Vælg en side

Thrustmaster Ferrari 458 Spider-rat: Test og anmeldelse

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

For ikke så længe siden var rat til Xbox ikke løb rundt. Men siden fremkomsten af spilserier som ForzaSom følge heraf er antallet af hjul, der er kompatible med denne platform, mangedoblet på markedet, hvilket gør konkurrencen endnu hårdere. Det er ikke nemt at vide, hvilket mærke man skal stole på, eller hvilken model man skal vælge i forhold til sit budget.

Så i dag har vi besluttet os for at teste et af de første rat, der udkommer til Microsoft-konsollen, nemligkonsollen, nemlig Thrustmaster Ferrari 458 Spider Racing Wheel.

I denne artikel fortæller vi dig alt, hvad du har brug for at vide om de specifikke funktioner funktioner i denne model, vi vil også fortælle dig, hvilken type afspiller bedst egnet til, hvad er dens fordele fordele ulemper, hvor man kan få det og til hvilken pris.

THRUSTMASTER FERRARI

Specifikationer for Thrustmaster Ferrari 458 Spider

Rattet Thrustmaster Ferrari 458 Spider Racing Wheel er etentry-level designet til at fungere med Xbox.

Her er en liste over de vigtigste funktioner:

 • Udgivelsesår: 2013
 • Thrustmaster’s 28 cm i diameter er en 7/10ᵉ kopi af Ferrari 458 Spider-hjulet..
 • Hjulet er sort og rødt med Ferrari-logoet i midten.
 • L’rotationsvinkel på Thrustmaster Ferrari 458 Spider-rattet er 240° og vender automatisk tilbage til midten.
 • Basen på Thrustmaster Ferrari 458 Spider-rattet har en Bungee Cord-mekanisme mekanisme, som giver lineær modstand uanset rotationsvinklen, hvilket gør styringen mere behagelig og intuitiv.
 • Hjulets retning kan justeres takket være dets 4 forudindstillinger inkluderet for større præcision i ethvert racerspil.
 • Den leveres med 2 håndtag med gummitekstur og 2 sekventielle op- og ned-paddles til gearskift skiftepaler, alle beklædt med aluminium.
 • Denne Thrustmaster-model tilbyder et komplet udvalg af kontrolfunktioner, herunder 9 handlingsknappera manettinoa d-pada Xbox guide-knap knap og en LED til registrering af parring til Kinect.
 • Thrustmaster Ferrari 458 Spider inkluderer en store, justerbare pedaler med to pedaler med en bred fodstøtte. Bremsepedalen har progressiv modstand, og hældningen på hver pedal kan justeres.
 • Dette Thrustmaster-rat er kompatibelt med Xbox One- og Series X-konsoller og genkendes også på pc som en Xbox-controller.
 • Rattet har et centralt fastgørelsessystem, der garanterer optimal stabilitet med alle typer borde eller skriveborde.
 • Mål: 39,37 x 34,04 x 32,77 cm (L x B x H)
 • Rattets vægt: 1,8 kg – Kranksættets vægt: 1,5 kg

Til hvilken type person?

Efter vores mening er Thrustmaster Ferrari 458 Spider rat er bedre egnet til begyndere og entusiaster end til mere almindelige spillere.

Uden force feedback eller vibrationer vil mere erfarne ryttere sandsynligvis være begrænsede og derfor skuffede over denne model.

Det er en indgangsmodel til en pris, der gør den tilgængelig for alle. tilgængelig for alle fordi den ikke kræver et stort budget.

Thrustmaster Ferrari 458 Spider-rattet passer perfekt til perfekt egnet til voksne hænderMen børnehænder vil sandsynligvis have det sværere.

Fordelene

Thrustmaster Ferrari 458 Spider-rattet er tydeligvis ikke den nyeste model på markedet, men vores test viste, at det stadig har mange fordele. mange fordele.

Først og fremmest tilbyder denne model godt greb og god ergonomi. Tommelfingerfordybningerne og gummibelægningen giver en behagelig fornemmelse og forhindrer hænderne i at glide. Knapperne er godt placeret på rattet, og en drejevælger giver os også mulighed for at justere følsomheden. Paletterne er også virkelig behagelige at bruge.

Vi fandt Thrustmaster Ferrari 458 Spider pedalboard interessant. Den ser måske meget enkel ud og er lavet udelukkende af plastik, men den føles god og er også meget præcis. I denne prisklasse virker pedalerne virkelig robuste, så dem, der ligesom os har tendens til at blive lidt begejstrede for dem, bør være glade. Bremserne er lette at bedømme takket være den gode modstand, og vi synes, at gashåndtaget er af høj kvalitet.

