Vælg en side

De 6 bedste rat til PlayStation 4

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Hvis du kan lide simulations- og racerspil, har en passion for biler og gerne vil købe et godt pedalbetjent rat med den bedste følelse, respons og realisme, er du kommet til det rette sted.

Der er masser af PlayStation 4-kompatible simracing-hjul på markedet, af alle mærker og modeller og med en bred vifte af funktioner. Men hvilken model skal du vælge? Hvad er det bedste PlayStation 4-rat på markedet i dag? Det er ikke altid let at svare på alle disse spørgsmål.

Det er derfor, vi i dag har besluttet at give dig en omfattende guide til de bedste PlayStation 4-rat. I denne artikel finder du ud af alt, hvad du skal vide for at købe det bedste rat til dig. Vi forklarer, hvordan man definerer det PlayStation 4-rat, der passer til digHvad er de funktioner som man skal fokusere på, når man skal købe det bedst mulige rat, og vi vil selvfølgelig præsentere dig for et lille udvalg af de PlayStation 4’s bedste rat til Sim-racing på markedet i øjeblikket.

Et overblik over de bedste PS4-rat

Hvordan beslutter du, hvilket PlayStation 4-rat der er det rigtige for dig?

For at beslutte, hvilket PlayStation 4-kompatibelt rat der er det rigtige for dig, er der et par ting, du skal overveje, og vi vil tale dig igennem dem her.

Hvilken slags simracer er du?

Dette er måske den vigtigste konditioneringsfaktor, fordi det er dit vigtigste udgangspunkt. Hvis du har ambitioner om at konkurrere med andre simracere i en elitær eller professionel stil, bør du anskaffe dig et rat i topklasse. Hvis du vil forbedre begrænsningerne ved gamepad’en på din PlayStation 4, vil et rat i mellemklassen være tilstrækkeligt. Vi anbefaler ikke nødvendigvis en low-end model, for om et par måneder er det måske ikke nok i praksis.

Dit budget

Der er modeller, der passer til enhver smag og farve. Men det er en konstant, at jo flere funktioner du ønsker, jo mere skal du betale. Det bør du altid huske på. Du bør spare lidt, før du køber dit rat, i stedet for at ende med at købe et, der ikke tilfredsstiller dig.

De platforme, du normalt spiller på

Nogle modeller kan også tilsluttes en Xbox- eller pc-konsol. Hvis du også er vant til at spille på disse typer platforme, anbefaler vi, at du vælger en ratmodel, der er kompatibel med alle de platforme, du har derhjemme.

Din foretrukne shopping-stil

Den løbestil, der tiltrækker din opmærksomhed, er også en afgørende faktor. Hvis F1-simulatorer er noget for dig, vil knappernes design og layout ideelt set give dig mulighed for at yde dit bedste i disse løb. Det samme gælder for GT, NASCAR, rally, rallycross og andre spil. Ideelt set bør du vælge et rat, der passer til din smag.

Hvad skal du kigge efter i et godt Sim-racing-rat til PlayStation 4?

Ud over de kriterier, vi lige har nævnt for at vælge det rigtige Sim-racing-rat til dine behov, er det også vigtigt at vide, hvad der gør et rat godt eller dårligt. Her er de vigtige faktorer, du skal overveje, når du beslutter, om du vil købe et rat eller ej.

Dens rotationsvinkel

I alle racersimulationsspil er der en magisk rotationsgrad, som definerer hjulets rotationsgrad. Alt under 900 graders rotation betyder, at du er nødt til at dreje det fysiske rat mere, end simuleringsrattet kræver i spillet. Det er mere som at spille et arkadespil end at køre en fordybende bil.

Et stærkt comeback

Enkelt sagt er det den faktor, der gengiver det at køre bil i virkeligheden. Et rat med lidt eller ingen force feedback vil ikke være tilfredsstillende at køre med, og du vil automatisk have en ulempe. Efter vores mening er force feedback afgørende for total fordybelse i spillet!

