Vælg en side

De 5 bedste sko til sim-racing

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Sim-racing-sko er et grundlæggende stykke sportstøj for enhver rytter. Sammen med handsker er det helt klart et af de bedst sælgende tilbehør, selvfølgelig efter de vigtigste ting som cockpit og rat.

Selvom pedalerne på næsten alle rat er designet til at modstå alt det accelerations- og bremsetryk, du kan udøve med din vægt og styrke, er det altid en god idé at have gode konkurrencesko på. Der er en række forskellige mærker på markedet, som tilbyder en bred vifte af modeller, så det er ikke altid let at vide, hvilken man skal vælge, og hvilken der er bedst egnet til Sim-racing, eller hvilke fordele den vil give os under spillet.

I denne artikel fortæller vi dig om fordelene ved Sim-racing-sko, hvilke kriterier du skal bruge, når du køber dem, og selvfølgelig vores udvalg af de 5 bedste Sim-racing-sko , du kan finde i dag.

 

Et overblik over de bedste simracersko

 

Hvad er fordelene ved Sim-racing-sko?

Fødderne spiller en fundamental rolle i bilkørsel: De sender accelerationssignalet, de bruges til at bremse og stoppe bilen, og for de mere professionelle bilister bruges de til at udføre hæl-tå manøvrer. I simuleret kørsel vil dine fødder føre dig til sejr, hvis du er god til at registrere bremsetryk eller acceleration.

Efter vores mening giver det følgende fordele at bruge Sim-racing-sko:

 • Du kan forlænge dine pedalers levetid, hvis du bruger dem med sko, der er designet til dem.
 • Så undgår du at tilsmudse dem med beskidte såler, der samler alt snavset fra gaden op.
 • Med Sim-racing-skoene får du en rigtig fornemmelse af pedalerne, og du kan styre med større præcision.
 • Du får mere greb, så dine fødder ikke glider, og du forbedrer din reaktionstid.
 • Dine fødder bør svede mindre.
 • Ud over alle de andre fordele giver det dig følelsen af at være en rigtig racerkører, og professionalisme opnås også gennem disse små detaljer.

Men alt dette betyder selvfølgelig, at du har brug for gode simracing-sko. Skoene skal være behagelige, fleksible og åndbare.

Hvilke kriterier skal man bruge, når man køber simracing-sko?

Uanset hvilken type simracing-udstyr du køber, er det vigtigt at have en form for budget i tankerne. Men der er andre faktorer, der skal overvejes, og det store antal valgmuligheder kan være ret skræmmende. Hvordan ved man, hvad der gør et par Sim-racing-sko objektivt gode? Efter vores mening skal modellen opfylde følgende kriterier:

Komfort

Uanset om du spiller for sjov eller i en onlinekonkurrence, er det sidste, du ønsker, vabler på fødderne og generelt ubehag, mens du spiller. Det vil blive det eneste, du tænker på! Det er vigtigt at føle sig godt tilpas i sine sko.

Fleksibilitet

Jo stivere skoen er, jo mere ubehagelig vil den være, og jo sværere vil det være at betjene pedalerne korrekt, så gå efter en fleksibel sko.

Materialer

Vi anbefaler, at du vælger en gummisål for at forbedre grebet på pedalerne. Gummi er et materiale, der ud over at være let og fleksibelt også har stor holdbarhed og greb, så vi kan bruge pedalerne i lange sessioner og spille uden at glide.

Sålens tykkelse

Jo tyndere sålen er, jo mere taktisk og præcis bliver vi. Nogle foretrækker endda at spille med sokker.

 

De 5 bedste Sim-racing-sko

Vi har udvalgt vores top 5 favoritsko til Sim-racing og listet dem her i prioriteret rækkefølge.

Abruzzi Sim Racing skræddersyede sko

abruzzi simracing sko

Du kan ikke få noget bedre end en skræddersyet racerstøvle, der er designet specielt til simulationskørere! Abruzzi har i mange år specialiseret sig i at producere strålende, iøjnefaldende design til gokartløb og er for nylig gået over til simulationsløb med stor succes.

