Vælg en side

Assetto Corsa 2: udgivelsesdato endelig afsløret

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Hvis du er en racersimulationsentusiast, har du sikkert allerede hørt om Assetto Corsa Ultimate. Dette spil var udgangspunktet for mange Sim Racing-fans og introducerede dem til racersimulation. Siden udgivelsen er det blevet et benchmark i branchen takket være sit realistiske design, varierede indhold og prestigefyldte billicenser.

Forestil dig nu, at det spil, der revolutionerede genren for 9 år siden, gør comeback med en længe ventet efterfølger. Det rygte er endelig blevet til virkelighed! Kunos Simulazioni har officielt bekræftet udgivelsen af Assetto Corsa 2 i den seneste finansielle rapport fra moderselskabet Digital Bros. Fansene er allerede begejstrede.

Hvad ved vi allerede om Assetto Corsa 2?

Naturligvis er spørgsmålet på alles læber: Hvad har Assetto Corsa 2 i vente til os? Ifølge de seneste oplysninger vil spillet blive drevet af Kunos Simulazionis egen motor, men det vides endnu ikke, om det vil bruge Unreal Engine 4 eller 5, hvilket gør det endnu mere spændende for gamerne. Men det er ikke alt: Den seneste finansielle rapport, der blev offentliggjort den 15. marts 2023 af Digital Bros, annoncerer endelig en omtrentlig udgivelsesdato i foråret 2024. Og det er noget, mange fans vil glæde sig over.

I mellemtiden spekulerer spillerne på, hvad denne efterfølger har at byde på med hensyn til gameplay, følelse, design og multiplayer-tilstand. Det er stadig for tidligt at sige, men vi kan forestille os, at oplevelsen vil være endnu mere fordybende og spændende end nogensinde. Med over 28 millioner solgte eksemplarer på verdensplan inden 31. december 2022 står det klart, at Assetto Corsa 2 bliver en stor begivenhed for simracing-industrien.

Nye funktioner på vej

Ud over forbedringer af grafikken og kørefysikken vil Assetto Corsa 2 også indeholde nogle spændende nye funktioner for spillerne. En af de mest ventede nye funktioner er introduktionen af en karrieremodus, som giver spillerne mulighed for at komme videre i spillet ved at deltage i stadig mere udfordrende racerevents. Spillerne kan også se frem til forbedringer i multiplayer-tilstanden, der giver mulighed for mere glidende ræs og større tilpasningsmuligheder.

Assetto Corsa 2 lover at være den ultimative racersimulation, der giver spillerne en endnu mere realistisk, fordybende og spændende raceroplevelse end nogensinde før. Med forbedret grafik, mere realistisk kørefysik og nogle utrolige nye funktioner lover spillet at leve op til forventningerne hos mangeårige fans og tiltrække nye spillere til den virtuelle racerverden. Vi kan ikke vente med at få fingrene i Assetto Corsa 2 og holde dig opdateret med alle de kommende opdateringer!

Og hvad vil du gerne se i denne længe ventede efterfølger? Alle væddemål er aflyst.

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKKER TIL UNDER 400 EURO
This is default text for notification bar