end to gange og klemme dig gennem de mest utilgængelige huller for at overhale dine rivaler.

Materialerne

Adrenalinen, der genereres under løbet, kan forårsage bump eller skader på dit rat i spil, der kræver mere aggressiv kørsel.

Det er hovedårsagen til, at du bør vælge et PC-hjul af slidstærke materialer som aluminium eller rustfrit stål.

For større komfort, ergonomi og realisme er det ideelle valg et læderindpakket rat. Du bør så vidt muligt undgå plastkomponenter, selv om der ganske vist findes et stigende antal PC-rat i plast af høj kvalitet, som er meget stærke og holdbare.

Kompatibilitet

Det er vigtigt at se på rattets kompatibilitet med pc’en, men også med de spil, du vil bruge. Se på enhedens tekniske specifikationer for at sikre dig, at den er kompatibel med de videospil, du bruger, eller om du kan tilslutte den til din PlayStation- eller Xbox-konsol såvel som din pc.

Prisen

Det er vigtigt at finde ud af, hvad dit maksimale budget for dit rat vil være, så du ved, hvilket udvalg af modeller du skal vælge. Afhængigt af dine behov og de funktioner, du leder efter, er det ikke nødvendigvis nødvendigt at købe den dyreste model af rat.

Kort fortalt – konklusion

For at vælge det Fanatec PC-rat, der passer til dig, skal du have visse kriterier i tankerne, som vi har samlet i denne artikel. Vi ved, at Fanatecs udvalg af rat er meget bredt, og at det ikke altid er let at finde rundt.

Derfor håber vi, at din beslutning nu bliver meget nemmere takket være de råd, vi har givet dig i denne artikel. Vi er sikre på, at uanset dit budget eller spilniveau, vil du finde en model, der passer dig som fod i hose i vores udvalg af de bedste Fanatec PC-fjerbolde!

gt dd pro

Fanatec Forza Motorsport V2

Den bedste Fanatec-pakke til pc i 2024

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKKER TIL UNDER 400 EURO
This is default text for notification bar