Vælg en side

Fanatec Clubsport BMW GT2 V2-rat: Test og anmeldelse

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Fanatec Clubsport BMW GT2 V2

Fordele

 • Fabelagtigt design, tro kopi af det originale BMW M3-rat
 • Kvalitetsmaterialer, robust konstruktion
 • Udstyret med moderne funktioner (joystick med syv funktioner, LED-display)
 • Fremragende force feedback takket være de to kraftige vibrationsmotorer.

Ulemper

 • Gearvælgerne er ret store, hvilket kan gøre det svært at få adgang til knapperne.
 • Lidt skuffende pallefornemmelse
 • Den høje pris kan være en ulempe for nogle købere

Vores bedømmelse: 9,4/10

For alle fans af biler og racerløb i almindelighed er BMW altid været et tegn påelegance og udmærkelse. Kan du forestille dig, hvordan det ville være at kunne styre et rat i BMW-stil fra dit eget hjem? Vi ønskede at finde ud af, hvilken effekt det ville have på os, i vores eget hjem. Og takket være den tyske producent Fanatec blev drømmen til virkelighed.

Så vi besluttede os for at give os selv fornøjelsen af at teste Fanatec Clubsport BMW GT V2-ratteten model, der er resultatet af et storslået partnerskab mellem to velrenommerede producenter.

I denne artikel fortæller vi dig alt, hvad du har brug for at vide om denne model. Vi vil give dig en liste over dens nøglefunktionervi fortæller dig, hvilken type afspiller type afspiller det er, hvad dens fordele fordele ulemperdens pris og hvor du kan få det.

Fanatec ClubSport BMW GT2 V2 image1

Funktioner i Fanatec Clubsport BMW GT2 V2-rattet

Fanatec ClubSport BMW GT2 V2-rattet er den licenserede version af det originalerat, der findes på BMW-racerbilen af samme navn.

Her er en liste over de vigtigste funktioner i denne model:

 • Hjulet på Fanatec Clubsport BMW GT V2-rattet er32 cm i diameter.
 • Denne model er underofficiel BMW-licensoger en kopi af BMW M3 GT2-rattet, der bruges i mærkets touringbiler.
 • Rattet på Fanatec ClubSport BMW GT2 V2 og dets håndtag er dækket af ægte italienskAlcantara, hvilket gør dem særligt nemme at rengøre og giver et bedre greb.
 • Denne model er udstyret med to justerbare magnetiske padler i aluminium CNC-bearbejdet, så du kan skifte gear med sikkerhed hver gang. De kan også udskiftes med det avancerede Podium-paddelmodul med ekstra koblingspaddler (ekstraudstyr).
 • Den interne struktur er blevet fuldstændig redesignet for at øge styrken og samtidig reducere vægten (30% lettere end den tidligere model). Det betyder øget acceleration og mere troværdig kraftfeedback fra din base.
 • Fanatec BMW GT2 V2-rattet har11 knapper, en 7-vejs FunkySwitch (retningsindgange til venstre, højre, op og ned, trykknap- og drejeencoderfunktionalitet) og et analogt joystick.
 • Denne model har også etLED-display til at vise telemetrifunktioner (afhængigt af spillet) og RevLEDs til at vise motorhastighed (også afhængigt af spillet).
 • ClubSport BMW GT2 V2-rattet fra Fanatec er kompatibelt med PlayStation 4, PlayStation 5 og PC. Den er også kompatibel med alt tilbehør i Fanatecs økosystem(pedaler, gearstænger osv.).
 • Det har QR1-systemet (ClubSport Quick Release Adapter), hvilket betyder, at hjulet nemt kan opgraderes til næste generations QR2-system (kommer snart).
 • Dimensioner: 40 cm x 38,5 cm x 20 cm (L x B x H)
 • Vægt: 2,78 kg

    Til hvilken type person?

    ClubSport BMW GT2V2-rattet fra Fanatec er en model, der er designet tilGT-biler, men som også er i stand til at tilpasse sig meget godt tilrallyspilellersimularcade-spil.

    Vi har fundet ud af, at dette rat forbedrer din spiloplevelse betydeligt, når du kører en GT-bil i spil som GTR 2 eller Gran Turismo. Men hvis du foretrækker rat i F1-stil, så er dette produkt ikke noget for dig.

    Efter vores mening er BMW GT2 V2-modellen fra Fanatec lige så velegnet tilalmindelige spilleresom tilfolk, der ønsker at starte i Sim-Racing-verdenen og har en stærk smag for BMW-mærket.

    Fanatec ClubSport BMW GT2 V2 image2

    Fordelene

    Vores test af Fanatec ClubSport BMW GT2 V2-rattet gav os mulighed for at opdage alle de fordele denne model har at byde på.

    Vi blev straks overbevist af det fabelagtige design Fanatec ClubSport BMW GT2 V2-rat. Denne kopi af BMW M3-rattet er virkelig storslået. Den tyske producent har ikke taget sig nogen frihed til at ændre rattets struktur. Resultatet er faktisk en fantastisk gengivelse af originalen, at dømme efter billederne, selv i brugen af alcantara (som er håndsyet), der dækker hele rattet.

