Vælg en side

Thrustmaster TSS håndbremse: Test af Thrustmaster håndbremse

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Thrustmaster TSS håndbremse

Fordele

 • Dens to-i-en-tilstand: håndbremse og sekventiel gearkasse
 • Muligheden for at justere tryk og bremseintensitet for en mere realistisk køreoplevelse
 • Aluminiums- og stålkonstruktion af høj kvalitet for øget holdbarhed
 • Design i samarbejde med Sparco af en replika i skala 1:1 til rally- og drift-fans
 • Enkel konfiguration med Thrustmaster-software

Ulemper

 • Den høje pris, som kan være en stor investering
 • Intet specifikt stativ til brug på et bord eller skrivebord
 • Fornemmelsen i sekventiel tilstand kan være lidt løs for dem, der foretrækker et meget mekanisk, hårdt skift, og håndbremsens vandring er begrænset.

Vores bedømmelse: 9,7/10

I den Sim-racingmarked er det sket mere end én gang, at en producent af simuleringsprodukter har slået sig sammen med et stort navn inden for bilindustrien. I disse tilfælde er det meget få produkter, der har fejlet, uanset om det er et rat eller en gearstang.

Det er netop et af disse samarbejder, vi har besluttet os for at se nærmere på i dag, nemlig det mellem Thrustmaster og Sparcoto store mærker med et stærkt omdømme blandt bilentusiaster, både virtuelle og andre.

Vi har testet håndbremsen for dig Thrustmaster TSS Håndbremse Sparco Mod + og vi vil fortælle dig alt, hvad du har brug for at vide om denne model. Vi fortæller dig mere om hans vigtigste karakteristikaden type af spiller som den er bedst egnet til, og vi fortæller dig også, hvad dens fordele fordele ulemperdens pris og hvor man kan få det.

thrustmaster tss håndbremse

Specifikationer for Thrustmaster TSS håndbremse

The Thrustmaster TSS håndbremse Sparco Mod + er en håndbremse håndbremse født af samarbejdet mellem de to førende mærker Thrustmaster og Sparco.

Vi har listet de vigtigste funktioner i denne model:

 • Knoppen på Thrustmaster TSS håndbremse Sparco Mod+ er den nøjagtige nøjagtig kopi (1/1 skala, 8,5 cm høj) af den ægte knop fra Sparco Rally- og Drift-serien. Sparco Rally- og Drift-serien Rally and Drift-serien, for endnu mere imponerende realisme.
 • Denne Thrustmaster-håndbremse er fremstillet af 90% metal (stål og aluminium), komponenter af høj kvalitet for større styrke.
 • Sparco Mod + TSS-håndbremsen tilbyder to meget meget realistiske tilstande: den progressiv håndbremsefor bedre kontrol over sving og drift, og den sekventielle sekventiel gearkasse til kontrollerede, hurtige gearskift.
 • Denne model har Thrustmaster H.E.A.R.T (HallEffect AccuRate Technology) for uovertruffen præcision og ubegrænset produktlevetid.
 • Sparco Mod + TSS håndbremse giver dig mulighed for at tilpasse håndbremsefunktionen til din spillekonfiguration: i lodret position til Rally-tilstand og vandret position til GT-tilstand. Der følger et sæt med i æsken, så du kan justere vinklen på håndtaget.
 • Denne håndbremse er kompatibel med PlayStation 4 (med Thrustmaster T-GT og T300-seriens rat), Xbox One (med Thrustmaster TS-XW Racer og TX-seriens rat) og PC (med alle rat på markedet, uanset mærke).
 • Thrustmaster TSS håndbremse Sparco Mod + kan monteres på et cockpit med det integrerede skruegevind eller på et bord med TM Racing Clamp, som sælges separat.
 • Mål: 25,8 x 32,7 x 13,6 cm
 • Vægt: 1,5 kg

  Til hvilken type person?

  The Thrustmaster TSS håndbremse Sparco Mod + er ideel til rally-entusiaster men den er også ideel til GT-fans fans, da håndtaget kan justeres, så det passer til din kørestil.

  Efter vores mening er denne håndbremse fra Thrustmaster perfekt til de mest erfarne erfarne simuleringsfansDet vil dog være sværere for begyndere, som vil have brug for en masse træning for at lære at bruge det.

  Det er en model, der vil opfylde forventningerne hos de mest krævende gamere i spil som GranTurismo, Dirt 2.0, Assetto Corsa eller endda Richard Burns Rally.

  thrustmaster tss håndbremse

  Fordelene

  I vores test af Thrustmaster TSS håndbremse Sparco Mod + .var vi i stand til at opdage og værdsætte de fordele ved denne model.

  Efter vores mening er en af de største fordele ved TSS Handbrake Sparco Mod + fra Thrustmaster dens to-i-en-tilstand håndbremse og sekventiel gearkasse. Den progressive håndbremse tilføjer en ekstrem dosis realisme, så du kan justere intensiteten af det tryk og den opbremsning, du påfører hjulene på den virtuelle bil, i henhold til behovene og egenskaberne i hver kurve. Den sekventielle gearkasse giver kontrollerede, hurtige gearskift.

