Vælg en side

De bedste Xbox One-rat

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Mange Sim-racing-fans beklager sig over, at Xbox One-rat er så sjældne på markedet. Det skal siges, at modeller, der er kompatible med platformene fra den grønne gigant Microsoft, generelt glimrer ved deres fravær. Men når det kommer til spil, er spillerne mere end forkælet med valgmuligheder på denne platform, som tilbyder de bedste titler i øjeblikket.

Uanset om du er fan af Forza eller foretrækker Project Cars 2 eller F1 2022, er Xbox det ideelle medie til konsolracing.

Så hvordan vælger du det bedste Xbox One-rat? I denne artikel fortæller vi dig alt, hvad du behøver at vide for at besvare dette spørgsmål. Vi hjælper dig med at beslutte, hvilken model der er den rigtige for dig, og forklarer derefter de vigtigste kriterier for at vælge det rigtige rat. Og selvfølgelig bringer vi dig et udvalg af de bedste Xbox One-rat, du kan finde på markedet i dag.

 

Et overblik over de bedste Xbox One-rat

 

Hvordan beslutter du, hvilket Xbox One-rat der er det rigtige for dig?

For at beslutte , hvilken model af Xbox One-rat der er den rigtige for dig, er der visse kriterier, du skal tage i betragtning, som vi vil dække her.

Den type spiller, du er

Om du er nybegynder eller ekspert, og hvor meget tid du bruger på at spille, vil hjælpe dig med at beslutte, hvilken fjerboldmodel der er den rigtige for dig.

Din spilplatform

Du skal sikre dig, at den model, du køber, er perfekt kompatibel med din konsol eller simuleringsplatform. Ideelt set bør du vælge en model, der tilbyder bred kompatibilitet, hvis du vil kunne bruge den på flere platforme (Xbox, PlayStation, PC osv.).

Dit budget

Det, du køber, skal passe til den mængde penge, du har. De billigste modeller kan koste mellem 150 og 300 euro, mens mere professionelle modeller kan koste mellem 550 og 700 euro, eller endnu mere. Definer dit budget for at afgøre, hvilken kategori af rat du kan vælge.

Hvilken type løb vil du spille?

Den type racerløb, du ønsker at spille, er også en vigtig faktor at overveje. Hvis du er F1-fan, skal du gå efter et rat med F1-design, men hvis du foretrækker GT-stilen, skal du gå efter et GT-rat. I den forstand bør rattets form og visse andre komponenter variere afhængigt af den type løb, du skal spille.

Hvad skal du kigge efter i et godt Sim-racing-hjul til Xbox One?

Selvom budgettet er et af de første krav til spillere og chauffører, der skal købe et Sim-racing-rat, er der andre vigtige elementer, der skal tages i betragtning. Efter vores mening er de vigtigste som følger:

 • Modellens størrelse og vægt bør svare til et rigtigt rat for at gøre det mere realistisk.

 • Kvaliteten af materialer og udførelse skal sikre, at dit rat holder længe og er behageligt at lege med.
 • Rattets rotationsgrad skal være så bred som muligt. Desuden skal det yde en vis modstand, ligesom et rigtigt rat.

 • Rattet skal være udstyret med force feedback. Et rat med lidt eller ingen force feedback vil ikke nødvendigvis være tilfredsstillende at køre, og du risikerer at få en ulempe. Force feedback er et must for total fordybelse i spillet!

 • Det er vigtigt, at din ratmodel er kompatibel med fremtidige firmwareopdateringer. På den måde kan du være sikker på, at den er kompatibel med mærkets kommende spilkonsoller.

 • Installation og konfiguration bør være let, især hvis du er nybegynder.

 • Det er en ægte bonus, at rattet er kompatibelt med ekstra tilbehør. Det sikrer, at du kan tilføje en gearstang, og at den kan fastgøres til basen uden de store problemer.

