Vælg en side

Test og anmeldelse af CSL DD Ready2race: Den bedste Sim Racing-pakke?

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

CSL DD Ready2race-pakke

Fordele

 • Fremragende byggekvalitet
 • Fremragende fornemmelse i spillet
 • Mulighed for at opgradere pakken med et boost-kit (til basen) og et Load Cell-kit (til pedalboardet)
 • Uovertruffen pris med denne nye kampagne

Ulemper

 • Næsten ingen, bortset fra nogle rat, der leveres med en QR af plast.

Vores bedømmelse: 9,9/10

Sim-racing er vokset betydeligt i de senere år med fremkomsten af mærker som Logitech, Thrustmaster og Fanatec. Giganterne i denne disciplin er spillere, der har været med i spillet i meget lang tid, nogle af dem i mere end 20 år, og det er rimeligt at sige, at de har erfaring.

Hovedformålet med sim-racing er at få dig til at føle, at du er midt i et løb, når du kører en session på din rig. Og for at opnå dette har du brug for et par vigtige perifere enheder, herunder en base, et rat og pedaler. Du kan selvfølgelig skrue helt op for realismen ved at anskaffe dig gearstang, håndbremse og cockpit, men det vil i de fleste tilfælde koste dig en arm og et ben, og hele pointen med spillet er at have det sjovt, ikke at blive chikaneret af din bankmand på grund af et stort hul i din økonomi.

En række mærker tilbyder færdige pakker, der inkluderer en base, rat og pedaler til priser, der nogle gange er meget attraktive, endda uovertrufne for segmentet. Og fra tid til anden kommer spillere med en kampagne, der trodser al konkurrence, som det er tilfældet med Fanatecs READY2RACE-pakke , der inkluderer en DD-base, et rat og et pedalboard til 399,85 € inkl. moms!

 

Bundtets vigtigste og tekniske egenskaber

 • 5 nm drejningsmoment Direct Drive-base kompatibel med valgfrit boost-sæt
 • Konstruktion i aluminium
 • Kompatibel med Xbox og pc
 • Bord- og skrivebordsfastgørelsessystem med klemme, og basen er kompatibel med stort set alle cockpits, der findes på markedet.
 • Load Cell-sæt fås til pedaler
 • Basen sælges til næsten halv pris, hvis du køber den som en Ready2Race-pakke.

Design

Hvis du er fan af sim-racing, behøver jeg ikke fortælle dig om designet af basen CSL DD . Men hvis ikke, skal du vide, at dette er en smuk, kompakt og ret tung maskine. Dens ydre kabinet er lavet af sort metal med et design, der ligner en radiator til at sprede den varme, der genereres af motoren. Det er smukt og frem for alt praktisk, da der ikke er behov for en ventilator til afkøling.

 

Hvad angår rattet i denne Ready2Race-pakke, kan du få CSL-ratet P1 V2 eller et hvilket som helst andet rat i Fanatec-kataloget for den sags skyld. Dette rat er perfekt til fans af forskellige discipliner som rally, GT og endda F1. Rattet er rundt, 30 cm i diameter og har en helt sort finish.

 

Til pedalbordet har du CSL-pedaler som kan opgraderes med Load Cell-sættet, og denne enhed er lavet af metal, hvilket er ret smukt, men farven kunne skille sig ud i et helt sort setup.

 

Skræddersyet samling

Basen på denne Ready2Race-pakke kan monteres enten på et bord ved hjælp af en brugervenlig, men robust klemme eller direkte på et chassis, der er kompatibelt med CSL DD. Til cockpits er der fastgørelsespunkter på forsiden af basen, som gør det muligt at bruge en frontstøtte.

Uanset hvilken metode du vælger til at samle basen, er det meget nemt at gøre og tager ikke lang tid. Hvad angår rattet, har alle Fanatec-modeller et internt Quick Release-system, i plast eller metal afhængigt af serien. Igen, uanset ratets Quick Release, er det meget nemt at håndtere og giver dig mulighed for at skifte rat hurtigt, i modsætning til for eksempel Thrustmaster og deres T300RS .

