Vælg en side

Gran Turismo rammer det store lærred: Udgivelsesdato og trailer afsløret

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Racerspil er på vej til det store lærred med Gran Turismo-filmen, hvis trailer og udgivelsesdato er blevet afsløret af Sony Pictures. Spillefilmen er baseret på den sande historie om GT Academy-vinderen Jann Mardenborough og kommer i biograferne den 11. august 2023.

Filmen følger ikke ligefrem historien om Mardenboroughs karriere, men snarere hans sejr som den tredje og yngste vinder af GT Academy-konkurrencen i 2011. Derefter kørte han for Nissan i 24-timers løbet i Dubai og deltog i de britiske GT- og Blancpain Endurance-mesterskaber, inden han forfulgte en karriere i Formel 3, Super GT og som test- og simulatorkører for Nissan e.dams-teamet i Formel E.

Filmen har en stjernebesætning med David Harbour, Orlando Bloom, Archie Medekwe og Geri Halliwell-Horner og er instrueret af Neill Blomkamp, der er kendt for sine tidligere film District 9, Elysium og Chappie. På rollelisten er også Djimon Hounsou, Darren Barnet og Emelia Hartford samt stuntkøreren Mauro Calo, som har delt optagelser af sin medvirken i filmen, der viser nogle af de scener, der blev optaget på Dubai Autodrome.

Filmen bruger Gran Turismo 7 til spilsekvenserne, selvom Mardenborough kvalificerede sig ved at spille Gran Turismo 5. Selvom filmen ikke er helt nøjagtig i detaljerne om Mardenboroughs liv, er det meningen, at den skal fange det sjove og spændende ved virtuel racing kombineret med rigtig motorsport, hvilket kan tilskynde flere mennesker til at prøve kræfter med denne type spil eller investere i en simulationsplatform.

Under alle omstændigheder er udgivelsen af Gran Turismo-filmen en begivenhed, som fans af racerspil og film ikke må gå glip af. Denne spillefilm giver en unik mulighed for at opleve historien om Jann Mardenborough og hans vej til professionel motorsport. Filmen lover at blive en fængslende oplevelse for alle, der nogensinde har drømt om at sætte sig bag rattet i en racerbil.

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKKER TIL UNDER 400 EURO
This is default text for notification bar