Vælg en side

Fanatec ClubSport V3 kranksæt: Test og meninger

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Fanatec ClubSport V3

Fordele

 • Utroligt realistiske fornemmelser takket være 90 kg belastningscelle
 • Meget fleksibel, så kranksættet kan tilpasses og justeres, så det passer til individuelle præferencer.
 • Fremragende byggekvalitet
 • Utrolig præcision takket være berøringsfrie sensorer
 • God værdi for pengene
 • Kompatibel med alle platforme

Ulemper

 • Rimelig høj pris
 • Vibrationsfunktionen er ikke tilgængelig i alle spil
 • Kan ikke vendes om (for bedre at simulere pedaler i GT-tilstand)

Vores bedømmelse: 9,8/10

Alle erfarne spillere ved, at pedalerne er det allervigtigste, når det kommer til Sim-racing. Alligevel bliver dette element ofte overset af begyndere, som fejlagtigt tror, at det kun er rattet, der er vigtigt. Og alligevel, uden en god pedaler uanset hvilket rat der brugesnedsænkning og følelse af realisme under spillet vil altid være meget begrænset. Men hvilket kranksæt skal du vælge? Det er ikke det nemmeste valg at træffe.

Så vi besluttede os for at teste en af modellerne fra den emblematiske tyske producent Fanatec: Fanatec ClubSport V3 kranksættet. Fanatec ClubSport V3 kranksæt.

I denne artikel vil vi fortælle dig alt, hvad vi ved om dette Fanatec-pedalboard fra vores test. Vi fortæller dig, hvad de er vigtigste karakteristikatil hvilken type spiller vi anbefaler den til, hvad er dens fordele fordele ulemper, hvor meget det koster og hvor du kan få det.

Fanatec-pedal

Egenskaber ved Fanatec ClubSport V3 kranksæt

Den Fanatec ClubSport V3 er en Belastningscelle à tre pedaler pedaler pedaler.

Her er en liste over de vigtigste funktioner:

 • Udgivelsesår: 2016
 • Kranksættet Fanatec ClubSport V3 kranksættet er lavet afaluminium bearbejdet aluminium, med en bred fodstøtte og 3 aluminiumspedaler.
 • Fanatecs V3 tilbyder den ultimative justering Pedalernes position kan justeres i alle retninger, men det er også muligt at justere vinklen, fjederkraften på speederen, bremsefølsomheden og bremsevandringen.
 • Pedalerne pedaler pedaler på denne model omfatter 12-bit opløsning og har en trykfølsom bremse med en 90 kg belastningscelle lavet efter mål. Stivhed og bremselængde kan justeres uden værktøj via hjulindstillingsmenuen og under kørslen.
 • ClubSport V3 ClubSport V3 fra Fanatec er udstyret med to metalstænger med plastikafstandsstykker inkluderet i LC for at forhindre pedalerne i at bevæge sig sidelæns.
 • Den stop til speeder- og koblingspedalerne kan drejes for at give forskellige bevægelsesmuligheder og give dig mulighed for virkelig at føle pedalernes kraft.
 • Fanatec ClubSport V3 kranksættet er udstyret med en vibrationsmotor vibrationsmotor på speederen for at simulere ABS og indikere dækblokering (spilkontrol er mulig via Fanatec Wheel SDK med Fanatec-hjul).
 • Denne Fanatec-model inkluderer alternative racerplader buet design.
 • Designet af Fanatec ClubSport V3 speederpedalen betyder, at fjedrene hurtigt kan udskiftes. To fjedre med forskellig styrke er inkluderet i denne model.
 • Dette pedalboard er kompatibelt med flere platforme (PlayStation, Xbox og PC), udelukkende afhængigt af platformskompatibiliteten for det tilsluttede base-/racerhjul.
 • Fanatecs ClubSport V3 kan tilsluttes direkte til en Fanatec CSL/CSW-hjulbase eller bruges som en selvstændig USB-enhed.
 • Dette Fanatec-kranksæt er kompatibelt med farvesættene for perfekt visuel tilpasning samt med det valgfri støddæmpersæt til speeder og bremse.
 • Dimensioner: 43 cm x 28 cm x 43 cm (L x B x H)
 • Vægt: 7,94 kg


Til hvilken type person?

Efter vores mening, selv om Fanatec ClubSport V3 kranksæt er meget dyrt, så er det ikke kun for meget erfarne meget erfarne spillere. Den er ideel til nybegyndere så længe de har råd til det.

Denne model fungerer rigtig godt i spil som rally, drift eller endda GTVi syntes dog, at den var lidt begrænset i spil som iRacing.

fanatec clubsport v3

Fordelene

Vi var i stand til at teste Fanatec ClubSport V3 kranksæt og fandt ud af dets fordele ved denne model.