 

Fremstilling og efterbehandling

Der, hvor Fanatec brillerer sammenlignet med Thrustmaster og Logitech i samme prissegment, er i byggekvaliteten. De direkte konkurrenter til CSL DD Ready2Race-pakken med hensyn til pris (under €400) bruger plastik til stort set alle deres perifere enheder. Dette er tilfældet med Logitech G29 og G923 og Thrustmasters pakker i T-serien ( T300RS osv.). Fanatec bruger metal til stort set alle sine perifere enheder.

Basen har en smukt færdig aluminiumsstruktur uden grater eller produktionsfejl. Finishen er helt i top, uanset om det er på soklen, rattet eller bundlens pedaler. Den er helt perfekt og fortjener at være en del af udstyret på en racerbil. Det skal siges, at Fanatec var foran Logitech og Thrustmaster på deres entry/mid-range bundles med hensyn til byggekvalitet og finish, men til en meget højere pris.

 

Få styr på pakken

Så denne pakke er fantastisk nem at håndtere, især med P1 V2-rattet. Hjulet er 30 cm i diameter, samme størrelse som en bil. Betjeningselementerne er inden for rækkevidde af dine fingre, så du ikke behøver at tage hænderne af rattet. Paletterne er store og klikker fantastisk, når du bruger dem. Desuden er der en lille LED-skærm øverst på rattet, som giver dig nogle oplysninger om bilen.

Hvad angår pedalbordet, er standardversionen uden Load Cell en smule basal, ligesom for eksempel G29 eller T300RS. Men, og det er her Fanatec skiller sig ud fra Thrustmaster og Logitech, du kan opgradere CSL-pedalerne med et Load Cell-sæt for at få en bremsepedal, der er racerløb værdig. Ganske vist koster dette sæt 140 euro, men med pakken på tilbud og frem for alt CSL DD til kun 199,95 euro, hvis du tager det med et af rattene og pedalerne i Fanatec-kataloget, er det stadig et fremragende tilbud med værdi for pengene, der ligger langt foran konkurrenterne.

csl dd fanatec

Fornemmelser under leg

Lad os gå videre til det væsentlige: de involverede fornemmelser. Først og fremmest er CSL DD en Direct Drive-base, og til 400 euro inklusive moms og levering (bundle) er konkurrenterne ingen ringere end Thrustmaster med deres T300RS/GT (380/450 euro) og Logitech med G29 og G923 (350 euro inklusive moms, gratis levering og specialtilbud). Og denne konkurrence er slet ikke Direct Drive, men med bælte-/gearmotorer.

I bund og grund er denne pakke en brønd af fornemmelser med ekstremt velafbalanceret kraftfeedback i alle situationer. Hvis du er en professionel sim-racer og føler grænserne for CSL DD og dens 5 nm drejningsmoment, kan du købe boost-kittet (for yderligere 99,95 €) og låse op for det fulde potentiale i basen med 8 nm drejningsmoment.

Styrefornemmelsen er fremragende, især hvis du tager et rat med en QR i metal. Alle de kræfter, der udøves på bilen, overføres til rattet, hvad enten det er vibrationer, stød, ændringer i vejgreb eller bane. Du vil kunne mærke absolut alt, og konkurrenterne kan ikke gøre det samme til prisen for denne pakke. Fanatec har ganske enkelt mere eller mindre ødelagt spillet ved at tilbyde en Direct Drive-pakke til 399,85 euro med gratis levering oven i købet!

Rattet er stift og slingrer ikke under hård kørsel i sving. Og det er det samme for pedalboardet, især hvis du bruger lidt ekstra på Load Cell-sættet, som gør en enorm forskel for følelsen. Heller ikke her kan Thrustmaster og kompagni hamle op med Fanatec og deres økosystem, der kan tilpasses i høj grad.

