Vælg en side

Thrustmaster T300RS GT: Test og anmeldelse

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

For ikke så længe siden var den eneste måde, vi kunne sætte os i en racerkørers sted, med en controller og et spil med cockpit-visning. Med de fremskridt, vi har gjort i de senere år, er den spiloplevelse, vi tilbyder i dag, helt anderledes.

Alene det at have et rat revolutionerer de følelser, du oplever, og gør dig helt opslugt af løbet. Men hvilket rat skal jeg købe? ? Det er ikke nemt at finde rundt i alle de modeller, der findes på markedet.

Det franske mærke Thrustmaster, der er førende inden for Sim-racing-udstyr, tilbyder rat, der revolutionerer spillet mere og mere. Vi har kigget nærmere på Thrustmaster T300RS GT-rattet, som vi har testet for dig og besluttet os for at fortælle dig alt om i dag.

I denne artikel opremser vi de vigtigste egenskaber ved denne model, fortæller dig om dens fordele og ulemper, fortæller dig, hvem vi vil anbefale den til, og fortæller dig, hvor du kan købe den og til hvilken pris.

Specifikationer for Thrustmaster T300RS GT

t300rs gt rat

Thrustmaster T300RS GT Edition-rattet er en topmodel med force feedback baseret på mærkets tidligere model, som anses for at være dets lillebror, T300RS.

Her er en liste over de vigtigste funktioner:

 • Thrustmaster T300RS GT-rattet med en diameter på 28 cm har en forstærket, struktureret gummibelægning over hele overfladen. I midten af rattet er det officielle GT-logo.
 • Denne model er fuldt udstyret til kørsel. Den har en tværstang med flere retninger, 13 handlingsknapper og officielle PlayStation-knapper.
 • To store, faste 13 cm sekventielle gearskiftepaler i metal er placeret på rattet.
 • Thrustmaster T300RS GT har en 25 watt børsteløs motor , der giver responsiv og realistisk force feedback.
 • Det har et dobbelt bæltesystem, der giver jævne spilsessioner uden døde zoner.
 • Denne model har den patenterede HallEffect AccuRate Technology (H.E.A.R.T) med en berøringsfri magnetisk sensor. Denne teknologi gør det muligt for motoren at anvende en opløsning på 16 bit, dvs. ca. 65536 værdier på styreaksen.
 • Thrustmaster T300RS GT Edition er udstyret med Thrustmaster Quick Release-systemet, som gør det hurtigt og nemt at skifte rat, så du kan udnytte forskellige racerverdener.
 • Denne model erofficielt licenseret af PlayStation og Gran Turismo. Dette rat er kompatibelt med PlayStation 5, PlayStation 4, PlayStation 3 og PC.
 • A T3PA GT 3-pedal kranksæt er inkluderet i dette rat, men det er også kompatibelt med T-LCM-pedalerne og Thrustmaster TH8A og TSS Handbrake-skifterne og håndbremserne, som sælges separat.
 • Thrustmaster T300RS GT-rattet har et Tact Switch-system, der kan aktiveres op til 10 millioner gange eller mere.
 • Den er kablet og tilsluttet via USB.
 • Mål (bredde / højde / dybde): 35 x 32 x 45 cm
 • Vægt af rat: 4,5 kg – Vægt af kranksæt: 4 kg

Til hvilken type person?

Denne model er officielt licenseret af PlayStation og Gran Turismo, men er ikke udelukkende forbeholdt GT-entusiaster eller ejere af en PlayStation-konsol.

De, der foretrækker F1 eller iRacing, vil også kunne nyde de utrolige fornemmelser, som Thrustmaster T300RS GT giver.

Og så er det et rat, der passer til hele familien– både voksne, børn, mænd og kvinder.

Fordelene

Denne GT-udgave af Thrustmasters T300RS-rat giver en fantastisk spiloplevelse takket være en række fordele.

Først og fremmest kunne vi godt lide de responsive og kraftfulde force feedback-effekter, der gør Thrustmaster T300RS GT til et benchmark med hensyn til følelse. Takket være den nye H.E.A.R.T-teknologi og magnetiske sensorer er dette rat, hvis force feedback leveres af en børsteløs motor og et gennemprøvet dobbeltremsystem, hyperreaktivt, latensfrit, realistisk og lydløst.

For det andet var vi begejstrede for designet af dette Thrustmaster-rat samt dets byggekvalitet. Denne model er fremstillet af metal med en forstærket gummibelægning og er ekstremt slidstærk og robust. Du risikerer ikke, at den hurtigt bliver beskadiget, eller at der hurtigt kommer ridser.

