Vælg en side

Fanatec specialtilbud: CSL DD drager fordel af en fantastisk kampagne

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Det er ikke usædvanligt at se de store navne i simracing-industrien tilbyde rabatter på deres flagskibsprodukter, som det er tilfældet hos Logitech med sin G29 og G923 som normalt sælges for 430 € inkl. moms, men som normalt kan findes for omkring 350 € på mærkets hjemmeside, selvom disse produkter nogle gange er betydeligt billigere andre steder.

Det skal siges, at udsalgsperioderne oftest er dem, hvor folk foretager deres indkøb af indlysende grunde til at spare penge. Det er enkelt: Hvis et produkt er billigere, har du råd til flere muligheder med et bestemt budget. For sim-racing er det præcis det samme. Med et budget på omkring 400 euro var valgmulighederne ret begrænsede for en mærkevarepakke med høj ydeevne; kun Logitech G29/G920 og Thrustmaster T300RS/GT kunne komme i betragtning, da de koster under 400 euro. Men det har netop ændret sig med den nye reklame for Fanatec som tilbyder os sin CSL DD fra 5 nm til blot 199,95 INKL. MOMS (inkl. levering), hvis du tager den med rat og pedaler, hvilket giver dig en komplet opsætning af høj kvalitet for kun 399 € inkl. moms og levering.

Hvad indebærer den nye Fanatec-kampagne?

Ligesom i modeverdenen udnytter producenterne af simracingudstyr udsalgsperioder til at sælge flere produkter til uovertrufne priser. Det er tilfældet med Fanatecs nye tilbud på deres Ready2Race-pakke, som omfatter en 5 nm CSL DD-base og et rat og pedaler, som du kan vælge fra producentens omfattende katalog.

For eksempel kan du få CSL DD, et CSL-rat P1 V2 og CSL-pedaler for 399,85 euro inklusive levering, hvilket ærlig talt er en surrealistisk pris. Grundprisen for CSL DD er €350, men med denne kampagne – fordi rabatten gælder for grundprisen, selv om du kan finde andre ting billigere – sparer du omkring €150.

Men det er ikke alt! Professionelle sim-racere, der ikke er tilfredse med CSL’ens 5 nm drejningsmoment, kan købe boost-kittet, som øger basens effekt til 8 nm for kun 100 € mere! Læg 150 euro oveni, og du har et Load Cell-sæt til CSL-pedalerne, der tager din opsætning fra enkel til yderst realistisk, så du kan sætte forrygende omgangstider på baner verden over.

Du kan finde alt, hvad du har brug for, på Fanatecs hjemmeside, og mere specifikt i Ready2Race bundle-sektionen. Er du ikke tilfreds med basispakken? Du kan konfigurere den, du bedst kan lide, med Fanatec. Hvis du er fan af GT og F1, kan du sætte dig bag rattet i CSL McLaren GT3 V2 for kun £80 mere. Du har også mulighed for at vælge et pedalboard mellem, ud over de andre, CSL Ped al (standard eller Load Cell) eller Elite Pedals V2, som er langt bedre med hensyn til kvalitet, følelse og fornemmelse. Og det er ikke begrænset til svinghjul og pedaler, for selv basismodellen kan konfigureres til 5 eller 8 nm drejningsmoment takket være boost-kittet, og på dette sidste punkt (CSL DD i 8 nm) sparer du over 200 euro, hvis du sammenligner med den oprindelige pris.

Er disse specialtilbud omvejene værd?

Nå, ja! Så vidt jeg ved, kan du ikke finde en højtydende, kommunikativ Direct Drive-base af høj kvalitet til under €200 inkl. moms, selv hvis du køber fra kinesiske sider, der sælger skattefrie produkter uden leveringsomkostninger. Med disse nye kampagner har Fanatec ramt hårdt, og konkurrenterne vil få svært ved at reagere.

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKKER TIL UNDER 400 EURO
This is default text for notification bar