Fremstilling af materialer

Det afhænger primært af dine personlige præferencer og erfaringer. Hvis du har kørt mange biler med læderrat, vil du sandsynligvis føle dig bedre tilpas med et læderindpakket rat. Men et stofbeklædt hjul kan faktisk give dig mere greb og give dig mulighed for at spille længere, uden at dine potentielt svedige hænder forstyrrer. Det kan også afhjælpes ved at bruge løbehandsker.

Designet

Igen er dette i høj grad baseret på personlige præferencer. Vi synes, at de fleste rat er elegante og sofistikerede at eje, men hvis du ønsker et bestemt mærke eller logo midt på rattet, kan det nogle gange øge prisen på den pågældende ratmodel. Der er generelt to typer hjul, nogle med et racerlook og andre, der er meget tættere på det standardhjul, man ser i biler. Det er op til dig at beslutte, hvad du bedst kan lide!

Prisen

Selvom prisen ikke bør være drivkraften bag dit køb, er det klart, at jo højere prisen på rattet er, jo mere sandsynligt er det, at det er af høj kvalitet. Men det gælder ikke nødvendigvis for alle modeller! Vi råder dig derfor til at sammenligne modeller til samme pris for at se, hvilken der tilbyder flest funktioner.

Dette er på ingen måde en endegyldig liste over ting, du skal overveje, når du kigger på racerhjul, men den dækker alle de vigtigste faktorer, du skal huske på, når du foretager dit køb.

De bedste PlayStation 4-rat til nybegyndere

Her har vi udvalgt to af de bedste Sim-racing-rat, der er kompatible med PlayStation 4.

Logitech G29

logitech g29

Logitech Driving Force G29-rattet er uden tvivl en fremragende model og meget populær blandt begyndere.

Den er lavet af anodiseret aluminium og har gearvælgere og en pedalenhed , der er både robust og komfortabel, hvilket giver en mere komplet simuleringsoplevelse. Den bruger også et simpelt gearsystem, der ikke indeholder nogen form for remme for at forenkle brugen af den.

Logitech G29 har force feedback med to motorer og et spiralformet gearsystem, der giver en jævn og lydløs styring og den mest realistiske køreoplevelse. Det giver dig mulighed for at mærke dækkene i hvert sving og simulere vibrationernes effekt på en meget realistisk måde, så du kan reagere med præcision.

Den har også en 900-graders rotationsvinkel og et 14-knaps panel, der optimerer dens funktion specifikt til PlayStation.

Logitech G29-rattet sælges med en af de uafhængige pedaler. Den har et uafhængigt kranksæt med 3 pedaler: speeder-, koblings- og bremsepedal med stållejer og automatisk kalibrering. Bremsepedalen er ikke-lineær, hvilket sikrer større realisme under spillet. Kranksættet er også udstyret med en skridsikker måtte.

Logitech G29-rattet er fortsat den model, vi mener giver mest værdi for pengene, med funktioner, der garanterer en meget realistisk køreoplevelse.

 • Dimensioner (L x B x H): 45 x 32,3 x 33,3 cm
 • Vægt af rat: 2,2 kg / Vægt af pedaler: 3 kg

Fordele

 • God værdi for pengene
 • Vellykket design og ergonomi
 • Meget gode pedaler medfølger

Ulemper

 • Lidt støjende mekanisme
 • En lidt brat tilbagevenden til kraft

Thrustmaster T150

thrustmaster-t150

Thrustmaster T150 er nok det bedste begynderrat, du kan finde på markedet i dag.

Denne model er perfekt til begyndere, men er også ideel til mere regelmæssige spillere.

Thrustmaster T150-rattet er 28 cm i diameter med et rotations- og drejeområde på 270° til 900° og har store sekventielle paddles helt i metal. Hjulet er sort og blåt med et Playstation-logo i midten.