De bedste billige Xbox One-rat (entry-level)

Her præsenterer vi et udvalg af tre Xbox One-rat, der falder i indgangskategorien, og som efter vores mening i øjeblikket er de bedste på markedet i denne kategori.

Thrustmaster TMX Force Feedback

thrustmaster-tmx-avis

Thrustmaster TMX Force Feedback er nok det bedste indgangsrat, du kan finde på markedet i dag.

Det er en model, der er perfekt til begyndere, men også meget velegnet til mere regelmæssige spillere.

Thrustmaster TMX-rattet er 28 cm i diameter med et rotations- og drejeområde på 270° til 900° og har store sekventielle paddles helt i metal.

Denne Thrustmaster-model er udstyret med en børsteløs motor med mange effektindstillinger. Den har også et unikt remskivesystem, der kanaliserer motorlyden og samtidig giver en jævn fornemmelse.

Den har også et bredt pedalsæt med to pedaler, hvor vinklen på hver pedal kan justeres i tre forskellige vinkler.

Thrustmaster TMX er selvfølgelig kompatibel med Xbox One, men den er også meget overbevisende på pc.

Det er et rat, der lover at give dig utrolige fornemmelser under ræs og lange spilsessioner.

Fordele

 • Den giver god værdi for pengene.
 • Hans stærke comeback.
 • Rattet er meget realistisk.

Ulemper

 • Hjulet kan ikke afmonteres
 • Motoren er lidt støjende

Logitech Driving Force G920

logitech g920 anmeldelse

Logitech Driving Force G920-rattet er uden tvivl en fremragende model og meget populær blandt begyndere.

Den er lavet af anodiseret aluminium og har gearvælgere ogen pedalenhed, der er både robust og komfortabel, hvilket giver en mere komplet simuleringsoplevelse. Den bruger også et simpelt gearsystem, der ikke indeholder nogen form for remme for at forenkle brugen af den.

Logitech G920 har force feedback med to motorer og et spiralformet gearsystem, der giver en jævn og lydløs styring og den mest realistiske køreoplevelse. Det giver dig mulighed for at mærke dækkene i hvert sving og simulere vibrationernes effekt på en meget realistisk måde, så du kan reagere med præcision.

Den har også en 900-graders rotationsvinkel og et 14-knaps panel, der optimerer dens funktion specifikt til Xbox.

Logitech G920-rattet er fortsat den model, vi mener giver mest værdi for pengene i denne serie, med funktioner, der garanterer en meget realistisk køreoplevelse.

Fordele

 • God værdi for pengene
 • Vellykket design og ergonomi
 • Meget gode pedaler medfølger

Ulemper

 • Lidt støjende mekanisme
 • En lidt brat tilbagevenden til kraft

Thrustmaster Ferrari 458 Spider

ferrari 458 spider

Thrustmaster Ferrari 458 Spider-rattet er en virkelig forbløffende model i forhold til prisen.

Det er 28 cm i diameter og er en 7/10ᵉ kopi af Ferrari 458 Spider-hjulet.

Den har 2 greb med gummitekstur og 2 sekventielle op- og nedgearskiftere, alt sammen beklædt med aluminium.

Thrustmaster Ferrari 458 Spider har en rotationsvinkel på 240° og vender automatisk tilbage til midten. Hjulets retning kan moduleres takket være de 4 forudindstillinger , der følger med, hvilket giver større præcision i ethvert racerspil.

Rattets base har en Bungee Cord-mekanisme, der giver lineær modstand uanset rotationsvinklen, hvilket gør styringen mere behagelig og intuitiv.

Denne model er fuldt kontrollerbar med 9 actionknapper, en manettino, en d-pad, en Xbox-guideknap og en LED til registrering af Kinect-parring.

Thrustmaster Ferrari 458 Spider har en stor, justerbar pedalenhed med to pedaler og en bred fodstøtte. Bremsepedalen har progressiv modstand, og hældningen på hver pedal kan justeres.

