Vælg en side

Moza Racing, det hotte nye sim-racing brand

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Det var kun et spørgsmål om tid, før kinesiske producenter begyndte at komme ind på markedet for simracing og etablere sig som stærke konkurrenter.

For nylig gjorde det kinesiske mærke Moza Racing, der oprindeligt var dedikeret til fremstilling af audiovisuelle løsninger, sig bemærket i simracing-miljøet med et komplet økosystem af løsninger: baser, rat, pedaler og endda instrumentbrætter.

Så vi besluttede os for at fortælle dig mere om det. I denne artikel fortæller vi dig alt, hvad der er værd at vide om mærket Moza Racing, fra dets historie til dets produkter.

Moza Racing-brandet: dets historie og markedsposition

Gudsen MOZA blev grundlagt i 2012 af bilingeniører og Simracing-kørere og er verdens førende producent af kamerastabilisatorer, gimbal-kameraer og simuleringsudstyr. Det er en førende innovatør inden for kamerastabiliseringssystemer og køretøjsstabilitetsteknologi.

Moza Racing er en relativ ny spiller i Sim-Racing-verdenen. da det kun er fra 2021 at mærket gik ind på markedet for simracing med udviklingen af en komplet økosystem som omfatter direkte drevne force feedback-rat, ratstammer, pedaler i aluminiumslegering, digitale instrumentpaneler og kontrolsoftware.

De produkter, de har udgivet indtil videre, er blevet mødt med relativ ros, da de forsøger at udfordre de store navne inden for Sim-racing, men det første indtryk er meget positivt.

Moza Racing ser ud til at være ved at opbygge et fint økosystem af produkter , som vil fortsætte med at vokse med tiden. Derudover er deres supportinfrastruktur meget god, og de svarer hurtigt på alle spørgsmål. Det er altid et godt tegn for en virksomhed, fordi du kan være sikker på, at folk er lige ved hånden i tilfælde af problemer.

Moza Racing-brandet virker fast besluttet på at skabe innovativt og professionelt udstyr til simracing , som kørerne kan stole på, når det gælder kvalitet og udholdenhed.

Moza Racings produktsortiment

Det komplette økosystem fra Moza Racing omfatter kædestag, direkte drevne force feedback-svinghjul, pedaler og dashboards.

Moza Racing ratbaser

R9 Direkte drev

 

moza racing r9 direkte drev

Moza Racing er med sin R9-base rettet mod markedet for direkte drev i begynderklassen.

Motoren har et maksimalt drejningsmoment på 9 Nm og er indkapslet i et sort eller hvidt aluminiumskabinet , der måler 240 mm x 157 mm x 124 mm.

R9 er en lille enhed med en høj byggekvalitet, hvilket er en stor fordel, når det kommer til montering, især for dem, der overvejer at bruge det valgfrie bordstativ.

R9-basen er kun kompatibel med pc’er. Pit House-softwaren giver dig mulighed for at styre kraft og kraftfeedbackdetaljer samt gemme individuelle spilleprofiler. Ud over pc-softwaren kan basestationen også styres fra en telefonapplikation.

R16 Direkte drev

moza r16

R16-basismodellen er inspireret af superbiler og har et 3D-skulptureret karrosseri og en tofarvet autolak. Det er den perfekte fusion af design og kraft.

Den er lavet af enaluminiumslegering i flykvalitet og giver rytteren den rette vægt og følelse.

Basen er udstyret med en optimeret motor , der giver stort set ingen ripple og torque cogging.

Takket være sin encoder har R16 en enestående evne til at forstå hjulets position og gengive fornemmelsen af løbet.

R21 Direkte drev

moza r21

Moza R21 Direct Drive-ratbasen er den kraftigste base i Moza-serien og er kompatibel med alle produkterne i Moza Racing-økosystemet.

Sammenlignet med sine brødre på 9 og 16 Nm producerer R21 DD-servomotoren et enormt topmoment på 21 Nm .

Enheden er udstyret med en D1-kompatibel Quick Release og en række tilslutningsporte. Alle indstillinger og funktioner kan styres direkte via Moza-applikationen.

Moza Racing rat

CS

moza cs

MOZA CS-rattet er af enestående kvalitet og har et 33 cm rat, der giver en realistisk raceroplevelse.