Denne model er udstyret med en børsteløs motor med en bred vifte af effektindstillinger. Den har også et unikt remskivesystem , der kanaliserer motorlyden og samtidig giver en jævn fornemmelse. Desuden er Thrustmaster T150-rattet udstyret med TouchSense Immersion-teknologi.

Den har også et bredt pedalsæt med to pedaler, hvor vinklen på hver pedal kan justeres i tre forskellige vinkler.

Thrustmaster T150 er overbevisende på PlayStation 4, PlayStation 3 og også på PC, og lover at levere utrolige fornemmelser under racerløb og lange spilsessioner.

 • Dimensioner (L x B x H): 33,5 x 33 x 30,5 cm
 • Vægt af rat: 2,2 kg – Vægt af pedaler: 1,5 kg

Fordele

 • Dens pris
 • Hans stærke comeback
 • Rattet er meget realistisk

Ulemper

 • Hjulet kan ikke afmonteres
 • Motoren er lidt støjende

De bedste PlayStation 4-rat i mellemklassen

I denne kategori har vi udvalgt vores to foretrukne PlayStation 4-kompatible rat i mellemklassen.

Logitech G923

logitech g923

Logitech G923 Trueforce er Logitechs nyeste rat med større kompatibilitet end tidligere modeller og et nyt feedbacksystem, der giver større troværdighed og realisme i simuleringen.

Logitech G923-rattet har en diameter på 28 cm og er lavet af poleret metal beklædt med læder. Det har to roterende stålpadler bag på rattet til gearskift.

Logitech G923 har en rotationsvinkel på 900°, hvilket svarer til to en halv omdrejning, og det giver dig større kontrol over køretøjet.

Dette rat har Trueforce, den næste generation af force feedback-systemet. Dette nye tvungne feedbacksystem forbedrer feedbackfrekvensen og forbindes direkte til spillets fysik- og simuleringsmotorer for at forbedre troværdigheden og øge niveauet af realisme i simuleringen sammenlignet med tidligere generationer.

Den har closed-loop motorstyring, som takket være ny firmware gør motorens drejningsmoment mere præcist. På den måde justerer motoren spændingen mere præcist, så den passer til fysikken i videospillet, hvilket garanterer millimeterpræcision.

Logitech G923-rattet har et pedalsystem med tre pedaler, som omfatter et gasspjæld, en kobling og en bremse med et progressivt fjedersystem, der giver en mere realistisk racerfornemmelse. Højden og afstanden mellem metalpladerne kan justeres.

Denne model har også en dobbeltkobling, der programmeres direkte fra rattet takket være Launch Control-funktionen, der er tilgængelig med kompatible spil.

Dette rat har også en integreret LED-indikator. Den er tilgængelig direkte fra vores udsigtspunkt, så vi hurtigt kan se, hvornår vi har nået det rigtige omdrejningspunkt og bruge gearskiftet mere effektivt.

Logitech G923-rattet har et ergonomisk design med tilgængelige betjeningselementer. Uanset hvilken spilplatform du bruger den på, har du alle de kontroller, du har brug for, let tilgængelige på et rat, der er lille som sine forgængere, men føles godt. Den har en drejevælger til finjustering af alle indstillinger og justeringer.

 • Dimensioner (L x B x H): 30 x 30 x 30 cm
 • Vægten af rattet: 2,2 kg – Vægten af pedalerne: 3 kg

Fordele

 • Udstyret med avanceret teknologi.
 • Fremstillet af materialer i topkvalitet.
 • Med et 3-pedalers kranksæt med forbedret bremsesystem.

Ulemper

 • TrueForce er ikke kompatibel med alle spil.
 • Ingen gearstang medfølger.

Fanatec CSL Elite racerhjul

fanatec csl elite

Dem, der ved en ting eller to om Sim-Racing, ved allerede, at Fanatec er et af de bedste mærker på markedet. CSL Elite Racing Wheel er en del af serien med de laveste priser.