Den første ting, der overbeviste os, var den storslåede vejecelle som Fanatec ClubSport V3 er udstyret med. Dette pedalboard leveres med en 90 kg belastningscelle for at simulere racerbanen så nøjagtigt og groft, som et rigtigt bilpedalboard kunne. Den trykfølsomme bremsepedal vibrerer for at simulere ABS og dæklåsning. Ligesom force feedback fordyber dig i løbet gennem dine hænder, vil disse pedaler gøre det gennem dine fødder.

For det andet satte vi stor pris på den høj tilpasningsevne ClubSport V3 kranksæt fra Fanatec. Med denne model kan du tilpasse og justere dit kranksæt, så det passer til dig. Du kan ændre pedalernes position, deres vinkler, speederfjederens styrke og bremsernes følsomhed eller vandring. Producenten Fanatec har endda besluttet at inkludere alternative D-formede racerplader i et buet design, der er ideelle og fungerer meget godt som stand-up-pedaler. For os ville det virkelig være en drøm, hvis alle kranksæt kunne være så justerbare.

En anden stor fordel ved Fanatec ClubSport V3 er dens fremragende byggekvalitet. Fanatec har valgt en konstruktion helt i aluminium, hvilket gør kranksættet både smukt, tungt og stærkt. Brugen af kontaktløse sensorer er også en garanti for høj kvalitet. Disse magnetiske sensorer på speeder og kobling garanterer dig livstidsnøjagtighed og fire gange så høj opløsning som den tidligere version af disse pedaler.

Endelig mener vi, at Fanatec ClubSport V3 kranksættet tilbyder meget god værdi for pengene. Den er ikke billig, men i betragtning af alle de fordele, den tilbyder, og dens brede kompatibilitet med alle platforme (PlayStation, Xbox og PC), er det en model, der er en rigtig god investering, og en, der lover at fungere i mange år fremover.

Dens ulemper

Selv om Fanatec ClubSport V3 havde mange fordele, afslørede vores test af denne model, at den havde en række ulemper ulemper.

Efter vores mening, prisen af Fanatec ClubSport V3 er langt det mest ugunstige aspekt ved dette kranksæt. Det er dog et meget dyrt kranksæt, som koster omtrent det samme som et godt hjul uden direct drive. Og den omvendte V3 koster næsten halvt så meget som et direkte drevet hjul. Det er en kæmpe investering! Disse pedaler er af god kvalitet og giver god værdi for pengene, men det skal siges, at denne model ikke er økonomisk tilgængelig for alle på grund af prisen.

Vi var også noget skuffede over at opdage, at mens Fanatec ClubSport V3 tilbyder en vibrationsfunktion speeder- og bremsepedalerne, men det er desværre ikke understøttet af alle spil. understøttes ikke af alle spil. Vi syntes også, at disse vibrationsmotorer var lidt fantasifulde, især i spil som iRacing. Ganske vist er dette Thrustmaster pedalboard en af producentens ældste modeller, så det mangler nogle af de store teknologiske gennembrud, der findes i andre modeller fra mærket eller dets konkurrenter.

Endelig tilbyder Fanatec ClubSport V3 i modsætning til den omvendte V3-model ikke mulighed for at blive inverteret for bedre at simulere pedalerne i GT-tilstand. På denne model har vi et obligatorisk gulvled i racerbilstilstand.

Hvor kan du købe det, og til hvor meget?

Kranksættet Fanatec ClubSport V3 kranksættet fås for 399,95 € på den officielle Fanatec hjemmeside.

I modsætning til sine konkurrenter har Fanatec ingen partnerskaber med andre forhandlere. Deres produkter sælges udelukkende på deres officielle hjemmeside, så du kan desværre ikke købe dem nye andre steder.

Du kan dog finde denne model til salg på brugte hjemmesider som Vinted eller Le Bon Coin. For at undgå ubehagelige overraskelser anbefaler vi dog, at du er meget opmærksom på kranksættets tilstand, før du køber det.

fanatec clubsport v3 kranksæt

Konklusion

Vi fandt ud af, at Fanatec ClubSport V3 var et pedalboard i enhver henseende. Det er en dyr model, men den er stadig rimelig, når vi sammenligner den med alle Fanatec-produkterne, og frem for alt tilbyder den et meget højt præstationsniveau.uovertruffen spilleglæde.

Dens elegance kvaliteten af fremstillingendens præcisionPræcision kraft og dens tilpasningsevne vil give dig så meget mere kontrol over din bil, at det bliver svært at gå tilbage til at spille uden disse pedaler, som giver dig en utrolig spiloplevelse.

Hvis du har råd til Fanatec ClubSport V3 kranksætVi anbefaler det med lukkede øjne. For os er det virkeligen af de bedste modeller på markedet.

 

avis-fanatec-clubsport-pedaler

Fanatec ClubSport V3

Et af de bedste kranksæt til simracing på markedet

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

Moza SR-P: Test og meninger

Moza SR-P: Test og meninger

Moza SR-PFordele Struktur helt i metal Bremsepedal til vejecelle Fremragende byggekvalitet Justerbare pedaler Ulemper...

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKKER TIL UNDER 400 EURO
This is default text for notification bar