Dette Thrustmaster-rat er kompatibelt med Xbox One- og Series X-konsoller og genkendes også på pc som en Xbox-controller.

Dette rat henvender sig mere til den brede offentlighed end til erfarne kørere og har desværre ikke force feedback eller vibrationer, men det giver stadig en fantastisk følelse for alle, der vil prøve simracing for første gang.

Fordele

 • Smukt design.
 • Godt greb og god ergonomi.
 • Perfekt til begyndere.

Ulemper

 • Den har ingen force feedback.
 • Kranksættet mangler stabilitet.

De bedste Xbox One-rat i mellemklassen

Nu tager vi det til det næste niveau med vores tre foretrukne Xbox One-rat i mellemklassen.

Thrustmaster T248

thrustmaster-t248-avis

Thrustmaster T248 er et officielt licenseret Microsoft-racerrat designet til racerkørere, der ønsker større ydeevne og fordybelse i deres løb.

Denne Thrustmaster-model har et førsteklasses design med læderbeklædning på ydersiden af rattet. Hjulet er 28 cm i diameter og roterer 900°. Dens alsidige form betyder, at den kan tilpasses til alle spillestile.

Thrustmaster T248 har op til 25 actionknapper, herunder 2 dual-action-encodere.

Dette Thrustmaster-rat har et interaktivt instrumentbræt med et udvalg af over 20 forskellige displays på rattets skærm.

Denne model har meget dynamisk force feedback med to børstemotorer og on-the-fly-justering (inklusive 3 forudindstillede tilstande) via skærmen.

Rattet har to magnetiske gearvælgere bagpå, som er udstyret med den patenterede H.E.A.R.T.-teknologi. Disse paddles er præcise (12 bit), lydhøre og giver minimal reaktionstid, når du skifter gear.

Thrustmaster T248 inkluderer T3PM-pedalboardet , som er en topmodel. Den bruger den samme magnetiske teknologi som rattets paddles og tilbyder fire valgmuligheder for bremsetryk.

Det er en af de mest komplette versioner af rattet til Xbox One, uden tvivl af højeste kvalitet, og et af de rat, der vælges af professionelle i simracing-sektoren.

Fordele

 • Meget god tilbagevenden af styrke.
 • De medfølgende pedaler er af meget høj kvalitet.
 • Integreret kontrolskærm (indstillinger, telemetri).

Ulemper

 • Pagajerne larmer lidt.
 • Hjulet kan ikke afmonteres.

Thrustmaster TX Racing Wheel i læderudgave

thrustmaster tx

Thrustmaster TX Racing Wheel Leather Edition er et officielt licenseret racerrat i Xbox GT-stil.

Den er 28 cm i diameter og lavet af håndsyet læder for ekstra løbekomfort.

Basen, som rattet er fastgjort til, er helt uafhængig, så du kan fjerne den for at fastgøre andre fra udvikleren.

Dette er en model, der indeholder 2ᵉ generation af børsteløs servomotor, med industrielle ambitioner om mere præcis og holdbar brug. Dette alternativ tilbyder en styrevinkel på 900° og inkluderer H.E.A.R.T.-teknologi, som bruger magnetiske sensorer.

Thrustmaster TX Racing Wheel Leather Edition inkluderer T3PA 3-pedalspedalbrættet, som kan konfigureres efter spillerens smag.

Thrustmaster TX Racing Wheel Leather Edition har en Xbox Guide-knap og betjenes via et båndsystem, ikke gear.

Det har Quick Release-systemet, så du kan bruge ethvert andet Thrustmaster-rat med en adapter.

Ud over at være kompatibelt med Xbox One kan du også bruge dette rat på Xbox Series XS og PC.

Fordele

 • Meget god tilbagevenden af styrke.
 • Indeholder en LED til Kinect-detektion.
 • Den er kompatibel med en række af producentens tilbehør.

Ulemper

 • En lidt høj pris

Logitech G923 True Force

logitech g923

Logitech G923 Trueforce er det nye Logitech-rat til den nye generation af rat, med større kompatibilitet end tidligere modeller og et nyt feedbacksystem, der giver større troværdighed og realisme i simuleringen.

