Vælg en side

Fanatec Podium Racing Wheel F1: Test og anmeldelse

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Fanatec Podium Racing Wheel F1

Fordele

 • Meget kraftfuld og præcis motor
 • Utroligt realistiske fornemmelser
 • Et væld af indstillinger
 • Fremragende finish
 • Bred kompatibilitet

Ulemper

 • Rimelig høj pris Pedaler og gearstang medfølger ikke
 • Quickrelease en smule stiv

Vores bedømmelse: 9,9/10

I en verden af videospil, og især Sim-racing, det tyske mærke Fanatec fortsætter med at være foran alle sine konkurrenter, når det gælder udvikling af nye teknologier. Producenten har også vundet popularitet ved at forsøge at gøre alle sine produkter tilgængelige for det bredest mulige publikum og ved at tilbyde top-of-the-range produkter til uovertrufne priser.

Vi har taget et kig på en af deres ratmodeller, den første, der bringer Direct Drive til konsoller: Fanatec Podium Racing Wheel F1. Fanatec Podium Racing Wheel F1.

I denne artikel vil vi fortælle dig alt, hvad du behøver at vide om denne model. Nøglefunktionerfortæller vi dig hvilken type spiller den passer bedst, hvad er dens fordele og ulemper og vi vil fortælle dig hvor du kan købe den og pris.

Egenskaber ved Fanatec Podium Racing Wheel F1

Rattet Fanatec Podium Racing Wheel F1 er et toppen af poppen officielt licenseret PlayStation.

Her er en liste over de vigtigste funktioner:

 • Udgivelsesdato: 2019
 • Fanatec Podium Racing Wheel F1 er et hjul med en diameter på Hjul med en diameter på 27 cm holdbar konstruktion af metal og kulfiber.
 • Dens håndtag er i ægte Alcantara fremstillet i Italien. Dette materiale er let at rengøre og giver et sensationelt greb.
 • Denne model har to roterende aluminiumspaddles af F1-typen med fiberforstærkning bagpå.
 • Fanatec Podium Racing Wheel F1 er udstyret med en motoriseret motoriseret force feedback med direktect.
 • Rotationsvinklen for denne ratmodel er fra 90° à 1080°.
 • Fanatec Podium Racing Wheel F1 har 11 knapper med ultra-pålidelige kontakter, to vippekontakter, to 12-vejs multi-positionskontakter med roterende enkoderfunktionalitet og et analogt joystick til at se sig omkring i cockpittet eller kortlægge med en hvilken som helst anden akse.
 • Den har også en 7-positions FunkySwitch til ændring af indstillinger og to tommelfingerkodere, der er let tilgængelige under kørsel, uden at du behøver at tage hænderne af håndtagene.
 • Fanatec Podium Racing Wheel har et system til angivelse af hastighed og omdrejningstal og en OLED-skærm display til styring af Podium-basen, mens du er i gang med spillet.
 • Denne model kan gemme op til 5 forskellige profiler i rattets interne hukommelse.
 • Fanatec Podium Racing Wheel F1 er kompatibelt med PC, PlayStation 4, PlayStation 5 og potentielt Xbox One og Xbox Series.
 • Dimensioner: 53,5 cm x 35 cm x 31 cm (L x B x H)
 • Vægt: 16 kg

Til hvilken type person?

Med en pris på 1.799,95 euro på Fanatecs hjemmeside mener vi ikke, at Podium Racing Wheel F1 ikke rigtig er rettet mod den brede offentlighedmen snarere til erfarne kørereeller endda professionelleder er på udkig efter spænding i topklasse.

Når det er sagt, er det stadig et godt valg for begyndere, der har råd til det. begyndere, der har råd til detfordi den tilpasser sig alle spillerprofiler og er plug-and-play.

Som navnet antyder, er Podium Racing Wheel F1 naturligvis perfekt til seriøse fans af F1-spilspil, men det er klart mindre egnet til Rally- eller GT-spil.

Fordelene

Vi tog os tid til at teste Podium Racing Wheel F1 fra Fanatecrattet, hvilket gjorde det muligt for os at opdage, hvilke fordele ved denne model.

Først og fremmest kunne vi virkelig godt lide motoren i dette Podium Racing Wheel F1 hvilket er særligt effektivt. Dens force feedback er både meget kraftfuld og meget præcis. De fornemmelser, som denne lille perle frembringer, efterlader ingen ligeglade. Alt er perfekt kalibreret til at give dig den mest realistiske oplevelse under dine løb.