 

Kompatibilitet

Som enhver god elev i sin klasse tilbyder Fanatec kompatibilitet på tværs af platforme med dette bundt, nemlig Xbox og PC. Til Playstation-racere har du Gran Turismo-versionen af CSL DD, som er kompatibel med alle nuværende platforme, men den er dyrere, hvis du tager den alene.

Du kan få denne pakke med CSL-pedaler og CSL-rat P1 V2 til samme pris. Du skal dog være opmærksom på, at Fanatec-produkter nogle gange er udsolgt på grund af efterspørgsel, der langt overstiger tilgængeligheden. Men ingen panik: Tilbuddet gælder for hele Fanatec-kataloget, og du kan tage CSL WRC eller McLaren GT3 V2 som er meget mere premium end P1 V2, for 80 euro ekstra. Selv med en slutpris på næsten €480 inkl. moms er den stadig uovertruffen efter min mening.

Sammenligning med andre konkurrerende pakker

Som vi lige har sagt, er denne nye pakke placeret lige over for en T300RS og G29/G923, i hvert fald når det gælder prisen. Men resten er en anden historie.

Specifikation Fanatec-pakke med CSL DD, CSL P1 V2 og CSL-pedaler Thrustmaster T300RS Logitech G29/G923
Konstruktion Metal Plast Plast
Hjulets diameter 30 CM 28 CM 28 CM
Quick Release-system Ja, med metal eller plast QR Ja, med en meget simpel plast QR Nej, det er det ikke
Force feedback-teknologi Direkte drev Remdrevet motor Geardrevet motor
Maksimalt drejningsmoment 5 nm eller 8 nm (med boost-sæt) Mindre end 4 nm Mindre end 4 nm
Kompatibilitet PC og Xbox Playstation og pc Playstation/PC eller Xbox/PC
Rotationsvinkel Uendelighed 1080° 900°
Tilslutninger USB-udgang til platform + pedaler + håndbremse + 2 porte USB-udgang til platform + pedaler + gearkasse USB-udgang til platform + pedalboard
Pedaler Standard med 2 pedaler med magnetiske sensorer og fås med vejecelle eller 3 pedaler Standard 3 pedaler med potentiometre Standard 3 pedaler med potentiometre
Priser Fra 399,85 € inkl. moms, levering inkluderet Fra €380 inkl. moms, men ikke tilgængelig. Du bliver nødt til at opgradere til GT-versionen, som koster 70 euro mere inklusive levering. Fra €430 inkl. moms, men ofte omkring €350 inkl. moms, inkl. levering.

Værdi for pengene

Til den oprindelige pris var Fanatecs CSL-pakke allerede fremragende med hensyn til ydeevne, kvalitet og følelse. Og nu, med et specialtilbud på €400 inkl. moms, er det bare uovertruffent. Værdien for pengene er så god, at jeg ikke kan se, hvordan konkurrenterne vil reagere og tilpasse sig dette.

Min dom

Hvis du leder efter en pakke med en Direct Drive-base, rat og pedaler, som alle kan opgraderes, er Fanatec stedet at gå hen, især i den seneste kampagneperiode.

Til 399,85 € inklusive moms og levering finder du ikke noget bedre fra kvalitetskonkurrenterne. Du kan fortælle mig, at der er andre Direct Drive-muligheder til meget lavere priser på en hjemmeside, der starter med A og slutter med SMen så er der leveringen, som koster en formue, da enheden kommer fra Kina, og priserne inkluderer slet ikke moms, så du bliver nødt til at betale moms og nogle gange endda told. Resultatet er, at du kan ende med et produkt af meget lavere kvalitet, med mindre ydeevne og til en meget højere pris. Efter min mening er denne pakke fra Fanatec langt den bedste på markedet.

håndbremse-heusinkveld

CSL DD Ready2Race-pakke

Den bedste simracing-pakke i 2024

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

Moza RS V2: Test og anmeldelse

Moza RS V2: Test og anmeldelse

Moza RS V2Fordele Struktur i aluminium og kulfiber Læderfinish omkring rattet En diameter på 32 cm Baggrundsbelyste...

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKKER TIL UNDER 400 EURO
This is default text for notification bar