Vælg en side

Thrustmaster TH8A Shifter: Test og anmeldelse

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Thrustmaster TH8A gearstang

Fordele

 • Metalkonstruktion for kvalitet og robusthed
 • Meget god fornemmelse
 • Forskellige spiltilstande (H eller sekventiel)
 • Kan bruges som håndbremse på en pc
 • Bred kompatibilitet med platforme og rat

Ulemper

 • H-box-tilstand er svær for begyndere at få styr på
 • Original knop af gennemsnitlig kvalitet, som måske skal udskiftes
 • Relativ høj pris

Gearkasser er ofte de glemte ting på markedet for simracing-udstyr i dag. Faktisk er der kun få af alle de ratsæt, der er solgt i de senere år, der indeholder en Gearstang uafhængige gearvælgere, de fleste bruger i stedet paddles.

Gearvælgerne er selvfølgelig fremragende. De anses endda generelt for at være hurtigere og nemmere at bruge. Men når det kommer til at skabe denne følelse af fordybelse og glæde som man føler, når man kører bil i virkeligheden, er en gearstang en absolut nødvendighed. helt afgørende for almindelige Sim-racing-spillere.

Derfor har vi besluttet at tage et kig på en af nutidens mest populære gearkassemodeller: TH8A Shifter. TH8A gearskifter fra den anerkendte producent Thrustmaster .

I denne artikel vil vi fortælle dig om de vigtigste vigtigste funktioner funktioner i denne shifter, vi fortæller dig, hvilken type af spiller hvilken type spiller vi anbefaler den til Fordele Fordele Ulemperdens prissamt hvor du kan købe den.

Specifikationer for Thrustmaster TH8A Shifter

Den Thrustmaster TH8A gearskifter er en high-end top-of-the-range som trods årene fortsat er en af de mest udbredte modeller i Sim-racing.

Her er en liste over de vigtigste funktioner i denne model:

 • Udgivelsesår: 2014
 • Den Thrustmaster TH8A Shifter er lavet af 100% metal og måler 13 cm i højden.
 • Denne model har den patenterede H.E.A.R.T (HallEffect AccuRate Technology), en patenteret teknologi, der bruger berøringsfri magnetiske sensorer til at sikre uforgængelig præcision.
 • Det unikke design af Thrustmasters TH8A giver mulighed for to typer kørsel: den H-type kørsel (7+1) og sekventiel kørsel (+/-). Den kan også bruges som håndbremse, men kun på pc’er.
 • Knoppen er aftagelig og kompatibel med alle originale universalknapper på markedet.
 • Thrustmasters TH8A Shifter er udstyret med en USB- og/eller DINtilslutning, så den fungerer med alle rat på markedet til pc’er og Thrustmaster-rat til konsoller.
 • Denne gearkassemodel er kompatibel med PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, PC og hele Thrustmaster-mærkets økosystem.
 • For TH8A Shifter tilbyder Thrustmaster muligheden for at opdatere firmwaren, og den interne hukommelse med rapportløb kan justeres, så den passer til dine behov ved hjælp af software, der kan downloades til en pc. Skiftemodstanden samt monteringssystemets position og rotation over 360° kan også justeres.
 • Samlet vægt: 2,34 kg

 

Indhold i æsken :

 • TH8A Shifter
 • 2 gitre: type H (7+1) og sekventiel (+/-)
 • USB- og DIN-kabler
 • En brugervejledning og garantioplysninger.

 

Til hvilken type person?

Efter vores mening er Thrustmaster TH8A Shifter er ideel til for begyndere og mere erfarne erfarne spillere i en verden af Sim-racing.

Desuden er denne Thrustmaster-gearkasse kompatibel med alle mærkets rat samt med alle platforme (PS4 / PS3 / PC / Xbox One), så alle gamere kan bruge den uden kompatibilitetsproblemer.

Efter vores mening er dette en model, der fungerer bedst med rally-lignende racerspil ellerklassiske biler“snarere end F1- eller GT-racerspil.

TH8A Shifter

Fordelene

Selv om Thrustmaster TH8A Shifter ikke er den nyeste gearkasse på markedet, har denne test vist os de mange fordele, som denne model har at byde på.

Først og fremmest satte vi stor pris på byggekvalitet TH8A Shifter fra Thrustmaster. Det er et skarpt, realistisk udseende stykke udstyr, der ser ud, som om det kommer fra en luksusbil, og som tydeligvis er meget robust. Som med de fleste af sine produkter har Thrustmaster valgt kun at bruge metal, hvilket giver denne gearkasse et hårdt, solidt udseende og en meget realistisk racerstil.

