Vælg en side

De bedste Fanatec-pakker

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Sim-raceurs verden over har stået over for det samme problem: Hvad skal man købe for at komme i gang med at shoppe? Det er et meget vanskeligt spørgsmål i betragtning af det store udbud af periferiudstyr på markedet og antallet af mærker. Det må siges, at segmentet for simracing er lukrativt, især hvis man er en virksomhed, der tilbyder en bred vifte af produkter og periferiudstyr.

Selv om simracing er en ret tilpasset disciplin med hensyn til periferiudstyr, har producenterne bemærket, at mange racerkørere har svært ved at træffe et valg eller køber de helt forkerte produkter. Derfor opstod der for flere år siden en ny trend: bundles. Flere mærker er begyndt at tilbyde bundter af deres produkter, selv de mest eksklusive.

I det følgende vil jeg præsentere dig for de mest populære Fanatec-pakker. Jeg vil fortælle dig om de produkter, der følger med, og hvad du skal vælge, hvis du er på udkig efter en bestemt opsætning.

De mest populære pakker

Hvert brand har sine egne pakker, og dette valg dikteres hovedsageligt af målmarkedet. Nogle spillere tilbyder kun bundle + rat og kranksæt, mens andre forsøger at have et ret omfattende katalog med en bundle til hver rytter.

I øjeblikket må jeg indrømme, at de mest populære bundter er baser, svinghjul og kranksæt, fordi mange ryttere ikke rigtig ved, hvad de skal købe, især hvis producenten har et stort katalog af produkter (Fanatec, for eksempel). Disse bundter (base, rat og kranksæt) betyder, at cykelryttere ikke behøver at tænke for meget og kan fokusere på deres tider, samtidig med at de undgår kompatibilitetsproblemer mellem periferiudstyr, som det er tilfældet med visse produkter fra Thrustmaster (især baser og fjerbolde).

Fanatec-pakker

Som jeg sagde tidligere, er Fanatec en stor spiller i simracing-branchen, og det har de været i over 20 år. Den tyske producent er en premiumspiller, selv om de tilbyder produkter, der ofte ikke er for dyre i forhold til, hvad du får til gengæld; med andre ord, meget god værdi for pengene.

Fanatec er også en producent af periferiudstyr til simracing med en høj grad af tilpasning og et højt udviklet økosystem. For at sige det enkelt: Stort set alle Fanatecs produkter fungerer sammen, og jeg kan forsikre dig om, at kun få producenter af periferiudstyr til simracing kan sige det samme.

I Fanatecs store produktkatalog tilbyder den tyske producent to pakkemuligheder: standardpakker, som gør det muligt at tilpasse periferiudstyret, og Ready to Race-pakker, som indeholder det mest nødvendige til simracing.

Fanatecs bedste Ready to Race-pakker

Fanatecs ‘Ready to Race ‘-pakker indeholder alle mindst et rat, pedaler og en base. Disse pakker er udarbejdet af den tyske producent for at imødekomme kravene fra nye sim-racerkørere, der ikke er særlig fortrolige med området, og som derfor leder efter klar-til-brug-sæt.

CSL DD Ready2Race-pakke til pc (5 Nm)

CSL DD Ready2Race-pakke til pc (5 Nm)

Som navnet antyder, er denne pakke rettet mod nybegyndere, der er nye inden for sporten. Dette sæt indeholder et CSL P1-rat med en diameter på 30 cm med to store paddles bagpå, en lille skærm på toppen af rattet, en polymerstruktur og en gummifinish. QR på dette rat er lavet af plastik, så det vil have et lille hul i midten. For at være ærlig er dette rat ret simpelt, men det gør jobbet for dem, der ønsker at komme i gang med sim-racing.

Pakken indeholder også CSL-pedalerne, Fanatecs entry-level pedalboard. Du har 2 meget enkle pedaler, i metal og uden Load Cell. Også her er der tale om en meget basal periferienhed, som ikke er beregnet til erfarne piloter.

Og endelig, hovedretten: CSL CSL DD på 5 nm. Faktisk er det denne base, der er den vigtigste i denne pakke. CSL DD udvikler et maksimalt drejningsmoment på 5 nm og giver dig en fremragende dosis realisme, der overgår alt, hvad konkurrenterne kan præstere i samme effekt- og prisklasse. Desuden åbner denne database døren til hele Fanatecs katalog af periferiudstyr til simracing.

Denne pakke koster næsten €550, men fås ofte på tilbud til €500. Igen er der ingen besparelser på varer, men dette er den billigste pakke, der tilbydes fra producenten af periferiudstyr til simracing.

