Vælg en side

Base Fanatec DD2: Test og anmeldelse

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Fanatec DD2

Fordele

 • Bluffende fornemmelser af realisme
 • Utrolig tydelig returnering af kraft
 • Flot design
 • Kill Switch-knap
 • 5 års garanti

Ulemper

 • Rimelig høj pris
 • Reserveret til meget erfarne spillere

Vores bedømmelse: 9,8/10

Fanatec har længe været den førende virksomhed inden for udvikling af rat og køresæt til simulations- og videospil. Efter en lang periode med udvikling lancerede den sin Podium-serien serie med to modeller, den Fanatec DD1 base og Fanatec DD2 baseså europæerne endelig har de bedste Sim-Racing-produkter inden for rækkevidde.

Derfor besluttede vi os for at tage et kig på Fanatec Podium Direct Drive 2 base og teste den for dig.

I denne artikel fortæller vi dig alt, hvad du behøver at vide om Fanatecs DD2-base. Vi vil udarbejde en liste over dens nøglefunktionervi fortæller dig, hvilken type afspiller er bedst egnet til, hvad er dens fordele og ulemperdens pris og hvor du kan købe det.

Base fanatec dd2

Fanatec DD2 basisfunktioner

Den Fanatec Podium Direct Drive 2 base er, som navnet antyder, den nye version af Podium DD1-basen.

Her er en liste over de vigtigste funktioner i denne model:

 • Udgivelsesdato: 2018
 • Fanatec DD2-basen er et sort stykke stål, aluminium og kulfiber.
 • Denne model har en motor af Outrunner-typen motor specielt designet til direkte drevet sim-racing.
 • DD2-basismotoren kan opnå et enestående højeste drejningsmoment på 25 Nm og ikke mindre end 20 Nm selv under intensive racerforhold.
 • Denne model tilbyder uendelig rotation (data og strøm overføres trådløst).
 • DD2 har et OLED display med 2,7″ 256 × 64 opløsning, der giver telemetri i realtid (kraftfeedback og motordata i realtid), såsom effekt, FFB-klipning osv.
 • Fanatecs DD2-base er også udstyret med en Kill Switch med fjernbetjent tænd/sluk-knap og Quick Release (QR) i bilkvalitet.
 • Fanatec DD2-basen er fuldt plug-and-play og kompatibel med hele Fanatecs økosystem.
 • Fanatecs DD2-base er kompatibel med pc’en og alle Xbox-systemer, inklusive Xbox One og Xbox Series X|S, når du bruger et Xbox-kompatibelt rat.
 • Dimensioner: 51 cm x 26 cm x 28 cm (L x B x H)
 • Vægt: 13 kg

Til hvilken type person?

Efter vores mening er Fanatecs DD2 en model, der egner sig bedst til professionelle eller meget meget erfarne piloter.

For begyndere eller dem, der ikke er vant til det, kan DD2’s maksimale drejningsmoment på 25 nm være lidt for brat og voldsomt, hvis du ikke ved, hvordan du skal håndtere det.

Denne model er designet til voksne ikke til børn.

base DD2 ansigt

Fordelene

Efter vores test af Fanatec Podium Direct Drive 2kunne vi opdage fordelene ved denne model.

Den største fordel ved Fanatecs DD2-model er helt klart det øgede holdemoment på 5 Nm, hvilket giver os en enestående total på enestående total på 25 Nm. Under vores eksperiment, selv med maksimal kraft reduceret til omkring 65-70%, kunne vi mærke loyaliteten manifestere sig i højere grad. Force feedback er meget tydeligere, og fornemmelserne er virkelig fantastiske.

Dens følsomhed er også overraskende fra de allerførste sekunder, fordi det går så glat. Inertikraften er perfekt synkroniseret, og det sætter man især pris på i spil som Dirt Rally 2.0, når man kører på grusbelagte overflader. En følelse, der tvinger dig til at få det bedste ud af dig selv som chauffør.

Ud over det øgede drejningsmoment har Fanatec DD2-basen også fordelen af en ny, mere raffineret intern elektronik. ny, mere raffineret intern elektronik. Det er det, der gør det muligt for basen at modstå disse højere niveauer af konstant drejningsmoment. Og det er en motor, der accelererer hurtigere. Det gør det muligt for den interne drivmotor at reagere og give endnu hurtigere kraftfeedback end DD1.