Et par Abruzzi Sim-racing-sko er en oplevelse uden lige. Ud over den komfort, som disse sko garanterer, får du fornøjelsen af at bære en model, som du selv har personliggjort!

Når du har valgt startmodellen på deres hjemmeside, kan du faktisk vælge mellem et væld af farver til hver del af dine sko : hovedområdet, remmen, snørepanelet, hælen, sidebåndet og tæerne.

Derefter kan du vælge den personlige tekst , som du ønsker skal stå på skostroppen. Du kan vælge det navn, du vil have vist, og et nummer, efterfulgt af det flag, du vil repræsentere.

Hvad angår selve skoene, er de lavet af helt lette materialer, der er inspireret af Abruzzis ekspertise i at lave gokartsko. Ruskindet og/eller læderet, afhængigt af hvad du vælger, er meget åndbart for at forhindre, at dine fødder bliver overophedede.

En af de bedste egenskaber ved disse sko er den specialiserede sål og det høje niveau af greb. Indersålen er også polstret for endnu større komfort, så du kan spille i timevis uden at blive træt.

Til den pris, du betaler for Abruzzi Sim Racing-sko, ville det være forkert at gå glip af dem!

Fordele

 • Helt personlig og håndlavet.
 • Letvægt med en tynd, men gribevenlig sål.
 • Materialer af høj kvalitet.

Ulemper

 • Lange ventetider på grund af personaliseret proces.

Sparco SL-17 sko

sparco sl17

Sparco-mærket er førende inden for salg af racerrelaterede produkter. De materialer, der bruges til at fremstille produkterne, er af højeste kvalitet.

Blandt hans mange designs anbefaler vi, at du tager et kig på hans Sparco SL-17 skomodel, som er en favorit blandt eksperter og almindelige Sim-racing-spillere.

Disse lave sko er lavet af letvægts imiteret læder. Desuden er Sparco SL-17-skoene udstyret med P6-racersåler, hvilket gør dem bløde og tynde og forbedrer de fornemmelser, der overføres med simulatorens pedaler.

Disse sko er inspireret af en rallykørers udstyr, har et meget trendy design og er også meget komfortable.

De er også designet efter Sparcos karakteristiske linjer : SPX-sikkerhedsselen buer ved hælen, de har Sparco-skulderstropper på siderne, og snørehullerne efterligner detaljerne i R100S-bælteløkkerne.

Efter vores mening er Sparco SL-17 sko et rigtig godt kompromis mellem budget og kvalitet, og de bør virkelig ikke skuffe!

Fordele

 • Meget fleksible P6-løbesåler.
 • De er meget behagelige og meget lette.

Ulemper

 • Følsomheden kan stadig forbedres.

OMP KS-3 sko

omp ks3

OMP KS-3-skoene blev oprindeligt designet til karting, men vi fandt dem fremragende til sim-racing.

Skoene er lavet af ruskindslæder, et fremragende materiale på grund af dets lette egenskaber og samtidige komfortfaktor.

Skoens sål er meget tynd, så du kan mærke pedalerne, og den er behandlet til at bevare et højt grebsniveau selv i kraftig regn. Det betyder, at uanset om du har dem på, mens du simulerer i dit eget hjem eller på en udendørs racerbane, kan du være sikker på, at dine fødder ikke glider af pedalerne.

Vi vil gerne gøre det klart, at tynde såler ikke er ensbetydende med skrøbelighed. De ydre dele af skoene er lavet af hærdet læder for at forhindre slitage.

OMP KS-3 har også sideventilationssystemer, der holder dig kølig om sommeren.

De er slidstærke, komfortable og har gode antitræthedsfunktioner såsom en fleksibel akillesindsats i hælen, der forhindrer vabler, og deres design er heller ikke dårligt.

OMP KS-3 er ikke helt billige, men hvis du kører simracing eller karting, er de et godt valg af sko, da du kun behøver at købe et par.

Fordele

 • De er komfortable og fleksible.
 • De har ventilation i siden.

Ulemper

 • De er ikke specielt designet til Sim-racing.

