Vælg en side

De 5 bedste Fanatec-rat til PS5

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Når det kommer til simuleringsracing på PS5, kan det være svært at finde et simuleringsrat, der er fuldt kompatibelt med den nyeste PlayStation-konsol. Med store racerspil som Gran Turismo 7 og F1 22, der kommer til PlayStation 5 i 2022, er det nu det perfekte tidspunkt at opgradere til et PS5-rat.

Fanatec-mærket er et af de mest anerkendte navne på Sim-racing-markedet i dag, så det siger sig selv, at du vil henvende dig til denne producent. Men hvilket Fanatec PS5-rat skal du vælge?

I denne artikel gennemgår vi vores udvalg af de bedste Fanatec-rat, der er kompatible med PlayStation 5 , efterfulgt af råd om de faktorer, du skal overveje, før du køber et Fanatec PS5-rat.

 

Et overblik over de bedste Fanatec PS5-rat

#1 : Fanatec GT DD PRO

⭐ Score: 9,9/10

fanatec gt dd pro

✅ Mest værdi for pengene

“Vi elsker den for dens uovertrufne tilbud og kvalitet i topklasse.”

#2 : Fanatec Clubsport Racing Wheel F1

⭐ Score: 9,8/10

thrustmaster tgt2 anmeldelse

✅ Designet til F1-professionelle

“Vi er vilde med dens 15 Nm drejningsmoment og uovertrufne præcision”.

#3: Fanatec GT DD Extreme

⭐ Score: 9,8/10

thrustmaster-t248-avis

Ultimativ GT-indlevelse

“Vi elsker det for dets ultra-realistiske racerfølelse”.

Fanatec CSL Elite McLaren GT3 V2

fanatec mclaren

Dette rat er en kopi i fuld størrelse af McLaren 650S GT3-rattet og er officielt licenseret af McLaren.

Hjulet er 30 cm i diameter, har formstøbte gummigreb og to analoge aluminiumspaddles.

Denne model har også en OLED-skærm, en LED-indikator for Xbox-tilstand og QuickRelease-systemet.

Dette Fanatec-rat er officielt licenseret til Xbox One og Xbox Series X|S, men det er også kompatibelt med Windows, PlayStation 4 og selvfølgelig PlayStation 5.

Fanatec CSL Elite McLaren GT3 V2-rattet er et rigtig godt valg, hvis du er på udkig efter en model med topkvaliteter, men uden at sprænge banken. Vi garanterer, at du ikke vil fortryde din investering!

Fordele

 • Meget god værdi for pengene.
 • Finish og design i topkvalitet.

Ulemper

 • QuickRelease-systemet er ikke kompatibelt med Fanatec DD-baser.

Fanatec Clubsport racerhjul BMW GT2 V2

fanatec-clubsport-bmw-gté

Fanatec ClubSport BMW GT2 V2-rattet er den officielt licenserede BMW -version af det originale rat, der findes på BMW-racerbilen af samme navn.

Rattet og håndtagene er beklædt med ægte italiensk Alcantara , og der er to justerbare magnetiske gearskiftepaler i aluminium.

Denne model har også et LED-display til at vise telemetrifunktioner (afhængigt af spillet) og RevLEDs til at vise motorhastighed (også afhængigt af spillet).

Fanatecs ClubSport BMW GT2 V2-rat er selvfølgelig kompatibelt med PlayStation 5, men også med PlayStation 4 og PC.

Den er udstyret med QuickRelease-systemet og er kompatibel med alt tilbehør i Fanatecs økosystem.

ClubSport BMW GT2 V2 er et fremragende rat med hensyn til kvalitet, funktioner og pris, og et af Fanatecs flagskibsrat.

Fordele

 • Materialer af høj kvalitet
 • Tilbyder meget moderne og nyttige funktioner

Ulemper

 • Ikke kompatibel med Xbox One eller Xbox Series X.