Det, vi især godt kunne lide ved Thrustmaster T300RS GT-rattet, var den medfølgende pedalenhed.

t300rs gt kranksæt

Mærket har tydeligvis forstået, at den, der fulgte med T300RS, ikke var tilstrækkelig, og har taget skridt til at afhjælpe situationen. Denne gang har vi det privilegium at have et derivat af T3PA, et tre-pedal kranksæt, der er robust og meget komfortabelt. For ekstra realisme er den indvendige struktur lavet udelukkende af metal, og pedalerne kan nemt justeres, så de passer til din kropsform.

Thrustmaster T300RS GT-rattet haren ny dobbeltremsmekanisme, der gør det muligt at justere rattetsvinkel fra 270° til 1080° (dvs. tre fulde omdrejninger), og det er en stor fordel. Det er en ekstra funktion, der giver dig mulighed for at nyde endnu mere realisme under spillet.

En anden fordel ved T300RS GT er, at den er kompatibel med PlayStation 5, PlayStation 4 og PlayStation 3 samt pc’en, hvor en komplet driver giver dig mulighed for at foretage de nødvendige justeringer hurtigt og nemt. Desuden har denne model Quick Release-systemet, som gør det muligt at skifte hjul på få sekunder, og den er fuldt kompatibel med alle Thrustmaster-hjul. Det gør det nemt at tilpasse rattet til din racerstil, hvad enten det er GT, F1 eller rally.

Dens ulemper

Bortset fra at Thrustmaster T300RS GT-rattet ikke tilbyder nogen væsentlige ændringer i forhold til T300RS, der gik forud for det, afslørede vores test også en række andre negative punkter.

For det første synes vi, at det var en skam, at Thrustmaster ikke inkluderede en gearstang i denne ratmodel, selv om det ikke er et primært kriterium. Med prisen på T300RS GT ville vi have sat pris på, hvis den havde inkluderet en, så vi ikke behøvede at lægge udgiften til en løftestang til vores budget.

For det andet syntes vi, at afstanden mellem paddles og rattet var lidt for stor. Det kan være ret pinligt for nogle mennesker. Desuden er de nødvendigvis mobile, da der ikke er nogen mekanisme til at gøre dem faste.

Hvad angår pedalerne, har vi et problem med, at bremsepedalen ikke kan justeres. Fordi den bruger konisk gummibremseteknologi, kan den desværre ikke forskydes sidelæns. Det kan være et problem for ejere af et cockpit med centralt rat, som ikke har andet valg end at undvære koblingspedalen og konfigurere bremsen på venstre pedal.

Hvor kan du købe det, og til hvor meget?

Som stort set alle mærkets rat kan T300RS GT købes på Thrustmasters officielle hjemmeside. Prisen er i øjeblikket 399,99 euro.

Vi anbefaler dog, at du bestiller den fra Amazon.co.uk for hurtigere levering. Og så er den nogle gange på tilbud.

Du kan købe dit gamingudstyr på brugte hjemmesider til meget lavere priser. Men pas på mulige svindelnumre, og vær meget opmærksom på rattets tilstand, før du beslutter dig for at købe.

Konklusion

Vi var virkelig ikke skuffede over Thrustmaster T300RS GT-ratets ydeevne. Mærket har ikke foretaget de store ændringer i forhold til sin tidligere model, T300RS, men de fleste af de detaljer, der manglede, er blevet rettet.

Da det kom ud, var T300RS GT et af de bedste PlayStation 4-hjul på markedet, og det er ikke så mærkeligt. Dens kraft, præcision og robusthed kombineret med det stabile, komfortable kranksæt giver en imponerende realistisk fornemmelse. Den force feedback og de vibrationer, du mærker med dette rat, giver dig virkelig indtryk af at køre en rigtig racerbil.

Efter denne test føler vi, at T300RS GT-rattet er blandt de bedste i sin klasse. Hvis du er på udkig efter et kvalitetsrat i mellemklassen, kan vi ikke anbefale denne model fra Thrustmaster nok!

thrustmaster-t300rs-gt-avis

Thrustmaster T300RS GT

Et robust og præcist rat i mellemklassen

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

Moza ES: Test og anmeldelse

Moza ES: Test og anmeldelse

Moza ESAvantages Plusieurs commandes entièrement paramétrables Finition et matériaux prémiums Excellente ergonomie...

Moza FSR: Test og anmeldelse

Moza FSR: Test og anmeldelse

Moza FSRFordele 4,3-tommers skærm Finish i kulfiber Talrige ordrer Ulemper Lidt høj pris og vægt Ikke kompatibel med...

Moza KS : Test og anmeldelse

Moza KS : Test og anmeldelse

Moza KSAvantages Volant prémium pour la Formula Structure en métal 4 palettes à l’arrière magnétiques Inconvénients...

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKKER TIL UNDER 400 EURO
This is default text for notification bar