Sparco Formula RB-8 sko

sparco rb8

Sparco Formula RB-8-skoene er efter vores mening de bedste modeller fra mærket. Inspireret af kommentarer fra nogle professionelle kørere har mærket introduceret nogle unikke funktioner til disse sko.

Sparco Formula RB-8 er lavet af et nyt læder med en mat finish og en blød fornemmelse, der tilpasser sig bedre til foden: Foden bevæger sig lettere, og læderet tilpasser sig dens form. Det elastiske stof bagpå gør det lettere at bevæge anklerne.

Den nye generation af ydersålen har en helt ny letvægtskonstruktion i ren gummi, der forbedrer pedalfornemmelsen og samtidig bevarer de antistatiske egenskaber og modstandsdygtigheden over for brændstof/olie, samt laterale læderforstærkninger til stødabsorbering.

Det mellemhøje støvledesign er komfortabelt og har et unikt Achilles-stretchpanel for maksimal manøvredygtighed og komfort. Den ultrabløde overdel i kalvelæder har perforerede åbninger for at maksimere luftgennemstrømningen, mens en præformet anatomisk indersål forbedrer pasform og ergonomi.

Foret er lavet af bomuld-modakryl kombineret med meget åndbar extended Pu. og indersålen er polstret.

Den enkle velcrolukning i toppen kombineres med Sparco Speed-Laces for ekstra støtte og komfortjusteringer (almindelige snørebånd medfølger). Dyvelflangen er justerbar, og fastgørelsessystemet er hurtigt og ultralet.

I denne kollektion finder du 4 Sparco Formula RB-8-modeller i forskellige kombinationer: sølv og sort, hvid og blå, hvid og sort, rød og sort.

Vi kan ikke anbefale Sparco Formula RB-8 simracingsko nok til professionelle kørere!

Fordele

 • De sætter sig hurtigt fast på foden.
 • Stødbeskyttelse.
 • Skridsikker gummisål.
 • Godkendt af FIA.

Ulemper

 • Rimelig høj pris.

Alpinestars Tech-1 T-sko

alpinestars 1t17

Til sidst vil vi gerne præsentere dig for vores yndlingssko til simracing: Alpinestars TECH 1-T.

Alpinestars TECH 1-T er oprindeligt designet som kartingsko, men egner sig måske bedre til simuleringsløb. Deres såler har et slidbanemønster, der efterligner et asymmetrisk dæk og giver et næsten uovertruffent greb. De er ret tynde, hvilket er godt til simulationsspil, fordi de giver dig en bedre fornemmelse af pedalen end normale løbesko.

Prisen på Alpinestars TECH 1-T er ret høj, men det er det værd, når man tænker på kvaliteten af denne model.

Denne model er lavet af læder og ruskind af høj kvalitet, som sandsynligvis vil holde hele livet.

De har også en fordel, som mange Sim-racing-sko mangler: en velcrorem, der fungerer som en ekstra støtte til anklen og reducerer træthed i foden.

De er designet til at sidde tæt omkring dit ben og efterlader lige nok plads til, at dine fødder kan bevæge sig frit, når du træder ned på pedalerne.

Alpinestars TECH 1-T er virkelig fremragende sko, der vil gøre dig til en meget glad simulationsracer.

Fordele

 • Meget holdbar og alligevel let støvlekonstruktion.
 • Unikt, gribevenligt mønster på sålerne.

Ulemper

 • Den høje pris.

Kort fortalt / Konklusion

Sko er en vigtig tilføjelse til simracing-verdenen, som hjælper os med at forbedre præcisionen i vores pedaler.

Før du køber noget, skal du huske på de kriterier, som dit køb skal baseres på.

Efter vores mening er alle de sko, vi har vist dig i denne artikel, en god mulighed, men hvis du har råd til det, er Alpinestars Tech-1 T blandt de bedste simulationssko, du kan finde i dag.
Husk på, at brug af Sim-racing-sko vil forbedre din spillepræstation og forlænge dine pedalers levetid.

 

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKKER TIL UNDER 400 EURO
This is default text for notification bar