Fanatec Formula V2.5

fanatec clubsport formula v 2 5

ClubSport Formula V2. 5-rattet har en diameter på 27 cm og er beklædt med en 5 mm kulfiberplade. Den har to justerbare magnetiske metalpadler til gearskift.

Den har også to vibrationsmotorer indbygget i håndtagene, som kan styres via hjulopsætningsmenuen (SHO) eller i spillet via Fanatec SDK, samt et OLED-display, en omdrejningstæller med 9 centrale LED’ er til telemetri og to LED-bjælker.

Fanatec Formula V2.5-rattet har QuickRelease-systemet og er selvfølgelig kompatibelt med PlayStation 5, men også med PC og PlayStation 4. Fanatec tilbyder en næsten identisk version, Formula V2.5x, til Xbox-kompatibilitet.

Denne ratmodel fra Fanatecs ClubSport-serie giver masser af muligheder for tilpasning og er lavet af materialer af høj kvalitet, der kan holde til et helt liv med racersimulationer. Selv om det måske er lidt for meget for unge begyndere, synes vi, at Fanatecs Formula V2. 5 er et virkelig fremragende hjul, der giver en utrolig spillefornemmelse.

Og hvis du er en ægte F1-fan, er Fanatec ClubSport Formula V2. 5-rattet lige noget for dig, så tøv ikke længere!

Fordele

 • Dens rotationsvinkel er ubegrænset.
 • Dens OLED-skærm.

Ulemper

 • Det kan være lidt svært for begyndere at få styr på.

Fanatec Gran Turismo DD Pro

fanatec gt dd pro

Fanatec Gran Turismo DD Pro er designet i forbindelse med Gran Turismo Sport og i samarbejde med Polyphony Digital og er det første officielt licenserede Direct Drive-rat til PlayStation 5.

I en pakke får du selve GT DD Pro-basen, Gran Turismo-rattet, et sæt CSL-pedaler uden kobling og DD-bordstanderen. Så i modsætning til CSL DD eller andre Fanatec-baser behøver du ikke at lede efter kompatible produkter. Du får det hele på én gang lige fra starten.

Fanatec Gran Turismo DD-pakken fås i 3 versioner: entry-level pro-versionen (5 Nm), pro-versionen (8 Nm) og premium-versionen.

Rattet er 28 cm i diameter, beklædt med syntetisk læder og meget let at gribe om. Den har alle knapperne fra PlayStation-controlleren og mere til, da den indeholder fem funky kontakter (4+1), en LED-strimmel til omdrejninger og en lille OLED-skærm til gear eller andre oplysninger.

Fanatec GT DD Pro-rattet er også udstyret med to plastikpaddles med magnetiske sensorer, Standard Tuning-menuen, som gør det muligt for begyndere at komme hurtigt i gang uden at skulle bekymre sig om justeringer, og QuickRelease-systemet.

Denne pakke indeholder også CSL 2-pedal kranksættet, som er lavet udelukkende af metal og giver god modstand. For dem, der foretrækker en mere realistisk koblingskonfiguration, foreslår vi, at du tjekker Sim Racing Nerds fremragende guide til de bedste 3-pedalede kranksæt.

For GT-fans, men ikke kun GT-fans, er Fanatec GT DD Pro et bemærkelsesværdigt rat med næsten uovertruffen værdi for pengene.

Fordele

 • Utrolige fornemmelser takket være Direct Drive.
 • Materialer af meget god kvalitet.
 • Fuldt konfigurerbar.

Ulemper

 • Prisen for ekstraudstyr er fortsat høj.

Fanatec Clubsport Racing Wheel F1

Fanatec Podium Racing Wheel F1

Fanatecs Clubsport Racing Wheel F1 er en model, der er velkendt blandt Sim-racing-fans. Dette er den anden version af det allerførste Direct Drive Force Feedback-system til konsoller, og det er officielt licenseret af Formel 1 og Sony til brug på deres nyeste konsoller som PS4 og PS5.

