Vælg en side

Heusinkveld sekventiel gearskifter: Test og anmeldelse

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Heusinkveld sekventiel gearskifter

Fordele

 • Fremragende design
 • Materialer af høj kvalitet
 • Meget kompakt
 • Robust og solid
 • Bluffende realistiske fornemmelser
 • Kan i høj grad tilpasses

Ulemper

 • Dens pris

Hvis alle i Sim-racing-verdenen har hørt om producenten Heusinkveld, er det ofte på grund af lovprisningen af deres kranksæt. Det hollandske mærke er berømt på markedet for at lave de bedste kranksæt på markedet, især Heusinkveld Sprint og Heusinkveld Ultimate, men nogle glemmer, at de også har en utrolig model af gearstang i deres produktsortiment. Og det er præcis, hvad vi skal tale om i dag: den berømte Heusinkveld Sim Sequential Shifter.

Vi fik mulighed for at teste denne model, og i denne artikel fortæller vi dig alt, hvad der er værd at vide om den, og hvad vi syntes om den. Vi lister dens vigtigste funktioner, fortæller dig, hvilken type afspiller den er egnet til, hvad vi mener, dens fordele og ulemper er, og hvor du kan købe den.

Egenskaber ved Heusinkveld Shifter Sim Sequential Shifter

Heusinkveld Sim Sequential Shifter er en gearstang i topklasse med et kompakt og robust sekventielt gearskiftesystem.

Den kan ikke bruges med en H-boks eller håndbremse, men det forhindrer den ikke i at være en rigtig god sekventiel gearskifter.

Her er en liste over de vigtigste funktioner:

 • Heusinkveld Shifter består af en lille CNC-laserskåret kasse i rustfrit stål, der indeholder al elektronikken og kuglefjedermodstandssystemet. Den simulerer nøjagtigt fornemmelsen af at skifte gear i en rigtig racerbil.

 • Heusinkveld Shiftergiver en gearskiftefornemmelse, der minder om den, man finder i Formel Junior eller biler på begynderniveau.

 • Denne gearkasse har også gummistop , der reducerer støjen fra den sidste fase af gearskiftet.

 • Heusinkveld Sim Shifter Sequential er med vilje ret kompakt, så den kan monteres i en række racercockpits.

 • Denne model leveres med tre typer håndtag på forskellige niveauer og tre gearknapper. Du kan vælge mellem et lige 30 mm håndtag eller et buet 50 mm håndtag, og en af tre forskellige gearskifteformer.

 • Desuden er grebet på denne model M10, hvilket betyder, at det kan monteres med greb fra andre producenter.

 • Desværre fungerer Heusinkveld Sim Shifter Sequential kun på pc’ er, men det er kompatibelt med alle ratmodeller på markedet. Den kan tilsluttes direkte til pc’en via en USB-forbindelse eller via en Molex-hunport (4×1 2,54 mm) til en tredjepartsenhed.

 • Hver gearstang leveres med en bordklemme. Det giver dig mulighed for at tilslutte gearstangen til enhver bordoverflade. Bordklemmen kan afmonteres fra gearstangen, hvis du har brug for en anden monteringsløsning.

 • Der følger også en alternativ monteringsplade med hver gearskifter, så den kan monteres på en konstruktion på siden eller under enheden. Denne plade passer direkte på aluminiumsprofiler op til 40 mm i størrelse.

Til hvilken type person?

Heusinkveld Shifter sekventiel gearstang er ideel til Sim-racing-spillere, der ønsker at bruge en sekventiel gearkasse uden behov for et H-shift.

Takket være de forskellige håndtag og gearknapper, der følger med denne model, kan den tilpasses til alle former for racerløb.

Denne model er udelukkende designet til pc-gamere, da den kun er kompatibel med denne platform. Xbox- eller PlayStation-spillere vil derfor ikke kunne tilslutte den til deres konsol.

heusinkveld sim shifter

Fordelene

Vores test gjorde det muligt for os at danne os vores egen mening og selv opdage fordelene ved Heusinkveld Shifter.

Først og fremmest, hvad gør Heusinkveld Shifter sekventiel gearstang så godt et produkt er dets Det avancerede, meget kompakte design, materialer og teknologi af høj kvalitet gør det til en sand fornøjelse at bruge. Denne gearkasse er pålidelig, modstandsdygtig selv ved intensiv brug og bør give dig utallige timers fornøjelse. Designet er heller ikke dårligt, og producenten har endda tilføjet gummipuder for at gøre denne model endnu mere støjsvag!

