Vælg en side

Sim Racing 2023 Black Friday: De bedste tilbud fra producenterne

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Black Friday er lige begyndt, og det vælter allerede ind med tilbud på mange produkter, især simracing. De store navne i sporten tilbyder ofte rabatter på deres produkter, men så snart Black Friday starter, er det et kapløb om, hvem der kan tilbyde den største rabat.

Blandt de velkendte mærker i spillet har vi forskellige politikker med hensyn til rabatter: Nogle spillere tilbyder rabatter på hele deres produktsortiment, mens andre er ret selektive. I det følgende tager vi et kig på de simracing-kampagner, der er tilgængelige i øjeblikket.

Fanatecs Black Friday-tilbud

Fanatec er et velkendt mærke inden for området og et af dem, der ofte tilbyder kampagner på sine produkter. Men på Black Friday er det et kapløb mod bunden, hvor flere enheder falder i pris. Det har vi:

Jeg har hurtigt skimmet Fanatecs Black Friday-tilbud, da vi allerede har en artikel, der dækker dem mere detaljeret. Den tyske simracing-gigant tilbyder også tilbud hver dag fra den 17. til den 24. november med alle mulige fristende rabatter. Hvis du ikke vil gå glip af Fanatecs Black Friday-kampagner, skal du huske at tjekke brandets officielle hjemmeside hver dag.

Black Friday-tilbud fra Moza Racing

Moza Racing, en anden populær producent blandt fans af simracing, har netop afsløret sine kampagner til Black Friday 2023. Mærket tilbyder meget attraktive rabatter på nogle af sine flagskibsprodukter:

Moza Racing tilbyder også RM Digital Dashboard gratis ved køb af R16- og R21-baser.

Kort sagt er der nogle gode tilbud at hente hos denne producent af førsteklasses udstyr til simracing-entusiaster. Rabatterne er op til -23%, hvilket stadig er rimeligt i betragtning af produkternes kvalitet.

Logitechs Black Friday-tilbud

Logitechs produktkatalog er ikke det mest omfattende, men det er stadig rigt nok til gamere, der vil have det sjovt med kvalitetsprodukter. Til Black Friday tilbyder den schweiziske producent en række rabatter, herunder -22% på G923 (PC- og Xbox-version), -25% på G923 (PC- og PS-version), -34% på G920, -33% på G29 og -11% på shifteren. For mig at se er det korrekt, og det vil glæde mange løbere.

Black Friday-tilbud fra Thrustmaster

I modsætning til Logitech tilbyder Thrustmaster et bredt katalog af produkter, ligesom Fanatec, og til Black Friday-kampagner sænkes priserne, men kun med et rimeligt beløb. Det betyder, at Ferrari 458 Spider-pakken koster 4 % mindre, TS-XW 20 % mindre og T248 14 % mindre. Jeg har ikke nævnt alle Thrustmasters tilbud, for der er mange, og jeg opfordrer dig til at besøge producentens hjemmeside.

Simagic Black Friday-tilbud

Simagic er en ret ung spiller på markedet, men efter min mening tilbyder de stadig en ret beskeden rabat til Black Friday. Med dette premiummærke får du kun maksimalt 10% rabat på deres katalog af simracing-produkter, hvilket ikke er meget, når man ser priserne på Simagics hjemmeside. Men der er altid noget for dig, og tilbuddet gælder fra den 17. november til den 26. november.

Black Friday-tilbud fra Assetek SimSports

Hos Assetek SimSports er mærkets produkter førsteklasses, og det samme er deres priser. Og til Black Friday er rabatterne ret gode, med mange varer til 50% rabat, herunder sko, pedalklodser, kranksæt og meget mere. Prisen på Pagani Huayra R kranksættet er også blevet reduceret med 25%, hvilket ikke er dårligt. Datoerne er fra den 20. til den 26. november 2023.

SimLabs Black Friday-tilbud

Ligesom sidste år tilbyder SimLab rabatter på op til 10% på hele sit katalog af chassiser og cockpits til glæde for dine øjne, din ryg og dit setup. Jeg råder dig til at benytte dig af dette tilbud, for SimLabs produkter er blandt de bedste i deres kategori.

Black Friday-tilbud fra Next Level Racing

For Next Level Racing er Black Friday begrænset til to tilbud på henholdsvis 20 % og 25 %: Tilbuddene vedrører det haptiske HF8-sæde og Go Kart Plus-chassiset. Det er virkelig ikke meget, men samtidig er produkterne fra dette mærke heller ikke for dyre, sammenlignet med konkurrenterne og sortimentet selvfølgelig.

Track Racers Black Friday-tilbud

Lad os slutte af med en anden spiller i chassis-segmentet, Track Racer, og deres tilbud om 15% rabat på deres produkter. Du vil måske sige, at det ikke er meget, men mærket tilbyder også en lodtrækning til en værdi af 22.000 euro i sim-racing periferiudstyr og udstyr ved at abonnere på deres nyhedsbrev.

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKKER TIL UNDER 400 EURO
This is default text for notification bar