Vælg en side

Thrustmaster T150-rat: Test og anmeldelse

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Thrustmaster T150

Fordele

 • Meget god force feedback, kraftfuld og præcis
 • God værdi for pengene for en indgangsmodel
 • Let at samle og installere, kan konfigureres på Playstation og PC
 • Genopladelige batterier til afspilning uden tilslutning til en stikkontakt

Ulemper

 • Det kranksæt, der følger med rattet, er ret dårligt og skrøbeligt.
 • Plastikdesign, der mangler realisme
 • Tilslutningskabler (USB og strøm) for korte
 • Ingen gearkasse inkluderet
 • Ikke fuldt kompatibel med Playstation 5

Vores vurdering: 8,1/10

De racerspil har altid været populære blandt forskellige typer videospil. I årenes løb har teknologien udviklet sig betydeligt, hvilket har gjort dem mere og mere imponerende i deres realisme og udviklet stadig mere detaljeret spiltilbehør.

At spille med et joystick eller en mus og et tastatur er endelig blevet fortid. Især nu, hvor du kan finde Højtydende hjul til overkommelige priser. Og når du først har smagt, hvordan de føles under spillet, vil du have meget svært ved at gå tilbage til din gode, gamle controller.

Men hvordan vælger man et rat, og frem for alt, hvilket et skal man vælge? Vi besluttede os for at se nærmere på en model, der fangede vores opmærksomhed, og som vi testede for dig: Thrustmaster T150-rattet.

I denne artikel fortæller vi dig alt, hvad du har brug for at vide om denne model. Du vil opdage alle dens karakteristikaegenskaber fordele og ulemper, hvor man kan få det og til hvilken priseller hvilken type spiller den er bedst egnet til.

Specifikationer for Thrustmaster T150

T150-rattet er en af Thrustmasters vigtigste referencer i verden af racersimulationsspil.
Vi har samlet en liste over dets vigtigste egenskaber :

 • Udgivelsesdato: 2015
 • Thrustmaster T150 er officielt officielt licenseret af PlayStation 4 og PlayStation. Den er designet med det officielle PlayStation4-logo og knapper.
 • Rattet Rattets diameter er 28 centimeter og håndtagene er dækket af gummigummigreb, der giver alsidighed og kan tilpasses til alle typer spil (F1, Rally, GT osv.).
 • Thrustmaster T150 har en dynamisk force feedback base på 1080° og er udstyret med TouchSense nedsænkning. Krafttilbagemeldingen og rotationsvinklen er justerbarDen optiske aflæsning er meget nøjagtig (12-bit opløsning, 4096 værdier på retningsaksen). Den blandede mekanisme fungerer med et bælte og tandhjul med en aksel på metalkuglelejer.
 • Dette rat har 2 store faste sekventielle gearvælgere på det 13 cm høje rat, som er fremstillet udelukkende af metal.
 • Den har 13 handlingsknapper og et kryds i flere retninger.
 • Thrustmaster T150 er kompatibel med PC, PS3, PS4 og fungerer med PS5-spil.
 • Den er også kompatibel med T3PA og kranksæt. T3PA-PRO pedaler og Thrustmaster TH8A gearkassegearkasse, som sælges separat.
 • Thrustmaster T150-rattet er sort og blåt med et Playstation-logo i midten.
 • Med hensyn til tilslutningsmuligheder har denne model en indgående strømforsyning, en pedalboard-forbindelse til basen, en udgående USB-forbindelse til konsollen og en gearkasseforbindelse.
 • Dimensioner Dimensioner: 33,5 x 33 x 30,5 cm
 • Vægt af svinghjult: 2,2 kg – Vægt af kranksæt: 1,5 kg

Til hvilken type person?

Uanset om du er nybegynder eller en mere regelmæssig spiller, er Thrustmaster T150-rattet hurtigt og nemt at bruge.. Med sin overkommelig prisDen er også overkommelig for førstegangskøbere.

Selv om denne model er licenseret til Playstation, fungerer den rigtig godt og er meget nem at konfigurere. for dem, der ønsker at bruge deres rat på en pc.

Rattets forskellige teknologier og ergonomi betyder, at alle spillere kan drage fordel af det og tilpasse det til alle spillestile (GT, F1, Rally osv.).

Uanset din størrelse giver Thrustmaster T150 dig den komfort, du har brug for. den komfort, du har brug for til mange timers gaming. Denne model er velegnet til alle typer spillere, både mænd og kvinder, og kan endda bruges af børn.

Fordelene

Efter vores mening er en af de største styrker ved Thrustmaster T150 dens fremragende force feedback. Thrustmaster T150 er et af de mest prisvenlige force feedback-racerhjul til PS4. Det er særligt kraftfuldt og præcist og efterligner perfekt den force feedback, man oplever i den virkelige verden. Fordi det er så behageligt at bruge, giver det dig en utrolig fornemmelse for spillet, uanset om det er F1 eller GT.

Dette rat har også den fordel, at det giver meget god værdi for pengene. Af en indgangsmodel at være er byggekvaliteten meget god, selvom rattet mest er af plastik. Det er god kvalitet og holder godt over tid. Gummigrebene bidrager til produktets kvalitet og giver dig et meget godt greb i majn.