Dens design er upåklageligt og meget realistisk og måler 30 cm i diameter. Indtrækket er i læder medaluminium på den bageste del. Gearvælgerne leverer en kraftfuld, realistisk lyd takket være Fanatecs Snapdome-teknologi .

Dette rat indeholder Clubsport-teknologi, der giver en utrolig feedback-fornemmelse fra den ekstra kraftige børsteløse servomotor , som leverer op til 6 Nm drejningsmoment til styreaksen. Denne teknologi vil give dig en mere realistisk returoplevelse med et 1080º sving. Den er også udstyret med DirectSensor på styreakslen for at forhindre enhver påvirkning fra remtrækket på styrevinkelmålingen.

Fanatec CSL Elite Racing Wheel har også et LED-display øverst på rattet, hvor du kan se hastighed og gear.

Dette rat er selvfølgelig kompatibelt med PlayStation 4, men det er også kompatibelt med PC.

Fanatec CSL Elite Racing Wheel er derfor en fremragende mulighed, hvis du ønsker at komme ind i sim-racing-verdenen på den rigtige måde og med en relativt lav investering, idet du drager fordel af en af de mest prestigefyldte modeller på markedet.

 • Dimensioner (L x B x H): 36 cm x 36 cm x 36 cm
 • Vægt: 6,56 kg

Fordele

 • Utrolig flydende kraftfeedback
 • Meget realistiske fornemmelser
 • LED-displays på rattet og hurtige indstillinger gemt i 5 profiler

Ulemper

 • Pedaler medfølger ikke
 • Ingen Xbox-kompatibilitet

CSL Elite er i øjeblikket udsolgt, men du kan bruge linket ovenfor til at konfigurere din opsætning på den officielle Fanatec-hjemmeside.

De bedste PlayStation 4-rat i topklassen

I den øverste kategori præsenterer vi to PlayStation 4-kompatible rat, som efter vores mening er de bedste på markedet i dag.

Thrustmaster T300RS GT

thrustmaster-t300rs-gt-avis

Thrustmaster T300 RS GT-rattet er en model, der er udviklet specielt til GT-simulatorkørere, men det kan også tilpasses andre racerstilarter. Den har i alt 13 knapper, som suppleres af et manuelt gearskifte og en D-pad til venstre for rattet.

Thrustmaster T300RS GT er 28 cm i diameter og har en forstærket, struktureret gummibelægning over hele overfladen. I midten af rattet er det officielle GT-logo. Gearskiftehåndtagene er 13 cm høje, hvilket giver dig en mere intuitiv adgang.

Der medfølger et T3PAGT 3-pedalskranksæt til dette rat, men det er også kompatibelt med T-LCM-pedalerne. Pedalboardet, der følger med denne udgave, skiller sig ud fra resten med hensyn til design og har flere niveauer af konfiguration. Bremsepedalen har progressiv modstand for ekstra realisme og indeholder den koniske gummibremsemodel.

Thrustmaster T300RS GT-rattet har et Tact Switch-system , der kan aktiveres op til 10 millioner gange eller mere.

Denne model har den patenterede HallEffect AccuRate Technology (H.E.A.R.T) med en berøringsfri magnetisk sensor og QuickRelease til hurtige og nemme ratskift.

Thrustmaster T300RS GT er et af de mest prisvenlige simracing-rat på markedet.

 • Dimensioner (L x B x H): 35 x 32 x 45 cm
 • Vægt af rat: 4,5 kg – Vægt af pedaler: 4 kg

Fordele

 • Reaktiv, kraftfuld kraftfeedback.
 • Kvalitetsdesign og -fremstilling.
 • De medfølgende pedaler er af topkvalitet.

Ulemper

 • Ingen gearstang medfølger.
 • Afstanden mellem rattet og gearvælgerne kan være et problem.

