Vælg en side

Gran Turismo 7: 5 nye biler tilføjet i opdateringen 30. marts 2023

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Gran Turismo 7 fortsætter med at udvide sin liste over biler med udgivelsen af opdateringen i denne uge. Den seneste opdatering den 30. marts 2023 tilføjer fem nye biler til spillet, hvilket bringer det samlede antal tilgængelige køretøjer op på 174.

De fem nye bilmodeller er som følger:

  • Alphard Elegance ’18
  • 904 GTS ’64
  • 959 ’87
  • RS5 Turbo DTM ’19
  • Mazda3 ’19

Opdateringen fjernede også den første offentlige test af GT Sophy, Sony AI og Polyphony Digitals kunstige racerintelligens. Det er usandsynligt, at dette er det sidste, vi ser til Sophy og andre AI-systemer, men i mellemtiden kan spillerne nyde disse spændende nye tilføjelser.

En af de mest interessante biler i den nye opdatering er Porsche 959. Den blev produceret i 1980’erne og anses for at være en af de mest avancerede biler i sin tid. Den var designet til racerløb med firehjulstræk, en 2,8-liters turboladet motor og mange andre innovative funktioner for sin tid.

En anden spændende bil er Porsche 904 aka Porsche Carrera GTS. Den blev skabt i 1960’erne og betragtes også som en ikonisk racerbil. Den var designet med en centermotor for bedre køreegenskaber og blev en favorit blandt datidens racerkørere.

Gran Turismo 7-opdateringen er også fuldt kompatibel med PSVR2. Denne kompatibilitet giver en mere fordybende raceroplevelse for spillere, der ønsker at opleve handlingen, som om de faktisk var i bilen.

Hvis du ikke har prøvet Gran Turismo 7 endnu, er det på tide at komme i gang. Spillet har været tilgængeligt på PlayStation 4 og PlayStation 5 siden 4. marts 2022. Du kan købe det i PlayStation Store eller hos din yndlingsforhandler fra 69,99 kr. for PS4™-versionen, 79,99 kr. for PS5™- og PS4™-versionen og 99,99 kr. for 25th Anniversary Edition til PS5™ og PS4™. Hvis du er PS Plus-medlem, kan du drage fordel af ekstraordinære rabatter på abonnementer.

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKKER TIL UNDER 400 EURO
This is default text for notification bar