Vælg en side

Fanatec McLaren GT3 V2-rat: Test og anmeldelse

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Fanatec McLaren GT3 V2

Fordele

 • Naturtro design i naturlig størrelse
 • Talrige forbedringer i forhold til den tidligere version (gearskiftemekanisme, dobbeltkoblingspaddles, OLED-skærm, drejevælgere)
 • Lethed, der giver hjulet en vis livlighed
 • God værdi for pengene

Ulemper

 • Udseendet ligner den tidligere version
 • Hurtig frigørelse i plast

Vores bedømmelse: 8,9/10

Blandt producenterne af topklasse sportsvogne, McLaren helt sikkert det mærke, der har flest fans blandt Sim-RacingIkke mindst takket være dens sans for detaljer. Og når det gælder tilbehør til løbssimulation, er producenten Fanatecer synonymt med kvalitet og har været førende på markedet i forhold til konkurrenterne i flere år nu.

Så da disse to fantastiske mærker besluttede at gå sammen om at skabe et Sim-Racing-hjul, kunne det kun være en god ting. Efter en første version af CSL Elite McLaren GT3er de to producenter tilbage med en anden, forbedret version, som vi har testet for dig: Fanatec CSL Elite McLaren GT3 V2-rattet..

I denne artikel vil vi fortælle dig alt, hvad vi har lært om denne model i vores test. Vi vil udarbejde en liste over dens Nøglefunktionerdet fortæller vi dig type af spiller type spiller det er, hvad dens fordele fordele ulemper, hvor meget den koster og hvor du kan få det.

FANATEC csl slite mclaren GT3 V2 anmeldelse

Funktioner i Fanatec McLaren GT3 V2-rattet

Det CSL Elite-rat til McLaren GT3 V2 rattet fra Fanatec, bedre kendt som Mclaren GT3 V2, er resultatet af et samarbejde mellem den tyske producent og bilmærket McLarenligesom den tidligere version.

Her er en liste over de vigtigste funktioner i denne model:

 • Udgivelsesår: 2021
 • Fanatec McLaren GT3 V2-rattet er en replika i naturlig størrelse. replika i naturlig størrelse replika af McLaren 650S GT3 rattet og er licenseret af McLaren Automotive Limited.
 • Hjulet er 30 cm diameter med gummi gummi (ligesom det originale GT3-hjul).
 • McLaren GT3 V2 er udstyret med to analoge paddles i aluminium med forstærket bikagemønster, som understøtter fire omskiftelige tilstande: koblingsbidepunktstilstand (standard/avanceret), koblings-/håndbremsetilstand, bremse-/acceleratortilstand (gør det muligt at køre uden tilsluttede pedaler) og kortlægbar akseltilstand.
 • Denne model fra Fanatec har et OLED 1″ skærm med en opløsning på 128 x 64 i hvid samt en LED-indikator for Xbox-tilstand.
 • CSL Elite McLaren GT3 V2-rattet har også to 2-vejs vippekontakter, to 12-vejs kontakter, en 7-vejs FunkySwitch™, to trykknapper med høj ramme og laserindgraverede bogstaver P og N, syv standardknapper med udskiftelige knaphætter samt en knap til tuningmenu.
 • Denne model er officielt licenseret til Xbox One og Xbox Series X|S men er også kompatibel med Windows, PlayStation 4 og PlayStation 5 (afhængigt af den anvendte base).
 • Fanatec McLaren GT3 V2 er udstyret med QR1 Lite Wheel-Side-systemet, men det kan opgraderes til QR1 Wheel-Side ClubSport-systemet, som sælges separat. Den er kompatibel med Fanatecs CSL-, ClubSport- og Podium-databaser.
 • Dimensioner: 38 cm x 36 cm x 19 cm (L x B x H)
 • Vægt: 1,09 kg

Til hvilken type person?

Efter vores mening er Fanatec McLaren GT3 V2 er ideel til for begyndere der ønsker at lære om Sim-Racing og er på udkig efter deres første hjul at købe.

Denne model vil også appellere til mere almindelige spillere som er GT-fans fans eller blot entusiaster af McLaren.

Og selvom Fanatec McLaren GT3 V2-rattet primært er designet til GT-racerspil, er det også velegnet til F1-racerspil. er også ideelt egnet til F1.

 

Fordelene

Vi fik mulighed for at teste CSL Elite McLaren GT3 V2 fra Fanatec, og det gjorde det muligt for os at opdage fordelene ved fordele ved denne model, som ser ud til at være en stor succes.

En af de største fordele ved Fanatecs McLaren GT3 V2-rat er unægtelig dets smukke design. smukke design. Her har vi en detaljeret reproduktion i naturlig størrelse af det rat, der bruges i McLaren GT3-racerbilerne. Fanatec har ikke taget sig nogen friheder med designet af rattet, og i sidste ende er det det, der giver det sin charme. Den overordnede form samt størrelsen på kontakter, paddles og drejeknapper er baseret på McLarens originale CAD-data. At have et luksusrat som dette derhjemme er noget helt særligt!