    Faktisk er alt omkring valg af materialer er upåklageligt. Med ClubSport BMW GT2 V2-rattet har Fanatec endnu en gang demonstreret sin utrolige ekspertise, når det gælder byggekvalitet. Aluminiumsrammen, gearvælgerne og det centrale trykknapspanel udstråler alle kvalitet og robusthed. Det er en model, der lover at holde i lang tid.

    På trods af sin alder er Fanatec ClubSport BMW GT2 V2-rattet meget veludstyret og tilbyder funktioner, der er både moderne og behagelige Det samme gælder joysticket med syv funktioner. Den er også udstyret med en meget fin gadget, LED-displayet, med tre syv-segment displays (til telemetri-data som hastighed og gear) og et RPM-display bestående af 9 LED’er.

    Endelig værdsatte vi virkelig dens meget gode force feedback. Fanatec BMW GT2 V2-rattet har to kraftige vibrationsmotorer, der lader dig mærke hver eneste bevægelse og hver eneste detalje i løbet. Det øger virkelig følelsen af realisme i spillet og gør det endnu mere underholdende.

    Dens ulemper

    Hvis vi fandt ud af, at rattet Fanatec ClubSport BMW GT2 V2-rattet havde mange positive punkter, havde det også et par ulemper.

    Først og fremmest fandt vi, at Fanatecs BMW GT2 V2-model havde nogle ergonomiske problemer. Faktisk afslørede vores test, at størrelsen på pallerne var problematisk. Sidstnævntes generøse dimensioner kombineret med rattets størrelse og form gør det næsten umuligt at nå alle rattets knapper med tommelfingrene, med undtagelse af de to håndtag, der er monteret nær egerne, og de to knapper for enden af LED-omdrejningstælleren. Da vi har valgt at beholde de samme dimensioner som det originale hjul, kan vi se, at det giver reelle praktiske problemer under leg.

    Desuden.., er selve følelsen af paddles ikke helt i top. Dem, der ligesom os allerede har brugt magnetiske paddles, kan hurtigt blive skuffede over den ret svage feedback, man føler under gearskift.

    For det andet bemærkede vi, at rattet til Fanatec ClubSport BMW GT2 V2 er tungt og rattet meget storthvilket, efter vores mening, vil have en tendens til at afbøde effekten af force feedback. Valget af at tilbyde en identisk kopi af BMW M3 GT2-hjulet er bestemt æstetisk imponerende, men giver helt klart problemer, når det kommer til at spille under de bedst mulige forhold.

    Endelig er en anden ulempe ved Fanatecs ClubSport BMW GT2 V2-model, at dette rat ikke er kompatibelt med hverken Xbox One eller Xbox Series X.. Det er lidt skuffende og betyder, at Xbox-ejere ikke kan få glæde af denne model.

    Hvor kan du købe det, og til hvor meget?

    Fanatec ClubSport BMW GT2 V2-rattet er i øjeblikket til salg for €349,95 på den officielle Fanatec hjemmeside .

    Det er vigtigt at huske, at Fanatec ikke har nogen partnerskaber med forhandlere. Deres produkter sælges udelukkende på deres hjemmeside, så du kan desværre ikke købe dem nye andre steder.

    Som de fleste rat på markedet kan Fanatec BMW GT2 V2 findes på brugte hjemmesider. Men hvis du beslutter dig for at købe et brugt hjul, anbefaler vi, at du er meget opmærksom på hjulets vilkår og betingelser for at undgå svindel.

    Fanatec ClubSport BMW GT2 V2 image3

    Vores mening om Fanatec ClubSport BMW GT2 V2-rattet

    Fanatec ClubSport BMW GT2 V2-rattet er en model, vi helhjertet kan anbefale, især til folk, der regelmæssigt kører vejbiler i deres simulationer, til fans af BMW-mærket eller til folk, der simpelthen ønsker at køre i et bundsolidt rat med en diameter på over 30 centimeter.

    Fanatecs BMW GT2 V2 er en højkvalitets høj kvalitet på grund af de anvendte materialer fra det originale køretøj, og har kun mindre ulemper, der næppe påvirker fornøjelsen under løbet takket være de to kraftfulde motorer motorer.

    Uanset om du er en ubetinget elsker af BMW-mærket eller ej, kan vi kun anbefale Fanatec Clubsport BMW GT2 V2-rattet. Du kan stole på os, denne model vil ikke skuffe dig!

    logitech g920 anmeldelse

    Fanatec Clubsport BMW GT2 V2

    Et solidt rat, der giver en fantastisk kørefornemmelse.

    Notez cet article

    Vous risquez également d’aimer…

    Moza ES: Test og anmeldelse

    Moza ES: Test og anmeldelse

    Moza ESAvantages Plusieurs commandes entièrement paramétrables Finition et matériaux prémiums Excellente ergonomie...

    Moza FSR: Test og anmeldelse

    Moza FSR: Test og anmeldelse

    Moza FSRFordele 4,3-tommers skærm Finish i kulfiber Talrige ordrer Ulemper Lidt høj pris og vægt Ikke kompatibel med...

    Moza KS : Test og anmeldelse

    Moza KS : Test og anmeldelse

    Moza KSAvantages Volant prémium pour la Formula Structure en métal 4 palettes à l’arrière magnétiques Inconvénients...

    0 kommentarer

    Indsend en kommentar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Pin It on Pinterest

    FANATEC-PAKKER TIL UNDER 400 EURO
    This is default text for notification bar