Det nye CS-rat er udstyret med et robust QuickRelease-system , der gør det muligt at skifte hjul på få sekunder uden at gå på kompromis med stivheden, og det har også 6 programmerbare knapper.

CS-rattet tilbyder også føreren to universelle joysticks og to drejeknapper. Smedede magnetiske kulfiberpadler med berøringsfri fotoelektrisk teknologi gør gearskiftepadlerne ekstremt stabile og reducerer gearskiftefejl.

GS

moza gs

Moza Racing GS-rattet er en 30 cm model i Formel 1- eller GT-stil med et ekstremt attraktivt design. Det er et rat i høj kvalitet, som er designet til at give dig alle de funktioner, du har brug for som simulationspilot.

Rattet er af 5 mm tykt kulfiber, flankeret af to Alcantara-greb. Magnetiske gearskifte-paddles og dobbelte analoge koblingspaddles er sammen med et robust QuickRelease-system på bagsiden af rattet. Forsiden af rattet har 10 oplyste knapper, to drejeknapper, fem 12-positionsknapper og to joysticks.

Farverne på lysbjælken og lysknapperne kan tilpasses ved hjælp af den medfølgende Pit House-software.

RS

moza rs

Det 33 cm store RS-rat er i Alcantara, mens panelet og gearskiftepadlerne er i smedet kulfiber. Magnetiske gearskiftepaler giver hurtige, responsive gearskift.

Du kan styre komplekse operationer med15 programmerbare knapper, 2 universelle joysticks og 2 tyve-segmentsknapper .

Det har et QuickRelease-system , så du kan skifte rattet på et sekund.

RS-rattet har en fuld LED-stribe med understøttelse af 256 RGB-farver. Fuld tilpasning udføres ved hjælp af Moza Racings Pit House Suite-software.

Moza Racing-krumtapaksler

SR-P-pedaler

moza s rp

Moza S-RP kranksættet er fremstillet afhøjstyrkestål for at sikre overlegen kvalitet og enestående udholdenhed, og det har justerbar pedalafstand og kan tilsluttes direkte til en pc via USB-porten.

Med en højpræcisions tryksensor, der vejer op til 75 kg, kan føreren bedre kontrollere trykket på pedalerne takket være muskelhukommelsen, hvilket giver en mere jævn køreoplevelse.

En skridsikker måtte i bunden forhindrer pedalerne i at glide, når de bruges på et gulv, mens SRP-pedalernes design gør det muligt at montere pedalerne på pedalboards eller cockpitstativer.

CRP-pedaler

moza crp

Næsten alle dele af CRP-kranksættet er lavet af CNC-aluminiumlegering. Det giver føreren en solid, holdbar platform, der kan klare opbremsninger og fodens hurtige arbejde på speederen.

CRP-pedalerne er udstyret med Mozas Mpressure. En vejecellesensor med høj præcision, der giver den mest præcise måde at måle anvendt kraft på.

Moza Racings patenterede struktur til justering af pedalvinklen giver enbred vifte af indstillinger.

Andet tilbehør til Moza Racing

HD digitalt instrumentbræt – CM

moza hd cm

MOZA CM er et 5-tommer HD-instrumentbræt i farvermed 16,7 millioner farver og en opløsning på 800 x 480, hvilket garanterer en fantastisk billedkvalitet. Det slanke, futuristiske, svævende instrumentbræt har en opdateringshastighed på 60 Hz og er kompatibel med de fleste almindelige simracing-titler.

HD digitalt instrumentpanel – RM

moza hd rm

Det digitale RM-instrumentpanel fra Moza er et 5-tommers HD-farveinstrumentpanel med 16,7 millioner farver og en skærmopløsning på 800 × 480. Føreren har et fantastisk digitalt instrumentbræt, der kan vise bilens status, omgangstider og meget mere. Den er indkapslet i en solid ramme af aluminiumslegering. Skærmen har en opdateringshastighed på 60 Hz. Så der er ingen ghosting eller motion blur.

Konklusion

Det Moza Racing-mærket er et meget nyt brand på markedet for simracing, men det er allerede ekstremt lovende. Mozas produktsortiment er meget interessant, som vi forklarede i denne artikel.

Vil Moza Racing være i stand til at konkurrere med førende mærker som Fanatec og Thrustmaster? Det vil tiden vise! I mellemtiden skal du ikke tøve med at prøve hendes produkter selv.

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKKER TIL UNDER 400 EURO
This is default text for notification bar