For det andet blev vi virkelig positivt overraskede over den autentiske følelse af gearskifte, som Heusinkveld Shifter giver. Denne gearkasse er næsten skudsikker og kan håndtere ekstremt ustabile gearskift. Gearstangen er meget autentisk og kræver en del indledende kraft. Derefter “løsnes” den på samme måde som en ægte sekventiel gearkasse. De fornemmelser, den giver, er forbløffende realistiske.

En anden fordel ved Heusinkveld Sim Shifter Sequential er, at den ihøj grad kan tilpasses. For det første medfølger der 3 forskellige håndtag og 3 forskellige drejeknapper, hvilket giver i alt 9 forskellige konfigurationsmuligheder. Det giver dig mulighed for at vælge den konfiguration, der passer dig bedst, og hvilke af håndtagene eller drejeknapperne, du er mest tryg ved at lege med, afhængigt af spillet eller typen af racerløb. MenHeusinkveld Shifter er også kompatibel med kommercielt tilgængelige M10-udvidelser, hvilket giver dig masser af muligheder.

Endelig kunne vi virkelig godt lide, at Heusinkveld Shifter er så nem at installere og montere. Denne model er fuldt plug-and-play via USB, og du kan også tilslutte den til pedalen for at spare på USB-portene. Denne model tilbyder også en række monteringsmuligheder, da hvert håndtag leveres med en bordklemme og en alternativ monteringsplade, så du kan installere det på en række forskellige understøtninger.

Dens ulemper

Vi må indrømme, at det ikke var så let at opremse de negative sider ved Heusinkveld Sim Shifter Sequential, men vi fandt et par mindre ulemper.

Først og fremmest er den mest åbenlyse og helt sikkert den største ulempe ved Heusinkveld Shifter dens høje pris. Det er ikke billigt, og det skal det heller ikke være. Det er et stykke simuleringsudstyr, som de fleste ikke har brug for, fordi de kan bruge drejeknapperne på rattet til at skifte gear. Til 209 euro er det tydeligvis ikke et simuleringstilbehør, som alle har råd til. Men dem, der leder efter et sekventielt gear, bør virkelig tage et kig.

Selvom vi godt kunne lide designet og formatet på Heusinkveld Sim Sequential Shifter, fandt vi også ud af, at det ikke var et design, der passede til alle platforme eller cockpits. Der er forskellige monteringsmuligheder for gearstangen, men det kan være lidt vanskeligt at montere den på “traditionelle cockpits”. Denne model er mere designet til meget justerbare cockpits, hvor du kan justere gearstangens position stort set, som du ønsker.

Det sidste negative punkt ved Heusinkveld Shifter er, at dendesværre kun erkompatibel med pc’en. Hvis du er fan af konsoller som Xbox eller PlayStation, skal du desværre vælge en anden model, da du ikke kan forbinde dette håndtag til din spilplatform.

heusinkveld dele til gearskifter

Hvor kan du købe det, og til hvor meget?

Heusinkveld Sim Shifter Sequential kan købes på Digital Motorsports‘ hjemmeside.

Den samlede pris varierer i henhold til den gældende moms på købsstedet og leveringsomkostninger.

Du kan måske finde den til salg i andre butikker på nettet, men du får svært ved at finde en lavere pris end her på siden.

Konklusion

Konklusionen er, at Heusinkveld Sim Shifter Sequential ikke er den billigste på markedet, men den er helt sikkert en af de bedste. Den er solid, kompakt og kan monteres næsten hvor som helst.

Fornemmelsen af Heusinkveld Shifter er fantastisk, og den fungerer efter hensigten uden problemer. Dets ydre følger det hollandske mærkes sædvanlige retningslinjer og er et bundsolidt stykke rustfrit stål, der er tættere på professionelt racerudstyr end på simulationsudstyr til forbrugere.

Der er ingen tvivl om, at Heusinkveld Sim Shifter Sequential er en fremragende tilføjelse til cockpittet hos enhver Sim-racing-spiller , der ønsker større fordybelse uden at udelukke den bedste kvalitet.

heusinkveld sim shifter sekventiel

Heusinkveld sekventiel gearskifter

Et af de bedste hastighedsgreb på markedet

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKKER TIL UNDER 400 EURO
This is default text for notification bar