Vælg en side

Fanatec Formula V2.5 rat: Test og meninger

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Fanatec Clubsport Formula V2.5

Fordele

 • Fremragende design og byggekvalitet
 • Meget god ergonomi
 • Kan i høj grad tilpasses
 • Fantastisk kørefornemmelse
 • Kraftfuld, livlig force feedback

Ulemper

 • Ganske dyrt
 • Ret tung
 • En noget begrænset Xbox-model

I en verden af sim-racing har den tyske producent Fanatec blevet en af de markedsledere. Deres forskellige produktserier er meget populære takket være deres brede udvalg af priser og meget høje produktionskvalitet.

Hvad angår deres ClubSport-serieer alt fra pedaler til gearknapper og rat fremstillet af luksusmaterialer. luksuriøse materialer og færdiggjort til en professionel standard.

Derfor besluttede vi at se nærmere på et af produkterne i Fanatec ClubSport-serien, det berømte Formula V2.5 rat.

I denne artikel vil vi tale i detaljer om de specifikke specifikke funktioner funktioner i denne model, vi fortæller dig, hvilken type spiller type spiller, den er bedst egnet til, og vi fortæller dig også om dens fordele fordele ulemperdens pris og hvor du kan købe det.

Egenskaber ved Fanatec Formula V2.5-rattet

Rattet Fanatec Clubsport-rat Formula V2.5rat, simpelthen kaldet Formel V2er en af de emblematiske modeller i Fanatecs Fanatec Clubsport-serie.

Vi har samlet en liste over dens vigtigste funktioner:

  • Udgivelsesår: 2019
  • Fanatec Clubsport-rat Formula V2.5, i den nye Formelrattet har en diameter på 27 cm.
  • Denne model er lavet af metal og kulfibermed håndtag i Alcantara og gummioverfladerinklusive indramning af knapper og tommelfingerenkodere.
  • Fanatec Formula V2.5 har justerbare magnetiske paddles i metal. Disse kan opgraderes til det avancerede Podium-paddelmodul, som tilføjer et dobbeltkoblingspaddelsystem og to par magnetiske padler med 3 mm tykke kulfiberplader.
  • Rattet har to vibrationsmotorer integreret i håndtageneDisse kan styres via ratopsætningsmenuen (SHO) eller via Fanatec SDK.
  • Fanatec Formula V2-rattet har følgende funktioner 11 knapper samt fire padler med ultra-pålidelige kontakter, herunder to 2-vejs vippekontakter, to 12-vejs multi-positionskontakter med encoder-funktionalitet samt en 7-vejs FunkySwitch, et analogt joystick og to tommelfinger-encodere, der er let tilgængelige under kørsel uden at slippe grebene.
  • Denne model har en OLED-skærm display til telemetriinformation og ratjusteringer.
  • Den har også en omdrejningstæller med 9 centrale lysdioder til telemetri og to LED-bjælker.
  • Fanatec Formula V2.5-rattet er kompatibelt med PC, PlayStation 4 og PlayStation 5. Fanatec tilbyder en næsten identisk version, Formula V2.5X, til Xbox-kompatibilitet.
  • Denne model er udstyret med QR1-systemet (ClubSport Quick Release Adapter), hvilket betyder, at hjulet nemt kan opgraderes til den næste generation af QR2-systemet (kommer snart).
  • Fanatec Formula V2-hjulet er også kompatibelt med alt tilbehør i Fanatecs økosystem (pedaler, gearstænger osv.).
  • For at betjene dette produkt kræves en kompatibel Fanatec-hjulbase.
  • Dimensioner: 31 cm x 21 cm x 19,5 cm (L x B x H)
  • Vægt: 1,7 kg

  Til hvilken type person?

  Som navnet antyder, er Fanatec Clubsport-rat Formula V2.5 blevet designet til F1-fans. Det er helt klart en model, der passer perfekt til entusiaster af single-seater.

  Dette er ikke en fjerboldmodel, som vi anbefaler til begyndere. Det er meget sandsynligt, at de hurtigt vil føle sig fortabte blandt alle de knapper og indstillinger, der skal foretages. Efter vores mening er Fanatec Formula V2 bedst egnet til almindelige eller mere erfarne spillere.

  Fordelene

  Hvis rattet Clubsport-rat Formula V2.5 rattet er det mest populære i Fanatecs ClubSport-serie, er det naturligvis på grund af dets mange fordele.

  Først og fremmest kunne vi godt lide designet og byggekvaliteten Fanatec Formula V2-rat. Et kig på dette hjul og du vil være sikker på, at det er konstrueret i topkvalitet og har en fremragende finish. Valget af materialer, herunder alcantara, metal og kulfiber, gør dette rat både smukt og robust. LED-displayet og OLED-skærmen giver også dette rat et eksklusivt look.