Gran Turismo DD Pro (5 Nm)

Gran Turismo DD Pro (5 Nm)

GT DD Pro-pakken er normalt eksklusiv for PlayStation, da den er officielt licenseret til Gran Turismo. Basen er dog en CSL DD og kan derfor køre på Xbox og PC. Så i denne pakke har vi en grundlæggende CSL-pedal, en 5 nm CSL DD og et specifikt Gran Turismo-rat i plastik, alt sammen for 699,95 €.

Rattet er smukt, men byggekvaliteten lader lidt tilbage at ønske. Man kan mærke, at Sony har dikteret specifikationerne for dette rat, og Fanatec har været nødt til at følge trop for at holde prisen mere eller mindre rimelig. Basen er 5 nm CSL DD, men en 8 nm-version er tilgængelig for 850 euro. På sidstnævnte er der ingen ændringer, bortset fra tilføjelsen af boost-kittet, som øger det maksimale drejningsmoment til 8 nm.

Følelsen er fremragende, uanset om det er 5 eller 8 nm CSL DD. Alt er præcist, du mærker alt, hvad bilen gør, ned til mindste detalje, og det er bare perfekt. De eneste ulemper ved denne pakke er pedalerne, som er meget basale, og jeg vil råde dig til at købe Load Cell-versionen, og rattet, som ærligt talt ikke lever op til de samme standarder som Fanatecs andre hjul, og som har en QR af plastik.

Ikke desto mindre er det stadig en god pakke til ikke alt for mange penge, hvis man tager basen og det Gran Turismo-licenserede rat i betragtning.

CSL DD Forza Starter Kit (5 Nm) – Xbox & PC

CSL DD Forza Starter Kit (5 Nm) - Xbox & PC

Dette bundt løfter kvaliteten af hjulet et hak op, selv om basen og kranksættet er det samme. Rattet er ClubSport Forza fra Fanatecs mellemklassesortiment. Hjulet er lavet af aluminium, er 33 cm i diameter og har en flad bund. Den er lidt stor, men man vænner sig hurtigt til den. Rattet er beklædt med læder af høj kvalitet. Det giver et premium-look, og designet er meget sobert: helt sort med kun logoerne i hvidt og et banner i toppen.

Fanatecs Hub V2 er fastgjort til hjulet. Sidstnævnte omfatter knapper, paddles og en lille LED-skærm ovenover. Dette nav kan bruges på stort set alle de tyske producenters rat og baser og er bare fremragende og giver dig indtryk af at være i en racerbil.

Der er også CSL-pedalerne og 5 nm CSL DD. Jeg har intet at sige om disse to perifere enheder, bortset fra at jeg vil råde dig til at få et bedre pedalboard, hvis du vil forbedre din sim-racing. Og hvis du virkelig ønsker at gøre det, tilbyder Fanatec en opgradering af dette bundt med 8nm CSL DD, ClubSport Shifter og CSL Elite Pedals V2. Denne pakke er meget bedre end Starter, men koster også en formue: Forvent at betale 1.560 euro uden specialtilbud og 1.460 euro med specialtilbud.

Podium DD2 Formula Premium-pakke (25 Nm)

Podium DD2 Formula Premium-pakke (25 Nm)

Nu er det tid til Fanatecs bedste Ready to Race-pakke: Podium DD2 Formula Premium. Denne pakke indeholder basen Podium DD2 25 nm drejningsmomentbase, ClubSport-pedaler V3 pedaler med belastningscelle, Podium 6-paddle-modulet og ClubSport Formula V2.5-rattet. Denne pakke er tydeligvis rettet mod at tilfredsstille racerfans af F1 og GT generelt, men det er ikke desto mindre det bedste, mærket tilbyder i kit-form.

I bund og grund er det enkelt: Det er det bedste, du kan finde på markedet i dag med hensyn til kompatibilitet med titler og platforme samt de fornemmelser og den realisme, det leverer. De 25 nm drejningsmoment er bare enormt, og det gælder alle titler. Bemærk, at du skal have et cockpit, der kan håndtere dette moment, ellers fungerer det ikke.

Kranksættet er det bedste, Fanatec har at tilbyde, med en Load Cell-bremse med 90 kg tryk og 2 Hall-sensorpedaler. Designet er elegant og nøgternt med en struktur helt i metal. Rattet er derimod lavet af kulfiber og er lige så flot og let at håndtere, hvis man har lidt F1-erfaring.

Denne pakke kan byttes til den fyrstelige sum af €2439,80, og det er den første, hvor du kan spare penge ved at købe periferienhederne som et sæt. Der er også en mindre ‘aggressiv’ version af denne pakke med 20 nm DD1-basen og CSL-pedaler i Load Cell til 2079,8 €.