Vi blev også overbevist af de meget gode fornemmelser leveret af Thrustmaster TH8A Shifter. Vi synes, at denne model giver en af de bedste oplevelser med hensyn til taktil feedback. Der er et dejligt “klonk”, når gearene sættes i gang, og når vi holder den i hænderne, mærker vi 100% dens soliditet og stabilitet. Fornemmelsen er ikke helt den samme som i en rigtig bil, men den kan justeres: Ved at dreje på en skrue på siden af gearstangens hus kan du tilføje mere modstand til gearstangens bevægelse. For os var det en sand fornøjelse at køre denne model.

En af de store fordele ved Thrustmaster TH8A Shifter er naturligvis, at den lader dig lege med forskellige tilstande. Afhængigt af dit humør kan du vælge H-tilstand (7 hastigheder plus bakgear) eller sekventiel tilstand (+/-). Nogle bruger det endda som håndbremse på pc’er (det eneste miljø, der tillader denne mulighed). Selv hvis du ikke skifter spiltilstand hver anden time, er det simple faktum, at du har et valg, en luksus, som de fleste andre gearkassemodeller på markedet ikke tilbyder.

Endelig er en anden af fordelene ved Thrustmaster TH8A gearkassen dens brede kompatibilitet. Denne model fungerer lige godt med PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One og PC. Med andre ord er listen over spil, du kan bruge den til, utrolig lang. Desuden kan TH8A bruges med alle Thrustmaster-rat såvel som andre mærker. I modsætning til andre konkurrerende gearkasser burde der ikke være kompatibilitetsproblemer med denne.

Dens ulemper

Vores test af Thrustmaster TH8A Shifter gjorde det også muligt for os at opdage de forskellige negative punkter ved denne model, som ikke desto mindre er en stor succes.

Først og fremmest er vi nødt til at indrømme, at H-boks-tilstand box-mode på Thrustmasters TH8A Shifter er rigtig svær at få styr på i begyndelsen. Det tager helt klart noget tid at vænne sig til det og lære at håndtere det korrekt. Det var svært for os at nå 7. pladsen eller omvendt, så det virker umuligt for begyndere uden en masse træning på forhånd.

For det andet var vi lidt skuffede over den originale knap Thrustmaster TH8A gearkasse. Efter vores mening er dette den eneste del af denne model, der lader noget tilbage at ønske med hensyn til kvalitet. Du kan selvfølgelig ændre det, da det er aftageligt, men du bliver nødt til at investere lidt flere penge. TH8 Sequential Knob koster f.eks. 29,99 euro.

På trods af sin alder har Thrustmaster TH8A Shifter desuden en relativt høj pris en relativt høj pris. Prisen er ikke ubetydelig, for uanset hvad der sker, har du brug for mindst et rat for at bruge den. Desværre er det ikke alle, der har råd til at bruge næsten 200 euro på et tilbehør af denne type, selv om det er i topklasse.

Hvor kan du købe det, og til hvor meget?

TH8A Shifter er ikke længere til salg på Thrustmasters officielle hjemmeside, men du kan stadig finde den hos andre forhandlere, både officielle og uofficielle.

Den er tilgængelig på Amazon .

Da denne model ikke er ny, er den relativt let at finde på brugte købs- og salgssider. Du kan spare mange penge på prisen, men vær meget forsigtig og tjek, at den fungerer ordentligt, før du køber den brugt.

TH8A Shifter

Konklusion

Den Thrustmaster TH8A gearskifter er en gearkassemodel, som efter vores mening har alt, hvad der skal til for at behage. Vores test gjorde det muligt for os at finde en gearstang, der både er solid og robustmen også komfortabel og præcis.

Vi nød virkelig at lege med Thrustmasters TH8A, som gav os en vidunderlig og utrolig realistisk følelse. vidunderlige og utroligt realistiske fornemmelser under løbet, især takket være den justerbare gearskiftemodstand.

I betragtning af dens brede kompatibilitetThrustmasters gearkasse lader ingen i stikken – uanset hvilken platform du spiller på, vil du kunne bruge den.

Så hvis du er på udkig efter en topklasse shifter, der vil holde i årevis, så tøv ikke! Thrustmaster TH8A Shifter er et must-have der ikke vil skuffe!

th8a shifter

Thrustmaster TH8A gearstang

En robust, komfortabel og meget præcis gearstang

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKKER TIL UNDER 400 EURO
This is default text for notification bar