Vælg en side

Black Friday Fanatec 2023: Tilbud med op til 47% rabat

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Black Friday-ugen er lige begyndt hos Amazon Frankrig, og tilbuddene vælter allerede ind med nogle betagende tilbud. Men perioden med udsalg og meget attraktive tilbud er ikke kun begrænset til e-handelsgiganten, da producenter af sim-racing periferiudstyr også er med på vognen for at øge deres salg i slutningen af året.

En af de store spillere i spillet er vores tyske yndlingsmærke af periferiudstyr til simracing, som planlægger at give konkurrenterne kamp til stregen – Fanatec, selvfølgelig. Som du ved, tilbyder den tyske simracing-gigant et omfattende katalog af periferiudstyr. Men med Black Friday 2023 sigter Fanatec mod at sætte en kæp i hjulet på konkurrenterne ved at tilbyde nogle betagende tilbud med nye tilbud, der løber indtil den 24. november 2023! Jeg foreslår, at du tager et kig på denne artikel, som vil blive opdateret dagligt.

Fanatec-kampagner til Black Friday 2023

Podium DD2-base til 799,95 euro

Vi starter godt ud med en af de bedste Direct Drive-baser i verden, Podium DD2, med 25 nm drejningsmoment, sublim finish, nye QR2 Base Side-elementer og et meget nøgternt design, alt sammen til 800 euro. Denne base er perfekt til racerkørere, der ejer en Fanatec-opsætning og leder efter det allerbedste med hensyn til kraft, følelse og indlevelse, og den tyske simracing-gigant sælger den til dig for næsten halvdelen af prisen. Det er en mulighed, du skal gribe hurtigt!

Podium Racing Wheel RS-pakke til €999,95

Den næste er en meget flot pakke fra Fanatec med en Podium DD1 med QR2 Base Side, et ClubSport RS-rat og en QR2 Wheel Side, alt sammen til 999,95 € i forudbestilling, med levering fra 30. november 2023.

I bund og grund er det enkelt: Det er Podium DD1, som spytter 20 nm maksimalt drejningsmoment ud i bedste Fanatec-stil. Den er slank, kraftfuld og meget præcis til simracing. Rattet kommer fra ClubSport-serien og er konstrueret af læder, kulfiber og aluminium. Den er meget premium, rund med en diameter på 32 cm, og meget smuk. Desuden har Fanatec inkluderet QR2 Wheel Side i denne pakke.

Podium Racing Wheel BMW GT2 V2-pakke til €999,95

Denne pakke indeholder Podium DD1-basen, QR2 Wheel Side og et nyt rat til ClubSport BMW GT2, også til 999,95 euro, med samme forventede leveringsdato. Rattet er typisk GT med alcantara, metal og masser af knapper, og så er det licenseret af BMW.

Denne pakke er helt perfekt, fordi Podium DD1 alene koster 1.000 euro. Så for at sige det enkelt: Du får et rat og QR2 Wheel Side mere eller mindre gratis.

CSL Elite Pedals V2 til €199.95

Denne handel faldt igennem den 18/11/2023 og vedrører et fremragende Load Cell pedalboard, CSL Elite Pedals V2. For kun 199,95 € får du 3 pedaler, 2 af dem (speeder og kobling) med magnetiske sensorer for pålidelighed og præcis aflæsning af rytterens input, og en Load Cell-bremsepedal, der kan absorbere op til 90 kg bremsekraft over 2 trin (fjeder og derefter elastomer), alt sammen i et nyt aluminiumsdesign og malet i struktureret matsort.

Dette kranksæt koster typisk €100 mere, eller €299,95, og anses af mange ryttere for at være Go To for dem, der leder efter en god Load Cell periferi til ikke alt for mange penge. Men med dette Black Friday-tilbud er det ikke længere en Go To, men en Must Have! Grib dette tilbud, før lageret løber tør, og du har dit pedalboard inden for 4 til 7 dage efter bestillingen.

