Vælg en side

De 5 bedste VR-headset til simracing

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Videospil har eksisteret i et stykke tid nu, og i årenes løb har de gennemgået en række forandringer og gennemgået en stor udvikling, der ser ud til at have nået sit højdepunkt i dag med virtual reality. Så det er naturligt, at det gradvist finder vej til alle slags spil, og Sim-racing-sektoren er ingen undtagelse.

Virtual reality er en fascinerende måde at rejse på, hvor man kun bruger teknologiens kræfter. Med et headset og et bevægelsessporingssystem kan du udforske et virtuelt rum, som om du var der, eller spille et spil, som om du var der.

Hvis du ønsker at tage din simuleringsraceroplevelse til det næste niveau, er der ikke noget bedre supplement til dit setup end et VR-headset. Der er mange valgmuligheder, men nogle er meget bedre end andre.

I denne artikel vil vi tale om de aspekter, du skal overveje, når du vælger et VR-headset, og vi vil også præsentere vores udvalg af de 5 bedste VR-headset til Sim-racing.

 

Et overblik over de bedste VR-headset til Sim Racing

 

Hvad skal jeg overveje, når jeg vælger et VR-headset?

Når du køber dit virtual reality-headset, er der mange ting, du skal overveje. For at hjælpe dig på vej er her en liste over alle de funktioner, du skal overveje, så du kan foretage et køb, du ikke vil fortryde.

Bevægelsesområde og frihedsgrader (DoF)

Det er to vigtige faktorer at overveje, når man køber et VR-headset. Bevægelsesområdet vil generelt være 360°, hvilket betyder, at du kan se dig omkring, mens du spiller.

DoF refererer i bund og grund til antallet af bevægelsestyper, du kan udføre. Tre DoF’er er ret standard, så du kan se op og ned og til venstre og højre, mens du står eller sidder på samme sted. Hvis du bevæger dig rundt i rummet, vil disse bevægelser ikke blive sporet og vil derfor ikke påvirke din spiloplevelse.

Nogle af de bedste VR-headsets har seks DoF’er, så du kan bevæge dig rundt i det fysiske rum og spore dine bevægelser. Dette er mindre vigtigt for Sim-racing, da du normalt vil sidde i bilen hele tiden. Så du behøver ikke nødvendigvis at bruge flere penge på tre ekstra DoF’er, som du ikke får det fulde udbytte af.

Synsfelt (FOV)

FOV er en af de vigtigste funktioner i en VR-maske til simracing, og graderne af synsfelt er afgørende for at få den bedste racersimulatoroplevelse. En bredere FOV giver os mulighed for at se mere ind i cockpittet, mens en mindre FOV vil få os til at bevæge hovedet mere for at se i bakspejlet.

Desuden er en bredere FOV mere naturlig, da den ligner synsfeltet for vores øjne. Vi anbefaler derfor, at du vælger en bredere FOV for at få en bedre spiloplevelse.

Skærm og lyd

Denne faktor er lidt svær at vurdere for spillere, der ikke er så teknisk kyndige. For at forenkle processen med at vælge en skærm skal du holde øje med opløsningen på hver skærm (pr. øje) og den opdateringshastighed, der tilbydes. Hvad angår lyd, kan du finde VR-headset med indbyggede højttalere, og nogle kan også have en mikrofon. Vælg den konfiguration, der passer dig bedst.

Kompatibilitet

Kompatibilitet refererer ikke kun til din platform, men også til de spil, du ønsker at køre. De fleste VR-headset på markedet kører problemfrit under Windows, men når det kommer til spil, bør du altid henvise til brandets officielle hjemmeside, da ikke alle sim-racing-spil er kompatible med virtual reality.

Tjek altid på forhånd, så du ikke spilder dine penge på et VR-headset, som du ikke kan bruge fuldt ud.

Komfort og ergonomi

Når du vælger et VR-headset til simracing, skal du bruge noget let og behageligt, så du glemmer, at du har det på, for at få en mere fordybende følelse. Kig efter fuldt justerbare virtual reality-headsets for at undgå overbelastning af nakken, når du kører bil.