Et andet positivt punkt ved Thrustmaster Ferrari 458 Spider er dens design som slog benene væk under os. Replikaen af Ferrari-rattet er storslået.Den er fremstillet efter de højeste kvalitetsstandarder uden særlige fejl. Vi blev endda glædeligt overraskede over at finde en ægte ‘manettino’, ligesom på et rigtigt Ferrari-rat! De robuste aluminiumspaller tilføjer et ekstra strejf af charme.

Ferrari 458 Spider-rattet fra Thrustmaster inkluderer et effektivt monteringssystem Og det satte vi pris på. Selv om hjulet ikke har nogen monteringspunkter, var det ikke et problem for os, da det er hurtigt at sætte op på enhver overflade, og når det først er sat fast, bliver det siddende.

Endelig er det bedste ved denne model dens dens pris. Til under €120, og nogle gange fås det til under €100, tror vi, det er svært at finde et bedre rat på markedet til denne pris.

Dens ulemper

Så med sådan en pris er man selvfølgelig nødt til at gøre nogle indrømmelser. Rattet Thrustmaster Ferrari 458 Spider har en række negative punkter.

Det, den først og fremmest mangler, er vibrationer og kraftfeedback.. Thrustmasters Ferrari 458 Spider mangler en sådan, og det afspejles desværre i det faktum, at uden feedback fra rattet er fornemmelserne begrænsede, og vi går glip af kvaliteten af fordybelsen. Vi ville virkelig have sat pris på bare en lille smule vibration ved udskridning eller i sving, men med denne model er intet af det muligt.

Dernæst pedaler som bestemt er interessant mangler ærlig talt stabilitet. For at undgå problemer under brug anbefaler vi, at du gør noget for at fastgøre det, ellers vil du opdage, at det har tendens til at glide.

ferrari 458 kranksæt

Det betyder, at du skal sidde ved et bord eller skrivebord, hvilket ikke er praktisk for et rat, der er designet til konsolbrug.

Vi opdagede også, at Ferrari 458 Spider fra Thrustmaster kan være støjende. Uanset om det er pedalerne eller knapperne, larmer det plastik, der er brugt i designet, når man trykker hårdt på det. Med tiden kan det blive en byrde, især hvis du spiller i lange sessioner.

Ligesom andre Thrustmaster-modeller har Ferrari 458 Spider også den ulempe, at den sælges med et USB-kabel, der er alt for kort efter vores smag. Desuden kan den ikke bruges på knæene. Vi anbefaler, at du anskaffer dig en USB-forlængerledning, så du ikke behøver at spille, mens du sidder klistret til konsollen, da rattet ikke har nogen ekstern strømforsyning.

Selvom Thrustmaster Ferrari 458 Spider-rattet er billigt, skal man også huske på, at det ikke er kompatibelt med PlayStation, PC eller Xbox 360-konsoller. ikke er kompatibelt med PlayStation, PC eller Xbox 360-konsoller.. Efter vores mening vil det sandsynligvis begrænse dine spilsessioner en smule.

Hvor kan du købe det, og til hvor meget?

Thrustmaster Ferrari 458 Spider-rattet er til salg på den officielle officielle hjemmeside for 119,99 euro.

Du kan muligvis købe den hos en række forhandlere til en mere attraktiv pris. For eksempel er den i øjeblikket tilgængelig på specialtilbud hos Amazon.co.uk.

Du kan finde Ferrari 458 Spider på brugtbilshjemmesider til meget attraktive priser. Men vær forsigtig, og tjek rattets tilstand for at sikre, at du ikke bliver snydt.

ferrari 458-pakke

Konklusion

Den Thrustmaster Ferrari 458 Spider rat er en virkelig forbløffende model til prisen. Dette rat, som desværre ikke har nogen force feedback og heller ingen vibrationer, er rettet mod den brede offentlighed snarere end erfarne piloter, men det vil ikke desto mindre tilbyde en masse sjov. stor spænding for alle, der prøver Sim-racing for første gang!. For ikke at nævne Ferrari-fans, som helt sikkert vil elske udseendet af dette rat!

Til et budget på omkring €100 vil du efter vores mening få svært ved at finde en model, der giver dig lige så meget sjov, samtidig med at du forbedrer din præstation. Så hvis du ønsker at udskifte dine controllere med et rat på budgetHvis du er på udkig efter et rat på budget, så køb Thrustmaster Ferrari 458 Spider!

thrustmaster-t248-avis

Thrustmaster Ferrari 458 Spider

Et lavbudget-rat til Sim Racing-begyndere

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

Moza ES: Test og anmeldelse

Moza ES: Test og anmeldelse

Moza ESAvantages Plusieurs commandes entièrement paramétrables Finition et matériaux prémiums Excellente ergonomie...

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKKER TIL UNDER 400 EURO
This is default text for notification bar