  Vi blev også overbevist af følelsen af dette Thrustmaster TSS Handbrake Sparco + håndtag er meget naturligt, blandt andet fordi dets 85 mm mål er en skalamæssig kopi af rigtige Rally-greb. Knoppen kan justeres til en større eller mindre højde, så den passer til dine præferencer. Som progressiv håndbremse fungerer den rigtig godt. Hvis du kan lide drifting, vil du elske at lave piruetter og opdage, hvordan bagenden af din virtuelle bil kommer til live med hver gaffel. Den sekventielle tilstand er også meget vellykket med hensyn til følelsen, så hvis du er GT-fan, vil denne Thrustmaster-model opfylde alle dine behov.

  Naturligvis blev vi overbevist af den høje kvalitet i fremstillingen Thrustmaster TSS håndbremse Sparco Mod +. Aluminium og stål udgør næsten hele konstruktionen af denne model. Det sikrer ekstra balance, konsistens og holdbarhed, så du kan bruge denne 2-i-1-enhed i lang tid fremover. Det faktum, at den er designet i samarbejde med Sparco, er endnu et punkt, man skal huske på, når man vælger denne håndbremse. Hvis du elsker rally- og driftingverdenen, vil du elske at få fingrene i en kopi i skala 1:1 fra Sparco. Takket være H.E.A.R.T.-teknologien har denne model desuden en kontaktløs magnetisk sensor, som vil forlænge dens holdbarhed betydeligt.

  Endelig skal konfiguration af Thrustmasters TSS håndbremse Sparco Mod + er ekstremt meget enkel. Som med langt de fleste af den tyske producents produkter foretages justeringer af denne håndbremsemodel ved hjælp af Thrustmasters brugervenlige software, som kan downloades fra mærkets hjemmeside.

  Dens ulemper

  Test af håndbremse Thrustmaster TSS-håndbremse Sparco Mod + håndbremse afslørede de positive aspekter ved denne model, men vi opdagede også, at den har en række åbenlyseulemper.

  Efter vores mening er en af de største ulemper ved Thrustmaster TSS Handbrake Sparco Mod + dens høje pris. Selvom prisen virker helt berettiget i forhold til de mange fordele, den kan tilbyde, og den i øjeblikket sælges til en gennemsnitspris på omkring 250 euro, repræsenterer denne håndbremse en stor investering, som ikke rigtig er tilgængelig for alle.

  Vi var også skuffede over, at TSS Handbrake Sparco Mod + på trods af sin pris ikke inkluderer nogen specifik støtte til montering på et skrivebord.. Det lader til, at Thrustmaster har glemt de gamere, der ikke har et cockpit derhjemme, for hvis du har, skal du investere i et stativ for at kunne bruge det på et bord eller skrivebord.

  Endelig fandt vi, at fornemmelsen i sekventiel tilstand Thrustmaster TSS håndbremse Sparco Mod + kan være en smule lidt løs til dem, der foretrækker et meget mekanisk og hårdt skift. Den kan justeres indefra, men man skal løfte låget og røre ved de indvendige fjedre. Det er ikke alle, der kan gøre det. Desuden er håndbremsens vandring begrænset, og grænsen nås hurtigt. For fans af Drifts og Rally kan dette være lidt kortsigtet.

  Hvor kan du købe det, og til hvor meget?

  Thrustmaster TSS Handbrake Sparco Mod + er til salg for €259,99 på Thrustmasters officielle hjemmeside.

  Du kan også finde den til salg hos forhandlere, nogle gange endda på specialtilbud, som f.eks. i øjeblikket på Amazon.co.uk.

  Thrustmaster håndbremsemodeller kan også findes på brugte sider som Le Bon Coin. Vi anbefaler stadig, at du er opmærksom på produktets betingelser, før du køber det.

  thrustmaster tss håndbremse

  Konklusion

  Vi er vant til produkter af god kvalitet fra Thrustmaster, og det er rigtigt, at håndbremsen TSS Håndbremse Sparco Mod + er imponerende.

  Denne model to-i-en model, der tilpasser sig alle racerstilarter, er en topmodel i klassen topmodel der tilbyder dig både præcisionpræcision et meget godt greb og reaktionsevne. Indarbejdelsen af H.E.A.R.T.-teknologien bidrager også til at forbedre Fornemmelserdens reaktivitet og holdbarhed.

  Hvis du leder efter en håndbremse af upåklagelig kvalitet upåklagelig kvalitet som også har en sekventiel tilstand, så er Thrustmaster TSS håndbremse Sparko Mod + perfekt til dig!

  thrustmaster-tss-håndbremse

  Thrustmaster TSS håndbremse

  Præcis, responsiv håndbremse i topklasse

  Notez cet article

  Vous risquez également d’aimer…

  0 kommentarer

  Indsend en kommentar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Pin It on Pinterest

  FANATEC-PAKKER TIL UNDER 400 EURO
  This is default text for notification bar