Vælg en side

ClubSport GT3 Endurance: Fanatecs limited edition afsløret i anledning af 100-året for 24 timers løbet på Spa

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Fanatec har udgivet nye produkter i hurtig rækkefølge, og for at markere 100-året for 24-timers løbet på Spa har det tyske mærke præsenteret et rat i ultrabegrænset udgave til racerfans. Det er ClubSport GT3 Endurance, og der vil kun blive produceret 100 eksemplarer for at markere den legendariske banes 100-års jubilæum.

Designmæssigt er den meget minimalistisk med en gun metal-farve, der går igen på hele frontpanelet. Der er lukkede greb på siderne og 24 SPA-logoet i midten, også med tallet 100, et nik til banens 100-års jubilæum. Som jeg sagde tidligere, er designet af dette hjul meget minimalistisk, men i øvrigt overskueligt. Da det er en ultrabegrænset udgave, er den selvfølgelig også mærket ” Limited Edition x of 100″ for at sikre, at du ikke bliver forvirret, og for at øge værdien, hvis du nogensinde vil sælge den igen.

Da vi har at gøre med en barebone-struktur til ClubSport GT3 Endurance, skal du bruge et modul, der fungerer som knapper, kontroller og en grænseflade til Fanatec-databaserne. I vores tilfælde er det Podium Button Module Endurance med skærm og forskellige betjeningselementer og magnetiske pagajer (ekstraudstyr), der står for opgaven. Dette modul er meget omfattende med fokus på udholdenhed og er et perfekt match til ClubSport GT3 Endurance.

Med hensyn til greb er den ret rektangulære form på dette hjul perfekt til GT3 og langdistanceløb. Diameteren er lige under 32 cm (31,8 cm for at være præcis), håndtagene er af gummi, og ergonomien er næsten perfekt til lange sim-racing-sessioner.

Lad os slutte af med pris og tilgængelighed. Til den pris bytter Fanatec ClubSport GT3 Endurance til kun €129,95. Men som jeg nævnte tidligere, er det en fælg, eller et barebone-rat, hvis du foretrækker det. Så du skal betale for knapmodulet, padlerne, navet og Quick Release, i alt over €700 for at få et brugbart rat. Det er meget, men samtidig er det en begrænset udgave og en god investering, hvis du er typen, der ofte skifter rat.

Hvad angår tilgængelighed, vil ClubSport GT3 Endurance kun blive solgt på Fanatecs stand på Spa fra weekenden 27. til 30. juni 2024. Denne stand vil være åben for offentligheden i Fan Village fra kl. 10.00 til 12.00 og derefter fra kl. 13.30 til 18.00 fra torsdag til lørdag. Og søndag den 30. juni er det kun om morgenen.

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKKER TIL UNDER 400 EURO
This is default text for notification bar