Clubsport Racing Wheel F1 har en diameter på 27 cm og har en smedet blå kulfiberfrontplade med perforerede lædergreb. Den har to F1-type drejeknapper i sort aluminium med en fiberforstærkning bagpå.

Fanatec Clubsport Racing Wheel F1 har et Direct Drive-motoriseret force feedback-system , der både er ekstremt kraftfuldt (15 Nm) og præcist. Dens rotationsvinkel er 2520°.

Fanatec Clubsport Racing Wheel F1 har 11 knapper med ultra-pålidelige kontakter, to vippekontakter, to 12-vejs multi-positionskontakter med roterende enkoderfunktionalitet og et analogt joystick til at se sig omkring i cockpittet eller kortlægge med en hvilken som helst anden akse.

Ergonomien i denne model er fremragende, da den tilbyder et stort antal realtidsindstillinger, der også kan styres direkte fra rattet, såsom en 1-tommers OLED-skærm, der viser telemetriske data såsom hastighed.

Dette rat er selvfølgelig kompatibelt med PlayStation 5 , men også PlayStation 4, PC og potentielt også Xbox One og Xbox Series, afhængigt af den Fanatec ratbase, du bruger til spillet.

Fanatec Clubsport Racing Wheel F1 er et utroligt rat og efter vores mening det bedste på markedet i dag, når det gælder ydeevne.

Fordele

 • Direct Drive-rat.
 • Den bedste force feedback, der findes.
 • Fremragende finish og ergonomi.

Ulemper

 • Den høje pris.
 • Svært at forstå for begyndere.

Fanatec Gran Turismo DD Extreme

fanatec gt dd pro

Det er jul hos Fanatec med et væld af produktudgivelser i løbet af de sidste par måneder. Det tyske mærke har længe været fraværende fra verdensscenen, eller rettere fra visse segmenter inden for simracing. Som du sikkert ved, tilbød Fanatec kun entry-level og high-end baser. Kataloget indeholdt 4 baser, der udviklede henholdsvis 5, 8, 20 og 25 nm drejningsmoment.

Efter min mening er det helt rigtigt, fordi det opfylder behovene hos amatørkørerne, som vil gå direkte videre til Top Fuel-kategorien med dens Podium-baser. Bortset fra at der er kommet nye spillere til i basernes verden, og de har sat sig direkte på et segment, som Fanatec ikke dækker, nemlig momentet på 12-15 nm, og det har det tyske mærke ikke taget pænt. Inspireret af Thanos-kopien har Fanatec i al hemmelighed udviklet to nye 12 nm og 15 nm momentbaser, ClubSport DD og DD+. Som en bonus har vi vundet en ny GT DD Extreme-pakke til Gran Turismo-fans på Playstation og PC.

Dette bundt bruger 15 nm konstant momentbase, som simpelthen er spændende at bruge i sim-racing. Nogle siger, at det er en mere udvandet Podium DD1, men jeg synes, at den er bedre, når det gælder følelsen, bare mindre kraftfuld. Rattet er et nyt rat, der er inspireret af CSL GT-versionen, denne gang med lidt mere eksklusive materialer.

Den nye pakke kan nu købes på Fanatecs hjemmeside til en pris af 1.300 euro. Den er fuldt kompatibel med Fanatec-produkter og fungerer på pc og Playstation (4 og 5).

Fordele

 • Højt drejningsmoment på 15 Nm til en fordybende køreoplevelse
 • Ny Direct Drive-base, mere tilgængelig end Podium DD1
 • Nyt premium-rat inspireret af CSL GT-modellen

 

Ulemper

 • Rimelig høj pris
 • Tung og klodset

FAQ: ofte stillede spørgsmål om Fanatec PS5-rathjul

 

Hvordan vælger jeg mit PS5 Fanatec-rat?