Fanatec GT DD PRO

gt dd pro

Designet med Gran Turismo Sport og i samarbejde med Polyphony Digital, Fanatec Gran Turismo DD Pro er det førsteofficielt licenserede Direct Drive-rattil PlayStation 5.

En af de første ting, du skal vide om Fanatec Gran Turismo DD Pro er det faktum, at det som standard sælges som en pakke. Du får den GT DD Pro base selv, Gran Turismo-hjulet, en CSL-pedalsæt uden kobling og DD desktop support. Så i modsætning til CSL DD eller andre Fanatec-baser behøver du ikke at lede efter kompatible produkter. Du får det hele på én gang lige fra starten.

Fanatec Gran Turismo DD bundle er tilgængelig på i 3versioner: entry-level pro-versionen (5Nm), pro-versionen (8Nm) og premium-versionen.

Rattet 28 cm i diameter, og den er dækket af syntetisk læder og er meget nem at håndtere. Den har alle knapperne på PlayStation og endnu mere, da den indeholder fem funky kontakter (4+1), en LED-strip til revolutioner og en lille OLED-skærm for gear eller anden information.

Rattet Fanatec GT DD Pro er også udstyret med to plastikpaddles med magnetiske sensorer, menuen Standard Tuning , som gør det muligt for begyndere at komme hurtigt i gang uden at skulle bekymre sig om indstillinger, og systemet QuickRelease.

Denne pakke indeholder også CSL 2-pedal kranksæt, der er fremstillet udelukkende af metal og giver stor styrke.

For GT-fans, men ikke kun, er Fanatec GT DD Pro et bemærkelsesværdigt rat med næsten uovertruffen værdi for pengene.

Fordele

 • Utrolige fornemmelser takket være Direct Drive.
 • Materialer af meget god kvalitet.
 • Fuldt konfigurerbar.

Ulemper

 • Prisen for ekstraudstyr er fortsat høj.

Hvorfor har vi valgt disse modeller?

Du undrer dig måske over, hvorfor vi kun har valgt tre ud af de hundredvis af producenter, der findes på markedet i dag. Fanatec, Logitech og Thrustmaster er i dag branchens benchmarks med modeller, der inkorporerer design og teknologiske fremskridt, som derefter kopieres af konkurrenterne.

Så vi taler om mærker, der er en garanti for kvalitet, som har officielle licenser og en række produkter, der er varierede og kompatible med hinanden. Så vi har udeladt andre modeller som Hori PS4-rattet.

Du kan se flere modeller fra disse mærker i vores specifikke artikler om Fanatec-rat, Logitech-rat og Thrustmaster-rat.

Kort fortalt / Konklusion

Med disse seks fantastiske ratdesigns, der giver en utrolig køreoplevelse til PlayStation 4, håber vi, at din beslutning nu bliver meget lettere. Nu ved du, hvilke kriterier der er vigtige at overveje, før du investerer i et PlayStation 4-rat, så tøv ikke længere!

Vi vil også gerne minde dig om, at PlayStation 4-rat kan bruges til at spille ethvert racerspil, uanset om det er et klassisk banespil som Gran Turismo, et mere urbant spil som Need For Speed, et rallyspil eller et Formel 1-spil som det berømte F1 2022. Du kan selvfølgelig

Uanset om du vælger et Sim-racing-rat på grund af dets udseende, dit kendskab til eller erfaring med mærket eller blot de mange funktioner, er vi glade for, at vores råd har været til nytte for dig.
Efter vores mening er det bedste sim-racing-hjul på markedet i dag Racing Wheel F1 podietmen hvis du ikke har råd til det, er vi sikre på, at rat som det Fanatec CSL Elite racerhjul eller den Thrustmaster T150 vil holde dig glad i timevis.

gt dd pro

Fanatec GT DD Pro

Det bedste rat til PS4 i 2024

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKKER TIL UNDER 400 EURO
This is default text for notification bar