Vælg en side

F1 24 afslører sine hemmeligheder: Regn, nye baner og total fordybelse!

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Formel 1-sæsonen er i fuld gang, og fans af denne motorsportsdisciplin har i nogen tid ventet på de seneste nyheder om F1 24, EA’s sim-racing-titel. Den 30. april afslørede det amerikanske firma en 13 minutter lang trailer for spillet med banerne Spa Francorchamps, Monaco, Losail og Silverstone for at vække vores appetit.

Der er masser af nye funktioner, bl.a. de seneste ændringer af banerne i det virkelige liv. Med F1 24 vil virtuelle kørere nu kunne sige, at de rent faktisk kører på verdens F1-baner i næsten perfekt gengivelse.

Traileren viser nogle ret ugunstige vejrforhold, især regnen, som påvirker håndteringen af formelbilerne. Grafikken er også blevet forbedret med dynamiske vanddråber på bilen. Desuden er grafikmotoren blevet omarbejdet for at gøre bilernes fysik meget mere realistisk, hvilket også vil have indflydelse på din kørsel og din strategi, så der lægges vægt på dynamik og realisme.

Der er foretaget andre ændringer i spillet, bl.a. en helt ny karrieremodus, som lover større indlevelse i en Formel 1-kørers liv. Vi har dog ikke flere detaljer om dette, og vi bliver nødt til at vente lidt længere, næsten helt sikkert indtil spillet udkommer.

Denne nye sim-racing-titel vil være tilgængelig den 31. maj 2024 på pc, Xbox One, Xbox Series X/S, Playstation 4 og Playstation 5. Personligt ville jeg have satset på, at dette spil kun ville blive udgivet på Next Gen-konsoller og pc, men EA/Codemasters lader ikke til at ville give slip på de ældre konsoller, hvilket kunne tyde på, at spillets grafikmotor ikke har ændret sig og/eller udviklet sig så meget i forhold til 2023-udgaven af spillet. Det vil vise sig, når titlen udkommer.

Endelig tilbyder Fanatec en fantastisk pakke til pc- og Playstation-racere, som er perfekt til F1 24: ClubSport Racing Wheel F1 ClubSport Racing Wheel F1 . På menuen er en ClubSport DD+ med 15 nm konstant drejningsmoment, mere end nok til at dominere F1-baner med total indlevelse og force feedback, der er en professionel simulator værdig. Med den kan du mærke alt, hvad bilen gør og gennemgår, hvilket yderligere forbedrer oplevelsen af fordybelse, især i VR, som F1 24 understøtter på pc.

Hvad angår rattet i denne pakke, er det et officielt licenseret F1-rattet med en kompositstruktur (smedet kulfiber og plast), et smukt design og fremragende ergonomi. Denne pakke er perfekt til at bryde F1 24-omgangstider og fås på Fanatecs hjemmeside til 1.300 euro.

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKKER TIL UNDER 400 EURO
This is default text for notification bar