Vælg en side

Forza Horizon 6: Udgivelsesdato, rygter og hvad der er i vente for sagaens fremtid

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Siden debuten for over ti år siden på Xbox har Forza-sagaen virkelig taget fart og er endda gået så langt som til at konkurrere med Gran Turismo på sit eget område. Det skal siges, at en sim-racing-titel, der både er sim-arcade og simulation på Microsofts konsol, ikke havde set dagens lys før Forza. Det er rigtigt, at der var Project Gotham Racing, men det var meget mere en konkurrent til Need For Speed end noget andet.

Så eventyret begyndte med Forza Motorsport, og siden da er sagaen blevet Go-To sim-racing på Xbox, bortset fra AC og ACC, som i øvrigt er på et helt andet niveau. Ikke desto mindre har Forza Motorsport vundet over et stort antal racere på konsoller og pc, og det er stadig et must-have i 2024.

Sagaen har været delt op i to titler siden lanceringen: Forza Motorsport for fans af virtuel racing i sim-arcade og/eller simulation (afhængigt af dine præferencer), og Forza Horizon for et meget mere arcade-agtigt eventyr. Det seneste Forza Horizon er i øjeblikket nummer 5 med et åbent racerkoncept og biler, der spænder fra simple GTI’er til de mest misundelsesværdige Hyper Cars i bilverdenen, med en sund dosis tilpasning. Personligt nød jeg virkelig Forza Horizon 5, især det faktum, at det var en ‘First Party’-titel til Xbox Series X og S. De overdådige landskaber i Mexico (fiktive, selvfølgelig) – skove, strande, ørkener, byer og alt derimellem – holder aldrig op med at forbløffe mig, især med en titel, der fungerer fremragende, mens den er en åben verden.

Ganske vist var begyndelsen præget af fartbump, men Microsoft og Playground Games har langsomt, men sikkert rettet op på tingene med Forza Horizon 5, som endda fortsætter den historie, der blev etableret i sagaens fjerde opus. FH 5 er en ny titel, men karrieremodus fortsætter, hvor du slap i FH 4, med nye omgivelser og nye biler. I dag har Forza Horizon 5 mere end 30 millioner aktive spillere over hele verden, hvilket er en klar indikation af den passion, racerkørere har for denne storslåede saga, der perfekt kombinerer sublime biler, betagende landskaber og sjov fokuseret kørsel.

Hvad kan vi forvente af Forza Horizon 6?

Som man siger: “Man kan ikke ændre et vindende hold”. Forza Horizon-sagaen har kørt på skinner siden dettredje opus, hvis jeg ikke tager fejl, og detfjerde og femte er meget populære blandt racerfans.

Derfor er der hundredvis af biler til rådighed for kørerne, med små bomber, sportsvogne, Super Cars, Hyper Cars, protoer, eksotiske biler og alt derimellem. FH5 havde introduceret buggies, monstertrucks og en lang række andre køretøjer samt ekstrem tilpasning. Det er kun naturligt at forvente mere af det samme fra Forza Horizon 6, især med det, der næsten helt sikkert bliver tilfældet: drifting på snoede baner i japanske byer, med japansk technomusik i baggrunden og neonlys overalt.

Så hvornår kommer Forza Horizon 6?

Når man tænker på, at succesen for sådan en saga har været ret god siden lanceringen for mere end 10 år siden (jeg taler om Forza Horizon), er det kun naturligt at forvente, at et sjette opus kommer mere eller mindre 3 år efter udgivelsen af FH 5.

Den gode nyhed er, at studiet Playground Games ifølge rygter og de seneste rapporter er begyndt at rekruttere hæle til et nyt projekt, som næsten helt sikkert er Forza Horizon 6. Rygterne siger, at spillet kommer til at foregå i Japan. Som i alle Forza Horizon-spil vil kortet selvfølgelig ikke kun være enormt (som i FH 5), men det vil også være baseret på en fiktiv version af Japan. Den opgående sols land kan prale af en af de rigeste bilkulturer i verden, både hvad angår konkurrencer med serier, der er specifikke for landet, og hvad angår den meget unikke tilpasning af biler.

Hvad angår udgivelsesdatoen for Forza Horizon 6, siger nogle, at spillet kan være tilgængeligt i slutningen af 2024 eller engang i 2025. Den 5. udkom i slutningen af 2021, og efter min mening får vi den 6. enten i slutningen af 2024 eller 2025. Udgivere af videospil har en tendens til at holde de samme udgivelsesdatoer for deres mest populære titler.

Forza Horizon 6 og platforme

Som med tidligere dele af sagaen vil Forza Horizon 6 næsten helt sikkert være tilgængelig på Xbox Series X og S, Microsofts nyeste konsoller, samt en pc-version. Titlerne i denne saga har klaret sig rigtig godt på konsoller og pc, så det er logisk at forvente, at tingene ikke vil ændre sig for meget på den front.

Det er også mere end sandsynligt, at titlen vil blive føjet til Game Pass på lanceringsdagen, som det var tilfældet med forgængeren. Endnu en gang kan man ikke ændre på et vinderhold, og Forza Horizon henter den ene sejr efter den anden.

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKKER TIL UNDER 400 EURO
This is default text for notification bar