Med et budget på mindre end 200 euro har alle spillere, selv begyndere, råd til kvalitetsudstyr med denne model. Vel vidende at Til den pris har du også inkluderet justerbare pedaler og en bred fodstøtte..

Thrustmaster T150 er meget nem at samle og installere, Det er nemt at tilslutte kablerne, og det tager kun et par minutter at følge instruktionerne i manualen, selv hvis du er nybegynder. Det er også nemt at konfigurere, selvfølgelig på Playstation, men også på pc.

Et interessant punkt ved dette rat er, atdet kører på genopladelige batterier. I modsætning til andre modeller, der kræver, at du er permanent tilsluttet, kan du med Thrustmaster T150 genoplade batterierne for at spille uden at være tilsluttet en stikkontakt.

Dens ulemper

Efter at have testet den må vi indrømme, at Thrustmaster T150 har et par ulemper.

Først og fremmest er pedaler der følger med rattet, er desværre ret dårlige og skrøbelige. Der er ingen ingen progressiv bremsning eller kobling og pedalfeedback er ikke særlig god. Alle beskyttelser er af plastik, og pedalfjedrene er ikke rigtig solide. På lang sigt, hvis du bruger dem intensivt, kan pedalerne blive beskadiget og ikke holde særlig længe. Vi anbefaler, at du tager et kig på vores artikel om de bedste simracing-pedaler hvis du vælger dette rat.

Ud over pedalboardets manglende soliditet er Thrustmaster T150-rattet tydeligvis ikke det mest attraktive på markedet. ikke det mest attraktive på markedet. Den har et ret “billigt” plastikdesign, der får den til at ligne mere et stykke legetøj end højteknologisk udstyr. Med hensyn til realisme er vi slet ikke der.

Det er vigtigt at bemærke, at forbindelseskablerne (USB og strøm) til Thrustmaster T150 efter vores mening er alt for korte. For at oplade den skal du placere den lige ved siden af stikkontakten, fordi længden af kablet tillader ikke, at du gør andet. Hvis du troede, at du ville kunne spille, mens du genoplader den, vil dette desværre gøre tingene meget vanskelige for dig.

Denne model indeholder ikke en gearkasse. Det er næppe overraskende, prisen taget i betragtning, men det er noget, du skal huske på, hvis du vil have en – du skal købe den separat. ( Vores rangliste over gearkasser findes her )

Endelig er denne model ikke officielt anerkendt af Playstation 5-grænsefladen. Da Thrustmaster T150 blev lanceret i 2014, er det faktisk kun ikke fuldt kompatibel med denne konsol. Du kan bruge det i spil, men ikke til konsolmenuerne. Det betyder, at du altid har en controller at lege med. Så hvis du er på PS5, anbefaler vi, at du vælger en 100% Playstation 5-kompatibelt rat.

Hvor kan du købe det, og til hvor meget?

Thrustmaster T150-rattet sælges som nyt til en gennemsnitspris på mellem €160 og €230.

Du kan købe den på officielle Thrustmaster-hjemmeside for 229,99 €, men den fås også hos forhandlere til priser, der ofte er mere attraktive.

For eksempel er den i øjeblikket på specialtilbud på Amazon.co.uk .

Selvom det ikke nødvendigvis er noget, vi vil anbefale, kan du også købe dette rat brugt, for eksempel på køb-og-salg-sider. Hvis du beslutter dig for ikke at købe dit udstyr nyt, skal du være opmærksom på produktets faktiske tilstand for at undgå svindel.

Konklusion

For et rat, der kom på markedet for 7 år siden, holder Thrustmaster T150 stadig, hvad det lover, og er stadig en solid konkurrent på nutidens ratmarked.. Vores test afslørede, at denne indgangsmodel til under 200 euro mod forventning er af god kvalitet.

Man er nødt til at se bort fra plastikdesignet og pedalerne, som tydeligvis ikke udretter mirakler, for at fokusere på dens positive sider. Uden at skulle sprænge banken kan du forkæle dig selv med denne kraftfulde og præcise model, som er udstyret meden af de bedste force feedbacks i sin kategori.

Vores råd Kombiner Thrustmaster T150-rattet med et andet pedalboard som f.eks. T-LCM for at opnå optimale resultater uden at sprænge budgettet.

thrustmaster-t150

Thrustmaster T150

Et rat, der giver fremragende værdi for pengene

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

Moza ES: Test og anmeldelse

Moza ES: Test og anmeldelse

Moza ESAvantages Plusieurs commandes entièrement paramétrables Finition et matériaux prémiums Excellente ergonomie...

Moza FSR: Test og anmeldelse

Moza FSR: Test og anmeldelse

Moza FSRFordele 4,3-tommers skærm Finish i kulfiber Talrige ordrer Ulemper Lidt høj pris og vægt Ikke kompatibel med...

Moza KS : Test og anmeldelse

Moza KS : Test og anmeldelse

Moza KSAvantages Volant prémium pour la Formula Structure en métal 4 palettes à l’arrière magnétiques Inconvénients...

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKKER TIL UNDER 400 EURO
This is default text for notification bar