Prisen

De bedste VR-headsets er helt sikkert meget bedre til simulation af racerløb, hvor de billigere har en tendens til at begrænse oplevelsen og følelsen af indlevelse. Men prisen på VR-headset til simracing varierer meget, og selvom de bedste generelt er de dyreste, kan du finde kvalitetsmodeller og -mærker til mere overkommelige priser.

De 5 bedste VR-headset til sim-racing

Vi har besluttet at præsentere vores udvalg af de 5 bedste VR-headsets til Sim-racing, rangeret efter præference.

Oculus Quest 2

oculus quest 2

Oculus er den virksomhed, der var banebrydende for introduktionen af virtual reality på forbrugermarkedet, og efter at være blevet opkøbt af Facebook fortsætter den med at investere for at forbedre og udvikle sig. Le Oculus Quest 2 headset er en modernisering af den første selvstændige model. L’Oculus Quest 2 kan forbindes til pc’en via Oculus Link og videresendes til højfrekvensheadsettet, så det kan bruges som andre avancerede headsets.

Bærbarheden er den store styrke ved dette VR-headset, for ikke at nævne skærmen, dens opløsning på 1832 x 1920 pr. øje, dens opdateringshastighed på op til 120 Hz og et gennemsnitligt synsfelt på 100º. Med alt dette er headsettet garanteret at levere en meget naturlig virtual reality-oplevelse.

Oculus Quest 2 er let og vejer kun 600 gram, hvilket gør det til et af de mest komfortable VR-headsets til sim-racing. Desuden har den ikke brug for eksterne sensorer, kabler eller andet tilbehør, der kommer i vejen for vores bevægelser. For at spille iRacing, Project Cars eller Assetto Corsa skal vi blot forbinde den til pc’en ved hjælp af USB-C-kablet.

Fordele

 • Let og komfortabel.
 • Meget god værdi for pengene.
 • Høj billedkvalitet.

Ulemper

 • Dårlig opløsning ved fjerne punkter.
 • Ikke den bedste på markedet

Sony – Playstation VR

sony playstation vr

Denne mulighed Sony mulighed 3D-lydfunktioner og et 100° synsfelt. Derfor er det en ideel enhed, hvis du vil ind i virtual reality-verdenen, især til PlayStation. Den indeholder også en grænseflade til tilslutning via et HDMI- og USB-kabel.

Den har to linser og 3D-dybdesensorer, så den sporer hjelmens position, uanset hvor du er, og hvilke bevægelser du foretager dig. Det eneste, du skal gøre, er at bruge PlayStation-kameraet, som følger LED-lysene i hele hjelmen.

Den har en 360°-visning for total fordybelse og har et højpræcist 3-akset gyroskop og 3-akset accelerometer.

Med den 5,7 tommer store OLED-skærm kan du nyde hyperrealistiske 3D-miljøer. Sidst, men ikke mindst, har den en afspilningskapacitet på 120 billeder i sekundet. Det er netop denne kombination, der giver dig mulighed for at nyde dine racer-videospil med den bedste billedkvalitet og uden ventetid.

Den har en indbygget mikrofon, så du kan organisere dine onlinespil med vennerne, og du kan også projicere enhedens billede op på tv-skærmen.

Det anses for at være en meget god enhed, selvom den ikke har alle fordelene ved et PC VR-headset. Den garanterer en fremragende spiloplevelse og er kompatibel med mange spil.

Fordele

 • Fordybende VR-oplevelse.
 • Fungerer med ikke-VR-programmer og spil.
 • Understøttelse af bevægelseskontrol.
 • Meget let at installere.

Ulemper

 • Den høje pris.
 • Du kan kun bruge den med din PlayStation-konsol.
 • Den vejer mere end 2 kg.

HP Reverb G2

hp reverb g2

HP’s HP VR-headset anses for at have som prioritet at tilbyde et flydende og troværdigt billede. Le HP Reverb G2 er ingen undtagelse og har to LCD-paneler med en opløsning på 2160 × 2160, hvilket bringer den samlede opløsning op på 4320 × 2160.

Den har også en opløsning på 2160 x 2160 pr. øje med en opdateringshastighed på 90 Hz og et synsfelt på op til 114º.

HP Reverb G2 har 4 kameraer indbygget i headsettet, som sporer vores bevægelser uden brug af eksterne sensorer. Dette VR-headset er fuldt kompatibelt med SteamVR og Windows Mixed Reality, så du kan få mest muligt ud af dine simulationsspil.