ClubSport Shifter med USB-adapter til €159,95

Tilbuddet den 19. november 2023 gælder en af de bedste gearskiftere på markedet, ClubSport Shifter, med tilhørende USB-adapter. Normalt koster denne simracing-enhed 260 euro, men i øjeblikket er der 43 % rabat, så den kun koster 160 euro med en RJ12 til USB-adapter inkluderet i tilbuddet.

ClubSport Shifter V1. 5 er en hybridgearknop med sekventiel tilstand og H-mønster til dem, der er meget mere old school og foretrækker at skifte gear selv. Dens konstruktion helt i metal giver den et unikt udseende med en sort overflade og et minimalistisk design. Dette er et must-have i din opsætning, hvis du er fan af rally, touring racing eller manuelt gearskifte i det hele taget. Desuden har du øjeblikkelig tilgængelighed på dette Black Friday-tilbud med en leveringstid på mellem 4 og 7 dage.

ClubSport-rat F1 med og uden paddle-modul til 499,95 € og 399,95 €.

Dette er en nyhed i Fanatecs simracing-katalog, og mere specifikt i ClubSport F1-rat-serien. Dette rat er en mellemting mellem et F1 V2 og F1 V2.5, med smedet kulfiber, et sublimt design, en rektangulær form og en diameter på 27 cm. Det bliver dit nye våben til at smadre omgangstider i F1 eller langdistanceløb, eller endda GT.

Den lille skærm viser dig telemetriske data om dit køretøj, og kontrollerne er der til at gøre praktisk talt alt. Bagpå har du den helt nye QR2 Wheel Side, og du kan enten vælge rattet med 6-paddle-modul for 499,95 euro eller vælge det uden (2 carbon-paddles) for 399,95 euro. Det er op til dig at beslutte, hvad dine simracing-behov er.

ClubSport Pedaler V3 Ultimate til 299,95

Dette er et af de bedste pedalboards, Fanatec har at tilbyde, og prisen er faldet med €200. Jeg taler selvfølgelig om ClubSport Pedals V3 med et Damper and Brake Performance kit til kun 299,95 euro, samme pris som en CSL Elite Pedals V2!

ClubSport V3 koster 400 euro som standard, med 100 euro ekstra for tilpasningssæt. Med denne Load Cell-enhed (som kan tage 90 kg kraft, justerbar) og dens simpelthen sublime design, vil du ikke kun være i stand til at forbedre din simracing-kørsel, men du vil også være i stand til konsekvent at sætte nye omgangstider. Udnyt denne store kampagne til at opgradere dit simracing-setup med dette storslåede, højtydende pedalboard fra Fanatec.

Opgraderingssæt til CSL DD til €169,95

I forbindelse med tilbuddet den 21. november 2023 tilbyder Fanatec et opgraderingssæt til 2 perifere enheder: CSL DD-basen og CSL-pedalerne. Pakken indeholder et 5 nm boost-sæt til CSL DD-basen, som giver den 8 nm drejningsmoment, 3 pedalplader til CSL-pedalerne og Load Cell-sættet til det samme pedalboard, som gør det til et ægte våben til at smadre omgangstider i sim-racing.

Denne pakke er meget interessant for ryttere, der allerede ejer en 5nm CSL DD-base og CSL-pedaler og ønsker at opgradere dem for kun 170 euro. Det grundlæggende boost-sæt alene koster €150, hvilket giver dig 2 opgraderinger for næsten ingenting. Et tilbud, du ikke må gå glip af, med en leveringstid på 4 til 7 dage.

Tilbehør til rat

På den 7. dag med Black Friday-tilbud tilbyder Fanatec tilbehør til rat og 2-hjulede køretøjer til lave priser. Tilbehøret omfatter Podium Endurance-knapmodulet, ClubSport kulfiberpadler og knap- og klistermærkesættet. Endnu en gang er dette meget mere en kampagne for at opgradere en opsætning, du allerede har fra Fanatec, og ikke et godt tilbud på nyt udstyr og periferiudstyr.