For det andet syntes vi, at Fanatec Podium Racing Wheel F1 var meget ydeevnemen også ergonomisk. Dette hjul tilbyder et stort antal realtidsindstillinger, som kan administreres direkte fra hjulet. De mange knapper på rattet er også meget praktiske, og det samme gælder den HUB, der er integreret i denne model. Selvom denne Fanatec fjerbold er dyr, er den nem at bruge og passer virkelig til alle typer spillere, uanset om de er erfarne eller ej. Desuden har den et meget godt greb, hvilket er virkelig behageligt.

Derudover blev vi overbevist af de fremragende finish af Fanatecs Podium Racing Wheel F1, som er perfekt egnet til professionel brug. Valget af materialer, såsom alcantara og kulfiber, gør dette rat til en model af meget høj kvalitet med et virkelig smukt og meget professionelt design.

Endelig har dette Podium Racing Wheel F1 den store fordel, at det er en en plug’n play-model model og tilbyder kompatibilitet. Det er nemt at installere på både konsoller og pc’er. Desuden kan du bruge alt det tilbehør, du har lyst til, da den er kompatibel med hele Fanatecs sortiment (uanset om det er kranksæt, gearstænger eller andet tilbehør), men ikke kun det. Det kan også fungere med produkter fra konkurrerende mærker som Thrustmaster eller Logitech.

Dens ulemper

Vi har fortalt dig om fordelene ved Fanatec Podium Racing Wheel F1hvilket vi kunne konstatere under vores test. Men denne model har også nogle ulemper.

En af de største mangler ved Fanatec Podium Racing Wheel F1 er naturligvis prisen prisen. Det skal siges, at dette professionelle udstyr er meget dyrt, og selv om prisen virker mere end berettiget i øjnene på alle dem, der har brugt det, er den ikke desto mindre meget høj og næppe tænkelig for de fleste mennesker. Et rat, der koster næsten 1.800 euro, er tydeligvis ikke for alle.

Det skal også bemærkes, at Fanatec Podium Racing Wheel F1 rattet ikke indeholder pedaler eller gearstang.. Hvis du vil have en komplet opsætning, skal du lægge et ekstra budget oven i den i forvejen høje pris for rattet. Alt i alt er det noget af en investering.

For det andet, hvis Fanatec Podium Racing Wheel F1 er udstyret med QuickRelease-systemsystem, fandt vi dets mekanisme mekanisme var lidt stiv og svær at bruge.. Du skal bruge en del kraft for at fjerne hjulet fra basen og give det lidt bevægelse. Det er ikke ligefrem ideelt, især ikke sammenlignet med andre modeller.

Endelig var vi noget skuffede over manglen på mangel på dokumentation til brug i software. I betragtning af antallet af mulige indstillinger fandt vi det lidt let og ville have værdsat mere detaljerede oplysninger. Desuden er den ikke tilgængelig på fransk, hvilket gør tingene endnu mere komplicerede, hvis du ikke taler et fremmedsprog.

Hvor kan du købe det, og til hvor meget?

Fanatec Podium Racing Wheel F1 kan købes for €1.799,95 på Fanatecs officielle hjemmeside.

Bemærk, at den tyske producent Fanatec ikke har noget partnerskab med nogen forhandler. Derfor kan alle deres produkter kun købes på mærkets officielle hjemmeside eller eventuelt brugt. Du finder dem ikke andre steder.

Konklusion

De, der betragter Fanatec Podium Racing Wheel F1 som det bedste F1-hjul har fuldstændig ret. Vores test gjorde det muligt for os at finde frem til det allerbedste, når det gælder fornemmelse og ydeevne.

Dette rat er måske meget dyrt, men prisen er det hele værd. Producenten Fanatec tilbyder os en model, der er ekstremt stærkmen også præcis takket være alle de nye integrerede teknologier. Bag rattet i denne model kan du føle hver eneste detalje på banen og de fornemmelser, den giver, er utroligt realistiske og detaljerede.

Hvad enten det drejer sig om design, ergonomi eller kompatibilitet, så er er Podium Racing Wheel F1 fra Fanatec virkelig det bedste på markedet i øjeblikket..

Så tøv ikke længere, hvis du har råd til det og investerer i dette hjul, garanterer vi at Fanatec Podium Racing Wheel F1 ikke vil skuffe dig et eneste sekund!

logitech g920 anmeldelse

Fanatec Podium Racing Wheel F1

Det bedste F1-rat på markedet med hensyn til følelse og ydeevne

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

Moza RS V2: Test og anmeldelse

Moza RS V2: Test og anmeldelse

Moza RS V2Fordele Struktur i aluminium og kulfiber Læderfinish omkring rattet En diameter på 32 cm Baggrundsbelyste...

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKKER TIL UNDER 400 EURO
This is default text for notification bar