Vælg en side

Den Xbox-kompatible MOZA R3 bliver lanceret!

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Den kinesiske producent af sim-racing-enheder Moza er blevet populær på mindre end 4 år, og det er noget af en bedrift i en så konkurrencepræget branche. Vi har andre spillere, som har været år (mere end 10 år) om at markere sig og komme i betragtning til et muligt setup-race.

Men denne stigning på hitlisterne er ikke sket tilfældigt. Nej, langt fra. Mozas teams er ikke kun dygtige inden for deres respektive områder, men har også en stor passion for motorsport og et væld af erfaringer med fremstilling af motorer og elektronik. Moza Racing er en afdeling af et firma, der har lavet kamerastabilisatorer i over 10 år.

Moza-sortimentet omfatter i øjeblikket 6 Direct Drive-kædestænger, en række rat og pedaler samt andet periferiudstyr som instrumentbrætter, gearskiftere, håndbremser og meget mere. Selv om det i absolutte tal ikke er meget i forhold til konkurrenterne, især når det gælder rat, er det stadig nok til enhver gennemsnitlig rytter.

Som en ung virksomhed kan man forestille sig, at dens produkter udelukkende er pc-kompatible. Og det er tilfældet med mærkets basisvarer. Den lille DD R3-base er selvfølgelig pc-kompatibel, men den er licenseret til Xbox, og jeg ved virkelig ikke, hvordan Moza har fået fat i chips til Microsofts konsoller. Nogle spillere har været med i spillet i lang tid og har stadig ikke formået at opnå konsolkompatibilitet. Men det er ikke pointen.

R3 Moza blev annonceret for flere måneder siden, og på mærkets hjemmeside står der stadig “kommer snart”. Nu er ventetiden endelig forbi, og R3-pakken er tilgængelig. Pakken indeholder R3-basen, som udvikler et maksimalt drejningsmoment på 3,9 nm, et Xbox-specifikt ES-rat (som egentlig bare er en billigere udgave af standard-pc-rattet), et SR-P Lite-pedalboard og en bordklemme til at sætte det hele fast på møbler.

R3-basen er Moza Racings første indtræden i Microsofts økosystem takket være dens kompatibilitet med Xbox One og Series X/S. Hvis du har den amerikanske gigants nyeste konsol, eller endda den forrige, vil du kunne nyde et væld af sim-racing-titler, herunder Forza Horizon og Motorosport, AC, ACC og mange andre.

Jeg bør påpege, at R3-pakken er en indgangspakke, så du skal ikke forvente en fantastisk gengivelse af effekterne og andre detaljer i fysikmotorerne. I absolutte termer er basen ret god og vil nemt gøre dig glad i sim-racing. Desuden sælges pakken for omkring 400 euro, hvilket er en meget attraktiv pris for Direct Drive.

Læs vores fulde anmeldelse af MOZA R3-pakken

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKKER TIL UNDER 400 EURO
This is default text for notification bar