Logitech G923-rattet har en diameter på 28 cm og er lavet af poleret metal beklædt med læder. Det har to roterende stålpadler bag på rattet til gearskift.

Logitech G923-hjulet kan drejes op til 900°, svarende til to en halv omdrejning, hvilket giver dig større kontrol over køretøjet.

Dette rat har Trueforce, den næste generation af force feedback-systemet. Dette nye tvungne feedbacksystem forbedrer feedbackfrekvensen og forbindes direkte til spillets fysik- og simuleringsmotorer for at forbedre troværdigheden og øge niveauet af realisme i simuleringen sammenlignet med tidligere generationer.

Den har closed-loop motorstyring, som takket være ny firmware gør motorens drejningsmoment mere præcist. På den måde justerer motoren spændingen mere præcist, så den passer til fysikken i videospillet, hvilket garanterer millimeterpræcision.

Logitech G923-rattet har et pedalsystem med tre pedaler, som omfatter et gasspjæld, en kobling og en bremse med et progressivt fjedersystem, der giver en mere realistisk racerfornemmelse. Højden og afstanden mellem metalpladerne kan justeres.

Denne model har også en dobbeltkobling, der programmeres direkte fra rattet takket være Launch Control-funktionen, der er tilgængelig med kompatible spil.

Dette rat har også en integreret LED-indikator. Den er tilgængelig direkte fra vores udsigtspunkt, så vi hurtigt kan se, hvornår vi har nået det rigtige omdrejningspunkt og bruge gearskiftet mere effektivt.

Logitech G923-rattet har et ergonomisk design med tilgængelige betjeningselementer. Uanset hvilken spilplatform du bruger den på, har du alle de kontroller, du har brug for, let tilgængelige på et rat, der er lille som sine forgængere, men føles godt. Den har en drejevælger til finjustering af alle indstillinger og justeringer.

Logitech G923-rattet er selvfølgelig kompatibelt med Xbox One, men også med PlayStation 4, PlayStation 5, PC og Mac.

Denne model kan i høj grad tilpasses på en pc ved hjælp af G Hub-simuleringssoftware. Logitech har udviklet pc-software, der giver dig mulighed for at tilpasse rattets indstillinger, følsomhed og det nye Trueforce-system fuldt ud.

Fordele

 • Udstyret med avanceret teknologi.
 • Fremstillet af materialer i topkvalitet.
 • Med et 3-pedalers kranksæt med forbedret bremsesystem.

Ulemper

 • Feedback-motorisering en smule rykvis.

De bedste Xbox One-rat i topklassen

I denne prisklasse tilbyder vi dig et udvalg af de bedste såkaldte top-of-the-range rat, der er kompatible med Xbox One.

Fanatec Forza Motorsport

fanatec forza

Fanatec ClubSport Racing Wheel GT Forza Motorsport er monteret på Fanatec ClubSport Wheel Base V2.5.

Rattet har en diameter på 33 cm og er lavet af aluminium beklædt med blødt læder med navnet på Xbox One-sagaen broderet i midten.

Den har 16 knapper integreret i toppen af hubben, 4 knapzoner med 3 knapper i hver zone (12 knapper i alt), en FunkySwitch med en pude med en metalknap, 4 retninger, tovejsrotation og pulsering.

Fanatec Forza Motorsport har en børsteløs servomotor med et enkelt remtræk. Dens rotationsvinkel er 1080° og kan justeres via software.

Dette rat giver en enestående spillefornemmelse takket være de teknologier, det indeholder, såsom DirectSensor og DUAL HALL-teknologi.

Desuden simulerer Fanatec Forza Motorsport ABS-vibrationer i rattet og på pedalerne (afhængigt af modellen).

Denne model har også et kølesystem med to store blæsere (på venstre og bageste side) og en stor køleplade på motoren samt et LED-display til telemetrifunktioner.

