Vælg en side

Base Fanatec CSL DD: Test og anmeldelse

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Fanatec CSL DD

Fordele

 • Utrolige fornemmelser
 • Flydende, præcis kraftfeedback
 • Materialer af meget god kvalitet
 • Bred kompatibilitet
 • Fremragende værdi for pengene

Ulemper

 • Lidt billige plastikoverflader

Vores bedømmelse: 9,5/10

Rat har hurtigt erstattet joysticks for alle fans af racersimulationer. Men i flere år udviklede de største markedsledere som Logitech og Thrustmaster ikke rigtig teknologien i deres produkter, men foretrak at holde sig til det, de havde.

Det er derfor, det tyske mærke Fanatec blevet en vigtig spiller inden for Sim-racing verden af Sim-racing. Den har udfordret sine konkurrenter ved at udvikle top-of-the-range produkter med banebrydende teknologimen til overkommelige priser og var et øjeblikkeligt hit.

Vi har kigget nærmere på en af mærkets modeller, som vi testede for nylig: Fanatec CSL Fanatec CSL Direct Drive-ratbasen. I denne artikel taler vi om vigtigste egenskaber af denne model, vil vi fortælle dig type af spiller type af spiller, vi anbefaler den Fordele Fordele Ulemper, hvor meget den koster og hvor du kan købe det.

fanatec csl dd image2

Funktioner i Fanatec CSL DD-basenheden

Fanatec Clubsport Light Direct Drivemere almindeligt kendt som CSL DDer en topmodel der revolutionerede markedet for simracing, da den kom frem, takket være dens teknologi og uovertrufne pris.

Vi har samlet en liste over dens vigtigste funktioner:

 • Udgivelsesdato: 2021
 • Den Fanatec CSL Direct Drive er en svinghjulsbase i form af et CNC-fremstillet blæserløst aluminiumshus med for- og bagpaneler af plast.
 • En enkelt knap på CSL DD-basen, som giver dig mulighed for at vælge din supportplatform (Xbox eller PC).
 • Fanatec CSL DD er udstyret med en 100% specialfremstillet motor udviklet i Tyskland specielt til simuleringsløb, der bruger den patenterede og eksklusive patenterede og eksklusive FluxBarrier teknologi, som optimerer motorens effektivitet og smidighed.
 • Denne model har også den første industrimotor med en motoraksel i kulfiberkompositmotoraksel i komposit berøringsfri hall-positionssensor med høj opløsning og en hurtigudløser helt i aluminium i bilkvalitet. CSL DD’s styreområde er derfor uendeligt.
 • CSL DD leverer 8 Nm maksimalt drejningsmoment (5 Nm med standard 90 W-strømforsyningen), hvilket gør den i stand til at levere ensartet, lineær ydelse.
 • Fanatec CSL Direct Drive er kompatibel med følgende platforme Xbox og PC.
 • Basen er udstyret med Quick Release-system system og er naturligvis kompatibel med hele Fanatecs økosystem.
 • Med hensyn til tilslutninger har Fanatec CSL DD-basen følgende porte bagpå: 1 USB-port, 1 tilslutning til kranksættet, 2 tilslutninger til gearstangen og en tilslutning til håndbremsen.
 • Dimensioner: 38 x 29 x 25 cm (L x B x H)
 • Vægt: 6,85 kg

Til hvilken type person?

Den Fanatec CSL DD base er ideel til begyndere som for almindelige spillere. Efter vores mening er dette en model, der for en gangs skyld ikke kun er forbeholdt de store professionelle, takket være prisen, som er tilgængelig for et bredere publikum.

Denne model er er velegnet til atDenne model er velegnet til alle typer racerløb, da alle hjulene passer på basen.

På den anden side er Fanatec CSL DD blevet designet til voksne spillereMærket selv anbefaler ikke dette produkt til børn.

fanatec csl dd image3

Fordelene

Vi vidste allerede, at Direkte drev ville være en virkelig positiv forandring for os, men at teste Fanatec CSL DD gav os mulighed for selv at finde ud af, hvilke fordele ved denne grundlæggende ratmodel.

fanatec csl dd box fanatec csl dd indhold fanatec csl dd

Først og fremmest må vi sige, at Direct Drive Direct Drive virkelig er det bedste af det bedste. Fanatec CSL DD-basen giver os her virkelig utrolige fornemmelser. Kraften og feedbacken er virkelig imponerende. Induktionsmotoren og fraværet af en ventilator sikrer fremragende pålidelighed. Force feedback fra denne model, som også er lydløs og ikke bliver varm, selv under lange spilsessioner, giver os en ren, flydende og præcis følelse, som virkelig er en topklasse Direct Drive værdig.