Hvis du er på udkig efter det ideelle Fanatec PS5-rat, er der et par vigtige aspekter , du skal huske på, når du gennemser de forskellige muligheder. Disse elementer dikterer den overordnede funktionalitet af det rat, du køber, og kan radikalt ændre din samlede oplevelse med det.

Størrelse og rotationsvinkel

Mange konsolrat forsøger at efterligne designet og følelsen af et rigtigt rat. Nybegyndere tager måske ikke højde for dette. Men hvis du er på udkig efter en næsten autentisk raceroplevelse, er det bedst at vælge dem, der efterligner størrelsen og rotationen af et rigtigt rat.

Som en generel regel er billigere hjul mindre og har en lavere rotationsgrad. De dyrere har som regel samme rotationsområde som et rigtigt rat. Og de er generelt næsten lige så store som dem, der bruges i rigtige biler.

Glem ikke, at mindre hjul kræver mindre rotation for et bestemt antal omdrejninger. På den anden side kræver større rat mere rotation med den samme grad af styring.

Kraftens tilbagevenden

Force feedback er det helt store nu. Nogle rat tilbyder dog ikke denne teknologi. Force feedback giver dig mulighed for at opleve ujævnheder eller glathed i terrænet, mens du kører, og mærke ændringerne i terrænet gennem rattet.

Hvis du har pengene til det, kan du vælge rat med indbyggede motorer. Eller endnu bedre, du kan vælge produkter, der er udstyret med industrimotorer. Denne type motor efterligner den virkelige raceroplevelse.

Byggeri og bæredygtighed

Kvaliteten af rattets konstruktion vil afgøre dets robusthed og holdbarhed. Det er bedst at vælge produkter, der er fremstillet af 100 % metal. Hvis hjulene også er omgivet af håndsyet læder, vil det også give dig ekstra holdbarhed. De gør også rattet mere elegant.

Ud over at se på rattets konstruktion må du heller ikke glemme at tjekke tilbehøret. Disse omfatter pedaler og gearskiftere. Nogle mærker lægger stor vægt på rattets holdbarhed, men ikke på tilbehøret.

Budgettet

Det er en anden faktor, man skal overveje, når man køber en hvilken som helst type produkt. Hvis du har et stramt budget, bør du vælge rat, der kan udføre de mest basale opgaver. Men hvis du vil have den mest realistiske oplevelse, bliver du nødt til at betale mere.

Visse faktorer har en tendens til at øge købsprisen på et rat. Disse omfatter byggekvalitet, force feedback og inkludering af tilbehør (f.eks. kobling, pedaler, gearstang). De dyreste rat har en tendens til at være kopier af rigtige racerbiler.

Kompatibilitet

Du leder selvfølgelig efter et Fanatec-rat, der er kompatibelt med PlayStation 5. Men det er altid en god idé at have en model, der er kompatibel med andre platforme, især hvis du har computere og flere spilkonsoller.

Selvfølgelig vil et rat ikke fungere på alle platforme. For eksempel fungerer de fleste officielt licenserede PlayStation-rat ikke med Xbox-konsoller. Men mange af dem fungerer med Windows 10.

Tjek, at det Fanatec-rat, du er interesseret i, er kompatibelt med alt dit tilbehør.

 

Kort fortalt – konklusion

Vi ved, at det ikke er nemt at vælge et rat fra Fanatecs vidunderlige katalog, især hvis det skal være kompatibelt med PlayStation 5.

Vi håber, at du finder vores råd nyttige, og at du vil bruge dem, når du foretager dit køb.

Uanset hvilken model af Fanatec PS5-rat du vælger blandt dem, vi har udvalgt til dig, kan du være sikker på, at de er blevet testet og godkendt af os! Så der burde ikke være nogen ubehagelige overraskelser.

gt dd pro

Fanatec GT DD Pro

Det bedste Fanatec-rat til PS5 i 2024

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKKER TIL UNDER 400 EURO
This is default text for notification bar