Fanatec Forza Motorsport-rattet har Quick Release-systemet, som gør det muligt at skifte rattet på et sekund. Den er designet til Xbox One, men kan også bruges på pc’er og med Xbox Series X/S.

Fanatec Forza Motorsport tilbyder det allerbedste med hensyn til følelse og ergonomi for fans af Sim-racing og Forza-spillet i særdeleshed.

Fordele

 • En utrolig flydende og kraftfuld returnering af kraft.
 • Materialer og udførelse af høj kvalitet.
 • Utrolige fornemmelser på alle niveauer.

Ulemper

 • Prisen er høj.

Fanatec Podium Racing Wheel F1

Fanatec Podium Racing Wheel F1

På trods af at rattet Fanatec Podium Racing Wheel F1 er distribueret under en officiel F1- og PlayStation-licensDet er kompatibelt med Xbox One (såvel som Xbox Series X og S, PlayStation 4, PlayStation 5 og PC), og det er en af vores store favoritter!

Den tilbyder en rotationsgrad, der kan indstilles mellem 90° og 1080°, og har justerbar ABS-vibration . Det er bygget af en kombination afaluminium og kulfiber , og rattets kant måler 27 cm, hvilket gør det kompakt og stabilt under kørslen.

Dette håndhjul er udstyret med et direkte drevet motoriseret force feedback-system og omfatter to roterende padler af F1-typen.

Ergonomien i Fanatec Podium Racing Wheel F1 er fremragende, da det tilbyder et stort antal realtidsindstillinger, der også kan styres direkte fra rattet, såsom en 2,7-tommer OLED-skærm til feedback i spillet.

Efter vores mening er Fanatec Podium Racing Wheel F1 en ægte perle og et af de bedste Xbox One-hjul på markedet.

Fordele

 • Højeffektiv motor og force feedback.
 • Talrige indstillinger er tilgængelige.
 • Bred kompatibilitet.

Ulemper

 • Den høje pris.

Thrustmaster TS-XW Racer Sparco P310 Competition Mod

thrustmaster sparco p310

Thrustmaster TS-XW Sparco P310-rattet er udviklet i samarbejde med Sparco og er, som navnet antyder, en kopi i skala 1:1 af det rat, der sidder i Sparco P310. Den er beklædt med sort ruskind og måler præcis 31 cm.

Rattet har et unikt ovalt design med halvflad styling og en robust frontplade med sekventielle paddlesbeklædt medbørstet aluminium. Resultatet er et realistisk, luksuriøst look.

Den har en rotationsvinkel på 1080 grader og et force feedback-system af høj kvalitet takket være en børsteløs servomotor på 40 watt , som du kan bruge til lange kørsler takket være Motor Cooling Embedded-systemet.

De medfølgende kontakter er 9 actionknapper, 2 joysticks på 13 centimeter, en D-pad med intern pusher og 2 joysticks. Selvom den kan bruges til alle typer racerløb, anbefales modellen til GT-titler.

Thrustmaster TS-XW Racer Sparco P310 er selvfølgelig kompatibel med Xbox One, men også med PlayStation og PC.

Fordele

 • Kraftfuld, responsiv force feedback.
 • Meget god byggekvalitet.

Ulemper

 • Intet system til hurtig udskiftning af hjul.

Kort fortalt / Konklusion

Xbox One tilbyder et bredt udvalg af de bedste racerspil til konsol-simracing-fans. Som du vil have opdaget i denne artikel, er der også nogle lige så fremragende Xbox One-hjul, der passer til dem, hvis du vil have den fulde oplevelse.
Vi håber, at vores udvalg af de 9 bedste Xbox One-rat og vores råd vil hjælpe dig med at finde det, der passer til dig!

gt dd pro

Fanatec Forza Motorsport V2

Det bedste rat til Xbox One i 2024

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKKER TIL UNDER 400 EURO
This is default text for notification bar