Vælg en side

Base Fanatec DD1: Test og anmeldelse

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Fanatec DD1

Fordele

 • Utrolige fornemmelser
 • Kan i høj grad tilpasses
 • Uendelig rotationsvinkel
 • Ekstraordinær byggekvalitet
 • Bred kompatibilitet

Ulemper

 • Rimelig høj pris
 • Designet til ekspertspillere
 • Ingen Kill Switch

Vores bedømmelse: 9,7/10

Racerspil er blevet mere og mere realistiske i årenes løb, med fantastisk grafik og præcis teknologi, der udvisker grænsen mellem ægte racing og simuleret konkurrence. Hvis du virkelig vil blive bedre til racerspil i dag, har du brug for et rat.

De bedste racerhjul, du kan købe i 2022, tilbyder en solid blanding af funktioner, drejningsmoment og kompatibilitet – og modeller fra Fanatec er øverst på denne liste. Den tyske producent af Sim-Racing udstyr tilbyder et komplet udvalg af førsteklasses Direct Drive-løsninger .

Det er derfor, vi har besluttet at tage et kig på Fanatec DD1 base og teste det for dig. I denne artikel fortæller vi dig alt, hvad du har brug for at vide om denne model. Vi vil give dig en liste over dens nøglefunktionerdet fortæller vi dig type af spiller type spiller det er, hvad dens fordele fordele ulemper og endelig vil vi fortælle dig hvor og til hvilken pris du kan købe det.

Base Fanatec DD1 billede1

Fanatec DD1 basisfunktioner

Den Fanatec Podium Wheel Base Direct Drive 1oftere blot refereret til som Fanatec DD1er en Direct Drive-hjulbase.

Her er en liste over de vigtigste funktioner i denne model:

 • Fanatec DD1-basen har et kabinet helt i aluminium med mærkets logoer forskellige steder.
 • Den DD1 servomotor Servomotoren er specialdesignet af Fanatecs ingeniører og er den første direkte drevne motor i verden.første direct-drive motor optimeret til optimeret til racersimuleringsapplikationer.
 • Fanatec Podium Wheel Base Direct Drive 1 anvender en patenteret patenteret motor af Outrunner-typen motor, der opnår et exceptionelt maksimalt drejningsmoment på 20 Nmsvarende til drejningsmomentet i de fleste rigtige racerbiler med servostyring. Acceleration og motorhastighed forbliver på det højeste niveau, selv med tunge rat.
 • Denne model tilbyder ubegrænset rotationsvinkel. Ultra-lavt drejningsmoment sikrer minimal mekanisk distraktion og den samme jævne oplevelse som et remdrevet hjul.
 • Fanatecs DD1-base har en integreret integreret OLED-display med avancerede telemetri-funktioner til kraftfeedback i realtid og motordata såsom effekt, FFB-klipning og meget mere.
 • Denne Fanatec-model har trådløs trådløs QR-teknologi. Det muliggør trådløs overførsel af data (infrarød) og strøm (induktiv kobling) mellem motoren og hurtigkoblingen, hvilket betyder, at der ikke er nogen eksterne kabler mellem akselafstanden og rattet, og at der ikke er brug for batterier inde i rattet.
 • DD1 er den første direkte drevne wheel base plug-and-playdirect-drive wheelbase med elektronik integreret i hovedhuset.
 • Fanatec DD1-basen er fuldt kompatibel med det eksisterende Fanatec-økosystem og er også klar til fremtidige opgraderinger.
 • Denne model har forskellige tilslutningsporte til periferiudstyr: USB, strømforsyning, pedaler , gearstang 1, gearstang 2 og håndbremse.
 • Dimensioner: 51 x 26 x 28 cm (L x B x H)
 • Vægt: 13 kg

Til hvilken type person?

Prisen er 1199,95 euro på Fanatecs hjemmeside, og den er DD1 ikke rigtig rettet mod den brede offentlighed, men mere mod piloter piloter på udkig efter det ypperste, endda professionelt.endda professionelt.

Det kan stadig være egnet til mindre regelmæssige spillere der gerne vil prøve kræfter med simracing, men man skal stadig have råd til det og tage sig tid til at konfigurere indstillingerne.

Den DD1 base fra Fanatec er et produkt designet til voksne og er derfor ikke egnet til børn.

Fanatec base DD1 billede2

Fordelene

Denne test af Fanatec Podium Wheel Base Direct Drive 1 gav os mulighed for at opdage alle de fordele denne model har at byde på.

