Vælg en side

Base Fanatec Clubsport V2.5: Test og anmeldelse

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Fanatec Clubsport V2.5

Fordele

 • De bedste fornemmelser på markedet
 • Kraftfuld, raffineret force feedback
 • Fantastisk personalisering
 • Robust konstruktion
 • Bredt udvalg af tilbehør
 • God værdi for pengene

Ulemper

 • Ikke kompatibel med Playstation
 • Ikke den nemmeste installation og konfiguration
 • Temmelig støjende blæser
 • Designet til spillere med cockpits (ingen spændetænger)

Vores bedømmelse: 9,8/10

Når vi taler om rat til videospil, glemmer vi ofte, at det, der virkelig gør forskellen, er den servobase, som rattet er koblet sammen med.

Den tyske producent Fanatec som henvender sig til både simracing-entusiaster og professionelle, har været langt foran sine konkurrenter i de seneste år ved at tilbyde top-of-the-range produkterDe er også kendt for deres utrolige akselafstande.

I dag har vi besluttet at tage et kig på en af Wheel Base-modellerne, nemlig Fanatec Clubsport Wheel Base V2.5. I denne artikel vil vi fortælle dig om dens nøglefunktionervi fortæller dig, hvilken type afspiller type spiller, vi anbefaler denne model til Fordele Fordele ulemper samt dens pris og hvor hvor du kan købe det.

fanatec clubsport v2.5

Fanatec Clubsport V2.5 basisfunktioner

Den Fanatec Clubsport hjulbase V2.5mere kendt som Clubsport V2.5, er efterfølgeren til mærkets Clubsport V1-model.

Her er en liste over de vigtigste funktioner:

 • Chassiset på Fanatec Clubsport V2.5-motorbasen er lavet af stål, den bageste del er lavet af plastik, og på toppen er der et røget PVC-vindue, der giver et godt udsyn til mekanismerne indeni.
 • Denne model er udstyret med en børsteløs motor børsteløs motor, og styrevinklen på understellet kan justeres fra 90° à 900°.
 • Fanatec Clubsport V2.5 base har følgende funktioner Direkte sensor teknologi og Dual Hallteknologi, som består af dobbelte hall-sensorer på motoren og direkte på styreakslen, hvilket giver uovertruffen præcision og pålidelighed.
 • Denne model har et kølesystem med to store blæsere (venstre og bag) og en stor køleplade på motoren.
 • Densbæltedrevsmekanisme er helt i metal og bruger kuglelejer af høj kvalitet og europæiske remme til at give den jævneste og mest præcise kraftfeedback, der er mulig.
 • Fanatec Clubsport V2.5 tilbyder indstillingsfunktioner med et LED-display på rattet til justering af indstillinger både i og uden for spillet.
 • Denne base er kompatibel med pc’en, uden ændringer eller tilføjelser, samt med Xbox One og Xbox Series X, men kun hvis du bruger et rat, der er kompatibelt med disse platforme.
 • Fanatec Clubsport V2.5 er også kompatibel med alle rat i ClubSport-serien, inklusive dem, der er designet til V1, samt alle Fanatec-pedaler og gearstænger, som sælges separat.
 • Akslen på denne Fanatec-model accepterer både skruer (som P1) og quick-release-fastgørelser.
 • Fanatec Clubsport V2.5 base tilbyder understøttelse af vibrationsmotorer i rattet (afhængigt af ratmodellen).
 • Dimensioner: 46 cm x 28 cm x 29 cm (L x B x H)
 • Vægt: 7 kg

Til hvilken type person?

Basen Fanatec Clubsport V2.5 er en model, der efter vores mening er bedst egnet til almindelige eller erfarne spillereselvom der ikke er noget til hinder for, at folk, der er nye i Sim-Racing, kan nyde at bruge den.

Det er vigtigt at påpege, at denne Fanatec-model primært er beregnet til spillere med et cockpitDer følger ingen klemmer med basen.

fanatec clubsport v2-5 monteret

Fordelene

Vi tog os tid til at teste basen Fanatec Clubsport Wheel Base V2.5 og det gav os mulighed for at opdage fordelene ved denne model.

Efter vores mening tilbyder Fanatec Clubsport V2.5 basen den bedste følelse afDet er langt det største aktiv. Dens force feedback er både kraftfuld og raffineret, takket være de mange indstillinger og selvfølgelig motoren og de integrerede teknologier. Kraften i denne base er virkelig mestret og så fuld af detaljer, at den virkelig tilbyder det allerbedste med hensyn til følelse på så mange niveauer.