Vi var også imponerede over det vellykkede design af Fanatec DD2-basen og dens materialer af meget høj kvalitet. Producenten har truffet et rigtig godt valg med kulfiber, som giver denne model en masse elegance. Desuden gør den upåklagelige finish den til et produkt i absolut topklasse og efter vores mening til en af de fineste baser til fjerbolde, der findes på markedet i dag.

Fanatecs Podium Direct Drive 2 er udstyret med en OLED-skærm på den ene side af basen, hvilket vi satte stor pris på. Det giver dig mulighed for at justere parametre som force feedback, følsomhed og ABS uden at skulle gå gennem Fanalab (den medfølgende software til indstillinger). Det er en virkelig behagelig og praktisk funktion.

Den Fanalab-softwareer også et af de positive aspekter ved Fanatec DD2-basen. Det er virkelig godt både på pc og for Xbox-spillere. Det tilbyder et væld af funktioner og muligheder, der er logisk arrangeret i softwaregrænsefladen, så du ikke farer vild. Det opdateres meget regelmæssigt, så det kræver meget lidt ekspertise at installere og bruge det.

En anden af fordelene ved Fanatec Podium DD2-basen er dens dens Kill Switch-knap som vi ikke havde på DD1. Den tyske producent var i stand til at levere de løsninger, som brugerne efterspurgte, og som de var skuffede over ikke at finde på den tidligere model. Kombineret med et hurtigkoblingssystem i bilkvalitet (den Hurtig udløsning), så du kan samle det hele uden komplikationer og uden brug af kabler.

Endelig, med DD2-modellen fra Fanatec, er den udvidet til 5 år.hvilket er en stor fordel. Efter vores mening er det vigtigt at have en tilstrækkelig lang garanti med en base af denne type. Med forgængeren, DD1-modellen, var garantien kun på 3 år. Det er en ægte bonus, at mærket har valgt at tilføje 2 ekstra år.

Dens ulemper

Efter at have fortalt dig, hvad vi kunne lide ved Fanatec Podium Direct Drive 2 basebase, vil vi fortælle dig om de ting, der ikke fungerer til dens fordel.

Efter vores mening er den største ulempe ved Fanatec DD2 dens høje pris. Med næsten 1.500 euro er det et stort budget, som de færreste har råd til. Desuden er prisen betydeligt højere end for DD1, selv om den ikke adskiller sig meget fra mærkets tidligere model.

Det er rigtigt, at vores test af DD2 viste os, at denne base, bortset fra et par små detaljer, var næsten den samme som DD1. næsten den samme som DD1. Der er bestemt en stigning i drejningsmomentet, men vi fandt ud af, at det ikke nødvendigvis var særlig mærkbart.

Du skal også huske på, at Fanatecs DD2-database stadig kun er tilgængelig på brandets hjemmeside. Klik her for at se, om den er på lager i øjeblikket.

Endelig mener vi, at en af de store ulemper ved Fanatec DD2-basen er, at den er forbeholdt meget erfarne spillere. forbeholdt meget erfarne spillereeller ligefrem professionel. Ud over den høje pris kan indstillinger som telemetri være tidskrævende og komplicerede for de mest uerfarne blandt jer. Desuden kan drejningsmomentet på 25 Nm være svært at håndtere og lidt voldsomt for mindre erfarne kørere.

Hvor kan du købe det, og til hvor meget?

Fanatec DD2-basen er prissat til 1.499,95 euro på Fanatecs hjemmeside.

Fanatec-mærket har eksklusive rettigheder til sine produkter, så du kan desværre ikke finde dem til salg andre steder.

bag dd2

Konklusion

Efter at have testet Fanatec DD2-basen er vi kommet til den konklusion, at denne model tilbyder enestående kørefornemmelser og virkelig overgår de fleste konkurrerende modeller.

Vi fandt dog også ud af, at DD2 ikke havde meget mere at byde på end sin lillebror, DD1.. Denne model har ganske vist et større drejningsmoment og også en meget velkommen Kill Switch-knap, men for de fleste almindelige spillere som dig og mig er DD1-basen mere end tilstrækkelig.

Det er op til dig at beslutte, om du er parat til at bruge mange flere penge for så lille en forskel mellem de to produkter. Selv om vi elskede vores raceroplevelse med Fanatec DD2-basen, syntes vi, at de to modeller gav næsten den samme oplevelse.

 

logitech g920 anmeldelse

Fanatec DD2

En base, der giver enestående kørefornemmelser

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKKER TIL UNDER 400 EURO
This is default text for notification bar