Efter vores mening er en af de største fordele ved Fanatec DD1, at den er kan tilpasses i høj grad. For eksempel giver Podium DD1’s OLED-skærm mulighed for utrolige niveauer af datahentning for at hjælpe dig med din personalisering. Indstillingsmenuen giver dig også mulighed for at justere elementer som styrelås, force feedback, støddæmper, ABS, fjeder, støddæmper og så videre. Din oplevelse med Fanatec DD1 vil være helt anderledes end dine venners takket være de mange små ting, du kan konfigurere forskelligt. Alle disse muligheder og flere til er også tilgængelige i Fanatecs pc-software, som kan downloades gratis fra Fanatecs DD1-produktside.

Derudover var vi virkelig imponerede over den nye Fanatec DD1-basismotor, udviklet specielt til Sim-Racing. Det er virkelig rart at have en uendelig rotationsvinkel og ingen ventetid under spillet. Elektronikken, der er indbygget i hjulhuset, lover en øjeblikkelig udveksling af information med dit spil. Det betyder, at hver eneste lille bevægelse bliver aflæst af spillet, så du kan mærke hvert eneste lille støvkorn under rattet på din bil via force feedback.

Vi satte også stor pris på byggekvaliteten af Fanatec DD1-ratbasen.hvilket ganske enkelt er ekstraordinært. Det er tydeligt ved første øjekast, at mærket har været meget omhyggelig i sit valg af komponenter. Desuden afspejles kvaliteten af de udvendige materialer direkte i det, vi finder indeni. Fanatecs ingeniører har gjort et utroligt stykke arbejde med at designe den allerførste servomotor med direkte drev, der er optimeret til racersimulatorer, og de har fokuseret på produktion i topklasse.

Endelig er Fanatecs DD1-base helt klart blevet designet til at blive opgraderethvilket vi mener er et stort aktiv. Da alt tilbehør i Fanatec-serien er kompatibelt (hjul, pedaler, gearstænger osv.), og det endda kan parres med tilbehør fra konkurrerende mærker som Logitech eller Thrustmaster, giver det dig et bredt udvalg af produkter, og du kan bruge det i mange år fremover.

Dens ulemper

Vi har ikke været i stand til at udarbejde en lang liste over fejl for Fanatec Podium Wheel Base Direct Drive 1Den her har meget lidt. Men vi fandt stadig nogle negative punkter.

Først og fremmest er den første og største ulempe ved Fanatec DD1 dens pris. Det er et topprodukt, så det er uundgåeligt, at vi begynder at nå relativt høje omkostninger. Sammenlignet med andre modeller fra samme mærke eller fra konkurrenterne er DD1 stadig dyr. Det er måske ikke ublu dyrt for nogle, men det er heller ikke ligefrem indgangsniveau, hvis det virkelig skal være tilgængeligt for alle. Denne base repræsenterer en stor investering.

For det andet fandt vi, at Fanatec DD1-basen havde den ulempe, at den var blevet designet og udtænkt til ekspertspillere. Fordi det er dyrt, men også fordi det tager tid at sætte op, og du skal være fortrolig med denne type konfiguration. Igen mener vi, at for mange indstillingsmuligheder kan ende med at være mere forstyrrende end noget andet. Så vær forsigtig: For meget justering dræber justering!

Endelig syntes vi, at det var lidt ærgerligt, at der på denne grundlæggende Direct Drive-model fra Fanatec, ingen KillSwitch (nødstopknap) er integreret.som på DD2-basen. Derfor skal du betale lidt mere for at få en (99,95 € for den Podium Kill Switch fra Fanatec), eller du kan lave din egen med lidt gør-det-selv-arbejde.

Hvor kan du købe det, og til hvor meget?

Fanatec Podium Wheel Base DD1 er prissat til 1.199,95 euro på den officielle Fanatec hjemmeside.

I modsætning til sine konkurrenter har Fanatec ingen partnerskaber med andre forhandlere. Deres produkter sælges udelukkende på deres officielle hjemmeside, så du kan desværre ikke købe dem andre steder.

Fanatec base DD1 billede3

Konklusion

Er Fanatec DD1 det værd? Det er det store spørgsmål, vi stiller os selv her, og vores svar er ret indlysende: Ja, denne ratbase er virkelig det hele værd.. Du får den ultimative køreoplevelse med dette produkt, og det er bestemt en stor forbedring i forhold til det “almindelige” FFB-hjul med remtræk, men vær opmærksom på prisen og den tid, du skal bruge på at lære teknologien og de mange indstillinger at kende.

A budget på næsten 1.200 euroDet er mange penge (bare for en base), men hvis du ønsker en lang karriere inden for Sim-racing, eller hvis du bare ønsker at få den bedste base, der sælges på markedetså er Fanatec Podium Wheel Base DD1 er helt sikkert en meget god investering vil du ikke blive skuffet.

 

logitech g920 anmeldelse

Fanatec DD1

Den bedste base på markedet. Den ultimative køreoplevelse.

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKKER TIL UNDER 400 EURO
This is default text for notification bar