Fanatecs bedste standardpakker

Disse pakker er talrige og tilfører i bund og grund værdi til din installation. Du kan f.eks. få et sæt med rat og paddle, et sæt med rat og nav, et sæt med rat og QR, et komplet sæt med gearstang, koblingspedal og håndbremse osv.

ClubSport Ratt Formula V2.5 X Avanceret pakke

ClubSport Ratt Formula V2.5 X Avanceret pakke

Så denne pakke indeholder ClubSport Formula V2.5 rat rattet, Podium-paddle-modulet og et sæt klistermærker og knapdæksler, alt sammen for 609,85 €. Jeg vil være ærlig over for dig: Prismæssigt får du intet ud af det. Målet her er at tilbyde et kit, der er klar til brug, uden at du skal lede for længe efter de produkter, der passer til dig.

Rattet er et kulfiberhjul af Formula-typen med en diameter på 27 cm og en lille LED-skærm og en RevLED lige over den. Designet er en succes, og byggekvaliteten er uovertruffen. Der er i alt 11 knapper, 2 switches, 7 funky switches, en metal QR og analoge joysticks. Det er mere end nok til at forbedre din opsætning. Pakken indeholder også et sæt klistermærker, så du kan personliggøre betjeningselementerne på dit rat, som du vil, og et modul med 6 paddles fra Podium-serien.

Efter min mening er denne pakke perfekt til racerkørere, der allerede har en Fanatec-opsætning og ønsker at tilføje et fremragende hjul til F1- eller GT-racing. For at bruge dette bundt skal du have en Fanatec-base, ellers virker det ikke.

ClubSport-rattet Flat 2 V2 til Xbox Advanced Bundle

ClubSport-rattet Flat 2 V2 til Xbox Advanced Bundle

Denne pakke indeholder ClubSport Flat 2-rattet, Xbox-knaphubben og Podium 6-paddle-modulet. Rattet er ret simpelt med en flad bund og en diameter på 27,5 cm. Foret er rødt syntetisk ruskind. Helt ærligt kan jeg ikke rigtig lide denne farve, den er for prangende til mig. Hjulstrukturen er lavet af metal med en sølvfarvet anodiseret finish. Solgt til €579,90 på tilbud, men der er ikke noget for dig, hvis prisen ikke er på tilbud.

Sammen med dette rat indeholder pakken en knaphub til Xbox og et modul med 6 Podium-paddles. Disse to produkter skrues fast på bagsiden af rattet, så de kan bruges. Igen skal du have en Fanatec-base for at kunne udnytte denne pakke fuldt ud. QR leveres dog ikke med rattet, og du skal købe det separat.

CSL-pedaler – ultimativt opgraderingssæt

CSL-pedaler - ultimativt opgraderingssæt

Denne pakke er udviklet af Fanatec til racerkørere, der gerne vil have mere realisme i deres simracing-sessioner. På menuen: Load Cell-bremsepedal, kranksæt-pladesæt, ClubSport Shifter V1.5 med forskellige greb, ClubSport håndbremse 1.5, alt sammen til 644,75 euro. Som sædvanlig sparer du ikke penge på denne pakke, da alle periferienhederne sælges til samme pris.

Ikke desto mindre er denne pakke sikker på at glæde ryttere, der leder efter nye fornemmelser og en god dosis realisme til at starte med. Fanatecs gearskifter er nok den bedste i sin kategori og kombinerer H Pattern og sekventielle gearkasser. Desuden indeholder pakken forskellige drejeknapper, der passer til alle dine præferencer. Håndbremsen er også fremragende, men ikke hydraulisk. Men i denne prisklasse er det helt normalt. Men den har en lignende sensor, så du kan dosere baghjulslåsen under drift-sessioner eller rally-etaper.

Og endelig en Load Cell-bremsepedal til CSL Pedals. Dybest set er det den bedste enhed i denne pakke, især hvis du vil opgradere dit basale CSL-pedalboard. Load Cell giver dig større fordybelse i simracing, især under kraftige opbremsninger.

Hvilken en skal jeg vælge?

Ærligt talt afhænger det hele af din nuværende opsætning, og hvad du ønsker at forbedre. Hvis du allerede ejer en Fanatec-baseplate (CSL DD eller Podium DD), vil det være en god idé at vælge en standardpakke, der indeholder rat og paddles eller et kranksæt, gearskifter og håndbremsesæt. Disse pakker er perfekte til dem, der allerede har fået foden inden for i Fanatecs økosystem, og som ønsker at opgradere deres setup.

På den anden side, hvis du ikke har noget Fanatec-periferiudstyr, og du vil lave en opsætning med dette mærkes produkter, er det bedst at få en Ready to Race-pakke, som mindst indeholder en base, et rat og et pedalboard.

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKKER TIL UNDER 400 EURO
This is default text for notification bar