  Fanatecs Clubsport Ratt Formula V2.5 model tilbyder fremragende fremragende ergonomi. Vi blev helt overvældet af det fremragende greb, og følelsen af håndtagene og knapperne er virkelig meget behagelig. Knapperne og padlerne er nemme at komme til, og de udløses på en meget naturlig måde.

  En anden stor fordel ved Fanatec Formula V2-rattet er, at det er kan tilpasses i høj grad. Med så mange knapper på et rat må de jo alle have et bestemt formål. Det er tydeligt, at Fanatec havde maksimal tilpasning i tankerne, da de designede dette hjul, og deres satsning har bestemt givet pote. Hver af de 24 knapper har en programmerbar funktion afhængigt af spillet. Denne model tilbyder også en række muligheder for gearskiftepaler, som kan opgraderes til en magnetisk kobling eller, som ekstraudstyr, F1-stil.

  Sidst, men ikke mindst, tilbyder Fanatecs ClubSport Formula V2 os en meget fantastiske kørefornemmelser takket være en kraftfuld, livlig force feedback. På grund af energien i dette svinghjul kan du se mange flere detaljer i selve force feedbacken. Så du får en lidt bedre fornemmelse af vejen end med andre hjul, og du kan forbedre dig endnu mere under løbet.

  Dens ulemper

  Rattet Clubsport Rat Formula V2.5 fra Fanatec er ikke uden fejl, det skal siges. Men denne model har et par ulemper.

  En af de største ulemper ved Fanatecs Formula V2-rat, efter vores mening, er desværre dets pris. Med en pris på lige under 400 euro er det ikke det billigste rat på markedet. Selvom du er nødt til at parre det med et ClubSport Fanatec-kædestag for at bruge det, er budgettet, der kræves for at bruge dette hjul, ret stort, og vi forstår, at ikke alle har råd til det.

  For det andet oplevede vi, at Fanatec Formula V2 var ret tung. Så snart du tager den ud af æsken, vil du bemærke, at denne model ikke ligefrem er let, og det vil være svært at få styr på, når du først er i gang med spillet. Det afhænger af den enkeltes smag, men det er et punkt, man skal huske på, hvis man foretrækker at spille med lettere fjerbolde.

  Selvom der er to versioner af Fanatec ClubSport Formula V2-rattet for at tilbyde større kompatibilitet med forskellige platforme, skal du være opmærksom på, at Xbox-modellen er noget begrænset. Disse begrænsninger kan være frustrerende for folk, der bruger det meste af deres tid på at spille på en Xbox-konsol.

  Hvor kan du købe det, og til hvor meget?

  Fanatec-rattet kan købes på den officielle officielle mærkehjemmesidetil 399,95 euro.

  Bemærk venligst, at Fanatec ikke har nogen partnerskaber med andre forhandlere. Deres produkter sælges udelukkende på deres officielle hjemmeside, så du kan desværre ikke købe dem nye andre steder.

  Denne model har allerede eksisteret i et par år, og du kan finde den til salg på brugte hjemmesider som Vinted eller Le Bon Coin. For at undgå ubehagelige overraskelser skal du være meget opmærksom på rattets tilstand, før du køber det.

  Vores mening om Fanatec Formula V2.5-rattet

  Alt i alt synes vi, at Fanatec ClubSport Formula V2.5-rattet er et godt valg for alle simuleringsracerentusiaster, der er på et mellemniveau, eller for de mere erfarne, der leder efter en F1-lignende oplevelse.

  Dette rat fra Fanatecs ClubSport-serie tilbyder en bred vifte af tilpasningsmuligheder og er fremstillet af materialer af høj kvalitetsom kan vare en hel simulationskarriere. Selvom det måske er lidt for meget for unge begyndere, fandt vi ud af, at Formel V2 fra Fanatec var et virkelig fremragende hjul hjul en utrolig fornemmelse for spillet.

  Hvis du er en ægte F1-fan, er rattet Fanatec ClubSport Formula V2.5 rat er helt sikkert det, du har brug for. Det kan godt være, at du må punge lidt ud, men du vil se, at det virkelig er det værd.

  logitech g920 anmeldelse

  Fanatec ClubSport Formula V2.5

  Et fremragende rat til en utrolig spilleoplevelse

  Notez cet article

  Vous risquez également d’aimer…

  Moza ES: Test og anmeldelse

  Moza ES: Test og anmeldelse

  Moza ES Fordele Flere fuldt tilpasselige kontroller Førsteklasses finish og materialer Fremragende ergonomi Ulemper...

  0 kommentarer

  Indsend en kommentar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Pin It on Pinterest

  FANATEC-PAKKER TIL UNDER 400 EURO
  This is default text for notification bar