Vælg en side

Thrustmaster T3PA kranksæt: Test og anmeldelse

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Thrustmaster T3PA

Fordele

 • Overkommelig pris
 • Komforten med metalpedaler og en række justeringsmuligheder til at finde den ideelle spilleposition.
 • Mulighed for at tilføje modstand til bremsepedalen med den medfølgende modifikation
 • Let og kompatibel med forskellige spil og platforme

Ulemper

 • Begrænset realisme, især når det gælder bremsepedalen
 • En konstruktion, der kan give indtryk af at være “billig”.
 • Sværhedsgraden er konstant i spillet, med begrænset modstand og behov for at trykke hårdt på bremsepedalen for at stoppe bilen.

Vores bedømmelse: 9/10

De fleste Sim-racing spillere fokuserer på rattet og glemmer, at pedalerne pedalerne er en essentiel del af en god fordybelse i løbet. Der er mange vigtige elementer at overveje, når man skal købe racersimuleringspedaler, og derfor er det ikke altid en nem beslutning at træffe.

Vi besluttede at tage et kig pået af de mest populære kranksæt på markedet og et af de mest udbredte blandt racerfans, der ønsker at investere i deres første model: Thrustmaster T3PA. Thrustmaster T3PA.

I denne artikel fortæller vi dig alt, hvad der er værd at vide om denne model, og hvad vi synes om den. Vi vil fortælle dig om vigtigste egenskaber Thrustmaster T3PA, vil vi fortælle dig, hvilken type af type spiller bedst egnet til, hvad er dens fordele fordele ulemperdens pris og hvor du kan få det.

thrustmaster t3pa

Funktioner i Thrustmaster T3PA-pedalboardet

Den Thrustmaster T3PA er et 3-pedal pedalboardPedaler bunden af sortimentet serie fra den amerikanske producent.

Her er en liste over de vigtigste funktioner i denne model:

 • Thrustmaster T3PA består af 3 pedalerpedaler, en intern metalintern struktur plastikdele og en bred, struktureret fodstøtte.
 • De 3 pedaler på denne model er justerbare i afstand (3 mulige positioner) og hældning (2 mulige positioner), og gaspedalen kan også justeres i højde (2 mulige positioner).
  • Thrustmaster T3PA-pedalbrættet indeholder et konisk stop (mod) lavet af industrielt fortættet gummi, der passer direkte under bremsepedalen.
  • Trykstyrken på hver pedal er forskellig: for speederpedalen omkring 2,5 kg, for bremsepedalen omkring 10 kg (uden mod installeret), for bremsepedalen mellem 15 kg og 25 kg afhængigt af dine præferencer (med mod installeret) og for koblingspedalen omkring 5 kg.
  • Thrustmaster T3PA pedalboard er kompatibelt med Playstation 3 og 4 konsoller såvel som Xbox One og PC.
  • Thrustmaster T3PA leveres ikke med skruer til montering i cockpittet, men den er forsynet med huller, så den kan skrues fast på forskellige underlag (herunder cockpittet).
  • Dimensioner: 24 cm x 36 cm x 42 cm (L x B x H)
  • Vægt: 3,46 kg

  Til hvilken type person?

  Pedalbrættet Thrustmaster T3PA er ideelt til begyndere til Sim-racing eller for dem med et begrænset budget til at investere i et komplet sæt udstyr.

  Efter vores mening er denne model af pedalboard ikke rigtig egnet til erfarne spillere, da disse pedaler simpelthen ikke giver nok følelse til, at de kan nyde det.

  Dette pedalboard er ideelt til fans af spil som f.eks. Gran Turismo som det er for fans af Sim Arcade på PlayStation eller Xbox. For dem, der foretrækker iRacing, kan dette pedalboard virke lidt let sammenlignet med en Load Cell.

  Fordelene

  Takket være vores test opdagede vi Thrustmaster T3PA pedalboard, som bestemt er en entry-level model, men som ikke desto mindre har en rækkefordele.

  Efter vores mening er den største fordel ved Thrustmaster T3PA dens pris. Dette pedalboard er en meget billig løsning, som er blandt de billigste pedaler, du kan finde på markedet. De er derfor ofte førstevalget for absolutte nybegyndere inden for simulationsracere. Selvom pedalboardet er billigt, har det nogle gode funktioner, der gør det til mere end bare et sæt pedaler. Hvis du har et meget stramt budget, vil dette være et godt sted at starte og en god måde at fordybe dig i racersimulationsspil.

  Vi blev positivt overraskede over Thrustmaster T3PA-pedalboardets dets komfort. På trods af prisen er pedalerne lavet af metal, som føles meget bedre under fødderne end plastik. Desuden kan du justere både hældningen (2 mulige positioner) og afstanden (3 mulige positioner) mellem de 3 pedaler samt højden på bremsepedalen for at finde din ideelle spilleposition og maksimere din komfort.