Hvad priserne angår, koster Podium-knapmodulet nu 150 euro i stedet for 200 euro, ClubSport-kulfiberpaddlerne (som der i øvrigt er 2 af) koster 70 euro i stedet for 100 euro, og knap- og klistermærkesættet koster 5 euro i stedet for 30 euro.

Podium Wheel Rim Porsche GT3 Cup-rat (læder og alcantara) til €99,95

Det er den ægte vare, hvis du spørger mig. I forbindelse med Black Friday-tilbuddet den 23. november 2023 tilbyder Fanatec 2 sublime, officielt licenserede Porsche-rat til meget få penge. Så du har Podium Wheel Rim Porsche GT3 Cup i læder og alcantara til kun €100 i stedet for €150. Det er en god handel, især hvis du allerede har benyttet dig af Podium DD2’s basiskampagne.

Leveringstiden for disse tilbud er den samme som for de andre, dvs. 4 til 7 dage. Gå efter dette hjul, det er sublimt!

ClubSport Universal Hub V2 (Xbox) til £249,95

De gode kampagner fortsætter hos Fanatec, og denne gang er turen kommet til en fantastisk hub fra ClubSport-serien, hvor prisen er faldet med 70 euro! Jeg taler selvfølgelig om ClubSport Universal Hub V2 til PC, Playstation og Xbox.

Med dette perifere udstyr kan du få alle Xbox-controllerens knapper arrangeret på en måde, der minder om Lamborghini-rat, med 2 store paddles på bagsiden og metal QR1, en lille LED-skærm på toppen, fremragende tilpasning, og alt sammen for kun 250 euro.

ClubSport Sparco fjerbolde € 139,95

Fanatec har netop afsløret sine seneste Black Friday-tilbud, herunder en hel række ClubSport-fartskiver udviklet i samarbejde med Sparco.

Den tyske gigant tilbyder os ClubSport Sparco Rally-rattet, som er rundt med alcantara, til 139,95 euro. Der er også Sparco Fomula-rattet fra ClubSport-serien til 139,95 euro, et ret unikt design, må jeg sige.

2 andre fjerbolde er også på tilbud, og det er ClubSport Sparco GT, som har en flad top og bund, perfekt til mange konkurrencer, og en pris på 139,95 euro. Og for kartingfans, som er første gang for Fanatec, koster Sparco Karting-rattet 139,95 euro.

Sparco-rat med nav

I samme ånd tilbyder Fanatec rabat på 4 andre ClubSport-hjul, der er udviklet sammen med Sparco, alle med nav. Det er Sparco Rally Sweden med sit sublime design og unikke frontpanel til €559,95. Vi har også Sparco GT med universalnav og til Xbox til henholdsvis €379,95 og €389,95. Disse to rat er identiske, med undtagelse af navet, som kun skifter knapper.

Vi har også et andet Sparco GT-rat, men denne gang med et CSL-nav til 199,95 euro. Hvis du er på udkig efter et nyt hjul, er dette årets tilbud!

ClubSport håndbremse V1.5 til €109.95

Vil du drive, eller elsker du at glide på grus? Fanatec er på din side med deres ClubSport Handbrake V1.5, som falder i pris til kun 109,95 euro, hvilket gør den til et must-have til sim-racing, hvis du har en specifik opsætning.

ClubSport Formula V2.5X-rat med eller uden bundle

Vi slutter af med endnu et rat fra ClubSport-serien, men denne gang er det lavet af kulfiber og er specifikt til formelracing takket være dets rektangulære form, som er meget værdsat i sporten.

På Black Friday koster dette rat €199,95, en reduktion på 43%, og hvis du tager det med en 5nm CSL DD-base, koster pakken €479,95, hvilket helt ærligt er et fremragende tilbud, du ikke må gå glip af.

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKKER TIL UNDER 400 EURO
This is default text for notification bar