Vælg en side

Black Friday Moza Racing 2023: Tilbud med op til 20% rabat

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Som hvert år giver Black Friday altid gode tilbud på masser af produkter. Nogle mennesker benytter lejligheden til at købe en ny telefon, mens andre kører om kap med aktier for at opbygge et sim-racing setup. Hvis du hører til den anden kategori af mennesker, er du heldig i dag, for Moza Racing, den kinesiske producent af periferiudstyr til simracing, er netop dykket ned i Black Friday-badet, og tilbuddene er der for at forsøge at tilfredsstille alle, med tilgængelighed på alle de produkter, der er på kampagne.

Moza Racing periferiudstyr er i øjeblikket på tilbud

Moza R5-pakke til €510

Moza har slået hårdt til med denne pakke, som også er mærkets største Black Friday-rabat. Så du har R5-basen, som udvikler 5,5 nm drejningsmoment, ES-rattet med sin fremragende ergonomi, SP Lite-pedalerne med 2 pedaler, men ingen belastningscelle, og klemmen, der gør det muligt at montere basen på et bord, alt sammen for kun €510 sammenlignet med €640.

Moza R9 og R12 baser til €440 og €620

Disse to Moza Racing-baser er blandt de mest populære fra producenten af periferiudstyr til simracing, da de dækker et segment, der er mere eller mindre tomt for konkurrenter. På Black Friday kan du få R9 for €440 og R12 for €620.

Gratis RM Dashboard, hvis du køber en R16 eller R21

Når du køber en Moza-basismodel i topklassen, dvs. R16 eller R21, giver producenten dig et instrumentbræt til en værdi af 300 euro! Samtidig koster R16 870 euro og R21 1.100 euro. Ikke desto mindre er det stadig et fremragende tilbud, hvis du spørger mig, især fordi RM-dashboardet er fantastisk at have og går direkte til det grundlæggende.

Moza Racing ratkampagner

I betragtning af at Moza allerede tilbyder kampagnebaser, giver det mening at have rabatter på sit sortiment af rat, og det er tilfældet. Vi har 4 produkter på tilbud: 2 hjul af touring-typen (helt runde), 1 hjul af GT-typen og 1 hjul af Formula-typen.

For touring-rat er prisen på CS-rat reduceret fra 300 € til 260 €, og RS V2 fra 470 € til 440 €. For at være helt ærlig er disse kampagner ikke meget værd, især fordi RS-rattet bare er en stor videreudvikling af CS-rattet. Men hey, en forfremmelse er stadig en forfremmelse.

Hvad angår GT-rattet, falder prisen på Moza GS GT med mellem €20 og €60, afhængigt af hvilken læderfinish du vælger. Resultatet er, at du ender med en GS GT til €440 eller €480.

Og når det gælder Formula-hjulet, er det topmodellen FSR Formula Wheel, som i øjeblikket koster 660 euro i stedet for 700 euro. Endnu en gang er der ikke meget at komme efter, men rattet er sublimt med sit kulfiber.

CRP-pedaler til 500 euro

Dette kranksæt er en sværvægter fra Moza Racing med Load Cell, en 3-trins koblingspedal og en CNC-fremstillet aluminiumsstruktur. Det er sublimt at se på og formidabelt på banen for fans af 3-pedalede kranksæt. I forhold til prisen skal du regne med at betale 500 euro i stedet for 530 euro. Endnu en gang er dette periferiudstyr, ligesom hjulene og baserne, dårligt markedsført. Men det er jo fint nok, og for de 30 euro her og der kan man f.eks. købe en ny simracing-titel.

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKKER TIL UNDER 400 EURO
This is default text for notification bar