HP og Valve er gået sammen om at bringe G2 in-ear-højttalerne op på et niveau, der svarer til Valve Index. Resultatet er en kraftfuld skærm og fremragende lydkvalitet.

Headsettet kan også justeres, så det passer til enhver størrelse eller form på hovedet, og det kræver kun et USB 3.0-kabel og en HDMI-forbindelse for at fungere.

Fordele

 • 4K-opløsning.
 • Uafhængig, uden eksterne sensorer eller basestationer.
 • Nem at installere.

Ulemper

 • Skærmens opdateringshastighed kunne være bedre.

Oculus Rift S PC-drevet VR

oculus rift s

Vi har valgt at inkludere Oculus Rift S headset til vores udvalg på grund af dets utrolige præcision.

Denne model har et detektionssystem, så du kan bevæge dig gennem rummet i alle retninger. Den har ingen eksterne sensorer, og dens konfiguration er en af de enkleste på markedet.

Designet er helt ergonomisk takket være HALO-designet, der er udtænkt til at optimere oplevelsen med hensyn til hastighed. For at justere den skal du bare dreje på justeringshjulet, hvilket er ideelt til spilsessioner, hvor du har tendens til at lave pludselige bevægelser.

Oculus Rift S inkluderer Oculus Touch-controllere, så du kan optimere din spiloplevelse. Den indeholder også andet tilbehør som f.eks. integrerede højttalere og sensorsystemer.

Den nye generation af skærmen giver det skarpeste og mest lysstærke billede, og denne model garanterer også en reduceret gittereffekt, når du læser.

Efter vores mening er Oculus Rift S-headsettet en af de bedste muligheder for dem med et mellemstort budget, der leder efter noget alsidigt, der ikke kun er egnet til sim-racing, men også til alle typer virtual reality-spil.

Fordele

 • Meget god billedkvalitet.
 • Meget komfortabel.
 • Meget god værdi for pengene.

Ulemper

 • Du skal optimere din computer til Oculus med Windows 10 og have mindst 8 GB RAM.
 • Betjeningselementerne kræver batterier.

HTC VIVE Pro

htc vive pro

Endelig præsenterer vi HTC VIVE Pro VR-headsettet , som er vores absolutte favoritmodel og det bedste alternativ i vores udvalg.

Dette futuristiske VR-headset tilbyder en billedkvalitet på 2880 x 1600 px, som du kan nyde med total klarhed på den 3,5 tommer store skærm.

Den har etsynsfelt på 110º , så du kan se alt, hvad der foregår omkring dig, uden at skulle dreje hovedet. En anden af dens kvaliteter er, at den indeholder hovedtelefoner, der kan projicere lyd i 3D.

Den har også eksterne sensorer til Steam VR-tracking, G-Sensor gyro og nærhed.

HTC VIVE Pro-headsettet har et brugervenligt justeringshjul , der giver fremragende pasform og komfort. Det har også en ventileret overflade for at forhindre overdreven sved.

Denne model er beregnet til erfarne spillere eller professionelle. Det er et godt valg, hvis du er på udkig efter en enhed, som du kan bruge i et par år til at spille videospil eller andre virtual reality-applikationer. Glem ikke, at du skal bruge mindst én pc med et Windows 10-operativsystem og 4 GB RAM.

Fordele

 • Fremragende display og materiale.
 • Indbyggede højttalere og mikrofon.
 • Fremragende bevægelsessensorer.

Ulemper

 • Høj pris.
 • På pc’er er det nødvendigt med lidt mere krævende minimumskrav.

Kort fortalt / Konklusion

Vi håber, at du har fundet en VR-headset-model til Sim-racing, der passer til dig, i vores modeludvalg.

Som vi lige har set, er der flere gode muligheder med forskellige funktioner, men der er nogle vigtige elementer , du skal overveje, før du træffer dit valg.

Prisen er ikke altid vigtig, men den kan være en afgørende faktor. Derfor anbefaler vi, at du tager dig tid til at teste de forskellige headsets, der findes, især hvis du har tænkt dig at bruge mange penge.

 

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKKER TIL UNDER 400 EURO
This is default text for notification bar