Vi var også imponerede over de mange forbedringer som Fanatec har bragt til denne anden version af McLaren GT3. Le gearskifte-mekanisme er blevet fuldstændig moderniseret og giver os magnetisk modstand for forbedret taktil feedback. Følelsen er virkelig realistisk og endnu bedre end i en klassisk sportsvogn. De dobbelte koblingspaddles fra McLaren GT3 V2 på Fanatec-rattet er også et stort hit hos os!

csl elite mclaren GT3 V2 fordele

Med hensyn til ergonomiFanatec McLaren GT3 V2-rattet har mange flere fordele end sin forgænger. Dette hjul er udstyret med en ny OLED-skærm som viser den normale kørehastighed og det gear, der er valgt ved gearskift. Det er en ægte bonus, der hjælper os med at forbedre vores præstation under løbet. Det samme gælder nye drejevælgere som også giver dig mulighed for at foretage finjusteringer under spillet, hvilket giver dig større kontrol over dit køretøj.

Vi satte også stor pris på letheden af Fanatec McLaren GT3 V2-modellen. Vi syntes, at denne lethed gav hjulet en vis livlighed og gav os en god fornemmelse for hjulet. kraften i force feedbackog giver os en højenergisk raceroplevelse.

Endelig synes vi, at Fanatecs CSL Elite McLaren GT3 V2-rat tilbyder god værdi for pengene. Denne model er ikke dyr, hvis vi tager alle dens fordele i betragtning og sammenligner den med andre rat på markedet i dag. Elektronikken er blevet forbedret betydeligt, hvilket garanterer større holdbarhed ved rattet. Desuden kan den opgraderes med et QR1 Wheel-Side ClubSport-system og er kompatibel med hele Fanatecs økosystem. Så det burde give dig nogle utrolige spilsessioner i lang tid fremover.

 

Dens ulemper

Efter vores test af CSL Elite McLaren GT3 V2 fra Fanatec, var vi også i stand til at se, hvilke ulemper ved denne model.

For det første blev vi overraskede og temmelig skuffede over at opdage, at hvad angår æstetikFanatecs McLaren GT3 V2 var næsten umulig at skelne fra stort set ingen forskel fra V1. Ganske vist er der tale om en identisk kopi af McLarens originale 650S GT3-rat, men vi synes alligevel, at det er lidt ærgerligt, at Fanatec ikke har taget sig nogen form for frihed her og heller ikke har lavet nogen designmæssige forbedringer.

Fanatecs McLaren GT3 V2-rat leveres med en quick-release-adapter (QuickRelease) adapter, som ikke er designet til det høje drejningsmoment, som direct-drive-kædestag som Podium-baser er i stand til. Hvis du har en Podium DD1- eller DD2-kædestag, vil McLaren GT3 V2-hjulet fungere med disse kædestivere, men du bliver nødt til at investere i en af Fanatecs ClubSport aluminium quick-release-adaptere (QR1 Wheel-Side) for at få fuld feedback-power. Du skal derfor lægge 99,95 € til dit budget.

 

Hvor kan du købe det, og til hvor meget?

Fanatecs CSL Elite-rat McLaren GT3 V2 kan købes for 199,95 euro på Fanatecs officielle hjemmeside.

Fanatec har valgt udelukkende at sælge sine produkter på sin hjemmeside, så du kan desværre ikke købe dem nye andre steder.

McLaren GT3 V2 er måske ikke særlig gammel, men du kan stadig finde den brugt på sider som Le Bon Coin eller Vinted. Men vær meget opmærksom på dens tilstand, før du køber den, så du ikke bliver snydt.

fanatec mclaren gt3 anmeldelse

Vores mening om McLaren GT3 V2 fra Fanatec

Efter selv at have testet Fanatec CSL Elite McLaren GT3 V2-rattet, kan vi kun konkludere, at mærket med denne model tilbyder os et rat i topklasse til en mere end rimelig pris. Beviset er uigendriveligt, og det står klart, at dette hjul har langt flere fordele end ulemper!

Den McLaren GT3 V2 fra Fanatec ser bestemt ikke meget anderledes ud end den første version ved første øjekast, men den tyske producent har gjort sig store anstrengelser for at foretage de nødvendige ændringer og give os masser af funktioner tilgængelig for dine fingre. Den nye integrerede teknologier ogergonomi er blevet redesignet til denne anden version, hvilket gør det til et ægte et højtflyvende rat.

Rattet Fanatec CSL Elite McLaren GT3 V2 rat er virkelig et fremragende valg hvis du er på udkig efter en topmodel, men ikke vil sprænge banken. Vi garanterer, at du ikke vil fortryde din investering!

mclaren gt3 v2

Fanatec McLaren GT3 V2

Et rat i topklasse med fremragende værdi for pengene

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

Moza ES: Test og anmeldelse

Moza ES: Test og anmeldelse

Moza ESAvantages Plusieurs commandes entièrement paramétrables Finition et matériaux prémiums Excellente ergonomie...

Moza FSR: Test og anmeldelse

Moza FSR: Test og anmeldelse

Moza FSRFordele 4,3-tommers skærm Finish i kulfiber Talrige ordrer Ulemper Lidt høj pris og vægt Ikke kompatibel med...

Moza KS : Test og anmeldelse

Moza KS : Test og anmeldelse

Moza KSAvantages Volant prémium pour la Formula Structure en métal 4 palettes à l’arrière magnétiques Inconvénients...

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKKER TIL UNDER 400 EURO
This is default text for notification bar