  For det andet kunne vi godt lide det faktum, at vi kunne tilføje modstand til bremsepedalen af Thrustmaster T3PA. Selvom den originale konfiguration kan bruges uden nogen modstand på bremsepedalen, kan du også bruge den medfølgende bremsemod (stop) til at tilføje lidt modstand. Det er en lille anordning af metal og gummi, som klemmes fast bag bremsepedalen og skrues fast nedefra. Det tager et par sekunder at montere og fjerne den, så det er en hurtig måde at tilføje eller fjerne modstand fra din bremsepedal.

  Endelig har Thrustmaster T3PA også den fordel, at den er meget nem at flytte rundt på, da den er meget let og tilbyder bred kompatibilitet. Pedalernes lette vægt kombineret med deres overordnede, enkle udseende betyder, at T3PA-pedalerne passer godt ind i enhver konfiguration. Denne model er kompatibel med resten af Thrustmasters økosystem (rat, baser osv.), og du burde ikke have nogen problemer med dens kompatibilitet med spil og platforme, da den kan bruges med PlayStation 3 og 4 samt Xbox One og PC.

  Dens ulemper

  Det siger sig selv, at til den pris, som Thrustmaster T3PApedalboard, kan denne model ikke være perfekt, og denne test har faktisk afsløret dens ulemper.

  Først og fremmest må vi indrømme, at Thrustmaster T3PA pedalboardet tilbyder begrænset begrænset realisme. Så længe du kalibrerer dine pedaler korrekt i spillet, burde du ikke have nogen reelle problemer. Men den manglende fornemmelse af bremsepedalen begrænser virkelig den realisme, du kan opleve med T3PA’erne, så det er et vigtigt punkt at overveje, når du skal beslutte, om du vil købe denne kranksætmodel.

  For det andet fandt vi, at Thrustmasters T3PA-model tilbød en forholdsvis billig ret billig fornemmelse. Mens pedalfladerne er af metal, er resten af konstruktionen af hård plast. Det reducerer prisen på pedalerne, men betyder, at de mangler lidt realisme og ligner mere et stykke legetøj end en racersimulator. Selvom pedalerne føles gode, når de bruges i spil med bremsemodulet, kan plastikken og det faktum, at dette er en entry-level-model, mærkes under fødderne. Hvis du er vant til Load Cell-pedaler eller endda grundlæggende potentiometerindstillinger, vil du sandsynligvis have svært ved at vænne dig til det.

  Endelig fandt vi ud af, at det med Thrustmaster T3PA var svært at være konsekvent gennem hele spillet. Uden modstand kan du ikke opnå en virkelig konsekvent opbremsning. På trods af det medfølgende bremsemod, som du kan justere, skal du virkelig trykke hårdt på pedalen for at få bilen til at stoppe, hvilket, selvom det er ideelt for nogle racerkørere, også gør det sværere at opnå konsistens, når du bremser. Det kræver lidt øvelse at vænne sig til det.

  thrustmaster t3pa pack

  Hvor kan du købe det, og til hvor meget?

  Pedalbrættet Thrustmaster T3PA kan købes på Thrustmasters officielle hjemmeside.

  Du kan også finde den til en mere eller mindre dyr pris, afhængigt af kampagner, hos andre forhandlere, f.eks. i øjeblikket på Amazon.co.uk

  Du kan måske finde Thrustmaster T3PA på brugte hjemmesider som Vinted eller Le Bon Coin, men pas på mulige svindelnumre, og sørg for at tjekke udstyrets tilstand, før du køber noget.

  Konklusion

  Selvom Thrustmaster T3PA pedalboard ikke er den bedste model på markedet, synes vi, at det er et meget godt udgangspunkt for et meget godt udgangspunkt for begyndere eller dem med et begrænset budget, der gerne vil opleve ægte racerløb.

  Selvom realismen i dette pedalboard er noget begrænset, fandt vi det meget behageligt. behageligt især takket være dets 3 justerbare pedaler og den brede fodstøtte. Det er en model, der også er yderst kompatibel og en del af flere interessante bundter fra Thrustmaster.

  Hvis du er en mere erfaren simulationspilot, vil du sandsynligvis gerne tage det til det næste niveau med en anden model. Men hvis du er ny i simracing og leder efter udstyr, der tilbyder god værdi for pengeneThrustmaster T3PA Thrustmaster T3PA pedalboard bør ikke skuffe.

  meningsdannere-thrustmaster-t3pa

  Thrustmaster T3PA

  Et prisvenligt kranksæt til begyndere

  Notez cet article

  Vous risquez également d’aimer…

  Moza SR-P: Test og meninger

  Moza SR-P: Test og meninger

  Moza SR-PFordele Struktur helt i metal Bremsepedal til vejecelle Fremragende byggekvalitet Justerbare pedaler Ulemper...

  0 kommentarer

  Indsend en kommentar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Pin It on Pinterest

  FANATEC-PAKKER TIL UNDER 400 EURO
  This is default text for notification bar