Som nævnt ovenfor er Fanatecs Fanatecs tilpasning af Clubsport V2.5-basen er fantastisk.. Du kan justere intensiteten af vibrationerne i rattet, simulere ABS-vibrationer, tilpasse force feedback-fornemmelserne ved at ændre fjederen, krafteffekterne og dæmpningskræfterne osv. Derudover er der en driftstilstand, som reducerer den mekaniske styrke. Det gør, at hjulet kan dreje mere frit, ligesom i en rallybil.

Fanatec Clubsport V2.5-basen har også den fordel, at den har en robust konstruktion. Finishen og de anvendte materialer er upåklagelige, både indvendigt og udvendigt. Ud over at give det en elegant, solid stil, mener vi, at det er en reel garanti for kvalitet og lang levetid.

For det andet tilbyder denne Fanatec-model et bredt udvalg af tilbehør fordi du kan kombinere den med en bred vifte af hjul. Faktisk er alle Fanatec-rat kompatible med Clubsport V2.5-basen såvel som med alle de andre produkter i Fanatecs økosystem. Og du kan endda bruge det sammen med andre ratmodeller fra konkurrerende mærker som Logitech eller Thrustmaster.

Endelig mener vi, at Fanatec Clubsport V2.5 base tilbyder god værdi for pengene. Det er selvfølgelig ikke billigt, men sammenlignet med andre basale ratmodeller på markedet i dag er det stadig ret god værdi for pengene i betragtning af dets mange kvaliteter.

Dens ulemper

Mens vores test gjorde det muligt for os at opdage de positive punkter ved Fanatec Clubsport Wheel Base V2.5afslørede den også modellens ulemper.

Mens Fanatec Clubsport V2.5-basen tilbyder bred kompatibilitet for hjul, kan det samme ikke siges om platforme. Denne model virker ikke på PlayStationUanset hvilket rat du bruger (tøv ikke med at læse vores artikler om rat). Fanatec-rat på Playstation 4 og Fanatec-rat på Playstation 5) Hvad angår Xbox One og Xbox Series X, vil du heller ikke kunne bruge denne basismodel, hvis du ikke har et hjul, der er kompatibelt med disse platforme.

Vi lagde også mærke til, at Fanatecs Clubsport V2.5-model var mindre plug’n play end mærkets andre modeller.. Installation og konfiguration er ikke helt ligetil, og databasen skal opdateres ved hjælp af en pc. Det skal også bemærkes, at Fanatec ikke har inkluderet en fransk manual med denne model. Hvis du ikke taler engelsk eller tysk, kan du blive lidt forvirret over instruktionerne.

Vi var også lidt skuffede over støjen af Fanatecs Clubsport V2.5. Blæseren kan være ret støjende, når motortemperaturen stiger, og det er uundgåeligt lidt irriterende. Først og fremmest for dig, hvis du ikke spiller med hovedtelefoner, men også for dem omkring dig.

Endelig, som vi nævnte tidligere, Fanatec Clubsport V2.5 base ser ud til at være rettet mod spillere udstyret med cockpitsProducenten har valgt ikke at vedlægge en spændetang til denne model. Det eneste, du finder, er et simpelt stykke metal, der kan skrues fast i tre punkter med flade eller fire punkter med vinklede skruer. Så hvis du vil montere den på et andet underlag, skal du gøre lidt selv eller vælge at investere lidt flere penge i et monteringssæt.

Hvor kan du købe det, og til hvor meget?

Fanatec Clubsport V2.5 basen sælges normalt til €549.95, men desværre er denne base ikke længere til salg på Fanatecs hjemmeside.

Da den tyske producent Fanatec har valgt udelukkende at sælge sine produkter på sin hjemmeside, er den eneste måde at få fingrene i denne model på i øjeblikket at købe den brugt. Du kan måske finde den til salg på sider som Le Bon Coin eller Vinted, men vær meget opmærksom på bundens tilstand, før du køber, så du undgår ubehagelige overraskelser.

fanatec clubsport v2-5 base simracing

Konklusion

Fanatec-mærket har ry for at tilbyde Sim-Racing-produkter af høj kvalitet, som er mere tilgængelige for den brede offentlighed end konkurrenternes. Med Clubsport Wheel Base V2.5 har den tyske producent endnu en gang holdt, hvad den lovede.

Denne model tilbyder enestående kraft og præcision Takket være den utrolige force feedback-teknologi kan vi nyde virkelig realistiske fornemmelser under løbet. Prisen, som kan virke lidt høj, er i høj grad retfærdiggjort af dens materialer af høj kvalitet og alle fordelene ved basismodellen til Clubsport V2.5-rattet

Hvis du ønsker at forbedre din løbeoplevelse og mærke utrolige fornemmelser, bør du seriøst overveje at investere i denne Fanatec-basismodel!

 

logitech g920 anmeldelse

Fanatec Clubsport v2.5

En base med exceptionel kraft og præcision

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKKER TIL UNDER 400 EURO
This is default text for notification bar