Det skal siges, at den tyske producent har valgt at bruge materialer af høj kvalitet til designet af Fanatec CSL DD-basen. Fra emballagen til de materialer, der er brugt til at fremstille selve produktet, såsom aluminium og kulfiber, udstråler alt ved denne model kvalitet. Selve Direct Drive er en holdbar og robust komponent, som vil give denne base en meget længere levetid end andre konkurrerende modeller.

fanatec csl dd quick release fanatec csl dd arriere

En anden af fordelene ved CSL DD-basen er dens fuld kompatibilitet med alle Fanatec Xbox One, Fanatec Series X/S og Fanatec PC rat såvel som dens Quick Release-system hvilket betyder, at du kan ændre hjulet, så det passer til nye udgivelser eller dine egne ønsker. Desuden er basen kompatibel med pc og Xbox samt alle de racerspil, der findes på markedet. Du kommer ikke til at mangle noget at vælge imellem!

Endelig er den store fordel ved Fanatec CSL Direct Drive basen dens pris. Endelig tilbyder mærket os et Direct Drive til samme pris som en konkurrents model med en rem. Det er virkelig luksus! Alt i alt kan du for et budget på mindre end 700 euro sammensætte en komplet opsætning udelukkende med Fanatec-tilbehør af høj kvalitet. Det er svært at slå i dagens marked!

Dens ulemper

Hvad vores test afslørede om Fanatec CSL Direct Driveer, at den har meget fåulempermen den har også nogle.

Først og fremmest blev vi overraskede og en smule skuffede over Fanatecs valg af plastoverflader. Plastoverflader de forreste og bageste sider af CSL DD-basen. Resultatet er et lidt billigt look, der kolliderer med resten af de valgte materialer. Vi ville have foretrukket et lidt mere sammenhængende valg, men i betragtning af prisen på denne base forstår vi, at du er nødt til at gøre nogle få indrømmelser.

Det forklarer helt sikkert det faktum, at CSL DD’s effekt er begrænset til 5 Nm. For at nå op på 8 Nm skal du investere i et boostersæt, som udgør et ekstra budget (149,95 €). Power er en smagssag, og selvom det kan være velegnet til begyndere, kan mere regelmæssige spillere føle sig lidt begrænsede.

Hvor kan du købe det, og til hvor meget?

Fanatec CSL Direct Drive-basen sælges alene for 349,95 euro.

Hvis du gerne vil forkæle dig selv med et Fanatec-kit, inklusive CSL DD-basen (5 Nm), kan du købe Boost Kit 180 (8 Nm) og CSL DD-klemmeklemme, vil hele pakken koste dig 529,85 €.

Modellen CSL DDD 8 Nm er også tilgængelig på Fanatecs hjemmeside til en pris på 499,95 €.

Hvis du vil have et komplet sæt, skal du budgettere med mellem 150 og 400 euro for et Fanatec-hjul, 79,95 euro for et CSL-kranksæt kranksæt (det mest basale) og 59,95 € for en gearskifter. ClubSport statiske gearskifterpadler (den laveste i sortimentet).

For et gennemsnitligt budget på €700 kan du sammensætte et komplet sæt Sim-Racing-udstyr i topkvalitet.

fanatec csl dd 8nm

Konklusion

Efter at have testet af Fanatec CSL Direct Drivekan vi kun konkludere, at denne model er en sand revolution på markedet for en ægte revolution på markedet for Sim-Racing.

Det eneste, du skal gøre, er at regne på det, og dette grundlag har langt flere fordele end ulemper!

Den CSL DD slog virkelig benene væk under os og lover at forblive en af de førende på markedet i lang tid fremover, langt foran sine store rivaler Logitech og Thrustmaster. Her giver Fanatec os endelig chancen for at få adgang til denne det allerbedste inden for kraft og kvalitet og alt sammen til en mere end rimelig pris.

Hvis du er på udkig efter den bedste force feedback til prisen for en enkelt bæltemotor, behøver du ikke lede længere end Fanatecs CSL Direct Drive fra Fanatec er lige noget for dig!

 

logitech g920 anmeldelse

Fanatec CSL DD

En fantastisk base til en rimelig pris

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKKER TIL UNDER 400 EURO
This is default text for notification bar